Wpisy 3 549 339 – 3 549 438
21 kwietnia 2019 10:55 → 21 kwietnia 2019 12:35, 100 wpisów
No Kościół byl A tam zeberka w rajstopach w kratęnie mogłem się skupić na mszy mnie rozpraszala
Jarosław szedł do kościoła A za nim ochrona ze śmieconkaA kota kto pilnował??
3 549 342. tomi77
Coś z deklem czy tylko niezdrowa obseja?
Kotów nie lubisz?
Coś z deklem czy tylko niezdrowa obseja?
Kotów nie lubisz?
Macie w profilu skan.Jak się mówi na buraki z chrzanem? A jak bez chrzanu?
Golanonim, to dla Ciebie ( Gall Anonimie) ten skan.
Trzeba umieć grac.Gram i wygrywam
Jak się wkurzę to pokażę cała szóstkę.Nie chce Was gorszyć przy świętach.
Mulag
Po poranym wypadzie rowerowym można siąść odpocząć multi jest mini zostało 18,17,27,25,34, 38,23 może coś z tych
Pokarz na co Cię stać pokarz ta 6 sustke w dużego
Forsami 6 piw juz poszło i nic
Pech
6 każdy ma tylko nie te liczby co trzeba ale sześć liczb każdy ma a więc sami milionerzy na stronce są i poz nią
nima jak jest a o co się rozchodzi bo ja co dopiero na stronkę wszedłem i nie wiem o co się rozchodzi
Forsami trafiłeś te 18 baniek
pełno tulipanów pięknie wczoraj i przedwczoraj dziś tak umiarkowanie lekko chłodniej trochę chmur ale słoneczko jest
Było w Lotto ponad 18 Milionów ale ALLELUJA ALLELUJA ALLELUJA teraz w tym domu z wygranej
MM , stawka 10 z plusem, 28 losowań:
4,5,6,7,41,42,54,63,70
1,2,3,4,32,46,77,79,79,80
2,11,29,34,36,48,53,55,66,77
1,10,28,34,36,47,53,66,78,80
Mini:
1,22,23,22,25,27,29,32,33,38,39,42,
Na 4 losowania
4,5,6,7,41,42,54,63,70
1,2,3,4,32,46,77,79,79,80
2,11,29,34,36,48,53,55,66,77
1,10,28,34,36,47,53,66,78,80
Mini:
1,22,23,22,25,27,29,32,33,38,39,42,
Na 4 losowania
Czytałeś tego powyżej dal skana ze trafil 6/6
mam dużo woreczków foliowych na pieniądze tylko ta drobnostka pieniądze ale to samo przyjdzie
Zbyszek już się mi niechce tego nawet komentować dzięki takim strona ma wejścia klik klik i jak się kasa zgadza to reszta już jest ok...nie tylko ja o tym pisze inni też to zauważyli ale niech się trole bawią jak gumusie to i Książę i jego Toudi
czy wy nas macie za idiotów tak tak se myśli jeden z drugim ale nie zmani te numery albo nic tylko pisanie lub prowokacja ze skanem he he ale to świadczy o dziecinadzie takich użytkowników brak r równowagi emocjonalnej
Mulag Ale oco chodzi dopiero wszedłem mam młotek kilof ALE jaja oco chodzi dopiero wszedłem
ale kto komu broni robić z siebie nie poważnego sam se świadectwo wystawia jeden z drugim
dzień zaczynasz i kończysz na młotku i kilofu czyli wszystko jest u ciebie okey jesteś na właściwej drodze
Mulag mam Mini na dzisiaj i jutro ale dziś w puli może być tylko ze 100'000 a jak trafi z 8 osób to kupię Ci telewizor i co mi zostanie na bilet...
czy to jest stronka jak wyczyścić portfel i konto i skany wirtualnych wygranych i krzykaczy co wygrali bo ja nie wiem o co chodzi wstałem lewą nogą z łózka
kiedyś chłop się opił wracał polem i mu spadła beretka z głowy szedł dalej było ciemno na polu ornym a i chłop był trochę pijany ale przypomniał sobie słusznie że zgubił beretkę z głowy i w końcu podniósł z ziemi niby beretkę na głowę a to było gówno
Mulag , zżera zazdrość? Zaraz skan systemu lotto z innymi trafnymi.
Idę narazie bo ktoś dopiero wszedł i nie wie o co chodzi dopiero wszedłem
Nie wiem o co chodzi dopiero wszedłem a teraz wychodzę bo nie wiem oco chodzi dopiero wszedłem
Mulag narazie bo ktoś dopiero wszedłem nie wiem o co chodzi ktoś chodzi koło łodzi a to kajak a jak a no tak ...siała baba mak...Ale oco chodzi dopiero wszedłem
Dobra tyle bawcie się wstawiajcie skany z wygranymi róbcie przeróbki dopiski grafiki komentujcie dyskutujcie jak to wygraliście miliony
piszcie o zazdrości o zżeraniu itp karawana jedzie dalej bawcie się
Witam wszystkich po długiej nie obecności
Życzę wszystkim zdrowych świat
Życzę wszystkim zdrowych świat
Samochwała w kącie stała
I wciąż tak opowiadała:
Zdolny jestem niesłychanie,
Najpiękniejsze mam wygrane w Lotto
Moja liczby aż tryskają wygranymi
Jak coś powiem, to już powiem, i skan w profilu jest
Jak odpowiem, to wam powiem zazdrość ściska dup...
W grach liczbowych mam najlepsze typy i wygrane
I wciąż tak opowiadała:
Zdolny jestem niesłychanie,
Najpiękniejsze mam wygrane w Lotto
Moja liczby aż tryskają wygranymi
Jak coś powiem, to już powiem, i skan w profilu jest
Jak odpowiem, to wam powiem zazdrość ściska dup...
W grach liczbowych mam najlepsze typy i wygrane
Macie skana wczoraj w dużego lotka chodzi wplusie trafiłem 4/5 to nie pomyłka 4/5
Zbyszek Ale oco chodzi dopiero wszedłem Ale Jaja Ale Jaja Ale Jaja Wielkanocne
Gosia Witamy Cię Alleluja Witamy Cię Alleluja Witamy Cię Alleluja Alleluja Alleluja Jezus Chrystus Żyje
Mulag jak tam jest zajęte Ale gorąco otwórz okno ale agdzie nie wolno
Gosia mam w dużego w plusie 4/5
Ale tu dziś jest Wesoło Alleluja Alleluja Alleluja Jezus Chrystus Żyje
Ale tu gorąco otworzymy okno Niewolno nie jest gorąco halllooooo halllooooo Halooo Ę Ą
Gosia to są liczby w mini a dali mi w lotto plus 4/5 na sucho
ale może choć wy wiecznik na 2 mmm nie nie nie ma takiej potrzeby
czasem warto zbigniew zagrać to co daje maszyna...też tak nieraz mam nie wejdzie w mini a w Lotto tak
Mulag weź ze sobą okno a jak nie masz to podjedz do mnie ja mam jeszcze pod szopą te z kitem weźniesz sobie i otworzysz bo to będzie twoje już Ci nie będzie gorąco
Mulag ale oco chodzi dopiero wszedłem nie wiem o co chodzi dopiero wszedłem