Wpisy 3 566 162 – 3 566 261
10 maja 2019 18:40 → 10 maja 2019 19:31, 100 wpisów
Zagrałem w mini 800 zakładów 1000 w lotto i 70 w eurojacpota wczoraj w padła ładna sumka bo az 5000 tys a mój kot przemówił ludzkim głosem dał bym skana ale to nic nie da bo nie usłyszycie głosu kota
Też kiedyś puszczę 100 mini dla ciekawościAle najpierw muszę 4 /5 trafić by nie było że gram za swoje
3 566 151. tomi77 nie nie wierze w bajki, a co do skanów tych 100 kuponów to może i być, uwarzam że jak ktoś jest bogaty to dla niego 100 kupoów na dzień wysłać na dana grę to nie jest nic, jak ktoś taki np,śpi na kasie to czego nie,kiedyś jak chodziłem jeszcze do szkoły mundurowej, i byłem na tzw, praktyce to miałem takich znajomych którzy grali zespołowo w kilka osób w lotto i oni wysyłali na dane losowanie nawt 200 kuponów ale grali zespołowo ,sam im kiedyś na lotto wysyłałem 100 kuponików na lotto ale wtedy gra była tańsza no i inna kasa była tez a lotto jeszcze nosiło nazwę duży lotek, dla tego teraz pytam czy jeszcze są takie osoby które graja taka ilością kuponów na 1 losowanie czy tylko się chwalą tym, czy faktycznie tak graja?
ja sam kiedyś dawniej puściłem w czasie dużej kumulacji w lotto na raz 50 kuponów ale niestety z tych 50 kuponów moze miałem z z 3 x 3/6, i 2x 4/6 i pełno 2/6 ale nic wiekszego i powiem szczerze wcale sie więcej nie wróciło jak zainwestowałem, w to, a raczej bardziej popłynołem, na tym, dlatego od tamtej pory juz nie gram na taka ilosc kuponów bo wiem ze nie warto, ze to jest tylko nabijanie kasy totalizatorowi sportowemu, i uwarzam ze nalezy grac jednym kuponem na dane losowanie i ze mozna trafić jednym, kuponem jesli ma wejsc to wejdzie i sę wygra jednym kuponem czy nawet ukladem, dlatego od tamtego czasu gram tylko 1 zakladem czy to w multika czy w miniu czy od czasu do czasu w lotto choc w to ostatnie sporadycznie
ja sam kiedyś dawniej puściłem w czasie dużej kumulacji w lotto na raz 50 kuponów ale niestety z tych 50 kuponów moze miałem z z 3 x 3/6, i 2x 4/6 i pełno 2/6 ale nic wiekszego i powiem szczerze wcale sie więcej nie wróciło jak zainwestowałem, w to, a raczej bardziej popłynołem, na tym, dlatego od tamtej pory juz nie gram na taka ilosc kuponów bo wiem ze nie warto, ze to jest tylko nabijanie kasy totalizatorowi sportowemu, i uwarzam ze nalezy grac jednym kuponem na dane losowanie i ze mozna trafić jednym, kuponem jesli ma wejsc to wejdzie i sę wygra jednym kuponem czy nawet ukladem, dlatego od tamtego czasu gram tylko 1 zakladem czy to w multika czy w miniu czy od czasu do czasu w lotto choc w to ostatnie sporadycznie
Dzis chyba jakis skur...zostawił pieska bardzo ładny czarny mały bambo biegał po działkach
Mulag
Wysłałeś w jedne kolekturze >>> czy podróżowałeś helikopterem
Wysłałeś w jedne kolekturze >>> czy podróżowałeś helikopterem
Kiedyś 40 baniek wysłałem 32 z maszynyjaka miałem minę?nawet 3 nie było
Traktorem pojemność dwa czterysta zawsze chciałem mieć takie coś pojemność dwa czterysta
Wysle tez 1000 zakladow multi z plusem stawka dwa na dwa losowania
Lęcę właśnie helikopterem na Śnieżkę >>> mam zamiar wysłać 250 EJ oraz 300 MM na stawce
Oj takbo za paczkę papierosów to też wysyłam ale nie gram codziennie
Przeworsk udał mi sie w padła piatka a chciałem tylko odwiedzic muzeum
Ja podziwiam znajomego 50 na losowanie wysyła choć kiedyś to było 100 złAle czy to ma sens?mówił z8 może 1/4 mu się zwraca ale liczy że jest bliskokreśli sam Multi
Szkoda kasy i tak nic nie wchodzi, czasami jeden zaklad wystarczy wyslac i tyle
Wojtj ostatnio słabe wygrane kilka trójek w mini oraz Lotto w dodatku przez net >>> skany daję tylko powyżej 1000 PLN
Ostatnia trafienie powyżej 1000 PLN w pażdzierniku ubiegłego roku 8/9 w MM
powiedzcie mi jak to jest ze przychodzi gość do kolektury i wysyła z maszyny powiedzmy 70 kuponów na mini lotka, na dane losowanie , a obok niego wchodzi 2 osoba całkowicie przypadkiem kupuje piwo bierze kupon mini lotka kreśli na miejscu liczby od tak na pałę, wysyła kupon , bierze piwo i kupon i wychodzi ze sklepu , po kilku dniach słyszy się ze gosciu od piwa trafia główna wygrana w mini a ten co wysłał kilka tych tam kuponów z maszyny trafił tylko 2 x3/5 ja uwarzam ze to niema regóły ile i jak gra i iloma kuponami, i ze liczy sie tylko szczeście , i albo je masz albo i nie
Golanonim ja ostatnio z chybika mialem 5/6 z plusem miesiac temu w sumie
Arczi bo liczy sie tylko szczescie tylko jedno ale wiecej zakładow to wieksze prawdopodobuenstwo wieksze szanse a na pewno duze na zwrot zawsze jak grałem np 50 czy 100 zakładow zwrot zawsze mialem ale czasem trzy lub jeden zakład i zwrot byl nie ma reguly arczi tylko sa wieksze troche szanse jak masz wiecej ale wcale nie gwarantuje wygranej poprostu wiecej szans zwieksza sie bardziej szczescie
Tez mialem kilka trojek w mini chyba nawet trafilem 4 losowania z rzedu 3/5
ja gram ale nie szaleję stawkami >>> czując swój dzień gram z plusem
według gwiazd >>> czerwiec już blisko i ... wyczuwam coś na horyzoncie
Kiedys latwiej bylo mi cos sensownego wygrac teraz nie wiem co to sie porobilo?
