Wpisy 3 541 848 – 3 541 947
7 kwietnia 2019 12:20 → 7 kwietnia 2019 14:47, 100 wpisów
Pasko nie krępuj się ile na miesiac zarabiasz na tej stronie
jeden napisze trzon i chodzi o zbiór licz,innemu to się podtekst sexualny kojarzy ...każdy za uszami cosik mo...
Dotam, przytocz inne prowokacje tego osobnika , jak i aroganckiego, czy wielu innych.
Decyzja o blokokadzie wpisów na czacie osobnika, który ujawnia dane osobowe,jest słuszna.Wszedl w posiadanie danych od osób, które są Portalowiczami.
Narzekano na arczibalik73 za elaboraty.Ten Portalowicz zasługuje na słowa uznania, szacunku i współczucia. Ten Człowiek dzielił się na czacie swoimi problemami.Dobre słowo wzmacnialo Go.Niektorzy krytykowali Go, osmieszajac.
Skąd ta kultura?
Decyzja o blokokadzie wpisów na czacie osobnika, który ujawnia dane osobowe,jest słuszna.Wszedl w posiadanie danych od osób, które są Portalowiczami.
Narzekano na arczibalik73 za elaboraty.Ten Portalowicz zasługuje na słowa uznania, szacunku i współczucia. Ten Człowiek dzielił się na czacie swoimi problemami.Dobre słowo wzmacnialo Go.Niektorzy krytykowali Go, osmieszajac.
Skąd ta kultura?
Nikogo nie powinno interesować ile zarabia Admin.To pytanie jest nie na miejscu.
Dotam, ludzie nie powinni ulegać prowokacjom.Jesli wielce uczony,kulturalny facet atakuje, to ten prosty człowiek powinien zignorować zaczepki.To jest najlepszy sposób na tego typu zachowania.
jeżeli napisze,ze mam dostęp do kodów startowych ruskich rakiet to tez uwierzycie
Panoramix, nie buntuj.Admin wie co robi.Nie potrzebuje rad.Wnioski, tak, podpuchy, nie!
KurtDiesel , masz rację ale jak jest to zmasowany atak , to niewielu wytrzyma
Kurt... kogo buntuje... może jeszcze podżegam?... doprawdy dopiszecie każdą teorię do własnej tezy
Kurt tu nie chodzi o Arczego, bo kto nie chce ten nie czyta jego troszkę za długich wpisów ...Arczi to spoko gościu ...szacunek DLA NIEGO ...ktoś tu pomału wygryza starą gwardię żeby ,opanować na swoje potrzeby czat i stronkę multipasko .... tylko Pasko jeszcze tego nie zauwaza lub to ignoruje....
Decyzja o zablokowaniu tego i innych, jest słuszna. Wielu Portalowiczow odeszlo z Portalu, i odejdzie sama, bez Waszego nacisku i wszelkich donosów.Jezeli dałem komuś swój nr telefonu, a ten bez mojej zgody przekazuje go dalrj, łącznie z rozmowami , SMS i innymi,to jest poniżej krytyki.
czat istnieję od dawna i były różne indywida , ale cały czas było to do opanowania , teraz nie
ja pisałem , raz do Pasko ,że obrażana jest jedna czatowniczka, odpowiedzi nie było
Nie, nie miałem na myśli Admina.On wie co robi.Mialem na myśli osoby, które teraz to czytają.
Admin taki wniosek wyciągnął po wpisie nr 3540196 jeżeli taka sytuacja nie miała miejsca , można równie dobrze zignorować całą sprawę...
nie odbiera nikt prawa adminowi do zarządzania chat dawania ban ,nagród,itp
My Polacy obrazamy się o byle co, ale nie dostrzegamy,że właśnie ta obrażona osoba obrazala innych.Co do gry " na sucho ".Jest taka opcja, niech ludzie się sprawdzają.To jest portal dla zabawy w liczby. Dlaczego ma się zabraniac?
Mimo wszystko, życzę udanej niedzieli.Tym, którzy zagrają, życzę wysokich wygranych.
Kurt z żoną i rodziną.
Kurt z żoną i rodziną.
Dotam, z całym szacunkiem do Twojej Osoby.Prosze, nie wnikaj w szczegóły. Nie odpowiem.
Widzisz adminie prowadzona konwersacja dla nie zorientowanej osoby może oznaczać kłótnie a dyskusja prowadzona jest w ramach przyjętych zasad chat itp...punkt widzenia się zmienia ,w zależności od perspektywy
KurtDiesel - czat nie ma tutaj nic wspólnego z typowaniem a szkoda. Strona zmieniła się bardzo. Jestem tutaj chyba od samego początku ( 2002 rok). Kiedy rozpoczęło się czatowanie wchodzę tylko na ulubiony dział "pewniaki" oraz forum. Nie loguję się aby czat mi przeszkadzał. Pozdrawiam i życzę wspaniałej niedzieli oraz więcej dobrych typowań.
