Wpisy 3 541 748 – 3 541 847
7 kwietnia 2019 09:49 → 7 kwietnia 2019 12:19, 100 wpisów
3 541 748. Patrykb 2019-04-07 (09:49) Nie trawie kapusty
Mam wzdęcia i odruchy wymiotne.
To sobie wymiotnij. I kontroluj wzdęcia. Bo eksplodujesz
Ponadto - bardzo miłe że dzielisz się tą informacją na publicznym.
Mam wzdęcia i odruchy wymiotne.
To sobie wymiotnij. I kontroluj wzdęcia. Bo eksplodujesz
Ponadto - bardzo miłe że dzielisz się tą informacją na publicznym.
Wyczytałem to na Interii. Z kapusty są wskazane okłady, nawet na głowę.
3 541 750
gdyby kapusta na to pomagała to psychiatryki nie byłby tak obłożone pacjentem.
gdyby kapusta na to pomagała to psychiatryki nie byłby tak obłożone pacjentem.
a co piąty popychałby na ulicy z liściem kapusty zamiast beretu..
Witamwszystkich
30,37,38__20,34,64__27,46,55_
9,40,63__7,22,40__35,37,60__
33,56,58__34,37,64__33,44,58__
8,16,46__8,25,30__22,46,53_
_29,30,65__29,40,44__11,63,76__
11,39,63__21,22,23__7,44,53__
33,51,59__31,49,71
30,37,38__20,34,64__27,46,55_
9,40,63__7,22,40__35,37,60__
33,56,58__34,37,64__33,44,58__
8,16,46__8,25,30__22,46,53_
_29,30,65__29,40,44__11,63,76__
11,39,63__21,22,23__7,44,53__
33,51,59__31,49,71
Abstrshujac
Elokwentnie
Wszelkiej
Kompetencji
Zainicjujmy
Definitywnie
Intelektualna
Konwersacje
Elokwentnie
Wszelkiej
Kompetencji
Zainicjujmy
Definitywnie
Intelektualna
Konwersacje
Abstrahując od altruistycznych zagadnień metafiycznego pięty mu, jestem gotów pokusić się o stwierdzenie, iż konfrontacja z Tobą pobudza mi zmysly
Nie będę z Tobą polemizowal, gdyż plywasz w płytkim brodzik intelektualnym, a Twoja dedukcja nie odpowiada mojej elokwencji.
Trafnych typowan.
Trafnych typowan.
pobudza ci zmysły?? Konwersacja? to niewiele potrzebujesz żeby się podkręcić..
elekwencik w ząbek czesany..
elekwencik w ząbek czesany..
Nie gram w ep może by tak dziś zrobić wyjątek 34 25 06 np dodatkowa 4
czy ktoś wie ???
kto wydał płytę z przebojami
-wy przez 8 lat
-za waszych rządów
-sześćdziesiąt pięć tysięcy,bo mi się należało
kto wydał płytę z przebojami
-wy przez 8 lat
-za waszych rządów
-sześćdziesiąt pięć tysięcy,bo mi się należało
U mnie 96
W dużym lotku
A gdzie sebek
Gryks trafił 6ske i poszedł
6/9
Zag ja wczoraz 3/7 96 zł na dziś się jeszcze zastanowię
Najpierw psioczycie na Sebka, teraz za Nim tesknicie. Co z obłuda?Stosuje się do mądrych zalecen. Co do innego Pana, którego nie ma, otrzymał blokadę za wiadomo jaki czyn. Niektóre wpisy wyczerpywaly znamiona przestępstwa. A jeśli wygrał, nie musi się chwalić.
Po niżej 540 zł skanów nie daje jak trafię 6 tez skana nie dam bo by wszystkie plus osa namnie leciały. ....
Pa idę do
Wpisy Robala_36 są często wątpliwej treści/jakości i po otrzymaniu zgłoszenia o wpisie nr 3540196 zdecydowałem się zablokować go co do możliwości pisania na czacie. Myślę, że sam wpis wyjaśnia moją decyzję. Przepraszam innych użytkowników jeśli również nie zareagowałem w porę w ich sprawie. Szerzenie nieprawdziwych informacji, uderzających w dobro innych użytkowników jest jakby najgorszym z możliwych rodzajów wpisów na tym czacie. Niestety, ale oczywiście w przeciwieństwie do wulgarnych wpisów, tego typu treści nie mogą być automatycznie wyłapywane. Pozdrawiam
Zablokuj sebka bajkopisarz
Pasko... ale tego,że Robal.. był hejtowany nie widziałeś..prawo Kalego działa na zielonej
Oczywiście nie muszę chyba dodawać, że temat RODO jest mi znany, natomiast podobnie jak przed RODO jak i po jego wprowadzeniu nic się nie zmieniło odnośnie tego portalu. Nigdy żadne informacje nie zostały sprzedawane.
Pasko... nie masz do czynienia z dziećmi a traktujesz Nas jak ww
Pasko być obiektywny ..co niektóre wpisy nowych tu na czacie ,też za wulgaryzmy powinny być blokowane
panoramix: to naprawdę jest poważna sprawa. Pomyśl jak się czują nowo wchodzący tu użytkownicy... a jest ich każdego dnia naprawdę sporo, który na wejściu czytają takie coś. W jakim świetle to stawia ten portal.
