Wpisy 3 566 228 – 3 566 327
10 maja 2019 19:11 → 10 maja 2019 19:54, 100 wpisów
ulala dawno Ciebie tutaj nie było >>> czyżby pogoda to sprawiła
Kolega wysłał swoje skreslana a kolezanka z automatu nie swoje liczby i miala w plusie czwórkę takze jak sam widzisz nie ma reguły żadnej czy jakis schemat poprostu arczi jednego stac wysyłac po 100 zakładow drugiego tylko na jeden ale szanse sa podobne z tym ze jest jedno ale 100 zakładow to wieksze szanse na zwroty lub wieksze wygrane i z czasem musi cos wypaść konkretnego choc tez nie musi ale zwieksza sobie szanse wiecej liczb wchochi w gre ale jak pisałem i jednym przy odrobinie szczescia moze wpaść
Mulag to racjakiedyś na 2 lotto miałem 4 i 3 aż się sam zdziwiłemrazem 220 z okraska było
Pieknie slonecznie załamanie pogody przed 17 zdążyłem skosić trawe
3 566 206. Mulag ja to rozumiem i wiem ze czym więcej wysyłasz to i mozesz trafić,ale czy na pewno to zaraz trafisz tak jak chcesz? bo mi sie zdaje ze jednak chyba i nie, tak to prawda jest tylko szczeście i dobra intuicja to Ci szybciej coś i da jeśli masz dobra intuicje i trochę szczęścia to trafisz zapewne ale bez tego to cienko to wszystko widzę no ale kto nie ryzykuje ten i nie wygrywa nie?
29 grudnia kupiłem tylko 2 zakłady w mini 5/5 i padlo 4/5 da się da się
A mnie interesuje czy to prawda że losuja próbne przed losowaniem?
I czy komputer jest w stanie przeliczyć jaką jest najmniejsza prawdopodobieństwo np 6 z lotto?
18 maja baluje na weselu u mojej siostry
jak dasz dobra to
a jak zła to to też
jak dasz dobra to
a jak zła to to też
Arczi nadzieja umiera ostatnia nie raz juz miałem przestac grac bo mnie to poprostu juz tak napisze delikatnie wnerwiało ale to teraz traktuje jako zabawe z mało iskierką ze moze może trafie cos konkretnego i jak tu nie raz było pisane grać na tyle by nie odczuć ze sie gra jesli to w ogóle mozliwe bo kazda kwota to wydatek ze swojego budżetu ale tak co nie ma takiego dużego uszczuplenia gram jestem w grze jest nadzieje jak na razie mnustwo trojek w mini ale to juz mnie nie rusza bo ich duzo a gram juz troche nie jestem poczatkujacym graczem bym sie miał podniecac trojkami choc ich sporo dzis zagrałem za 18 ,20 groszy bo była kolejna trojka ale nie poto gram by były zwroty , takze dzis znów w grze 3 zakłady na 10losowan za 18,20
alfa to wesela trwa dwa dni w lokalku
sobota i niedziela takie jest zamówienie na 160 osób w dwóch nazwa lokalu
sobota i niedziela takie jest zamówienie na 160 osób w dwóch nazwa lokalu
Dzisiaj zagralem w eurajckopota liczbami zaprzyjaźnionego ksiedza. Może coś z tego wyjdzie?