Jak Was nie kochać? Jest tu tak dużo wspaniałych ludzi.Oby tym dobrem zarazali się inni.Dziekuje.
Wierzę mocno, że po tym cięciu Admina,czat się zmieni na plus.
tak mnie zaciekawiła dyskusja ze sprawdziłąm wpis Robala,i przyzanje jestem w szoku wpis ponizej przyzwoitosci,co do czata to nie biore w nim udziału od pewnego czasu ale czytam codziennie troche mnie smieszy troche irytuje.Multipasko to najlepsza strona dot.gier lotto.Czat jest potrzebny,bo pomimo dziwnych zachowan jest tez wiele ciekawych wpisów.
Pozdrawiam wszystkich czatowiczow
Pozdrawiam wszystkich czatowiczow
Już dawno temu pisałem o kulturze poniżej poziomu godności człowieka.I stało się tak że w końcu to obróciło się przeciwko mnie.
Cześć przedwczoraj wygrałem 250 zł w Keno !!!
D
Dociu jak ts
Ja dziś 9)9
D no jo tyz
541 827. Pasko 2019-04-07 (12:04) Rzeszów
panoramix no ja też wolę zlikwidować tego czata niż utrzymywać jego wątpliwą jakość.
3 541 813.
Pasko poziom tego czatu dawno już sięgnął dna może zacznij od porządku z wielonikowcami bo tu już nie warto wchodzić
Pasko
skasuj te... i raz bedzie swiety spokuj
panoramix no ja też wolę zlikwidować tego czata niż utrzymywać jego wątpliwą jakość.
3 541 813.
Pasko poziom tego czatu dawno już sięgnął dna może zacznij od porządku z wielonikowcami bo tu już nie warto wchodzić
Pasko
skasuj te... i raz bedzie swiety spokuj
Dopisano wyniki Multi Multi
08,13,16,19,21,25,27,30,36,37,48,52,53,54,55,57,64,68,69,79
Plusem jest liczba: 68
08,13,16,19,21,25,27,30,36,37,48,52,53,54,55,57,64,68,69,79
Plusem jest liczba: 68
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12732 zestawów od 1576 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 9 742 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 19 458 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- jaceklesniak - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 54 zł = 21,60 x koszt gry
- zegarek - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 214 zł = 21,40 x koszt gry
- pozytywka - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 388 zł = 15,52 x koszt gry
- Kacperl - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 144 zł = 14,40 x koszt gry
- miti366 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 130 zł = 13,00 x koszt gry
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 5190287
Wylosowany numer to: 5190287
Dopisano wyniki Kaskady - 05,09,10,11,15,17,18,19,20,21,22,23
zamiast 1000 to 200 zł
mikrofon podstawiają tym co nie pracują pracującym w szkole
teraz wpływają na MORALE ???
a gdzie miała morale ta co przyznała sobie 65 000 zł
bo jej się należało ???
mikrofon podstawiają tym co nie pracują pracującym w szkole
teraz wpływają na MORALE ???
a gdzie miała morale ta co przyznała sobie 65 000 zł
bo jej się należało ???
Dzień dobry 1/5 5/10 w keno 4/6 na wieczór przemyśle liczby które nie wylosowali póki co miłego popołudnia
sołtys sam sobie przyznaj premię 65 000 zł
to jest MORALE ???
ogrodnika odwożą nawet w nocy o 2-ej
do Przemyśla
to jest MORALE ???
ogrodnika odwożą nawet w nocy o 2-ej
do Przemyśla
Dopisano wygrane Super Szansa
3 541 784. Pasko 2019-04-07 (11:45) Rzeszów
Wpisy Robala_36 są często wątpliwej treści/jakości i po otrzymaniu zgłoszenia o wpisie nr 3540196 zdecydowałem się zablokować go co do możliwości pisania na czacie. Myślę, że sam wpis wyjaśnia moją decyzję. Przepraszam innych użytkowników jeśli również nie zareagowałem w porę w ich sprawie.
Szerzenie nieprawdziwych informacji, uderzających w dobro innych użytkowników jest jakby najgorszym z możliwych rodzajów wpisów na tym czacie.
Niestety, ale oczywiście w przeciwieństwie do wulgarnych wpisów, tego typu treści nie mogą być automatycznie wyłapywane. Pozdrawiam
Szerzenie nieprawdziwych informacji, uderzających w dobro innych użytkowników jest jakby najgorszym z możliwych rodzajów wpisów na tym czacie.
Szerzenie nieprawdziwych informacji,...o NIBY wygranych
Wpisy Robala_36 są często wątpliwej treści/jakości i po otrzymaniu zgłoszenia o wpisie nr 3540196 zdecydowałem się zablokować go co do możliwości pisania na czacie. Myślę, że sam wpis wyjaśnia moją decyzję. Przepraszam innych użytkowników jeśli również nie zareagowałem w porę w ich sprawie.