Pasko dziś jest czwartek
ja nie mówię, że nie, może zrobimy sobie dziś wielki dzień blokad jeśli będzie trzeba.
to że czasami opuszczam wpisy, nie znaczy że po kilku dniach na nie nie trafiam...
Pasko daj mi bana na 8 godzin bo chce iść na piwo
Pasko.. nie strasz nie strasz bo się wiesz co jak masz dawać głupawe blokadę to jest to tożsame z usunięciem konta tak,że wole milczącą znasz
Piszesz miedzy innymi że wchodzi mnóstwo nowych nicków, ale co oni wnoszą?
Pasko dlaczego nie typujesz masz zakaz od TS
zakaz wpisania na czacie, to nie usunięcie konta. Można nadal typować i korzystać z innych możliwości portalu dla zalogowanych użytkowników.
problem w tym, że Ci, którzy tu wchodzą w 999 przypadkach na 1000 nie zakładają konta, ale czytają.
Pasko chce banana na 8 H bo chce iść na piwo
bo po co im konto niby? gdzie muszą podać adres email między innymi.
Pasko poziom tego czatu dawno już sięgnął dna może zacznij od porządku z wielonikowcami bo tu już nie warto wchodzić
Pasko chociaż nie jestem już taka młoda, to mam szacunek do starszych ...tak mnie nauczono i to z domu wyniosłam ..Nowi uporczywie też dogryzają starszym....i to ich nachalne stawkowanie ...
Pasko... widzisz Ja Ciebie sprowokowałem tak samo Robal... jest prowokowany a bronić się to sprawa honorowa na wet jak adwersarza ma zaboleć
tak więc mówiąc użytkownik mam na myśli osobę wchodzącą tutaj na stronę ... naprawdę jest Was niewielu piszących tutaj w stosunku do liczby osób nie mających tu konta .... czy nawet mających konto, ale nie piszących
najprostszy przykład.... każdego dnia 600 nicków typuje w typowaniach Multi Multi ... a na czacie tych nicków codziennie pojawia się z 50?
Pasko podnieść nagrody za typowanie jak ci pozwoli
Pasko... wiedz,że masz tu gości z konkurencyjnych portali którzy robią krecią robotę prowokując rozważ to przed snem ,przy kawie ,lodach tak na chłodno My tu nie musimy wchodzić
panoramix no ja też wolę zlikwidować tego czata niż utrzymywać jego wątpliwą jakość.
Lecę do konkurencji na forum pl żartuje na piwo .......Pasko dziś czwartek 21 .30 spoko
Robalowi... bardzo ale to bardzo dopiekali do żywego.. jak by mnie tak grilowali to nie miał bym tu żadnego powodu wracać ....Twoja decyzja nie jest sprawiedliwa
Pasko , nie zastanawiałeś się dlaczego i kto ,ci dołki kopie ....to konkurencja
Pasko...jesteś sędzią prokuratorem i klawiszem to twój cyrk i rodeo na 102 bez urazy nie za to Nam płacisz
Pasko w przeszłości było tutaj tak że możliwość pisania na czacie mieli użytkownicy którzy zdobyli względnie dokonali określoną ilość wpisow.Teraz nowy nick ledwie się zarejestruje i już ma możliwość pisania na czacie,obrażając niejednokrotnie stare zasłużone dla Twojego portalu nicki.
Może należy przywrócić możliwość pisania na czacie po uzyskaniu np:500 wpisów względnie wydłużyć okres do możliwości korzystania z czatu.
Mam maszynę do podróży w czasie
Rodeo będzie o 14 stej
Naprawdę ban niczego nie załatwia ,każdy dorosły ponosi odpowiedzialność za słowa i czyny których się dopuszcza
3 537 256. Mesajechu 2019-03-31 (17:59) KupujProduktyLottoPomagajPL
Robal, wygrales coś? Czy tylko pedałowanie do kolektury to jedna uciecha dla tyłka na świeżym powietrzu.Teraz znów plaszczysz tyłek medrkujac na portalu dla ludzi o wysokim IQ.Wyskich wygranych w wieczornym losowaniu.
to tak na początek
Robal, wygrales coś? Czy tylko pedałowanie do kolektury to jedna uciecha dla tyłka na świeżym powietrzu.Teraz znów plaszczysz tyłek medrkujac na portalu dla ludzi o wysokim IQ.Wyskich wygranych w wieczornym losowaniu.
to tak na początek
Każdy nowy jak i stary użytkownik jest witany chlebem i szklanką śmietany
Szanowny Panie Adminie:
Pisze w imieniu własnym i dziesiątek Osób, które czytają wiadomości na czacie.
Nie ma skutku bez przyczyny.
Były prowokacje wielu osób, graniczące z wyczerpywaniem znamion czynów zabronionych prawem.
Kilka osób-sprawców zostało zablokowanych.Za te decyzje należą się Panu słowa szacunku i uznania.
Jestem za usunięciem czata.
To nie są sex pogawędki, a portal do typowan.
Pozdrawiamy serdecznie.
Kurt
Pisze w imieniu własnym i dziesiątek Osób, które czytają wiadomości na czacie.
Nie ma skutku bez przyczyny.
Były prowokacje wielu osób, graniczące z wyczerpywaniem znamion czynów zabronionych prawem.
Kilka osób-sprawców zostało zablokowanych.Za te decyzje należą się Panu słowa szacunku i uznania.
Jestem za usunięciem czata.
To nie są sex pogawędki, a portal do typowan.
Pozdrawiamy serdecznie.
Kurt