Wpisy 3 544 501 – 3 544 600
12 kwietnia 2019 16:06 → 12 kwietnia 2019 17:39, 100 wpisów
Mulag to zrób to jak uważasz ja nie przestaje kredyt sam kolega od kilofa i stuk stuk pisał tu że nigdy kredytu nie brał...
Mnie nie pytali a i tak wzieli kredyt na 25 lat i płace tu bedzie tylko moj kredyt
Brać i spłacać taka nasza dola pracować na podatki kredyty i głowa w dół
Co sie moze złego stać nic pisze poważnie co ci zabiorą marne zycie nic nieznaczace wazne dusza reszta nic nie znaczy
Nima duszy to wymysł ludzki do piachu i tyle niema nic i niczego wszystko to jest Marność nad marność powiadam wam marność to wszystko jest marność
Doszedlem w koncu do tego dlaczego Zaglebie Lubin juz jest w 8 nawet jak przegra z W Krakow
Wczoraj liczyłem oczywiscie tak orjentacyjnie ile wydałem.na granie wyszła nie zła sumka
By bylo smiszno Cracovia i Zaglebie Lubin co byly na dnie...grac nie muszaa Lech musi sie meczyc z Jaga i ciezko bedzie...
Śnieg Pani i Panowie a to oznacza ze posadzone warzywa i truskawki chyba sie nie przyjma bedzie rzeź niewiniątek
To ja z innego worka...oddajcie 500 plus nauczycielom...oni nie beda strajkowac a wy bedziedziecie mieli wolne od dzieci...
Co do nauczycieli moze nie wszyscy ale sporo grupa do zwolnienia dyscyplinarnego won wont
Brak serca czy jak juz strajkuja czego przeszkdzaja w egzaminie tak bylo w jednym miescie buczenie jak krowy i swinie co ci młodzi maja pomyslec hanba hańba
Pracodawca rzad samorzad nie pasuje niech dadza wypowiedzenia wolna reka nie pasuje niech sie zwolnia
Za pana szanownego Donalda Tuska bali sie he he tys nauczycieli zwolnionych po likwidowane setki szkół gdzie byly zwiazki
A to mulag prawda... Mało tego Broniarz nie godzi się na strajk za po... a tera chcą by wspierać jak orkiestrę owsika
Wybory wybory po zatym razem wspierał opozycje żadnych ustepstw dać tyle ile rzadaja to chyba kazdy wie ze jak dwie strony zasiadaja to kazda musi z czegosc ustopic a tu twardzi jak skała bez serca grają na dzieciach straszne wybory i egzaminy nic mi nie trzeba wiedziec czas i miejsce nie jest przypadkiem celowe działanie
10,11,16,17,19
12,14,15,19
10,17,18
12,15,16
11,12,13
Tak po analizie z moich wypocin
dziś nie gram
12,14,15,19
10,17,18
12,15,16
11,12,13
Tak po analizie z moich wypocin
dziś nie gram
A, odgrywanie się na dzieciach... To szczyt głupoty nauczycieli u mnie tracą szacunek ciktórzy podporzodkowuja się związkowi Broniarz... A ten bierze kilka wypłat nauczycielskich w miesiąc i się smieje w twarz
Co z idełami dobrem dzieci a nic mimo ze jak nie było strajku rzad przewidział podwyzki moze nieadekwatne ale cos jedak ruszyło mało mało
Tyle wolnego wakacje ferie weekendy a zarobki wcale nie złe jak sie popatrzy jak inne grupy społeczne zarabiaja
Wolę być trochę glukozy,ale bardziej szczęśliwy, jak krytycy strajków.
Wolę być trochę glupszy,ale bardziej szczesliwy
A ja wole wiedziec co w tym kraju sie dzieje tak mnie wychowano to moj kraj ojczyzna i zawsze bede pisał zył tym wszystkim i walczył choc bym miał zostac pokonany zabity trudno prawda lepsza wolność swoje zdanie reszta sie nie liczy
Zaq nikt niechce wszyscy teraz grają na chybił trafił w 17 tysiącach kolektur na 28 losowań z Plusem stawka 100000
Po co ta polityka? To jest portal o tematyce lotto.Kilku z nas potrafi się poprawnie wyrażać, w miarę poprawnie pisać.Sa błędy ortograficzne,które raza.Gdzie tacy ludzie , i kiedy pobierali nauke? W dobie Internetu, można się doksztalcac przez Internet.Tutaj medrkuja właśnie Ci, którzy posiadają wykształcenie pewnego elekoratu plus 500.
polityka jest wszędzie i będzie decyduje o każdym naszym aspekcie życia czy to się nam podoba czy nie i koniec
Do jutra.Ide plywac
Forsami.
Dzisiaj:
"Dzień Chomika"
"Dzień Czekolady"
"Dzień Czystych Okien".
To z pewnego Kalendarza.
Dzisiaj:
"Dzień Chomika"
"Dzień Czekolady"
"Dzień Czystych Okien".
To z pewnego Kalendarza.
Mulag a jakbym się pana Broniarza spytał czy ma brony a może kultywator co on nato
Lata nie będzie wprowadzają zmianę pór roku po wiośnie będzie jesień na wzór zmiany czasu nowe zarządzenie UE samego Junkersa tego od piecykow na gaz
Popieram ZNP. To oni kształtują charakter i wpajaja wiedzę przyszłym decydentom.To ciężka praca z Tumanowiczami.
idę mielić mojemu pelet na ryby..jutro rozpoczęcie sezonu w sekcji ...zawody
widziałeś Forsami jak przywódca Unii podpalił by kobietę tragedia
forsamijaki spokój będzie w domu..chociaż on twierdzi że on ma spokój na rybach. bo ryby głosu nie mają
Dusia ja też zapalony wędkarz tylko kiedy ja na rybach byłem...nie pamiętam się tak porobiło mam gdzieś kartę wędkarską
Dusia, na Miechowicach jest niebezpiecznie. Nich jedzie do Swierklanca lub nad Jezioro Otmuchowskie.