Wpisy 3 565 962 – 3 566 061
10 maja 2019 13:56 → 10 maja 2019 16:02, 100 wpisów
Wieczorem gramy 5/5 kolejne 2 W tym tygodniu spadły bogaty maj
No, i jest abudabi89, zaraz, na powitanie sypnal się eksperckie typowania. ABUDABI89, graj na stawce z plusem. 10-ty, więc 10/10 może wpadnie?
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dopisano wyniki Multi Multi
01,07,11,12,17,18,22,27,28,37,39,48,50,53,54,55,70,71,73,77
Plusem jest liczba: 07
01,07,11,12,17,18,22,27,28,37,39,48,50,53,54,55,70,71,73,77
Plusem jest liczba: 07
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12910 zestawów od 1596 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 11 566 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 27 514 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Elzbietka - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 546 zł = 18,20 x koszt gry
- Lola26 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 42 zł = 16,80 x koszt gry
- Pęsko - koszt gry: 47,50 zł, wygrana: 796 zł = 16,76 x koszt gry
- basia76 - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 436 zł = 14,53 x koszt gry
- ella22 - koszt gry: 65,00 zł, wygrana: 934 zł = 14,37 x koszt gry
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 5672450
Wylosowany numer to: 5672450
Dopisano wyniki Kaskady - 02,03,04,06,07,10,11,15,16,21,22,24
Mogą się powtórzyć takie liczbusie. Gratulacje dla Pan i alladyn80. No i dla pozostałych. Abudhabi, ładnie.
Z chybika 5/5 na stawce i 6/6 na stawce na swoje i 2 x 7/9, stawka 3.
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
miłego popołudnia baju baju baj znasz czi ti baje o tu mi tu nie znam odpowiada a to taka to tu mi tu nie bujaj baj 57,59 zostawiam oraz 23,32 do multasia i idę się posilić
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Z maszyny 5/5 i 6/6dobra skan i ok... Bo nie chce mnie się wierzyć ze tak wytypował maszyna
11,18 no 2/3profil... To dało 16 miejsce z 18...az się dziwię bo w pewniakach byłem w pierwszej 10...jeden dzien
uwaga ktoś tu wczoraj pisał ze zakłady maja zostac podniesine i ileś tam groszy np mni lotek z 1,25 na 1,50gr, nie wiem s kąd macie takie informacje ? bo nie widziałem nigdzie na stronie lotto takiego ogłoszenia ze ceny kuponów zostana podniesione, kolektorzy w kolekturach tez nic niewiedza, na ten temat aby miały wzrosnąć stawki za zawierane zakłady,więc proszę nie siać zamętu i nie podawać nie sprawdzonych wcześniej informacji i wprowadzaĆ ludzi w błąd
lepiej tomi nic nie mówić a jak już coś dać skan lub chociaż równo o godzinie losowania liczby bo tak to każdy może a jak ktoś lubi się bawić albo dzieciaczki albo nie wyrosło to z dzieciaczka różnie bywa a nie pisząc o użytkownikach mp a o dzieciaczkach co trzeba mieć lub czego nie mieć w łepetynce by niszczyć fotografie na grobach na cmentarzu od tak na marginesie bo to nie miejsce no to zawijam kiece i lecę na miotle pa
Po kiego autostrady budują jak zwykle drogi się sypia... Np Września Poznań 92... Pilatalu w okolicach Zasutowa, Posdtolic... A po roku znowu przyjeżdżają latają reszte
Z siedmioma górami,za siedmioma rzekami
jest kraina Bajlandia słynąca z wygranych
Pewnego dnia Nicek i Nicka postanowili udać się do domku na wzgórzu.
A gdy już tam się znależli, zobaczyli domem w kształcie muchomorka,
z antenką na dachu.
Rzekła Nicka- przecież to ta kolekturka w której często padają wygrane
na wysokich stawkach.
Nicek długo się nie zastanawiając namówił Nickę na jedną Mulandię stawka X 10
Czy wygrali? ....
jest kraina Bajlandia słynąca z wygranych
Pewnego dnia Nicek i Nicka postanowili udać się do domku na wzgórzu.