Niestety, ale oczywiście w przeciwieństwie do wulgarnych wpisów, tego typu treści nie mogą być automatycznie wyłapywane. Pozdrawiam
Robal zły bo mniej inteligentni nie potrafią właściwego sensu odłowić z jego wpisów.
Jątrzący politycznie emeryt dobry.
Jątrzący politycznie emeryt dobry.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
3 541 784. Pasko 2019-04-07 (11:45) Rzeszów
Nie ma nic gorszego dla dla czata/forum... nic nie kumający Admin a raczej cieć..
A teraz bay ..
A teraz bay ..
41,43,45,47,49,48,40
21,23,25,27,29,28,20
Tak wymyslilem
I
11,13,15,17,19,18,10
na sucho
Z 14 próba pierwsza była na 3 zakłady 2 x3/7cudów nie ma ale coś wpada na sucho
21,23,25,27,29,28,20
Tak wymyslilem
I
11,13,15,17,19,18,10
na sucho
Z 14 próba pierwsza była na 3 zakłady 2 x3/7cudów nie ma ale coś wpada na sucho
Jak zwykle z TS dupa rzepa kalarepa,TS rzeżbi portfel na Maxa.
Makler, zastanów się co piszesz? Ja lubię psy. Są dobrymi przyjaciółmi. Wielu medrkow tutaj było, którzy zostali zauważeni, właśnie dzisiaj. Co do wielu nickow, napisz to do swojego kolegi, który ma ich kilka. Jeden z medrkow, który został zablokowany, jest aktywny na innym profilu. On to czyta. Czy Tobie przeszkadza, że małżeństwo posiada 2 oddzielne profile?Czy w jakiś sposób ponosisz straty? Czy ktoś Cię okrada? Dla świętego spokoju i naszego zdrowia, oświadczam, że to był nasz ostatni wpis i ostatnie typowanie. Nie zajrzymy tutaj nigdy więcej. Myślę, że inni pójdą w nasze ślady. Zostanie sami. Wygrywajcie dużo kasy, ale Pr, estancie podjudzac innych. Los nie będzie sprzyjał tym, którzy nie są życzliwi dla innych. Pozdrawiam ciepło. Już za chwilę wnoszę o usunięcie konta. Sa inne portale, gdzie kultura jest na poziomie, choć tam są ci, których już tu nie ma. Niech wygrywają. Pozdrawiam.
Co losowanie to większa Ch....wo z liczbami,nażreć się niemoże TS,to już jakaś paranoja żeby 2zł zwrotu nie było
Wpisy Robala_36 są często wątpliwej treści/jakości i po otrzymaniu zgłoszenia o wpisie nr 3540196 zdecydowałem się zablokować go co do możliwości pisania na czacie. Myślę, że sam wpis wyjaśnia moją decyzję. Przepraszam innych użytkowników jeśli również nie zareagowałem w porę w ich sprawie. Szerzenie nieprawdziwych informacji, uderzających w dobro innych użytkowników jest jakby najgorszym z możliwych rodzajów wpisów na tym czacie. Niestety, ale oczywiście w przeciwieństwie do wulgarnych wpisów, tego typu treści nie mogą być automatycznie wyłapywane. Pozdrawiam
Może ktoś mi wytłumaczy ten obraźliwy wpis
Może ktoś mi wytłumaczy ten obraźliwy wpis
3 540 196. Robal_36 2019-04-04 (17:42) USS Callister
Nie jestem zjadliwy @
Przynajmniej nie przez białych białych
I po cichu ci powiem, że
Czasem, za drobną opłatą, jak się dobrze żyje i pogada z Adminem, można odsłonić adresik
zajefajna sprawa
Nie jestem zjadliwy @
Przynajmniej nie przez białych białych
I po cichu ci powiem, że
Czasem, za drobną opłatą, jak się dobrze żyje i pogada z Adminem, można odsłonić adresik
zajefajna sprawa
Przecież opowieści dziwnej treści to są tu 24godziny na dobe,jest tu troche perełek
Przeczytaj makler wyżej, znów wulgaryzmy. Bluznijcie ile Chcecie, opluwajcie się nawzajem. Popieram Pana Admina i Jego właściwą decyzję. Ten gość czyta co piszemy. Jest nadal aktywny, ale nie atakuje. Chwała Mu za to.
Andreas, Przeciez Ty w swoim tekście zamieściłes perełke w wyrazie z czterech liter. Bądź samokrytyczny. Znikam. Nie piszę, nie czytam. Nie typuje.
Arczibalik73, życzymy Ci powrotu do zdrowia i wysokich wygranych
widzę wyrażnie że wszystkie wpisy atakujące Robala przez dziwne nicki / jest to wszystko do znalezienia/były skordynowaną akcją razem z Adminem.
Czytaj ze zrozumieniem a nie słowa wyrwane z kontekstu--perełek,a perełke to chyba jest różnica?????
dlaczego do negocjacji rzucono na pożarcie szydło wyszło z worka sołtysową
przecież nie jest ani ministrem oświaty ani finansów
przecież nie jest ani ministrem oświaty ani finansów