Wpisy 3 536 002 – 3 536 101
29 marca 2019 22:58 → 29 marca 2019 23:33, 100 wpisów
Zajrzyj na Jego profilowe.Dzieki Niemu mam wysyp czwórek w Mini.
Forsami 1 liczba a co ?
Lisowski
sprawdzam jak w Pokera widzę że naprawdę w to gramy Sebastian jak to ktoś złośliwie żartobliwe napisał ta wygrana 5/5 będzie dopiero w 3019 roku chcesz tyle czekać bo ja tak
Forsami będę czekał ile się da to tylko 1.25 zł
Tak, wychwycilem liczby podane na czacie przez ' sneak'.Gralem nimi jak najęty.Warto było.
Lisowski nie grałem systemem
Lisowski gdybym zagrał to też bym miał kilka 4/5 w Mini
MY tu niby skromnie że to tylko 1,25 a ile jest takich jak MY a Totalizator piramidy buduje za nasze..a MY figa z makiem...
panoramix do specjalisty jest kolejka ?
Proponuje w testamencie przekazać liczby w końcu wyjdą w którymś pokoleniu na pewno
Forsami czekamy w kolejce
Lisowski Gratulacje
odmieńcie życie jak już nie swoje co jest pewne to chociaż dajcie nadzieje wnukom
Lisowski Może masz czutkę kto wie
jestem ciekawy kto się będzie z dzieci cieszył ten dostanie dom tamten auto a ostatni liczby w T>S
Lisowski Ale naprawdę miał dobre liczby
Mulag to ja jutro będę miał trójkę Milionów w Lotto kumulacja w Lotto
Lisowski Coś Ci powiem a może nie uwierzysz
Jak Sneak podał te liczby zapisałem je na kuponie i zastanawiałem się czy czasem ich nie wysłać.
Gdyby było 7 liczb to pewnie bym wysłał ale było 8
Gdyby było 7 liczb to pewnie bym wysłał ale było 8
Mulag przeczytałem twoje KG i się uśmiałem do łez...jak czarny bez..
Lisowski Jeszcze jedna sprawa.
Gdybym nie testował mojego sposobu to kto wie.
A tak stwierdziłem że muszę skupić się na jednym i tak się to skończyło
Gdybym nie testował mojego sposobu to kto wie.
A tak stwierdziłem że muszę skupić się na jednym i tak się to skończyło
Zabrakło mu tylko liczby 31 ale i tak jest super typerem
Myślę że ludzie bogaci są bardzo nieszczęśliwi...nie dostrzegają budzącej się wiosny, ptaków śpiewu czy zwykłych szarych ludzi... A wszystko widzą w liczbach jednak kiedy już dopadnie ich choroba czy leżą na łożu śmierci... Żałują że nie mieli czasu dla nikogo... Więc umieraja w samotności a majątek zabiera rodzina lub skarb panstwacieszmy się każdym dniem bo nie jest znana godzina odejścia do...
Forsami w marcu tak na początku marca wypłata za luty w srodku marca trzynastka i dziś wypłata za marzec w sumie 10 tyś chyab nie tak źle
Ja mam taki sposób na Mini Systemem z wszystkich liczb 42 tzn 2 zakłady po 10 liczb i 2 zakłady po 11 liczb to razem jest 4 zakłady i komin magnetyczny może nam fiku miku.. najgorszy wariant jest taki że w jednym z zakładów wejdzie 2/10 lub 2/10 a w reszcie po jednej lub dwie i jedna i co i dalej niema 5/5 alem wymyślił jak szybko utopić pieniądze
dobry pomysł znajomy ma tyle szmalu że nie wie co z nimi robić ma już wszsytko tak się przynajmniej mu wydaje teraz udziela lichwiarskich pożyczek i kredytów
Mulag to też bym chciał wygrać iść na skróty tylko to mrzonki...masz płatną pracę i to jest pewne..a granie to odskocznia od dnia codziennego ...
Forsami, uważam Cię za inteligentnego faceta.Dziwie się, że kpisz z osób,które dobrze radzą.
Lisowski Kiedy to było ?
Mulag bo oto chodzi masz stały dochód to możesz dostać kredyt...
Forsami zrobiłem jak radził Wielki Wspaniały Były Prezydent zmień pracę weź kredyt
Lisowski ja to mam różne pomysły a to akurat mój pomysł z nikogo nie kpie...gram tyle co niektórzy lat życia nie mają
Seba, przestań rozmawiać o głupotach, a skup się na konkretach.Pamietasz jak abudabi89 cos Ci napisal?
Lisowski muszę sobie przypomnieć albo napisz mi o co chodzi
Pozdrawiam Agate
Już nie malolate
Jest fajna zeberka
Zerka do lusterka
Fajne ma bioderka
Niezła z niej ciperka
Już nie malolate
Jest fajna zeberka
Zerka do lusterka
Fajne ma bioderka
Niezła z niej ciperka
Lisowski dziś rano ?
Lotto najfajniejsza gra ważne jest do 11 kwietnia jeszcze w tym Roku 6 stki nie miałem
Rano na profilu pokaże foto obrazujące ' ciało z liczbami'.Pamietasz wypowiedź general-a?
jak tam na pokładzie dziś była druga zmianak jutro również i dwie nocki tak i 4 dni leżenia
Moment niech sobie przypomnę
Ze Abudabi jest Mistrzem gier ?
Że powtórki są mile widziane ?
To mi się podoba 5 go kwietnia znowu szkolenie z BHP czyli jak Bezpiecznie Hapać Pieniążki ...od Totalizatora bez Telewizora..tym razem Mulag naprawdę...
Jejku, dokocze rano bo mam jeszcze obowiązki ,a ten ( nocny darmozjad) wyłapuje każde zdanie.
Czy Caster Semenia to kobieta czy facet? bo szlag mnie trafia że ktoś wygląda jak facet, startuje na 800 m zwyprzedza kobiety na bieżni o 20 m, ma podwyższony poziom testo.. I dale nie wiedzą co z nim zrobić... To zabija kobiecy sporti sens rywalizacji
Nie pamiętam wszystkich wpisów
Lisowski napisz o co chodzi będzie prościej
Pamiętam że było kompania baczność
Gang matemowteż niewiele brakujejednak twierdzę że mini nie da się przewidziec
Żeby namagnesować liczby
Że trzeba grać a nie pracować
Lisowski Nie możesz napisać o co chodzi ?
Ja tu jestem ostatni dzień.Jeszcze jutro dam foto i pisze o usunięcie profilu.Nigdy tu nie zajrzę.Nie mam potrzeby.
Lisowski dlaczego odchodzisz ?