Wpisy 3 548 123 – 3 548 224
19 kwietnia 2019 01:21 → 19 kwietnia 2019 12:25, 100 wpisów
Arczi. Już sobie Ciebie wyobrażam jak trafiasz w Jackpota 170 milions euro i zapominasz odberbrać te grosze, mając dobrą posadę w PL i zwoni do Ciebie Nagela Merkel
Ona mówi do słuchawki..Panie Arcziku , wygral Pan piniążków bez liku a Ty do Andżeli, że odbierzesz po niedzieli, czyli w lany poniedziałek i lejesz ze śmiechu do słuchawki
3 548 123. GABRIEL nie mam ADHD poprostu potrzebóje pilnie kase , mam pewnezałegłe sprawy na ktore potrzeboje kase, ajesli chodzi o jackpota to nie niegram w ta gre , to jest jakj dlamnie za drogi interes, wole mini lotka i multika zastanawiam sie jeszcze na EXP zeby w to zagrac, i nielece na miliony mi wystarcza tysiace, i abym miał cos do konca swojego zycia, a miloiony niech wygrywaja inni mi nie potrzeba tyle
Spoko Arczi Widzę, że masz odpowiednie podejście do życia i wiesz, co tak naprawdę ma wartość
Arczi, musisz tylko wypróbować taki sposób aby tekst jednak przepuścić poprzez słownik ortograficzny. Mnie to nie razi ale inni mogą się nauczyć takiej pisowni a to przecież nie o to chodzi. Wyobraź sobie Arczi pisarza co wydaje książkę i na koniec przeprasza za błędy . Arczi rozważ to i nie, że się czepiam , ponieważ Cię lubię ale takie błędy , naprawdę rażą i czytelnik gotów odebrać to za kpinę w jego kierunku a ja tak to odbieram
Młodzi ludzie to czytają a my im zarzucamy, że nie umieją pisać poprawnie (no proszę Cię Arczi)
pisze i nie zwracam uwagi czy robie błedy czy nie,jesli kogos raza moje bledy to przepraszam za nie,i niekpie z nikogo, okej rozumie Cie Gabriel, postaram sie mniej pisac z błedami
Arczi, ja mam np., problemy z h i ch Jak wspomniałem, mamy XXI i internet powinien uczyć Dziękuję z góry za pozytywne podejście
Arczi, ja naprawdę się nie obrażam ale jednak starajmy się. Poproszę Pasko aby zamiast bota za 5 wpisów wprowadził bota za 5 błędów
3 548 135. GABRIEL trzymaj sie ciepło
głupi patrzy na drobnostki,mądry patrzy szerzej i stara się zrozumieć treść przekazywanej informacji
3 548 137. galik
Gabriel, pies dziadka był inteligentny, bo byle gdzie się nie załatwił, a Ty na zielonej sr.asz gesto
Na 14h parę liczb z lotto lotto plus parę z mini i jest zakładzik 67,69,76,78,80 korci
Marna czwórka w Lotto plus 4/7 i 3/7 z chybika .Dwie kolektury.
Bartoszb ile placa za te trafienia w systemie.Nie gram systemem wiec pytam z ciekawosci
Zawsze warto zagrać systemem.Lwpiej kupić 1 zakład Mini na 8 , czy 8, niż 10 prostych
Na wczoraj z maszyny w Mini mialem:
8,9,21,22,28,34,35,38
Są 4 trafne
8,9,21,22,28,34,35,38
Są 4 trafne
Zaq69, mam zasady,które pielęgnuje.Dac skan kuponu, który jest w grze , to tak jakby wlozyc go czarownicy do ...
Wyobraź sobie, że mam 6 pewniaków na Lotto. Mam się Nimi podzielić na ' szczerym' do bólu portalu?
Wczoraj przed 14-ta Gostek ' lypnal'galami na mój profil, i już te liczby o 14-tej nie wyszły.Nigdy pewniaków nie podam na profilu.To tak , jakbym dał upoważnienie do konta bankowego osobom postronnym
no i najzabawniejsze multi multi
8,9,11,13,24,26,27,34,49,57,64,66,
8,9,11,13,24,26,27,34,49,57,64,66,
W świąteczny poniedziałek zamiast
...
...Zaq.
Można przewidzieć/sprawdzić czy się wygra, ale gdzie padnie główna wygrana nie da się... sprawdzić.
Przerwa.
Kir okrył świat cały niby nocne cienie
uciszył organy, stłumił dzwonów bicie
dziś Chrystus poświęcił swe mienie
na krzyżu samotnym oddał swoje życie
Smutek dziś w kościele, kir zlewa ołtarze
na białych zasłonach znak krzyża się bieli
na ołtarzu głównym dziś sterczą lichtarze
Syn Boży złożony w grobowej pościeli
Czasem stuk obcasów martwą ciszę gromi
u grobu Pańskiego lud się tłumnie korzy
światła tlą się wokół pośród kwiatów woni
w grobie odpoczywa .... nasz Zbawca - Syn Boży
Tuż przy Bożym grobie stoją czujne straże
jak żywe posągi - adorują stale
lud tłumnie przynosi kwiaty w darze
dziś po raz ostatni zabrzmią "Gorzkie Żale"
uciszył organy, stłumił dzwonów bicie
dziś Chrystus poświęcił swe mienie
na krzyżu samotnym oddał swoje życie
Smutek dziś w kościele, kir zlewa ołtarze
na białych zasłonach znak krzyża się bieli
na ołtarzu głównym dziś sterczą lichtarze
Syn Boży złożony w grobowej pościeli
Czasem stuk obcasów martwą ciszę gromi
u grobu Pańskiego lud się tłumnie korzy
światła tlą się wokół pośród kwiatów woni
w grobie odpoczywa .... nasz Zbawca - Syn Boży
Tuż przy Bożym grobie stoją czujne straże
jak żywe posągi - adorują stale
lud tłumnie przynosi kwiaty w darze
dziś po raz ostatni zabrzmią "Gorzkie Żale"
pewnie w keno nic nie będzie zlukam później trza puścić zakładziki wrócić coś ogarnąć i podumać nad lotto liczbusienkami jak fajnie ze dziś piatus piąteczek piatunio aż się tańczyć chce miłego i dobrych typów dziś życzę wszystkim być może cos później podam może komuś się co nie co spodoba
W miejscowości Opole padła wygrana 324 862,30 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Toruń padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Janikowo padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Krotoszyn padła wygrana 30 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Kosów Lacki padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
a jo nic
W niedziele kupiłem 10 zakładów na 10 losowań i do tej pory nic
A ja zagrałem w Lotto Plus na Wielką Sobotę bo na 18 Milionów naciągane mam ochote
Forsami lepiej kup se mini albo tatre
No i Mini na 4 losowania swoje liczby trzeba przewidywać Święta Wielkanocne przed nami sklepy pozamykane
oprócz typnietych liczb propozycje do rozważenia do lotto na jutro
05,14,17,18,21,25,26,29,35,44,46,49
05,14,17,18,21,25,26,29,35,44,46,49
propozycje do ej
05,08,11,17,18,25,26,29,34,38,45,48 dodatkowe 02/03,05/06 i ide tam
05,08,11,17,18,25,26,29,34,38,45,48 dodatkowe 02/03,05/06 i ide tam
Życzę wam wszystkich bo na zyczenia bedzie za późno zdrowych wesołych pełnego koszyczka jadła i mokrego śmingusa
witam wszystkich na czacie