Wpisy 3 567 122 – 3 567 221
11 maja 2019 14:31 → 11 maja 2019 16:59, 100 wpisów
Zrobię sobie przerwę acha wiadomo Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto 10 Milionów jak wygram wbrew zapowiedziom swoich przeciwników to pojadę odbiore wygraną nie boję się pieniędzy
Magda.
Zagdakaly dyszkantem kanałowe matrony, że skandal, zgorszenie i jak można żyć tak. Nie podoba się babom, żem szpakami karmiony i że wśród niewolników jestem wolny jak ptak. Idę sobie radosny, chociaż mokry śnieg pada. Płaszcz rozpiety, choć luty, w uszach mam wiatru gwiazd. Nie mam. Nawet komórki, a do siebie wciąż gadam. Tak szczeiwy, wesoły, bo dostałem Twój list i choć wiem, że Twe gesty już niewiele znacza. Nie dosięgnąć mnie jednak obludne gdakania. Pozostawiam je w tyle. Idę wolny, sam. Mowie babom:
Zegnajcie, adieu i da swidania i otmujcie jak chcecie. Niżej pleców Wasze uwagi mam. Czyjes plotki warto mieć w tyle. Dla Magdy.
Zagdakaly dyszkantem kanałowe matrony, że skandal, zgorszenie i jak można żyć tak. Nie podoba się babom, żem szpakami karmiony i że wśród niewolników jestem wolny jak ptak. Idę sobie radosny, chociaż mokry śnieg pada. Płaszcz rozpiety, choć luty, w uszach mam wiatru gwiazd. Nie mam. Nawet komórki, a do siebie wciąż gadam. Tak szczeiwy, wesoły, bo dostałem Twój list i choć wiem, że Twe gesty już niewiele znacza. Nie dosięgnąć mnie jednak obludne gdakania. Pozostawiam je w tyle. Idę wolny, sam. Mowie babom:
Zegnajcie, adieu i da swidania i otmujcie jak chcecie. Niżej pleców Wasze uwagi mam. Czyjes plotki warto mieć w tyle. Dla Magdy.
Magda, udanego weekendu
Santo84
Żeby grać w tych dwóch kolekturach,to musiałabym iść po auto do garażu.Odległość między nimi jest dosyć spora.Nie chce mi się ruszać z domu.
Żeby grać w tych dwóch kolekturach,to musiałabym iść po auto do garażu.Odległość między nimi jest dosyć spora.Nie chce mi się ruszać z domu.
Każdemu z multipaskowiczow przeleje kasę na konto
W poniedziałek jadę po kase mysz założyć pare kont w bankach
Szok, niedowierzanie.
Na wieść o wielkiej wygranej, pewien portalowicz rzekl: - Mam nadzieję, że to nie Kubraczek wygrał.
Kubraczek nie Kubraczek kto ma szczescie to wygrywa,mozna 100 lat grac i nie wygrywac ...jak ja..
Użytkownik Psychiatra dodał nowy komentarz w temacie:
Blisko 200 000 000 wygranej w Eurojackpot w Polsce !
Blisko 200 000 000 wygranej w Eurojackpot w Polsce !
Magda, wiem, to są miliony pytań bez odpowiedzi. Wygrana stała się zmora niektórych osób.
Psychiatro czuje,ze jak tak dalej pojdzie to wszyscy u Ciebie wylądujemy...
Czytam komentarze w internecie. Jeden z nich to: 'Boże, żeby to nie mój sąsiad wygral'.
Pewniaki już zostały podane na czacie
Pozdrawiam z Poznania.
Zaraz obiad pasuje zjesc a juz 16 prawie ale to tak jest jak sie było w pracy po pracy odrazu zakupy i tak schodzi
Tomi zagrałem tym sposobem co wyżej pisałem na wszystkie liczby w Mini czyli 9 zakładów sam skreśliłem a czy co Będzie nie wiem
Mulag czytaj list i wyżej też ok..tak zagrałem. Zaraz Ci podesle fotkę a potm Halooo halllooooo halllooooo Halooo Ę Ą hahaha
Magda znasz ten stary hit... Straciłam bo co bo sama tego chciałam..straciłam bo co...
2,5,8,10,13,40
75,78,38,5,13,80
3,9,15,75,74,78
może coś takiego wysle
75,78,38,5,13,80
3,9,15,75,74,78
może coś takiego wysle
3 567 160. Mulag 2019-05-11 (15:44)
Mm to moze nie wiem na ile grasz w multi moze 65,68,74 ,80 ,86
Mulag skąd te 86 czyżbyś zliczył dziś moje pierogi?
dokładnie dziś tyle zrobiłam...
mogę dać skana
Dzisiaj znów Dolny Śląsk i Wielkopolska.Mini, opole.loto Plus Rybnik , Racibórz
mi to samo a dziś na wieczór
system lotto plus 7
mini zwykły
Ekstea pensja stawka 4x
i kaskada
system lotto plus 7
mini zwykły
Ekstea pensja stawka 4x
i kaskada