Wpisy 3 568 976 – 3 569 075
13 maja 2019 17:03 → 13 maja 2019 21:17, 100 wpisów
dusia
71.79.63.67.55 i 9,49,17,37,25 piątki mogą być takie
Zestaw 2 może dziś dać 5/5
Tylko nie mów nikomukawał obejrzałem filmu Sekielskichmieszane uczucie I lekarze I nauczyciele I Wujowie i rodzice temat rzeka
Tylko niemów nikomu dziś zestaw 9,49,17,37,25
43.53.63.73.7.27.47.67
43.53.63.73.19.39.59.79
43.53.63.73.19.39.59.79
Mewa3/5
Widzę,że postęp jest
"kosy"jak by wyszły z mody
...teraz KOMBAJN
i pewnieziewczyny na traktory!!!
72.32.44,64,56
72.80.44.48.66
2.10.44.48.16
Przed snem podliczyłem bilans maja
Koszt gry 2600 wygrana łącznie 27616
Koszt gry 2600 wygrana łącznie 27616
Liczymy do 6
Kombajnlotto stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
no tak nic się nie zmieniło do 6 wyliczanka nie do 7 itp dalej do 6
nie mam dobrych wiadomości widziałem jak z siedziby w której są losowane kule wychodziło dwóch kominiarzy a to oznacza jedno komin magnetyczny dobrze wyczyszczony
Też mam dobrą wiadomość:
Na ulicy widziałem jak szły 2 Rude + Rudy
Nie b.wiem co to może znaczyć???
Na ulicy widziałem jak szły 2 Rude + Rudy
Nie b.wiem co to może znaczyć???
dawno mnie tu nie było, ale stwierdzam, że to dobrze, bo sądząc po treści jakie tu wpisują co niektórzy to czat osiągnoł poziom dna i to mulistego....zatem pozostawiam to miejce dla tych którzy dobrze wegetują w tym środowisku
dziwne co piszesz przecież kombajn kosi a tu kombajn skoszony co za czasy
wode gotuje przypomnijcie mi bym do kuchni poswzedł już dwa spaliłem a domownicy chca wiećej bo jak palę to daje 100 zł na nowy im to pasuje
Doris Day - Wikipedia.
Jej piosenka: Que sera, sera.
Jej piosenka: Que sera, sera.
Dusia.
https://www.youtube.com/watch?v=eNWUqVzqOpE&list=RDeNWUqVzqOpE&start_radio=1
Pozdrówka z wczasów.Swiat jest piękny, zwłaszcza gdy dopisuje zdrowie i los.Grajcise w EuroJackpot 'a.Jeszcze 43 miliony dla Was.To takie proste. Jurandwolk
Podam pewniaki na Lotto dla tych, którzy oczekują milionow.
Allayn80
Alladyn80
Halo jest tu kto nie boicje się nie lękajcie się pisać podawać liczby
Ludzi Fanów Multipasko przybywa to Janusz kase liczy niech piszą byle co byle klik klik.klik.aaali
Ostatnio na fb na głównej u mnie pojawiło się info z multipasko o wygranej eurojaczka
a łoco się rozchodzi nie wiem łoco chodzi dopiero co wszedłem do izby, gumiaki ze słomą ściągnąłem i kubrak zawiesiłem na hak
Mulag chodzi dopiero wszedłem o twoją skrzynkę e-mail na Kilo Granatów
zimno w izbach mimo że maj i to połowa maja musiałem banknotami zapalić ale jeno mój sołtys mi godoł że to jest przestępstwo palić pieniądze i jest na to artykuł szybko ręcami wyciąłem te pieniądze
Mulag weź traf te 5/5 bierz przykład z tych wielonikowców co chwilę wygrywają a przecież nie grają
trza być dobry, patrzeć w niebo, pić mleko zkwaszone a niepartyzowane czy jak jeno gadją na to
Mulag bylem dziś u fryzjerki co by mi zrobiła na głowie fajerwerki i od słowa do słowa o Lotto rozmowa podobno jakisz kibol menel z iglo....lu wydrapał zdrapke za 500.000 ale już nie pytałem czy teraz czy kiedyś wszyscy wq..i bo to menel pijocyna a się muuu muuu krowa udało...
no to miał szczęscie na pewno dobrze spożytkował i wszystko przewalił z pewnością na jabole