Wpisy 3 533 587 – 3 533 686
27 marca 2019 11:54 → 27 marca 2019 15:50, 100 wpisów
3 533 578. Robal_36 2019-03-27 (11:47) USS Callister
Arczi
juz z stąd ide nie bede wiecej tu czatu zasmmiecał swoimi wpisami, ide bo musze wyjsc z domu i tak,mam pare zaległych spraw do załatwienia,
2 najwieksze złodziejskie firmy to zus i skarbówka tak mi kiedys jeden kolega w pracy powuiedzial gdzie pracowalismy i faktycznie to prawda, kiedys w TV jedna z pracownic ZUSU powiedziała ze jakj k niedostanie podwyzki, to odejdzie z pracy, ale sie ucieszyłem, z tej jej rozpaczy i powiedzialem sobie sam tak do siebie odejdzz chetnie wskocze na twoje miejsce, ale coz rzadzacy chyba im dali podwyzki bo oni tam malo zarabiaja a ja do pracy nadal sie dostałem , ale bym mial fuche w zusienic nierobia akase biore niewiadomo za co , chyba ze te okradanie ludzi i złe nalliczanie
Arczi
juz z stąd ide nie bede wiecej tu czatu zasmmiecał swoimi wpisami, ide bo musze wyjsc z domu i tak,mam pare zaległych spraw do załatwienia,
2 najwieksze złodziejskie firmy to zus i skarbówka tak mi kiedys jeden kolega w pracy powuiedzial gdzie pracowalismy i faktycznie to prawda, kiedys w TV jedna z pracownic ZUSU powiedziała ze jakj k niedostanie podwyzki, to odejdzie z pracy, ale sie ucieszyłem, z tej jej rozpaczy i powiedzialem sobie sam tak do siebie odejdzz chetnie wskocze na twoje miejsce, ale coz rzadzacy chyba im dali podwyzki bo oni tam malo zarabiaja a ja do pracy nadal sie dostałem , ale bym mial fuche w zusienic nierobia akase biore niewiadomo za co , chyba ze te okradanie ludzi i złe nalliczanie
dobra narazie wszystkim zycze wysokich wygranych narazie
E.p Test
4,6,9,14,19 3
4,5,6,9,14 3
3,5,6,13,35 4
4,9,13,18,23 3
4,6,9,14,19 3
4,5,6,9,14 3
3,5,6,13,35 4
4,9,13,18,23 3
mogę po południujeszcze kurs do szkoły A po nie jadę nawet do garażu
witam gosia tomi arczi zag i pozostali rzadko tu jestem chociaż kolekturę odwiedzam systematycznie .czekam z niecierpliwoscią na ten szczególny dzień.może dzisiaj .Dusia jak sukcesy.
Arczibalik73,olej krytykę, rób swoje.Ci krytykanci nie mają mądrzejszych portali, na których migliby pisać.
3 533 553. KubaU 2019-03-27 (11:08) Wszędzie inteligentni.
.Jestem spod Skorpiona.To inteligentni ludzie.Prawnicy, lekarze, politycy, muzycy.
Pewnie tak..
ale w czapce dorodnych śliwek zawsze się jakaś "robaczywka" trafić może.
Ponadto skoro tak wysoce osadzony jesteś tzw. "wysoka półka" to powinieneś wiedzieć że bycie inteligentnym wcale nie warunkuje wykształcenie. A już na pewno- to że pan inż.czy prof. owszem posiadł papieru świadczące o wykształceniu z automatu zaświadcza że jest inteligentny.
Można być inteligentnym ,prostym człowiekiem ze wykształcenia a można być prostakiem/chamem-wykształciuchem. SZkoda że jako osoba z "górnej półki" z tym bardziej super intelligent-skorpin tego nie rozumiesz. Inteligencję się nabywa i albo ją się ma albo nie - (nawet za łapówkę nie dostaniesz) Wykształcenie się zdobywa Można też kupić.
.Jestem spod Skorpiona.To inteligentni ludzie.Prawnicy, lekarze, politycy, muzycy.
Pewnie tak..
Ponadto skoro tak wysoce osadzony jesteś tzw. "wysoka półka" to powinieneś wiedzieć że bycie inteligentnym wcale nie warunkuje wykształcenie. A już na pewno- to że pan inż.czy prof. owszem posiadł papieru świadczące o wykształceniu z automatu zaświadcza że jest inteligentny.
