Wpisy 3 549 311 – 3 549 410
21 kwietnia 2019 09:38 → 21 kwietnia 2019 12:24, 100 wpisów
Doktor2p, pozdrow Płock
3 549 296. galik
Nie ci ludzie.
nie to forum.
Ich to wali.Może się ogarną jak już Niemcy na spółe z Zy.d.a.mi nas najpierw ograbią a póżniej uzależnią finansowo i sprowadzą do roli pachołków . A póżniej to już tylko exterminacja
Wesołych ...
Nie ci ludzie.
nie to forum.
Ich to wali.Może się ogarną jak już Niemcy na spółe z Zy.d.a.mi nas najpierw ograbią a póżniej uzależnią finansowo i sprowadzą do roli pachołków . A póżniej to już tylko exterminacja
Wesołych ...
Ucałuj Panią Jadzie
Niech żyje przyjaźń Polsko - Niemiecka.Proletariusze wszystkich krajów - łączcie się.
Doktor2p, Dr House.Architekt
287
Osa lanego tez nie bydzie
witam
Nie jadam makowca bo zdziera się politura na...
My w święta też gramy.
w piatek euromelon 7,8
w sobote lotto uk 7,8 to samo, 300 zl za kazdy strzal
w sobote lotto uk 7,8 to samo, 300 zl za kazdy strzal
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 802 000
No Kościół byl A tam zeberka w rajstopach w kratęnie mogłem się skupić na mszy mnie rozpraszala
Jarosław szedł do kościoła A za nim ochrona ze śmieconkaA kota kto pilnował??
3 549 342. tomi77
Coś z deklem czy tylko niezdrowa obseja?
Kotów nie lubisz?
Coś z deklem czy tylko niezdrowa obseja?
Kotów nie lubisz?
Macie w profilu skan.Jak się mówi na buraki z chrzanem? A jak bez chrzanu?
Golanonim, to dla Ciebie ( Gall Anonimie) ten skan.
Trzeba umieć grac.Gram i wygrywam
Jak się wkurzę to pokażę cała szóstkę.Nie chce Was gorszyć przy świętach.
Mulag
Po poranym wypadzie rowerowym można siąść odpocząć multi jest mini zostało 18,17,27,25,34, 38,23 może coś z tych
Pokarz na co Cię stać pokarz ta 6 sustke w dużego
Forsami 6 piw juz poszło i nic
Pech
6 każdy ma tylko nie te liczby co trzeba ale sześć liczb każdy ma a więc sami milionerzy na stronce są i poz nią
nima jak jest a o co się rozchodzi bo ja co dopiero na stronkę wszedłem i nie wiem o co się rozchodzi
Forsami trafiłeś te 18 baniek
pełno tulipanów pięknie wczoraj i przedwczoraj dziś tak umiarkowanie lekko chłodniej trochę chmur ale słoneczko jest
Było w Lotto ponad 18 Milionów ale ALLELUJA ALLELUJA ALLELUJA teraz w tym domu z wygranej
MM , stawka 10 z plusem, 28 losowań:
4,5,6,7,41,42,54,63,70
1,2,3,4,32,46,77,79,79,80
2,11,29,34,36,48,53,55,66,77
1,10,28,34,36,47,53,66,78,80
Mini:
1,22,23,22,25,27,29,32,33,38,39,42,
Na 4 losowania
4,5,6,7,41,42,54,63,70
1,2,3,4,32,46,77,79,79,80
2,11,29,34,36,48,53,55,66,77
1,10,28,34,36,47,53,66,78,80
Mini:
1,22,23,22,25,27,29,32,33,38,39,42,
Na 4 losowania
Czytałeś tego powyżej dal skana ze trafil 6/6
mam dużo woreczków foliowych na pieniądze tylko ta drobnostka pieniądze ale to samo przyjdzie
Zbyszek już się mi niechce tego nawet komentować dzięki takim strona ma wejścia klik klik i jak się kasa zgadza to reszta już jest ok...nie tylko ja o tym pisze inni też to zauważyli ale niech się trole bawią jak gumusie to i Książę i jego Toudi
czy wy nas macie za idiotów tak tak se myśli jeden z drugim ale nie zmani te numery albo nic tylko pisanie lub prowokacja ze skanem he he ale to świadczy o dziecinadzie takich użytkowników brak r równowagi emocjonalnej
Mulag Ale oco chodzi dopiero wszedłem mam młotek kilof ALE jaja oco chodzi dopiero wszedłem
ale kto komu broni robić z siebie nie poważnego sam se świadectwo wystawia jeden z drugim
dzień zaczynasz i kończysz na młotku i kilofu czyli wszystko jest u ciebie okey jesteś na właściwej drodze
Mulag mam Mini na dzisiaj i jutro ale dziś w puli może być tylko ze 100'000 a jak trafi z 8 osób to kupię Ci telewizor i co mi zostanie na bilet...
czy to jest stronka jak wyczyścić portfel i konto i skany wirtualnych wygranych i krzykaczy co wygrali bo ja nie wiem o co chodzi wstałem lewą nogą z łózka
kiedyś chłop się opił wracał polem i mu spadła beretka z głowy szedł dalej było ciemno na polu ornym a i chłop był trochę pijany ale przypomniał sobie słusznie że zgubił beretkę z głowy i w końcu podniósł z ziemi niby beretkę na głowę a to było gówno
Mulag , zżera zazdrość? Zaraz skan systemu lotto z innymi trafnymi.
Idę narazie bo ktoś dopiero wszedł i nie wie o co chodzi dopiero wszedłem
Nie wiem o co chodzi dopiero wszedłem a teraz wychodzę bo nie wiem oco chodzi dopiero wszedłem
Mulag narazie bo ktoś dopiero wszedłem nie wiem o co chodzi ktoś chodzi koło łodzi a to kajak a jak a no tak ...siała baba mak...Ale oco chodzi dopiero wszedłem
Dobra tyle bawcie się wstawiajcie skany z wygranymi róbcie przeróbki dopiski grafiki komentujcie dyskutujcie jak to wygraliście miliony
piszcie o zazdrości o zżeraniu itp karawana jedzie dalej bawcie się
Witam wszystkich po długiej nie obecności
Życzę wszystkim zdrowych świat
Życzę wszystkim zdrowych świat
Samochwała w kącie stała
I wciąż tak opowiadała:
Zdolny jestem niesłychanie,
Najpiękniejsze mam wygrane w Lotto
Moja liczby aż tryskają wygranymi
Jak coś powiem, to już powiem, i skan w profilu jest
Jak odpowiem, to wam powiem zazdrość ściska dup...
W grach liczbowych mam najlepsze typy i wygrane
I wciąż tak opowiadała:
Zdolny jestem niesłychanie,
Najpiękniejsze mam wygrane w Lotto
Moja liczby aż tryskają wygranymi
Jak coś powiem, to już powiem, i skan w profilu jest
Jak odpowiem, to wam powiem zazdrość ściska dup...
W grach liczbowych mam najlepsze typy i wygrane
Macie skana wczoraj w dużego lotka chodzi wplusie trafiłem 4/5 to nie pomyłka 4/5