Wpisy 3 542 514 – 3 542 613
8 kwietnia 2019 00:59 → 8 kwietnia 2019 09:22, 100 wpisów
Arczi te kosy chodzą bardzo często to prawda
3 542 514. Sebastian_M i dlatego moim zdaniem niepowinno ich zabraknac nigdy w losowaniu danym, na kuponie
Wychodzi mi tak
22,66,69
22,66,69
To jako Trzon
Co sądzisz o tym ?
22 66 69 70 72 ?
22 66 69 70 72 ?
3 542 519. Sebastian_M 2019-04-08 (01:04) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Co sądzisz o tym ?
22 66 69 70 72 ? momencik tylko cos sprawdze ale jestem na tak choc 72 bym zminił na 73 szybciej
Co sądzisz o tym ?
22 66 69 70 72 ? momencik tylko cos sprawdze ale jestem na tak choc 72 bym zminił na 73 szybciej
Ja bym nie zmieniał ale jak chcesz
nie nie sebastian TY rób jak uwarzasz nie musisz akurat sie zgadzac ze mna w typowaniu akurat tej liczby jesli uwarzasz ze moze wyjsc 72 to smiało kresl 72, ja uwazam ze moze wyjsc 73 choc zawsze mozna isc na kompromis i np, skreslic i 72 i 73
Tak zgadza się.
Można ewentualnie wysłać dwa zakłady i sprawdzić. Lub Ty jeden zakład a ja drugi.
Różne są kombinacje
Można ewentualnie wysłać dwa zakłady i sprawdzić. Lub Ty jeden zakład a ja drugi.
Różne są kombinacje
3 542 487. makler 2019-04-08 (00:26)
KUBRACZKI= nosza psy, a pies ugryzie i ucieka
gdzie sa teraz te kubraczki????????????????????
kubraczki zablokowane,Makler możesz wracać
KUBRACZKI= nosza psy, a pies ugryzie i ucieka
gdzie sa teraz te kubraczki????????????????????
kubraczki zablokowane,Makler możesz wracać
Cześć
Kawa ?
Czy herbata ?
Czy herbata ?
Krasnalku
Teraz przystępujemy do typowania liczb
pozdrowienia dla wszystkich normalnych którzy byli tu na czacie, a nie są z różnych powodów
wczoraj skasowany został Robal_36 przez admina, bezpardonowo atakowany przez nowych nickowców, a na końcu skasowany przez Pasko
zostały mi jeszcze 3 duże i 2 małe okna do umycia to muszę pomyć od jutra zapowiadali ochłodzenie i przelotne opady śniegu
dusia mi też trzy zostały ale to dopiero w przyszłym tygodniu
Krasnalka.
Byłem wczoraj na złomowisku w Kiermusach.
Przerwa na
trzeba będzie sprzedać mieszkanie i kupić jakieś gospodarstwo rolne ...
Nie chce dodawać oliwy do ognia, ale uważam, że Admin postąpił właściwie z naczelnym prowokatorem. Przecież na profilu, z którego atakował ludzi, nie typowal. Ma inne. To jego sprawa. Dotam, przyjdzie kryska na Matyska. Ty też jesteś jednym, który podjudza. Paskudna przywara. Mnóstwo ludzi, którzy nie posiadają profili naportalu, wchodziło, bez logowania na portal, każdy mógł czytać głupoty pisane na czacie. Nie będę wymieniał nickow, ktore przyczyniły się do dobrowolnego odejścia z portalu. Mając na względzie komfort psychiczny, zarówno ja, jak i wielu moich znajomych, nie będziemy zaglądać na ten portal. Tego co jest na czacie nie da się czytać. To jest zbiór bzdur. Często analfabetow i wszelkiej maści donosicieli. Zycze wysokich wygranych.
Brawo Panie Adminie. Porządek musi być. Skończyła się era robaka, aroganckiego, gryksa i innych. W ich ślady pójdą inni. Jeszcze raz: - Dziękujemy Panie Adminie za wycięcie wrzodow portalowych.
Dodam, że to jest portal o tematyce lotto, nie o seksie, polityce, spotkań towarzyskich i porad kulinarnych. Od tego są inne portale.
Dzisiaj dzień bez grania wczoraj EKSTRA Pensja 2/5+2 nie zagrane 2,5,8,23,35 +2
Dusia gram tym zakładem to co jest u mnie w profilu użytkownika z przerwami czasem zdążę w punkt czasem nie
Można prypuscic, że wszyscy ludzie mają świadomość, lecz na ogół nie wszyscy zdaja sobie z tego sprawę. Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, to nic nie pamięta. Jak to jednak miło pomyśleć, że tylko człowiek może być daniem. Najłatwiej oczywiście zwalić wszystko na diabła i powiedzieć, że zło wstrzymane jest naszemu gatunków przez jakieś osobowe Kubraczki. Mnie się zdaje, że ono jednak siedzi w nas i że całkowicie go usunąć nigdy go nie zdołamy. Pozdrawiam : Dusia, Dotam, Makler, Forsami, Galikow i Tymbalikow. Zostancie sami.
Wkradły się błędy. Zamiast 'daniem' ma być "draniem", zamiast "wstrzymane" ma być "wstrzykane". Przepraszam.
sołtysowa spod Oświęcimia śmie mówić o morale nauczycieli ????
a gdzie było jej morale jak przyznawała sobie premie 65 000 zł ???
to było moralne ???
a gdzie było jej morale jak przyznawała sobie premie 65 000 zł ???
to było moralne ???
Dzień dobry o 14h 40 tki poproszę ewentualnie wieczorem 4-6 sztuk a 14h ino 1x9