Wpisy 3 565 696 – 3 565 795
9 maja 2019 23:07 → 10 maja 2019 00:37, 100 wpisów
mini niech zostawią w spokoju. tak jak jest ma być
A Gonzaga ma tylko dwa zęby?
Tak Mini ma zostać w tej cenie. Info z pierwszej nogi
Gonzaga Ty masz mleczne zęby?
Nie dość że ma mleczne to tylko dwa
dosyć lotto zepsuli przez podwyżkę
Gonzaga ja jestem 200 matologa A nie 100
Za wypełnienie biorę 200 zł
Za wypełnienie biorę 200 zł
Gonzaga przebadać Ci te dwa ostatnie Twoje zęby?
Może zrobić Ci lakowanie?
Dziś mialem dużo wydatków
Zgryz?
A co ja gryks ?
10 nie bedzie jak przekroczy 8 mln to huk
Szło drogą
Gonzaga Ty jedna jesteś równy chłop
Tak to prawda 10 milionów nie dosięgnie nawet wtedy jak kazdy z nas w to zagra
Sebastian chyba już nie grasz w to Mini przecież wiesz iw widzisz że to bezsensowne zawsze nic i nic szkoda czasu
Forsami walczę o to aby przywrocili Bonus
Forsami pisslem jak wygram 5/5 w MM to biorę się na poważnie za Mini
Trochę racji masz
Gras tyle czasu i nic
Gonzaga a ilu Was jest ?
Gonzaga jak nie macie pracy to mogę Wam załatwić
Mam teraz pracę nawet dla 20 stu osób
Chcecie ?
Ilu Was dokładnie jest w tej brygadzie ?
Podaj czekamy
Forsami za skreślenie prawidłowych liczb do Lotto płacę 500 000 zł jednorazowo
Fakt-My w tej pracy nie dość silni...ale wstyd zostanie Wam potomnym
Za 6 liczb do Lotto Plus też daję 500 000zł
Gonzaga nie trzeba dużo siły. Rozum najwazniejszy. Macie ?
Za skreślenie liczb do Mini 10 000 zł
Jeśli T. S. uważa, że w sobotę kumulacja wyniesie 10 milionów zł, to myśli, że gracze to idioci. Na przekór nie zagram. To jest mój pewniak. Kupiłem 10 zakładów lotto, a te curwy sprzedawali wszystkie zestawy do 23.O, nie! Nie zagram.
Jeśli liczby nie zostaną wylosowane płacisz karę umowną w wysokości 10 000 za każdą pomyłkę?
Pasuje Ci ta praca ?
Faryzeusz nie grasz w Lotto ?
Marian witaj
W Lotto nie weszła ani jedna liczba, w Lotto plus aż 4, ale każda w innej kartce. Grajcie za mnie i to duuuuzoooooo
W tym totalizatorze to i cwaniaki i idioci. A jeśli w sobotę nie będzie szóstki to we wtorek ile podadzą? 12 milionów? 10 milionów to jest szansa na wtorek a nie na sobotę, kiedy będzie około 8 milionów. Ja też na przekór nie zagram na sobotę.
Kiedyś szły ładne zestawy liczb. Nawet często wygrywalem. Od czasu gdy korzystam z portali typu lotto, jest szlaban na wygrane. Nie wierzę w mapki, systemy na tym portalu.
A jak będzie 10 milionów to co ?
Spodziewam się, że za ten wpis Januszek, na garnuszku Toska zablokuje mnie. Mam do głęboko w....
Odkąd-przed laty-wtopiłem w Lotto 40.000zł-omijam toto szerokim łukiem
Wszyscy Portalowicze powinni kupić po 10 zakładów systemowych po 10 skreslen, a Admin więcej i na 12 skreslen.Wtedy kumulacja wyniesie 7800000 zł, ani złotówki więcej.
Były kierowca premiera pracuje w Lotto.Maja ogromne premie gdy nie padają główne wygrane.
Niech ujawnia zarobki w T.S.poczawszy od kierowcy do prezesa włącznie.
Dziwię się, że Admin nie nie wie na temat podwyżek opłat za Mini i jakiejś promocji EuroJackpot. Był na czacie, powiedział 'a', ale już 'be'nie wydusil.
Sobotnie losowanie Lotto z gwarantowaną pulą 10 000. No niesamowite. Wspaniały TS dołoży
Ja nie oglądam żadnych losowań,nie słucham radia, nie oglądam telewizji. Słucham tylko Radia Maryja.
Piękne audycje.Rozmowy niedokończone.Wspaniale wywiady z Antoim M.
3 565 752. Faryzeusz bardzo trafne stwierdzenie , coś w ty chyba jest, bo ja tez odnosze takie wrazenie bo umnie jest to samo od kilku dni, im wiecej przegladam tutaj typowanie liczb na stronce tym wiekszy galimatias sie w głowie robi, lotki sie wysyła i wielkie G z tego jest, a kasa idzie w błoto , zero wygrasnych w realu ostatnimi dniami
Cześć
O Qbraczek sluchaj cos6Ci powiem
Arczibalik73, trzeba opuścić portale typu lotto.Organizstorzy wszystko wiedzą o sposobie typowan i gier.Du.pnac tymi portalami, pewniakami, zagrać od czasu do czasu.To jest wielkie oszustwo.
Qubraczek jak Ciebie nie było to bardzo czesto o Tobie pisali.
Gonzaga.
Ciągle pisali Qubraczki to Qubraczki tamto. Skąd oni wiedzieli że Ty tu będziesz?
Kiedyś dużo pisali o Qubraczkach a ja ich nigdy tu nie widziałem o to mi chodzi
Nie każdemu psu Burek.Nie wiem o jakie kubraczki biega. Czy o te, które zakłada się kotom na grzbiety?
Mnie opinie idiotow nie interesują. Zwisa mi to koło konskiego zwisa co kto pisze i gada.
I jak się tu pojawileś to przestali o Tobie pisać
Trochę to dziwne
Baranka strzelam zawsze z rana
Wieczorem już nie bo to by było za dużo
Może nie jesteś w temacie i nie wiesz o co biega ?
Ale ok Nie chcesz o tym rozmawiać to luzik. Nie było tematu
W takim razie idę spać
Dobrej nocy
Dobrej nocy