Wpisy 3 536 040 – 3 536 139
29 marca 2019 23:08 → 30 marca 2019 00:47, 100 wpisów
Mulag to ja jutro będę miał trójkę Milionów w Lotto kumulacja w Lotto
Lisowski Coś Ci powiem a może nie uwierzysz
Jak Sneak podał te liczby zapisałem je na kuponie i zastanawiałem się czy czasem ich nie wysłać.
Gdyby było 7 liczb to pewnie bym wysłał ale było 8
Gdyby było 7 liczb to pewnie bym wysłał ale było 8
Mulag przeczytałem twoje KG i się uśmiałem do łez...jak czarny bez..
Lisowski Jeszcze jedna sprawa.
Gdybym nie testował mojego sposobu to kto wie.
A tak stwierdziłem że muszę skupić się na jednym i tak się to skończyło
Gdybym nie testował mojego sposobu to kto wie.
A tak stwierdziłem że muszę skupić się na jednym i tak się to skończyło
Zabrakło mu tylko liczby 31 ale i tak jest super typerem
Myślę że ludzie bogaci są bardzo nieszczęśliwi...nie dostrzegają budzącej się wiosny, ptaków śpiewu czy zwykłych szarych ludzi... A wszystko widzą w liczbach jednak kiedy już dopadnie ich choroba czy leżą na łożu śmierci... Żałują że nie mieli czasu dla nikogo... Więc umieraja w samotności a majątek zabiera rodzina lub skarb panstwacieszmy się każdym dniem bo nie jest znana godzina odejścia do...
Forsami w marcu tak na początku marca wypłata za luty w srodku marca trzynastka i dziś wypłata za marzec w sumie 10 tyś chyab nie tak źle
Ja mam taki sposób na Mini Systemem z wszystkich liczb 42 tzn 2 zakłady po 10 liczb i 2 zakłady po 11 liczb to razem jest 4 zakłady i komin magnetyczny może nam fiku miku.. najgorszy wariant jest taki że w jednym z zakładów wejdzie 2/10 lub 2/10 a w reszcie po jednej lub dwie i jedna i co i dalej niema 5/5 alem wymyślił jak szybko utopić pieniądze
dobry pomysł znajomy ma tyle szmalu że nie wie co z nimi robić ma już wszsytko tak się przynajmniej mu wydaje teraz udziela lichwiarskich pożyczek i kredytów
Mulag to też bym chciał wygrać iść na skróty tylko to mrzonki...masz płatną pracę i to jest pewne..a granie to odskocznia od dnia codziennego ...
Forsami, uważam Cię za inteligentnego faceta.Dziwie się, że kpisz z osób,które dobrze radzą.
Lisowski Kiedy to było ?
Mulag bo oto chodzi masz stały dochód to możesz dostać kredyt...
Forsami zrobiłem jak radził Wielki Wspaniały Były Prezydent zmień pracę weź kredyt
Lisowski ja to mam różne pomysły a to akurat mój pomysł z nikogo nie kpie...gram tyle co niektórzy lat życia nie mają
Seba, przestań rozmawiać o głupotach, a skup się na konkretach.Pamietasz jak abudabi89 cos Ci napisal?
Lisowski muszę sobie przypomnieć albo napisz mi o co chodzi
Pozdrawiam Agate
Już nie malolate
Jest fajna zeberka
Zerka do lusterka
Fajne ma bioderka
Niezła z niej ciperka
Już nie malolate
Jest fajna zeberka
Zerka do lusterka
Fajne ma bioderka
Niezła z niej ciperka
Lisowski dziś rano ?
Lotto najfajniejsza gra ważne jest do 11 kwietnia jeszcze w tym Roku 6 stki nie miałem
Rano na profilu pokaże foto obrazujące ' ciało z liczbami'.Pamietasz wypowiedź general-a?
jak tam na pokładzie dziś była druga zmianak jutro również i dwie nocki tak i 4 dni leżenia
Moment niech sobie przypomnę
Ze Abudabi jest Mistrzem gier ?
Że powtórki są mile widziane ?
To mi się podoba 5 go kwietnia znowu szkolenie z BHP czyli jak Bezpiecznie Hapać Pieniążki ...od Totalizatora bez Telewizora..tym razem Mulag naprawdę...
Jejku, dokocze rano bo mam jeszcze obowiązki ,a ten ( nocny darmozjad) wyłapuje każde zdanie.
Czy Caster Semenia to kobieta czy facet? bo szlag mnie trafia że ktoś wygląda jak facet, startuje na 800 m zwyprzedza kobiety na bieżni o 20 m, ma podwyższony poziom testo.. I dale nie wiedzą co z nim zrobić... To zabija kobiecy sporti sens rywalizacji
Nie pamiętam wszystkich wpisów
Lisowski napisz o co chodzi będzie prościej
Pamiętam że było kompania baczność
Gang matemowteż niewiele brakujejednak twierdzę że mini nie da się przewidziec
Żeby namagnesować liczby
Że trzeba grać a nie pracować
Lisowski Nie możesz napisać o co chodzi ?
Ja tu jestem ostatni dzień.Jeszcze jutro dam foto i pisze o usunięcie profilu.Nigdy tu nie zajrzę.Nie mam potrzeby.
Lisowski dlaczego odchodzisz ?
Tomi jak ten ta to cobiega to Predator czyli babo chłop to zaraz wyślemy na MDOM widły w łapy gumioki i ładować na maszyne porcje rosołowe i kości krzyżowe Mareczek udzieli instruktarzu jak trafić na MDOM wychodząc z korytarzu
Ja konto też usunę w banku jak wybuduje skarbiec jak Sknerus Mac Kwacz
Napisaem coś , ale nie chce mi zaakceptować treści Dziwię się,że chamskie wyrazy są publikowane
Zrób przerwy to Ci zaakceptuje
Moje są zablokowane .Na koniec zamieszcze je na FB tego portalu
OK
Forsami najpierw konto w banku każdy tak zaczyna a popatrz choć by tu na zielonej większość ma już skarbce własne dzięki wytrwałej p[racy w gry T>S
Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w 3 Miliony a jak nie wygram to niech chociaż budują nowe stadiony chociaż nie wiem na co one komu
jak nie było stadionów było źle teraz jest ich jak grzybów po deszczu tylko nic z tego nie wynika
Hm? Tak się składa, że studiuje na AWF.Cos wiem na temat sportu.
Forsami, rano dam Ci 4 pewniaki na Mini .Jesli nie wpadną, zwracam kasę.
Mulag to wynika że chołota teraz nie idzie do wojska to biega z maczetami....nie piszę tu o kulturalnych kibicach tylko o tej patologi ...czemu na meczach piłki siatkowej ręcznej koszykówki tego nie ma...
pasuje iść spać bo jutro z domu pasuje wyjść a jak długo siedzę to na drugi dzień już nie wyjdę z domu
Lisowski nawet jak nie wpadną to oddasz tylko 1.25 zł
Mulag jak długo siedzisz to nie wychodzisz z domu ?
Raczej jeszcze piątek
Jutro puszczę coś u buka
Dajesz liczby do systemu na 7 liczb ?
Ok Lisowski wchodzę w ten układ
Ale muszą wejść 4 liczby tak ?
Lisowski @
Lisowski oby weszły wszystkie 5 ale jak wejdą 3 to co ?
Też zwracasz ?
Też zwracasz ?