Wpisy 3 548 023 – 3 548 122
18 kwietnia 2019 22:28 → 19 kwietnia 2019 01:20, 100 wpisów
To właśnie jest prezent od T.S.Tegie głowy Miecyslawy, Januszem, Jarki i Iwony nie mają przepisu na szóstki.
Mogę sobie pozwolić na 10 Lotto ale czy to coś da? więc 2 Lotto a 10 minisobota
Wygrana
Mam pytanie do Pana Panie Prezesie kiedy Szóstkę mi Pan w Lotto przyniesie
Jutro Eurojackpot'a wysyłamy po 10 zakładów
forsami zaocznie się tego nie da stwierdzić tylko na macanego
witam ponownie wszystkich, no dzisiaj miałem szczesliwy dzien chyba jrednak, o 14 godzinie 6/8 trafione w real i teraz wieczorem jest ponowne trafienie ale juz tylko 5/8 w mini lipa i lotto tez. male kwoty ale ciesza wazne ze trafione,
3 548 057. johno dzieki ,tak oczywiscie jutro gram w multika na 9/9 liczb ma sie rozumiec,a pojutrze na 10/10 tez mini chyba sobie odpuszcze na kilka dni bo wychodzi lipa
gramy i wygrywamy
gramy i wygrywamy
widzisz, że w multi jest łatwiej trafić te niższe wygrane a to zawsze cieszy
Nigdy nie rozpraszam liczb tylko ciąg liczb i to daje efekty a efekty były już nie raz teraz atak na 9 liczb bo ósemki były już 2
3 548 062. johno ja wogole dzisiaj to miałem zakrecony dzien, wieczorem to dałem juz całkowicie do pieca, miałem kilka spraw zalatwic do wieczora, i tak sie spieszylem do 21 ze szkoda gadac musiałem przyniesc wegiel bo w domu zimno ,a bylo rozpalone, w miedzy czasie poleciałem po pranie na dwór,i tak sie spieszylem do tej kolektory ze zapomniałem wziasc kupony ktore wczesniej skreslilem, przyleciałem do kolektury otwieram etui a tu kuponików skreslonych brak, bylo 10 minut nirecałe do zablokowania maszyny wiec zaczolem na pałe kreslic kupony po 1okienku w min lotku , w lotto i multika, moja kolezanka kolektorka sie smiała i kumple kturzy grali w keno, bo nigdy niewidzieli abym kreslił kupony w kolekturze, no tak bo nigdy niekresle na szybciutko skreslilem a i wysłałem, , pozniej wrociłem dpo domu juz ale bylem umowoiony jeszcze z kumplem obok w bramie wiec poszedłem do niego na chwilke teraz wrociłem i mysle sprawdze kupon patrze a tu jest ponownie 5/8 liczb i znow 30 zł trafione jest jutro odbiore i oczywiscie odrazu puszcze na 9/9 szkoda ze nie wysłałem z plusem dzis ani jednego z tych dzisiejszych multikow bo o 14 i 21 w jednym jak i 2 losowaniu miałbym zlapanego plusa bol i o 14 plusa bym złapał czyli 16 i teraz wieczorem tez liczbe 46 bym miał jako plusa no ale niestety nie wysłałem tego z plusem tylko normalnie,
3 548 080. johno tak bylo by to samo poniewaz jak zaczolem kreslic na szybciutko te kupony ponownie to kreslilem te same liczby co kreslilem w domu wczesniej tylko w mini lotku pomylilem 1 liczbe w domuskreslilem liczbe 2 natomiast w kolektorze nie pamietałem tej 1 liczby i skresliłem 1 dynke,tym sie tylko kupony roznily w mini lotka, w lotto trafilem tylko 2/6 w mini 1/5 a w multika 5/8 , poprostu pamietałem numery w multika, i takie skreslilem czyli ckupony ktore skreslilemw kolekturze na szybcika byly takie same jak te w domu co zapomniałem wziasc do kolektóry oprocz mini lotka gdzie skresllie m w kolekturze ta 1 zamiast 2, tylko tutaj pomylilem liczby te, ale co tam i tak niewyszły tam te liczby, jutro gram na 9 liczb oczywiscie i tez po jednym ukladzie nie wiecej, i tez bez plusa bo niewierze w plusy, wole normalne zwykle zaklady bez plusa, i mowie i zawsze powtarzam jesli mam trafic to trafie i bez plusa,jesali ma byc to bedzie jesli nie to nie, ale niema co sie załaMYWAC tylko grac na podstawowej stawce, i wygrac cos kolwiek, kiedys pisałem tutaj ze jesli gram w multika to zawsze gram na 10/10 a to dlatego ze juz raz miałem w multika 8/10 i raz 9/10, ale to juz bylo dawno te 9/10, pozniej grałem ale tylko np 7/7, 5/5 i od czasu do czasu na 8/8 ale niestety nigdy na tym 8/8 nie przynosilo