Można być inteligentnym ,prostym człowiekiem ze wykształcenia a można być prostakiem/chamem-wykształciuchem. SZkoda że jako osoba z "górnej półki" z tym bardziej super intelligent-skorpin tego nie rozumiesz. Inteligencję się nabywa i albo ją się ma albo nie - (nawet za łapówkę nie dostaniesz) Wykształcenie się zdobywa Można też kupić.
3 533 554. dotam 2019-03-27 (11:08) Ja nie tutejszy!!!
No politycy , to super inteligentni
no tak inteligentni sa ze az szkoda gadac najbardziej to inteligentny był te od mirabelek
i w dodatku profesor, ktory kazał sobie płacic w naturze,
No politycy , to super inteligentni
no tak inteligentni sa ze az szkoda gadac najbardziej to inteligentny był te od mirabelek
i w dodatku profesor, ktory kazał sobie płacic w naturze,
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
3 533 614. Okraska 2019-03-27 (13:22)
Pewnie tak..
o własnie to jest prawda a w szczegolnosci to ostatnieze mozna sobie kupici ile jest takich ludzi ktorzy nigdy nie studiowali po podtawówce lawirowali, jezdili to tu to tam, a pozniej nagle oni maja studia i maja wykształcenie wyzsze, a jak popija to pozniej gadaja ze oni wyzsze maja za kase, ze tylko głupi suie uczy, a kto dobrze kombinuje ten ma, mam takiego kolege ktory pracuje na zachodzie tutaj, gdy zemna pracował w firmiei niby studiował to bylo okej, po zwolnieniu z pracy w miedzy czasie zrobił te studia informartyczne, i szybko wyjechał do emiratów niemieckich a domnie jak przyjezdza nieraz to zawsze prosi o wstwaienie mu systemyu do komputera i on jest po informatyce, po studiach, a ja jestem samoouk i potrafie zrobic rozne zeczy z komputerem, a on nie stety nie, wiec pytam to ja kk ty skonczyles te studia a on mi na to no za kase, niewiesz? mniewiem czy zartował sobie czy nie ale znajac jego mozliwosci to chyba to jednak prawda jest, kto ma kase ten ma lzej,
a ty człowieku ca łe zycie pod góre
Pewnie tak..
o własnie to jest prawda a w szczegolnosci to ostatnieze mozna sobie kupici ile jest takich ludzi ktorzy nigdy nie studiowali po podtawówce lawirowali, jezdili to tu to tam, a pozniej nagle oni maja studia i maja wykształcenie wyzsze, a jak popija to pozniej gadaja ze oni wyzsze maja za kase, ze tylko głupi suie uczy, a kto dobrze kombinuje ten ma, mam takiego kolege ktory pracuje na zachodzie tutaj, gdy zemna pracował w firmiei niby studiował to bylo okej, po zwolnieniu z pracy w miedzy czasie zrobił te studia informartyczne, i szybko wyjechał do emiratów niemieckich a domnie jak przyjezdza nieraz to zawsze prosi o wstwaienie mu systemyu do komputera i on jest po informatyce, po studiach, a ja jestem samoouk i potrafie zrobic rozne zeczy z komputerem, a on nie stety nie, wiec pytam to ja kk ty skonczyles te studia a on mi na to no za kase, niewiesz? mniewiem czy zartował sobie czy nie ale znajac jego mozliwosci to chyba to jednak prawda jest, kto ma kase ten ma lzej,
a ty człowieku ca łe zycie pod góre
Arczibalik73,nie jeden naukowiec powinien się uczyć od maluczkich.
