Wpisy 3 535 536 – 3 535 635
29 marca 2019 16:24 → 29 marca 2019 18:10, 100 wpisów
Wojtt
Wojtt gram nowym sposobem w Mini Lotto od dwóch dni
1 dnia 2x 2/5
Spoko strajk Wojt. .sebastIan je słomę
2 dnia 2/5 i 3/5
Czyli 19 50 zł
Czyli 19 50 zł
Jak na 2 dni grania nie jest źle
Zobaczymy co będzie dalej
W mini moje
Wojtt Sebastian sciemnia
Wójt nie słuchaj Zbigniewa bo w każdej chwili mogę dać scan bo jeszcze nie odebrałem wygranej
Mi dzisiaj taki starszy facet opowiadal w robocie ,ze 4 lata temu wygral w keno 10.000 he he,znalem go z widzenia i wiem ze gra
O patrzcie robal chce owsu {{ok}
No i wszystko jasne
No i wszystko jasne
Gosia jestem lepszy od sebka w typowaniach sprawdź
Wójt to możliwe ze wygrał
Uciekam...Powodzenia w Typowaniach...i skreślaniu Dobrych liczb
Dziś kopie W. PlockZaglebie Lubin... jestem za Zaglebie choć też gra kulawo
Temu, który dał " owsu', sprezentowaleem garstkę siana z Zielonej Łączki.Sprawdzone, higieniczne, bez robali.Smacznego.
Oj, tam - owsa grunt żeby kopydlak miał, co chce
pozdrawiam serdecznie ekipę fuksików
pozdrawiam serdecznie ekipę fuksików
Miłego popołudniowego piątku, trafnych typowan Kubraczkow.Smacznego " owsu'
Fczoraj było mnustwo czwurek w mini na portalu.Piontek nie było , bo pionta liczba była zaszczerzona dla osub zaufanych
I się wziął i uwziął sam podkreślłiem, że widzę błąd, i jednak,
to tylko błąd, a nie
piramidalne szczyty idiotyzmów
których nieustannego osiągania
gratuluję
to tylko błąd, a nie
piramidalne szczyty idiotyzmów
których nieustannego osiągania
gratuluję
Zauważyłem.Jesli chodzi o pisownię, jestes mistrzem.Tu skladam serdeczne gratulacje.Uwielbiam prof.Jana Miodka.
Gosia77, gratuluję.Teraz możesz kupić więcej środków do mycia okien opatentowanym sposobem.Nie zapomnij o rycynie.
Dotam, w nagrode podam 3 pewniaki na Mini i 4 na Eurojackpot'a z dodatkową.Zgoda?
Kto wygral coś
Na koncie 6645zl 34gr naco to wydać
3 535 586. Gosia__77 GRATULACJE
Arczibaliku również dziękuję
Nawet się nie spodziewałam ,że się trafi
Nawet się nie spodziewałam ,że się trafi
Arczibalik73, masz chociaż w realu 7/10? Jeśli nie, nawet nie pisz.
Arczibalik73, by dotrzymać tradycji, trzeba zagrać w Mini.Dolny Śląsk jest szczęśliwy.
Dzisiaj padną 3 piątki w Mini.Jedna będzie udziałem Sebastiana, druga Artura, a trzecia powędruje do miasta na R.
Arczi grales?
Hej bober
Gosia masz fart do keno to lepiej niż mm
Normalnie lodolandia się zrobiła pizdziawa
Już nie mój ci on
3 535 602. Gosia__77 Gosiu to tak działa grasz wysyłasz co badz i w naj mniej odpowiednim momencie sie trafia,własnie, wtedy przychodzi to szczescie, w naj odpowiednim momencie, ja ostatnio pisałem tutaj na czacie ze gram od czasu do czasu w multika teraz ostatnio niegram, tylko dlatego ze ta gra mi teraz nie przynosi, szczescia ostatnio, gramm tylko w mini lotka teraz, dzisiaj nie posłałem multika tylko w ostatniej chwili przed 14 zatypowałem tutaj liczby, które mi sie nasuneły akurat na mysl. nie patrzac w zadne mapki, czy w swoje zestawy,poprostu typowałem od tak z glowy je sobie, , sebastian ma racje jesli gram w multika to gram tylko na 10/10 poniewaz uwazam ze jesli cos trafic to najlepiej w tym przedziale, grac czyli 10/10 wiadomo jest trudno trafic te 10/10 ale niema sie co poddawac, trzeba grac, ja dzisiaj nieposłałem multika, bo sie zle czuje od rana i niemoge chodzic, , jak sie dobrze poczuje to moze dopiero na wieczor posle mini lotka narazie niedam rady wstac, niestety przy tej cholernej cukrzycy tak i jest ze raz sie człowiek czuje tak za chwile inaczej, na to niema leku, zadnego,jak niemozna chodzic, dlatego ze dzisiaj sie bardzo zle czuje tez i dlatego tnie wysyłałem multika na 14 gdybym sie dobrze czól napewno bym to puscil co zatypowałem, niestety nie zrobilrem tego i niemam zadnej wygranej, a le fajnie ze chociarz tutaj mi te liczby wpadły, i jest ok, bo od dawna nic mi takkiego niewpadło
sebastianowi, zbogniewowi, i slandorce i innym osobom dziekuje za brawka,
co zas tyczy sie mini lotka to gram codziennie i mam nadzieje w nuiedługiej przyszłodsci moze i na dniach trafi mi sie ta 5/5 choc i niemowie ze napewno , wczoraj byłem bardzo blisko nawet 4/5 w mini ale oczywiscie nie trafilem tego, bo rozpisałem sobie 42 liczby na tzw 5 /5 i w 3 rozpisach tego wyszły mi 4x4/5 ale niewysłałem tego poniewaz juz mialem wysłany kupon na mini z innymi liczbami,nie gram przez neta tylko w realu w kolektorze.i niebawie sie w jakies online z liczbami, jak co niektotrzy tu
sebastianowi, zbogniewowi, i slandorce i innym osobom dziekuje za brawka,
co zas tyczy sie mini lotka to gram codziennie i mam nadzieje w nuiedługiej przyszłodsci moze i na dniach trafi mi sie ta 5/5 choc i niemowie ze napewno , wczoraj byłem bardzo blisko nawet 4/5 w mini ale oczywiscie nie trafilem tego, bo rozpisałem sobie 42 liczby na tzw 5 /5 i w 3 rozpisach tego wyszły mi 4x4/5 ale niewysłałem tego poniewaz juz mialem wysłany kupon na mini z innymi liczbami,nie gram przez neta tylko w realu w kolektorze.i niebawie sie w jakies online z liczbami, jak co niektotrzy tu
Z niedoczekanie
Tak mammografię my zrobię
WN