Wpisy 3 568 022 – 3 568 121
12 maja 2019 14:03 → 12 maja 2019 15:25, 100 wpisów
3/5 W MM
3 568 021. NoahBlaise
Arczi witaj
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 1746752
Wylosowany numer to: 1746752
Typowania Super Szansy
osa777 wytypował(a) 2502552 - wygrana 10 złpan_tadeusz wytypował(a) 6362652 - wygrana 10 zł
Henryk9 wytypował(a) 0911952 - wygrana 10 zł
Radomiak47 wytypował(a) 3044452 - wygrana 10 zł
General wytypował(a) 0659252 - wygrana 10 zł
Gosia
3 568 022. Sebastian_M
No, proszę liczby świetne od abudabi89
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,05,07,08,11,15,16,19,20,23,24
Osa77 wygrała
Arczibalik73 dziś zyskujemy Mini
Atakujemy
Gosia 3/5
Sebastian, masz fujarke?
Możesz już grać.
Noah możesz mi kupić fujarkę
Wtedy zacznę grać
Ja mam solidny Trzon
Gdybym zagrał samym Trzonem to bym miał 3/3
Potrzebuję 3 dobre Trzony i jeden Pewniak
Czy to tak dużo?
Zapomniałem że 3 Trzony plus Pewniak to 250 000 zł za 2,50 zł
Gdzie ten Twójkwiat77?
Na wieczór proponuję zaprosić trzy 70 -siątki i do tego dobrac nastki i 30 - Dziestki
Mój kwiat?
77 gdyby padło to bym miał 4/5
Tomi zaraz Ci to sprawdzę
Witam. Poszły kolejne blokady piszących na czacie. Zapraszam do normalnych, kulturalnych dyskusji
Codziennie ostatnio przeglądam wpisy i jeśli są jakiekolwiek znamiona trolowania, to nie ma tutaj miejsca na taką aktywność. Pozdrawiam
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Witaj Pasko
3 568 033. Sebastian_M witaj a wysłałes mini ? bo ja ja przerwałem gre po wczorajszyym losowaniu popołudniowym, o godz 14,a to dlatego ze szedłem do kolektury przed 14, wysłac multika , w pewnym momencie po dzrodze zauważyłem siedzacego przy kałuży wody wychudzonego kota pijacego wode, pomyślałem o nim biedny kot pije wodez kałuży, jeszcze sie do niego niezblizyłem aon nagle kak sie niepoderwał i przeskoczył mi droge gdzie szedłewm jak na zamówienie , i uciekł, mowia ze jak kot ci przejdzie droge to nie powiniene iść tą drogą, pomyślałem a tam gadaja zabobony, i tyle poszedłem dalej,wysłałem tego multika ze swojimi liczbami, na które mnie bardzo ciągneło i ledwo co wróciłem do domu, po wysłaniu lotka po drodze brakło mi tchu i zakuło w klatce piersiowej myślałem że już do domu nie dojdę , wieczorem jżnie szedłem do kolektury, bo niewiem czy bym wrócił ostatnimi dniam,i bardzo zle sie czuję cukier wysoki pomimo brania leków i zawroty głowy i obraz w 3 d
Tomi sluchaj mam dla Ciebie super typy na najbliższe losowania
Tomi popracowałem nad Twoimi liczbami i coś z tego wyszło
Panoramix część zainwestuję
Część do kilku banków
Część dam potrzebujacym
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Przepraszam że się wtracam mam Sebastian m pytanie a dałbyś na zwierzaki lub nawet uratował konia skazanego do uśpienia bo np nie można było go ujazmic był ostatnio taki przypadek
Przyjdzie Krzyśka na Matyska.
Kryska na Matyska
Mewa z wielką chęcią pomogę w takim przypadku i w innych
0asko, gdybyś przeglądal wpisy, nie dopuscilbyslby Pan do wulgaryzmów na czacie, a Pan to toleruje. Na tym portalu to norma.
Ok dziękuję za odpowiedź nie przeszkadzam lecę coś na wieczór wybrać miłego
Tomi nie odpowiedziałeś mi na lytanie
Ciepło 24c pod Tarnowem
Na 14 nie gralem , na wieczor zagram ,wczoraj 3/6 w duzego i 3/5 mini
Na wieczór 2,10,18,
2,10,18,40,59
oooo już po meczu piast niestety legia ma teoretycznie słabego przeciwnika pomijając fakt ze kibice chyba sie przyjaźnią remis byłby dobry lub legi porażka
w 2 lidze Widzew przegrał z Bełchatowem i może juz myśleć o nowym sezonie w tej samej lidze a ruch Chorzów wita sie z 3 liga troche to smutne coz zrobić nikt za zasługi nie gra
Lepsze że Piast pokonał Jage 2:1to oznacza że Jaga, Cracovia 54 pktale gdyby Z. Lubin pokonał Lechię to 3 drużyny po 54 pkt by mialy
Jestem za Piastem by był mistrzem.. A pod Piasta niech graja drużyny które nie będą mieć szansy na pucharyoj... Śmiesznie się robi w naszej
Legia powinna dziś wygrać
Legia Pogoń... Tu może być ciekawiePogoń nie gra o nic ale może uzrec Lechię... Dla, honoru
Jak powalczy będzie ciekawie
Dziś w Mini przewiduję wygraną poniżej 200 000 zł
Wojtt
Tomi grasz dziś MM ?
Dzisiaj nie będzie piątki, a jeśli będzie to trafi inteligentny gracz.
Tobiasz nie ma reguły
Mogą być 2 piątki
Wczoraj grałem online w Lotto na swoje.5 w Lotto Plus na 3 zakłady.
Mewa później sprawdzę bo teraz nie mam jak
Nie ma mnie teraz w domu. Jak wrócę to sprawdzę i napiszę co o nich myślę
Tak,mogą być i życzę by trafił ten, którego baca zepchnął do lochu.
Tobiasz to... ktoś musi uzerac toska nawet w niedzielę... Ja nie gram