Sorry za tą 3 aczkolwiek może być.. Dzieńdybry dobry wieczór jak kto woli
Ciekawe, ile w tym prawdy.
Fragment reklamy z Radiowej Jedynki.
"W sobotę można wygrać GWARANTOWANE 10 000 000 zł"
Fragment reklamy z Radiowej Jedynki.
"W sobotę można wygrać GWARANTOWANE 10 000 000 zł"
Zdrapka ep dała ino zwrot zobaczy się co da ejacek i mini multi wiecz9
ulala dawno Ciebie tutaj nie było >>> czyżby pogoda to sprawiła
Kolega wysłał swoje skreslana a kolezanka z automatu nie swoje liczby i miala w plusie czwórkę takze jak sam widzisz nie ma reguły żadnej czy jakis schemat poprostu arczi jednego stac wysyłac po 100 zakładow drugiego tylko na jeden ale szanse sa podobne z tym ze jest jedno ale 100 zakładow to wieksze szanse na zwroty lub wieksze wygrane i z czasem musi cos wypaść konkretnego choc tez nie musi ale zwieksza sobie szanse wiecej liczb wchochi w gre ale jak pisałem i jednym przy odrobinie szczescia moze wpaść
Mulag to racjakiedyś na 2 lotto miałem 4 i 3 aż się sam zdziwiłemrazem 220 z okraska było
Pieknie slonecznie załamanie pogody przed 17 zdążyłem skosić trawe
3 566 206. Mulag ja to rozumiem i wiem ze czym więcej wysyłasz to i mozesz trafić,ale czy na pewno to zaraz trafisz tak jak chcesz? bo mi sie zdaje ze jednak chyba i nie, tak to prawda jest tylko szczeście i dobra intuicja to Ci szybciej coś i da jeśli masz dobra intuicje i trochę szczęścia to trafisz zapewne ale bez tego to cienko to wszystko widzę no ale kto nie ryzykuje ten i nie wygrywa nie?
29 grudnia kupiłem tylko 2 zakłady w mini 5/5 i padlo 4/5 da się da się
A mnie interesuje czy to prawda że losuja próbne przed losowaniem?
I czy komputer jest w stanie przeliczyć jaką jest najmniejsza prawdopodobieństwo np 6 z lotto?
18 maja baluje na weselu u mojej siostry
jak dasz dobra to
a jak zła to to też
jak dasz dobra to
a jak zła to to też
Arczi nadzieja umiera ostatnia nie raz juz miałem przestac grac bo mnie to poprostu juz tak napisze delikatnie wnerwiało ale to teraz traktuje jako zabawe z mało iskierką ze moze może trafie cos konkretnego i jak tu nie raz było pisane grać na tyle by nie odczuć ze sie gra jesli to w ogóle mozliwe bo kazda kwota to wydatek ze swojego budżetu ale tak co nie ma takiego dużego uszczuplenia gram jestem w grze jest nadzieje jak na razie mnustwo trojek w mini ale to juz mnie nie rusza bo ich duzo a gram juz troche nie jestem poczatkujacym graczem bym sie miał podniecac trojkami choc ich sporo dzis zagrałem za 18 ,20 groszy bo była kolejna trojka ale nie poto gram by były zwroty , takze dzis znów w grze 3 zakłady na 10losowan za 18,20
alfa to wesela trwa dwa dni w lokalku
sobota i niedziela takie jest zamówienie na 160 osób w dwóch nazwa lokalu
sobota i niedziela takie jest zamówienie na 160 osób w dwóch nazwa lokalu
Dzisiaj zagralem w eurajckopota liczbami zaprzyjaźnionego ksiedza. Może coś z tego wyjdzie?
alfa...radość nie będzie całkowita
to siostry syn nie chrzestny
para młoda pracuje w Szwecji dziś płynna promem do domu
to siostry syn nie chrzestny
para młoda pracuje w Szwecji dziś płynna promem do domu