Wpisy 3 567 884 – 3 567 983
12 maja 2019 07:27 → 12 maja 2019 13:47, 100 wpisów
Nie wiem dlaczego kobiety powiekszaja usta czy piersi...Czy my powiekszamy jezyk czy ptaka?
Grac nie bede ale wezme dla checy jokera i 7 zdrapki po sztuce....zamiast
Matka Boża z tęczowa aureola... wygląda normalniebo kiedyś też była ale z kolorem indygo dodatkowo
Trza mieć swój dzień swój czas...
muszę do czerwca trafić 4 /5 mini... Czy tego ktoś chce czy niebo za co mam grać?
muszę do czerwca trafić 4 /5 mini... Czy tego ktoś chce czy niebo za co mam grać?
Matka Boska Kodenska miała aureole... W kształcie tęczy nawiązujące do Apokalipsy... Szperam dalej w tą paskudna niedziele
https://i.pinimg.com/750x/6c/fd/2c/6cfd2c7109f22cf636c671fa00c8bb7f.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Witajcie
U mnie nie pada
Można iść na hulajnogę
Ja policję na 5 w Mini
Dziś atakujemy Mini.
Dziś atakujemy Mini.
Mewa
Poluję na 5 w Mini miało być
Ale powiem szczerze - myślę że bez rozpiski będzie trudno to osiągnąć.
No dobra trza rzucić okiem w liczby co by tu na 14h dać plan cel realizacjia plan liczby z mini lotto lotto plus oraz kalendarz łapka liczby pionowe następnie która liczby wchodzą po których może dadzą radę cel 5/5 w multi realizacja w toku
Podobno 18 milionów z Rybnika nieodebrane
Jednym kuponem to trójki lub czwórki. Piątka jest możliwa przy rozpisaniu 12 liczb
Roooobbbbeeeerrrttt nie mam o tym pojęcia. To nie moja sprawa bo ja nie wygrałem 18 mln zł
No to muza z YouTube saksofoniczna i znikom jak coś wpadnie blysnie zapodam wstępnie 02,04,44,26,35,56,65
Eksperyment do Mini
3,8,19 na razie takie trzy
3,8,19 na razie takie trzy
28,36,40,14,15,09,12,35,38z tych zrobię 4 zakłady mini aczkolwiek jeszcze jakieś korekty mogą być 1-2 liczbowe no to dalej multi jak by co miłego
Radość 18 latki na Fiata Bravo kilkunastoletniego jako prezentu od rodziny była super... W Polsce ludzie za dużo w duoach maja i chcieliby od razu Bmw albo Mercedesa
Sebastian... Ja poluje na 4 miniwtorek albo sobotaalbo wtorek albo sobota... Gram rownojak naradzie gow#$&
To jest żenada... 5 lat byli w EU nie było o nich słychać... Tera przed wyborami są wszedzieA Karski chyba przebił wszystkich... Walczy z Krzyzakaminajpierw powinien walczyć z oszukiwaniem wyborców... Jak w 5 lat zarobic 7 000000 nawet jak się nie gra w lotto
Biedron? czasem nie romumiem o co mu chodzi... No ci z pisu też cuda obiecują ale oni mają media radio i tv więc mogą mówić co chca
Bierzcie zdrapki super 7 ale 485 numer... To nowe, stare 457 tam większość jest wygranych więc zostaje może 1/4 z jakąkolwiek kaska
Ja na szczęście nie wariowałam dwa zakłady za 6 zł dla spokojnego ducha
nie gram w zdrapki kolejne zdzierstwo
Nie brałem, drapek od... Lutegotera przeglądam w necie... Może coś wybiore
Logując się na swój profil na lotto.pl jest informacja, że wszelkie gry i zdrapki to hazard. Jest poday adres leczenia się z choroby uzależnień. Polecam Portalowiczom i.....
A po co , przecież wiadomo że lotto i stronki np zielona nie sa dla normalnych , tylko szulerów hazardzistów i marzycieli ........
wchodzę do monopolowego płace 10 zł za kuponiki a ekspedientka patrzy na mnie jak na dziwadło które zamiast piwa , jabola tudzież gorzały żeby się nawalić gra w gry losowe
Na wsi trafil te 193 banki w powiecie Piotrkowskim ta poda miejscowość jak odbierze wygrana to juz cala wies wie pewnie
Katherin kiedyś było paru dobrych zawodników na keno np Brjan , ale zamilkł rok temu ( miał kłopoty z sercem ) i pewnie teraz typuje ale po tamtej stronie tęczy.
trzeba jechać do monopolowego, stanąć w kolejce z fanami napojów procentowych i puścić kuponiki
Bywam na konferencjach naukowych z psychiatrii. Były pytania: - Jaki % chorych leczy się z choroby uzależnień od hazardu? Wiecie jakie były odpowiedzi naukowców z dziedziny medycyny zdrowia psychicznego? Zaraz je przytoczę.
No pewnie ze to hazarda automaty dla dzieci do gry i zgoda rzadzacych by dzieciaki graly ...to nie hazard...?graja o pluszaki,zabawki,tele a szuflada z monetami gdzie dorxucasz 1 zl patrzysz by 3 spadly to czym jest?Zabawa?
Tak wcale nie musi byc....jestem z Nekli gram we Wrzesniwiec skad podadza wygrana?..z kolektury Wrzesnia
Ludzie grajcie w lotto...Pis zaklda budowe tylu nowych drog ze zamiast samochodu kupie samolot
Jak to typować by trafić hehe
Tomi jakie zdrapki
Ja lubię e.pensję
Rok wakacji nie wiem czy jest dawno nie drapałam
Ja lubię e.pensję
Rok wakacji nie wiem czy jest dawno nie drapałam
Ciekawe jak Niedziela mija temu co wygral musi miec stresa albo pijany lezy we fosie
A gdzie zaq dusia sebastian mewa zibi i inni pozdrawiam dziś nie pogram leje nie ruszam się z domu ni huhu
Typujcie, grajcie na stawce. Lotto i Pasko to moja druga miłość.
Lotto najlepsza gra na świecie.
Centaurion pisze że ktoś z jego rodziny wygrał te 200 baniek, ale czy można w to wierzyć
Tak, to nas, wujek.
Mąż dluzniczka55
Pan A.
Wysłane na i tylko na 14sta 5/5 stawka 10
2.8.17.48.66
2.8.17.48.66
Gosia
W typowaniach mam inne liczby oby nie padly a wstalych zestawach mam aktualne liczby zapisane
Qbraczek ma skan na profilowym.
1,7,11,12,17,18,22,27,28,37
43,51,52,60,67,68,69,73,75,77
43,51,52,60,67,68,69,73,75,77
3 567 958. johno 2019-05-12 (13:30) Kkwdp
Centaurion pisze że ktoś z jego rodziny wygrał te 200 baniek, ale czy można w to wierzyć
a uwierzył byś że to ja akurat trafiłem te 200 baniek jak bym tak napisał na czacie
a uwierzył byś że to ja akurat trafiłem te 200 baniek jak bym tak napisał na czacie
Mini 3,4,11,12,26,28,32,34,35,40,41,42