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 2756391
Wylosowany numer to: 2756391
Typowania Super Szansy
thew4 wytypował(a) 2376891 - wygrana 10 złdominator66 wytypował(a) 4755391 - wygrana 100 zł
wago3 wytypował(a) 1561991 - wygrana 10 zł
nitron wytypował(a) 5703291 - wygrana 10 zł
ale co tam studia wazne teraz jest losowanie i wygrane, wszystkim bez wyjatkow zycze teraz wysokich wygranych
Dopisano wyniki Multi Multi
01,03,11,12,19,22,25,27,43,44,45,46,47,52,55,65,68,72,74,76
Plusem jest liczba: 12
01,03,11,12,19,22,25,27,43,44,45,46,47,52,55,65,68,72,74,76
Plusem jest liczba: 12
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12638 zestawów od 1572 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 10 706 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 24 518 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- minerwa - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 80 zł = 16,00 x koszt gry
- panda83 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 120 zł = 16,00 x koszt gry
- sherlokmarysia - koszt gry: 95,00 zł, wygrana: 1 002 zł = 10,55 x koszt gry
- OgOn - koszt gry: 40,00 zł, wygrana: 380 zł = 9,50 x koszt gry
- Monika9027 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 80 zł = 8,00 x koszt gry
Mój Tato zawsze powtarzał : - Cenie sobie ludzi z zawodowym wykształceniem, bo oni wykonują najgorsza robotę.
Dopisano wyniki Kaskady - 05,07,09,10,11,13,15,18,19,22,23,24
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Niepotrzebnie wylosowano 11,12 .Z powodu nich mam 8/10 ,stawka 5.Klopot.
no ja dzisiaj tez zagrałem mulika 1 tak testowo skresliłem pewne liczby ktore powinny wyjsc bankowo teraz o 14 niestety widzeze tam w tynm studio niezle ktos miesza te liczby aby nikomu nic naprawde nie wpadło, widze po losowaniach i liczbach jakie wychodza, umnie dzis kolejna strata, znakiem tego znaczy ze trzeba grac tylko w nmini lotka a inne gry sobie odpuscic,
Nie potrzebna broń by wygrać wojnę.Ja walcze pokojowo.Tak mnie nauczył O.Tadeusz.Alleluja i do przodu
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Ale lipa... Dobrze ze nie gram w multiwolę mini chociaż 2 nawet wtopic niż 4 malutki i trafione 4/10brak piwa... Nie mogę dziś chlapać pelikana
umnie tez tylko 3/10 i reszte oboki tych liczb ktore wyszły, noremalnie jakas masakra jest z tym multikiem ostatnio umnie, dlatego tez gram wta gre sporadyczbnie juz raz na jakis czas dlatego teraz preferuje tylko gre w mini lotto tu sie traci mniej niz w multika, i sa lepsze szanse \ze sie cos szcybciej trafi jak w inne gry
3 533 654. General 2019-03-27 (14:32) Bydgoszcz Grudziądz Tor dokładnie zgadzam sie z O.TADEUSZEM, Alleluja i do przodu i pomału jesli ma byc to bedzie za tyle ile wysle, niema sie co zucac z motyka na ksiezyc, trzeba dac tyle zarobic Ts ile on daje zarobic nam grajacym
3 533 659. tomi77 spokojnie nie gniewam sie zato , rozumie
3 533 659. tomi77 spokojnie nie gniewam sie zato , rozumie
Huruś kupił sobie studia na stadioni dziesięciolecia dawniej jak był stadion
A gdzie szerszenie i czmiele
Znów hurus...gdzie on
Wstydzi sie umowilismy sie ze bede pisal jego madre mysli wszystkich pozdrawia serdecznie
Chyba duzo ludzi w Polsce bylo na tym stadionie dawne czasy wszystko mozna bylo tam kupic nawet kałsznikowa
Byłem wtedy z Hurusiem na X-lecia
Ja wzięłem świadectwo podstawówki, nawet niezłą cenę dali
Ja wzięłem świadectwo podstawówki, nawet niezłą cenę dali
Jestem czytałem jak arczi pisał ze mimio ze zna informatyka i tak mu pomaga to pomyslałem ze arczi mogl by pracowac w sklepie ze sprzetami rtv do radzi wziazku z tym bedzie mial prace
Cześć
Huruś to Twój syn ?
Smacznego Wam życzę
To z Huruś teraz rozmawiam?
Zobacz w profilu jak wyglada huruś w tej chwili pisze
Rozbawiłeś mnie do łez hahaha hihihihi hehehehe
Jestem za szybkim spotkaniem integracjyjnym Portalowiczow.Moge je zasponsorować.Proponuje Magdalenkę
Huruś wszystkich ponownie wita w tej chwili musi sie podrapać bo go swedzi w pupe