A gdy już tam się znależli, zobaczyli domem w kształcie muchomorka,
z antenką na dachu.
Rzekła Nicka- przecież to ta kolekturka w której często padają wygrane
na wysokich stawkach.
Nicek długo się nie zastanawiając namówił Nickę na jedną Mulandię stawka X 10
Czy wygrali? ....
A ja miałem opowiedzieć bajkę jak to Żwirek z Muchomorkiem .... ale za wcześniej jeszcze dzieci na forum
Tomi77 nie przerywaj grać w mini lotka, olej multika, ja od wczoraj ponownie wziołem sie za mini lotka ,poniewaz od ostatniej wygranej ,juz troche popłynołem ma multiku, i uwarzam ze trzeba grac jednak w mini , tu gdzie sa realne trafienia i , teraz odstawiam tez multika na 2 tory i zaczynam grac tylko w mini lotka, bo tu jest przyszłośc jak trafisz i gram tylko 1 zakladem nie 10cioma, jesli ma byc too bedzie i do tego namawiam wiecej osób grajcie i wygrywajcie, niech wszystkim sie szczęści
No pewnie że wygrali
A póżniej uprawiając 5/9 żyli długo i szczęśliwie w gromadce ....
A póżniej uprawiając 5/9 żyli długo i szczęśliwie w gromadce ....
dobra taktyka gry to jest grać miesiac w multika, i na drugi miesiac gra tylko w mini, i tak na przemian, wtedy nalezy sprawdzic w co ile i czego złapiemy, i ilke na tej grze zarobimy, i pozniej wybrac gre w której trafiamy wiecej, i w nia tylko gracaby wygrac główną wygraną
no i słabo z tym deszczem pokropiło tylko , pietrucha wyschnie i będzie droga , chyba że z Chin dowiozą albo tą wielką zmutowaną i świecącą z Czarnobyla
Abudabi89, bądź tak dobry, przed każdym losowaniem podaj koleżankom o kolegom gotowe pewniaki 5/5, 6/6, a najlepiej jak jeszcze je oplacisz.Gdy swoje wygrane dasz niedowiarkom, zostaniesz świętym.
ja maj poświęcam tylko na mini lotka i od dzisiaj się ponownie za ta grę zabieram, i namawiam wszystkich tez do gry w ta grę
widzę piszecie o deszczu i o pietruszce tak jest droga pietruszka, wczoraj będąc w sklepie widziałem rzodkiewkę wielkości średniego jabłka, już takie mutanty są w sprzedaży, ze szkoda gadać,
śmiałem się bo 1 raz w życiu widziałem taka rzodkiewkę w sklepie ,choć widziałem już różne żeczy i myślałem ze już mnie nic nie zdziwi ,a tu taka rzodkiewka w sklepie zastanawiałem się czy nie kupić ale pomyślałem ze skoro taka jest duża to pewnie będzie pusta w środku,i nie wziołem ,śmiałem się tez ze jakbym ja kupił i ukrojił z jednej takiej kulki 2 plasterki to by mi na cała kromkę chleba starczyło, zapytałem ekspedietki czy to jest rzodkiewka i morze rzodkiew czarna, a ona powiedziała nie rzodkiew czarna, a rzodkiewka zwykła tylko ze taka duża, wtedy pomyślałem no to niezłe musdie byc pędzona pewnie full chemi w niej jest, szkoda tylko ze zdięcia jej nie zrobiłem
widzę piszecie o deszczu i o pietruszce tak jest droga pietruszka, wczoraj będąc w sklepie widziałem rzodkiewkę wielkości średniego jabłka, już takie mutanty są w sprzedaży, ze szkoda gadać,
śmiałem się bo 1 raz w życiu widziałem taka rzodkiewkę w sklepie ,choć widziałem już różne żeczy i myślałem ze już mnie nic nie zdziwi ,a tu taka rzodkiewka w sklepie zastanawiałem się czy nie kupić ale pomyślałem ze skoro taka jest duża to pewnie będzie pusta w środku,i nie wziołem ,śmiałem się tez ze jakbym ja kupił i ukrojił z jednej takiej kulki 2 plasterki to by mi na cała kromkę chleba starczyło, zapytałem ekspedietki czy to jest rzodkiewka i morze rzodkiew czarna, a ona powiedziała nie rzodkiew czarna, a rzodkiewka zwykła tylko ze taka duża, wtedy pomyślałem no to niezłe musdie byc pędzona pewnie full chemi w niej jest, szkoda tylko ze zdięcia jej nie zrobiłem
Proszę podawać numery kont bankowych, zamiast skanów, wyślemy Wam połowę wygranych
przydała by się emotka ziewania w pewnych przypadkach w sam raz by ja dac mimo ze spac sie nie chce
ja jak jarek nie mam konta to może przekazem pocztowym trochę grosza
Dziwi mnie tylko taki jeden szczegół powielany przez wielu przecież losowania są ustawiane to jak można wygrać specjalnie na wsiach porobili budki z hotdogami co by się nikt nie zorientowali
kędzior może gołębiem dobra mam co mam co ma być to będzie za wasze i moje
To może teraz Karol napisze potem Józek co ma wózek widłowy czołowy klik klik kasa rośnie taka strona to żyła złota
Alladyn80, wysłałem swoje, Twoje i adis08, sparowałem je i mam za co grac.Juz wysłałem 50 zakładów lotto plus i 20 EuroJackpot. Jeszcze wyśle.