zadnych efektow wiec grałem tylko na 10/10 bo tu padały mi kiedysc czesto te 7/10 6/10 , a dzisiaj mowie spróbuje wysłac na 8/8 jak kiedys moze teraz cos wpadnie no i wpadlo nie duzo ale zawsze juxz cos, co do lotto na sobote zastanawiam sie wogole czy grac moze sobie to odpuszcze poczekam az bedzie te 20 000 000 moze nikt nie trafi, ja w lotto niegrałem juz jakies juz 17 lat dzis wysłałem 1raz po 17 latach i widze ze efekty marnei chyba raczej pozostane dalej przy mini lotku i multiku, jak wygram cos wiecej to sprubuje jeszcze w EXP bo jeszcze w to nigdy niegrałem w realu kiedys musi byc ten 1raz nie
I powiedziała ona do niego....Marianie , Tyś jak plater kojący na mej ranie
3 548 087. Marian303 2019-04-19 (00:51)
A w multika trzymaj tak dalej arczi
wiesz chciałbym aby to bylo mozliwe aby codziennie cos trafiac w multika ,ale tak sie nieda raczej, TS lubi nam pograc po nosie, chciałbym aby wszyscy trafiali cos tam nie tylko ja, od czasu do czasu, ja sie smieje i zawsze powtarzam ze jkazdy ma w danym dniu swoje 5 minut, i ma czas kiedy cos ma trafic, ja miałem dzisiaj taki dzien szczesliwy dla mnie ze 2 razy w dniu trafilem cos tam, i ze mi cos , niewiem co bedzie jutro czy pojutrze czy w swieta, ale wszystkim zycze aby jak najwiecej wygrywali i spełniali swoje marzenia
gabriel witaj
A w multika trzymaj tak dalej arczi
wiesz chciałbym aby to bylo mozliwe aby codziennie cos trafiac w multika ,ale tak sie nieda raczej, TS lubi nam pograc po nosie, chciałbym aby wszyscy trafiali cos tam nie tylko ja, od czasu do czasu, ja sie smieje i zawsze powtarzam ze jkazdy ma w danym dniu swoje 5 minut, i ma czas kiedy cos ma trafic, ja miałem dzisiaj taki dzien szczesliwy dla mnie ze 2 razy w dniu trafilem cos tam, i ze mi cos , niewiem co bedzie jutro czy pojutrze czy w swieta, ale wszystkim zycze aby jak najwiecej wygrywali i spełniali swoje marzenia
gabriel witaj
Arczi, jak lukniesz na mego profila to też zobaczysz, że trafiło się ślepej kurze ziarnko
3 548 100. GABRIEL tak bedzie lany napewno zapowiadali dzis pogode w radio zet i mowili ze w lany poniedziałek beddzie padał deszcz w całej polsce i maja byc tez i burze, wiec, bedzie lany z nieba i to ostro oby tylko nie bylo wihury a deszcz nie pada i niech wszystko rosnie,, co zas tyczy sie wygranych to zycze wszystkim wysokich wygranych we wszystko w co tylko gracie,
gabriel top gratulacje jesli cos trafiłes
gabriel top gratulacje jesli cos trafiłes
Arczi dzięki ale za moją wygraną musiałbym dopłacić za Twe życzenia
Marian, dlaczego nie wspomniałeś o sobie ? Rozumiem, że przez skromność do swojej osoby
gabriel widziałem pieknie trafiles te 7/10 dawno ostatnio niemiałem tej 7/10 choc kiedys miałem czesto takie wygrane, teraz lipaw wtym ukladzie czesto mam zwroty, jesli gram w multika tee 4/10czy 5/10 dzisiaj tylko mi wpadło raz o 14 6/8 i o 21 5/8 zobaczymy co bedzie jutro na 9/9 czy cos wpadnie czy juz nic,
Arczi Powodzonka życzę Jak mawiała moja babcia Arczi ...Daj Ci Panie Boże , to i mnie lżej będzie
Arczi, a mój dziadek zwykł z kolei gadać, że jeszcze sie pies na naszej ulicy zesra
Arczi a musisz wiedzieć , że mój dziadek miał psa myśliwskiego , bo ten ciągle myślał , gdzie tu się zesrać
a co z sebastianem M, wiem ze miało go niebyc tydzien, ale był wtedy, a teraz dawno go tu nie widziałem, ktos napisał ze sebastian strajkuje, nie nie strajkuje , wiem ze mial gdzies jechac, moze i i pojechał i chce troche odpoczac od gier, no ja skana z trafienia tej 6/8 nie dałem w profil dzisiaj, bo jak trafilem to zaraz poleciałem do kolektury wybrac ta wygrana , i tylko potwierdzenie dostałem tej wygraneji to mam po tym kuponiku zapomniałem fote zrobic kuponiku, ale to nicjak wygram cos wiecej to wtedy dam skanaw profil, gabriel pozwol ze nie podziekuje nie chce zapeszac ale