alfa...radość nie będzie całkowita
to siostry syn nie chrzestny
para młoda pracuje w Szwecji dziś płynna promem do domu
to siostry syn nie chrzestny
para młoda pracuje w Szwecji dziś płynna promem do domu
ulala no tak dopasowywali się zanim powiedzą sobie TAK
nad parką
nad parką
Młodzi nie chcą kwiatków
tylko wino lub płytę
to parka wystarczy jak zagram ze stawką
tylko wino lub płytę
to parka wystarczy jak zagram ze stawką
ulala jaboli Ci u nas dostatek >>> niech posmakują Polski
a płyta najlepiej czarna
a płyta najlepiej czarna
Moja druga siostra robi
ich karykatury razem jak pływają łódka na Fiordem
ja im kupie martini
ich karykatury razem jak pływają łódka na Fiordem
ja im kupie martini
A ja nie idę na wyborybo po kiego... niech się sami wybierają do JuniJewropy
3 566 243. tomi77 tez sie kiedys nad tym zastanawiałem ,ale nie pamietam dobrze alw galileo kiedys pokazywali jak to jest, z tym losowaniem akurat chgodziły o gry w emiratrach niemieckich w jakaś tam gre wiem bo ogladałem to i wiem, ze przed losowaniem jada i biora 2 zestawy kulek, jedne kulki sa tzw, kulkami testowymi, zaś drugie to juz sa te kulki z loczbami typowo do danego losowania, poto jedzie osoba za te kulki odpowiedzialna jedyna w swojim rodzaju, kulki sa przeworzone do studja w specjalnej walizce ,do której ma tylkko dostep osoba odpowiedzialna za te kulki, komisyjnie taka walizka zostaje otwarta przed wrzuceniem do maszyny czy bębna, wszystko odbywa sie pod okiem komisji, i tego prezesa, i właśnie nie pamietam czy przed losowaniem nie sprawdzali maszyny tymi tzw testowymi pileczkami, tego nie pamietam ale chyba jednak tak, ale nie chce tu nikogo wprowadzac w bład, wiem ze maszyny sa sprawdzane przed losowaniem na pewno czy chodza prawidłowo jak działaja, i mowili ze maszyny do losowań sa mechaniczne nie elektroniczne poniewaz elektronika czesto pada i atakie maszyny mechaniczne sa bardziej uzyteczne, , i z tego co tam widziałem nie robili zadnych przekretów z kulkami, losowanie jest obserwowane prze kamery z róznych ujęć, i przy tym losowaniu uczestniczy sztab ludzi nie tylko komarzesci, czy prowadzacy studio lotto ale jest tez komisja która czówa na d prawidłowośęcia losowania, wiec nieda rady nic oszukac mojim zdaniem,i napewno nie sa losowania ustawione jak tu niektórzy i piszą , jakbym nie widział tego odcinka w którym to było pokazywane mozxe i bym niewierzył i mysłał ze te kulki sa ustawiane a raczej losowania, ztego co wiem to tam nikt nieingeruje w to jakie i te kulki maja wypasdc to jest tylko czysty przypadek ze wychodza jak wychodza,
A... Tak się przyjelowino albo pluszaki choć one to niezbyt dobry pomysł... Ale moda jest na kupony czy losy...
30,33
13 pewniak jak co dnia... Aż się utrze albo spadnie do drugiej 50
13 pewniak jak co dnia... Aż się utrze albo spadnie do drugiej 50
dobra ale teraz juz lece coś podumać juz starczy tego pitu ,pitu, trzeba w w mini coś podumać bo sie samo nieskresli i niewyśle narazie wszystkim do losowania
Siemka
nie żeby kogoś zniechęcić 1000 ZAKŁADÓW W MINI LOTTO - ILE WYGRALIŚMY? https://www.youtube.com/watch?v=Ng0J27jt4DE
Kilka minut temu wypuścili Sebastiana z ciemnej CELI
Johno oglądałem to kilka razy
Pewnie nawet o tym nie wie
Za co siedział ?
Są tu jakieś fajne dziewczyny ?
Nie umie liczyć do 6sciu za to siedział
czyli grając 1 zakładem średnio "wpadnie" nam trójka raz na 333 losowania mini
Oj niedobrze... Myślałem że na dożywocie... Za nadmierna potliwość wpisow
To teraz jest obowiązek liczenia do sześciu ?
Kompleks Rozrywkowy Dwa Serca
Krosno.
Krosno.
Połozyłem gdzieś sakiewkę a tam mam dużo dukatów
Do 5... Bo po szóstym wpisie już znikasz do lochu na 8 mrocznych godzin
Miro policz tak jeśli potrafisz patrz na mie
1
2
Lubię Roda Stewarta a wy ?
3
4
doktor pomykam bo ro.... się ....
zapytam tylko o odczynnik PH
zapytam tylko o odczynnik PH
A ty liczysz do pięciu czy sześciu ?
Miro zrób tak do 6sciu jeśli potrafisz
Johno... 1000 mini ogladalemale podobnie trafili jak ja na te 4 strzały po 10 minino ciężko trafić nawet 3 glupia
Uważaj bo juz policzyłeś do 4 i tylko jeden i do lochu
potrafię a ty nie ?
Mam liczyć do 6 ?
1
2
3
4
5
Miro_Elegancja stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.