3 566 022. ruletka 2019-05-10 (15:24) Gwarantowane 10 milionow
Abudabi89, bądź tak dobry, przed każdym losowaniem podaj koleżankom o kolegom gotowe pewniaki 5/5, 6/6, a najlepiej jak jeszcze je oplacisz.Gdy swoje wygrane dasz niedowiarkom, zostaniesz świętym.
ruletka to nie głupi pomysł jest co tu piszesz, to było by dobrze jesli osoby wygrywajace czesto ,by podawały swoje liczby którymi graja,i na których trafiaja te niby 5/5 ,co do dalszych Twoich zapendów typu aby abudabi najlepiej je jeszcze oplacał to się z tym nie zgadzam, bo każdy jesli by chciał to by sobie sam wysłał i co by chciał, wiedomo kazdy z nasma jakieś tam swoje szczescie i trafia od czasu do czasu coś tam , co do świętości to trzeba sobie najpierw zasłuzyc to niejest tak prosto zostać zaraz świetym
ruletka to nie głupi pomysł jest co tu piszesz, to było by dobrze jesli osoby wygrywajace czesto ,by podawały swoje liczby którymi graja,i na których trafiaja te niby 5/5 ,co do dalszych Twoich zapendów typu aby abudabi najlepiej je jeszcze oplacał to się z tym nie zgadzam, bo każdy jesli by chciał to by sobie sam wysłał i co by chciał, wiedomo kazdy z nasma jakieś tam swoje szczescie i trafia od czasu do czasu coś tam , co do świętości to trzeba sobie najpierw zasłuzyc to niejest tak prosto zostać zaraz świetym
ojej dobra ide bo zjewam spokojnie to był tylko sen....... ide zagrac 1x10 stawka 20 1x8 stawka 25 1x5 stawka 28 wszystko z plusem nie no zartuje az tak bardzo na glowe nie bije mi wole dac na zwierzeta tez troche skromnie 1x10 1x5
https://www.youtube.com/watch?v=36xJXGZi0KE
11 został wybudzony
11 został wybudzony
Arczibalik73, popieram pomysł ruletka.Dolaczam się do niego i oferuje przekazanie połowy mojej wygranych nieudacznikom.
Mewa, zagraj więcej, będziesz ulubieńcem T.S.Otrzymasz nagrodę w postaci 20 obikow, czego Ci nie/życzę.
Witam wszystkich
mini nowy system6 stary kupin z cht 14,15,25,29,32,42
grajcie ile chcecie już nie gram
tym zestawem
mini nowy system6 stary kupin z cht 14,15,25,29,32,42
grajcie ile chcecie już nie gram
tym zestawem
3 566 022
Świętości nie kupuje się za pieniądze
Abudabi89 nie musi niczego udowadniać >>> jego skany były i tutaj i na TP
Świętości nie kupuje się za pieniądze
Abudabi89 nie musi niczego udowadniać >>> jego skany były i tutaj i na TP