Wpisy 3 568 122 – 3 568 221
12 maja 2019 15:26 → 12 maja 2019 20:19, 100 wpisów
Ja zawsze gram w niedzielę. Miałem już 5 w Mini i 8/9, właśnie w niedzielę
Tomi zrobię eksperyment i zagram dziś za Ciebie 1 zakład MM na 5 skresleń
Teraz nie zdążę bo zaraz muszę kończyć
3 568 105. Tobiasz00 2019-05-12 (15:20)
10000 w Super Szanse
Nie ma takiej wygranej w dzisiejszej tabeli
10000 w Super Szanse
Nie ma takiej wygranej w dzisiejszej tabeli
Nie pisałeś że wczoraj.Pisałeś o niedzieli.
A niektórzy mają paskudny nawyk- kłamać jak z nut.
Emerytko, nie pisz do mnie.Nie życzę sobie takich uwag.Gdyby to była inteligentna osoba, przyjaznym uwagę z pokorą.
Nie trolować ale jak ktos jest trolem to musi trolować to jest brak tolerancji
3 568 139. Tobiasz00 2019-05-12 (15:40) Cudne w lesie
Emerytko, na Golden nie blyszczysz
Nie byłam i nie jestem na Golden.I nie będę.
Emerytko, na Golden nie blyszczysz
Nie byłam i nie jestem na Golden.I nie będę.
Stwierdziłam tylko fakt,że nie ma takiej wygranej dzisiaj.
3 568 132. Tobiasz00 2019-05-12 (15:36) Cudne w lesie
Nie mam zamiaru tłumaczyć się jakiejś...
A ja nie życzę sobie takich epitetów pod moim adresem.
Nie mam zamiaru tłumaczyć się jakiejś...
A ja nie życzę sobie takich epitetów pod moim adresem.
Tubiasz bajkopisarz
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko i ŻADNA INNA
Już jestem
Mulag zaraz sprawdzę te 9 zakładów w Mini z wczoraj to jak coś to Ci wyśle wiadro plastikowe białe błota Ale oco chodzi dopiero wszedłem co on pisze.haha hehe
Forsami
Chodi o to że chcemy dziś wygrac65/5 W Mini
Chodi o to że chcemy dziś wygrac65/5 W Mini
Oczywiście 5/5
65 zakladow6to lepiej jak kabaretów i Zbigniewa
65 zakładów to lepiej niż kabaretowo i u Zbigniewa
Zbigniew grasz dziś?
Z jakich 9 zakładów?
4 zaklady w mini
Jest skan ale niestety nie wyszło nic co by dało satysfakcję finansową
Jeśli wpadnie śpioch 72 pociągnie za sobą
2.10.60.80.74.72
2.10.60.80.74.72
Robert ostatni... F 1 to nie dla Kubicy... szkoda kasy Lotosa... Ja też byłbym ostatni
Mam wytypowane 3 zdrapki... te które mają największą szansę na najmniejsze wygraneod 150000 do 420000 losów...
Tomi wczesniej sie pytales czy mini skreslam? Tak skreslam sam ,a raczej skreslilem juz jakis czas temu kilka zakladow i je wysylam nic nowego nie dokreslam,dzisiaj dodatkowo wzialem dwa mini na chybil jeszcze
Lechia Zagłębietu Lechia powinna wygrać by teoretycznie szansę miał nawet Lech na 4 miejsce
Nie mam jakoś trza zakończyc tydzieńw barku wino czerwone wytrawne nie lubię Ale lampkę maleje by nie siedzieć o suchyym pysku
Pije tylko piwo przewaznie wczoraj wypilem 5 i korbe mialem nawet
Troche mnie nosilo jeszcze ,zeby cos wypic to otworzylem martini biale i tylko pol zdolalem wypic
No wina mam Martin Ale wódka barmanska jest widzęAle wódki nie lubię zbytnio
Może do totka nie mam łba ale analizował zdrapkitam gdzie jest po 8000 _45000 wolnych wygranych olałem... Bo na całą szansę malenawet te pk 10 czy 20 nic nie dają... Co z tego że na 10 zdrapek powinno być wygranych 40 parę % jeśli te z niskimi wygranym już wygrane a z wysokich 2000 do 12 000 małe prawdopodobieństwo trafienia
wszyscy dopuszczeni do matur, nawet najgłupsi; i co to znaczy ???
że wszyscy zdadzą na takie oceny, aby nie było poprawek, za które i tak nauczyciele nie mieliby płacone;
czyli będzie najniższy poziom absolwentów od czasu wprowadzenia matur; a co to znaczy ???
najgorszy SORT absolwentów, kandydaci na ministrów u krzywoustego
nawet najgłupsi zdadzą ale zweryfikują ich studia, tam dopiero znajdą prawdę o sobie;
nawet najgłupsi z nowogrodzonej nie przewidzieli tego jaki bat na absolwentów ukręcili
i stworzą gorszy SORT absolwentów
że wszyscy zdadzą na takie oceny, aby nie było poprawek, za które i tak nauczyciele nie mieliby płacone;
czyli będzie najniższy poziom absolwentów od czasu wprowadzenia matur; a co to znaczy ???
najgorszy SORT absolwentów, kandydaci na ministrów u krzywoustego
nawet najgłupsi zdadzą ale zweryfikują ich studia, tam dopiero znajdą prawdę o sobie;
nawet najgłupsi z nowogrodzonej nie przewidzieli tego jaki bat na absolwentów ukręcili
i stworzą gorszy SORT absolwentów
dobrze się stało uczelnie publiczne i prywatne będą mieć studentów będą mieli doktorzy profesorzy ogólnie wykładowcy prace
emeryt- ty chyba masz wykrztałcenie niepełne podstawowe -bo niewiesz co piszesz i chyba nigdy niezdawałeś matury------jak niemasz wiedzy to jak napiszesz testy głąbku,a matematyka na maturze to nie jest 2+2,puknij się w czoło co piszesz!!!!