Wpisy 3 535 636 – 3 535 735
29 marca 2019 18:13 → 29 marca 2019 18:56, 100 wpisów
ArczibalikDużo Zdrowia...
Graj swoje napewno coś wpadnie......masz Dar do liczb...
Graj swoje napewno coś wpadnie......masz Dar do liczb...
popatrzcie jak to jest siedzicie w jakis mapkach, studjujecie jakies statystyki, wykresy, oraz przegladacie giełdy i kreslicie potem z tego kupony, a tu wystarczy tylko chwilke pomydslec i poprostu na pałe skreslic liczby liczby, i puscic i szybko zapomniec o tych liczbach, co moze bedzie a co moze nie, bedzie , kiedys mni taki moj znajomy ktory grał powiedział wez kupon skersl goi kresl to co ci podpowiada rozum i wyslij, to i zapomnij co wysylałes a w tedy szczescie sie do ciebie usmiechnie, w naj odpowiednim momencie, , sprawdzilem to co moewil to działa dlatego typujac liczby ja niekorzystam z niczego z zadnych statystyk, giełd czy jakis rozpisek, chyba ze cos mi sie nasunie we snie jakies liczby , to wtedy tak, kresle to, a tak wszystko kreslre raczej z głowy niz hjakkis tam rozpisek i iinych rzeczy a gram kiedy moge i kiedy mam z czego nieraz mamm dylemat co wysłac czy 1 multika czy moze np 2 mini lotki, i ew ostatbniej chwili wybieram 1 gre i wysyłam, potem sprawdzam czy mi cos wpadło czy nie, najczescie moj wybór pada na gre mini lotka, sprubujcie nie pracowac nie miec pieniedzy a grac w gry losowe i trafiac cos
Gosiu 77 dziekuje, za mile słowa tylko wiara i szczescie da nam realne wygrane
Gosiu 77 dziekuje, za mile słowa tylko wiara i szczescie da nam realne wygrane
Arczibalik chce ci się tak pisać
Gosia a zdrapka byla jakas?
Cos mi sie wydaje ,ze w multi bedzie 1,2,3
Cos mi sie wydaje ,ze w multi bedzie 1,2,3
Isia Dzięki ...
Wiesz szłam eurojacopt Wysłać...
I po drodze myślę wyślę keno...
I tak szybko w kolekturze skreśliłam kupon...i poszłam jeszcze do sklepu...i wróciłam do kolektury sprawdzić czy coś trafiłam na czytniku...akurat słońce świeciło w wyświetlacz to
go dłońmi przykryłam i patrzę : Gratulujemy Wygranej i zdziwiło mnie że 5/5 się ucieszyłam ha ha
Wiesz szłam eurojacopt Wysłać...
I po drodze myślę wyślę keno...
I tak szybko w kolekturze skreśliłam kupon...i poszłam jeszcze do sklepu...i wróciłam do kolektury sprawdzić czy coś trafiłam na czytniku...akurat słońce świeciło w wyświetlacz to
go dłońmi przykryłam i patrzę : Gratulujemy Wygranej i zdziwiło mnie że 5/5 się ucieszyłam ha ha
Pilnowac tego 10 55 78 jak dziś nie padnie stawka 10 wrealu
Zaq.
Wędrowca jak pogoda
Panorama.
3 535 638. zbigniew g 2019-03-29 (18:15) Kęty
zbigniew ja pisze 1 wiadomosc i duzo, niz 5 cz6 i ban leci juz kiedys pisałem o tym dlasczego takie wielkie wiadomosci pisze , poniewaz po 1 takiej wiadomosci nie leci ban, i jest to wiadomosc jedna, ale ok niebede pisał juz tak duzo , uciekam sie teraz zdrzemnac troche, bede pozniej moze
narazie wszystkim
zbigniew ja pisze 1 wiadomosc i duzo, niz 5 cz6 i ban leci juz kiedys pisałem o tym dlasczego takie wielkie wiadomosci pisze , poniewaz po 1 takiej wiadomosci nie leci ban, i jest to wiadomosc jedna, ale ok niebede pisał juz tak duzo , uciekam sie teraz zdrzemnac troche, bede pozniej moze
narazie wszystkim
Wojtt nie było dziś zrapek ..
Tylko multi na 14.00 ale nic się nie udało wygrać kupon za 10 zł...
Tylko multi na 14.00 ale nic się nie udało wygrać kupon za 10 zł...
Islandorka.
G
Chłodno i bez deszczu.
Islandorka spoko masz liczby na dziś musze je zatypowac na sucho
Zb
Ty zagraj nimi wrealu
Ja na 21:40 nie gram
Tak Panie
Moj piękny panie. ..windą do nieba
Zb zag mówił że dzwoniles do mnie...prawda
zbigniew mozesz zapomniec o wylosowaniu dzisiaj liczby 10 nie bedzie jej pomimo ze dzis padło 7 i 8, niestety
Chyba zębami i parapet
Pisze na jutro na 14sta arczibalik
Islandorka 4 punkty ci brakuje i mnie dogonisz
Cykasz sie
Czego
To jak ma na imię twoja Wenus
Wiem co to są gumki
Ty prostaku mówi się że co proszę
Zb takie do zabawy?
Islandorka masz chłopa czy dalej sama jedziesz na wakacje
Ale zrobiłam pierne śledzie...zb zaraz cię spale ogniem
Z co podgkadasz
Z najpierw kabluje potem w długą...
Zb daj mu w sceke
Dodała mi coś do piwa
Zb cicho...
Spoko
Zb a co cijuż agonia
Dziś trzeźwy 3 zmiana
Zag następny?
Na co
Na wiagrę
jedno okno umyłam ...już drugie nie zdąże tylko wypiorę firanki...cały dzień pralka chodzi...już mam dość
Gorzej jak zb będzie ganial jakaś po placu
Tylko zegarek zag
Oczy wyszły z orbity
Chyba w telefonie
Zb ile masz dioprii
Islandorka a teraz na poważnie kiedy coś trafisz
Zb w ciebie
Islandorka często trafia widać jej typowania na tablicy niebieskiej
Czyli nic w lotto nie trafisz
Zb ty byku niedojony mam jeszcze 13 zł wygranej
G
Dziś już nie gram jutro promo
A ja wczoraj systemem 7 dużego lotka 96 zł 3/7 i się nie chwale
G szampana kupiłaś
Zb to po h się pytasz żeby się pochwalić
Kubica... Ostatnimyślałem że ktoś gumę złapie.. I Robert się przesunie
Zb daj dzieciom i żonie jeść obadamy czy będziesz tak grał
Pięć minut przerwy i idę zatypowac na dziś w dziale typowania
Zb już...
G za keno mus
Cza oblać
Zbygnieww te coś trafisz? ja z tatry tylko chmiel zebralema liczyłem na dodatkowego browca
Fajnie było ale czas
Tomi nie służy mi piwo
Pa
Ci ci
Islandorka sprawdź mój profil za 5 minut typowania
Piszą że co czwarta zdra0ka wygrywa... Ale to sciemabo wziąłem po 2 zł 4 zdrapki... I trafiłem? 1 zł polski... Czyli 7 złotych polskich w tyl
Zatypowane
zdrapki to wyrzucenie pieniedzy w błoto, albo najmniejsze wygrane najczesciej 1zł, trafi sie gdzies tam konus raz jakas wygrana na 1:10000000 osób a przegrane przyniosa wiekszy zysk niz te wygrane ktore sa ukryte w zdrapkach