Wpisy 3 533 362 – 3 533 461
26 marca 2019 23:40 → 27 marca 2019 08:40, 100 wpisów
A jak idą cegiełki?
Ja też
Na nartach się znasz to luzik
Żartach
Zobacz Gosia jak wchodzi liczba 13
Jak to ?
Popatrz parkę 69 75
Albo
20,47,49,69,75
20,47,49,69,75
Tak dużo Ale na tej 5/5 można było dużo zarobić
Milan
Sławek już Ci piszę
Sławek już masz
A ja rzadko zmieniam
Gosia ,ludzie roznie typuja .Jedni stalymi graja inni zmieniaja
Ok idę już spać
Dobrej nocy i duzo6wygranych życzę
Dobrej nocy i duzo6wygranych życzę
PObudka-dawać senne Liczby
Lub alkocholiczne wizje LICZB
Niema nikogo to ide
Cześć
Kawa
Czy herbata ?
Czy herbata ?
czesc wszyastkim
Cześć Gosia
Cześć Arczibalik73
Obiema nogami jednocześnie
Wstałem A co za wcześnie?
3 533 408. Sebastian_M czesc
Greg
A nam da dziś
Arczi spałeś czy dopiero idziesz ?
Córka kreśliła kupony ?
Gosia a Ty co tak wcześnie wstałeś?
co sebastian trafiamy dzisiaj ta piatke w mini czy nie? czy jeszcze czekamy az wiecej kasy wplynie na wygrana?
sebastian nie nie ide spac narazie, a niespałem wcale dzisiejszej nocy niechce mi sie spac wogole , poco sspac jak taki pieknty dzien za oknem za chwilke bedzie
sebastian nie nie ide spac narazie, a niespałem wcale dzisiejszej nocy niechce mi sie spac wogole , poco sspac jak taki pieknty dzien za oknem za chwilke bedzie
Arczibalik73 I co robiłeś przez całą noc?
Wiem że już 7.02
No ale poco tak wcześnie wstajesz ?
Idziesz do pracy ?
Idziesz do pracy ?
sebastian wlasnie przegladam statystyke liczb w mini lotka jak chodzily liczby z przed 19 lat jakie liczby były na topie w mini lotku w roku 2000
Arczibalik73 I co Ci wychodzi?
Arczibalik73 nie wiem czy dziś wygramy 5 w Mini czy jutro
W Mini nie ma kumulacji więc obojętnie kiedy wygramy aby nie było za dużo piątek
W Mini nie ma kumulacji więc obojętnie kiedy wygramy aby nie było za dużo piątek
ja nie wstaje wczesnie poniewaz nie zawsze spie w nocy, pytasz sebastian co robilem w nocy a to rozne zeczy głownie przegladałem liczby w poszczegolnych grach, jak i co chodzi, troche muzyki przytym posłuchałem sobie sakralnej, zeby bylo milo, to jest muzyka przy ktorej fajnie sie typuje liczby
Panoramix
17 61 78 stawka 10 na 14sta
Panoramix witaj
To po takich typowaniach całonocnych powinieneś dziś trafić 5 w Mini
Lecę. ..a co do trójki zagram dziś na 14sta
3 533 438. Sebastian_M 2019-03-27 (07:08) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
sebastian głownie przegkladałem multika co tu jak chodzi poniewaz kilka dni tu niewchodzilem lub wchodzilem sporadycznie tylko na chwilke, co zas do mini wybralem sobie pewne liczby w mini lotku i nimi przez jakis czas bede grał tylko, zxobaczymy czy beda wpadac tak jak ,bym chciał aby wpadały,narazie tylko testouje te liczby,
sebastian głownie przegkladałem multika co tu jak chodzi poniewaz kilka dni tu niewchodzilem lub wchodzilem sporadycznie tylko na chwilke, co zas do mini wybralem sobie pewne liczby w mini lotku i nimi przez jakis czas bede grał tylko, zxobaczymy czy beda wpadac tak jak ,bym chciał aby wpadały,narazie tylko testouje te liczby,
3,61,78
ja stawiam na multika na takie 3 trójeczki tj 9,18,27 --36,37,39--42,45,47
62,75
Panoramix pomyśl trochę A pomieści
3 533 448. Sebastian_M 2019-03-27 (07:21) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
62,75
sebastian przykro mi ale te liczby niestety sa na nie ,
62,75
sebastian przykro mi ale te liczby niestety sa na nie ,
3 533 446. panoramix 2019-03-27 (07:17)
podobnie 61 rozpisać
masz tutaj rozpiske na mini tej liczby 61 czyli, 1,6,16
podobnie 61 rozpisać
masz tutaj rozpiske na mini tej liczby 61 czyli, 1,6,16
emeryt dlaczego tylko podczas egzaminów , dla mnie osobiscie to co robia nauczyciele to jest wielka głupota , ja bym im niedał zadnej podwyzki bo niby za co? chca ta podwyzke? oni zadaja po 1000zł podwyzki, niedosc ze nie zarabiaja mało to jeszcze wysuwaja zadania, a co ma ja powiedziec ludzie ktorzy niepracuja i sa bez prawa do zasiłkków i niemaja nic, takich ludzi nikt nie wesprze , nieda pracy a ni nic z takich zeczy, takie osoby nie pojda pod sejm i nie strajkuja, bo i tak ich nikt niewysłucha, ,a na uczyciele maja pensje adekwatne do swojej pracy, tyle ile robia tyle dostaja, ja gdybym był ministrem szkolnictwa zrobił bym inaczej, z tymi nauczycielami, wszyscy co strajkuja i rzadaja podwyzki,1000zł na juz zostali by zwolnieni z pracy ,a w ich miejsce bym przyjoł takich nauczycieli ktorzy chca pracowac i nie wywieraja na rzadzie represji, jesli rzadzacy mowia ze dadza im podwyzke w granicach 158 zł w pierwszym miesiacu a potem zobacza jak i co dakllej bedzie, i obiecuja ze beda im sukcesywnie podwyzszac bo ich niestac jest tak o dac kazdemu odrazu 1000zł podwyzki,nauczyciele do swojich rebeli, wykorzystuja tez młodzierz, ktora ma zdawac egzaminy wtedy w tym czasie, a moze by tak ministerstwo zlikwidowało wszelkie egzaminy czy to w podstawowkach, gimnazjach i na innych uczelniach, poco sa te egzaminy, matury egzaminy do szkoł moim zadaniem to jest wogole niepotrzebne niepowinno byc zadnych egzaminow zeby np. dostac sie czy to na studia czy do jakiejs tam szkoly, nauka powinna byc wolna od takich, głupot, kazdy kto chce sie uczyc dalej ,powinien miec na to prawo i i isc tam gdzie chce sie uczyc, moim zdaniem wszelkie egzaminy sawcale niepotrzebne, to jest ttylko zawracanie glowy uczniom i niepotrzebny stres, jestem za zniesieniem wszelkich egzaminów i matur tez, teraz wracajac do nauczycieli , wiemy wszyscy e nauczyciele korzystaja z tzw, karty nauczyciela, to sa całkiem odrebne przepisy wewnetrzne dla kadry nauczajacych, nauczyciele mowia ze oni ciezko pracuja, i im sie nalezy taka podwyzka, korzystaja z roznych ulg maja po 2 mc wakacji, maja ferie, tez,wolne, oni mowia ze ciezko pracuja ,a co maja powiedziec ludzie tacy co robia w górnictwie, w kamieniłomach, lekarze na sorach ratujacy zycie ludzkie, w pogotowiu, policja itd, czy oni maja lekka prace? czy oni maja tyle wolnego co nauczyciele, czy nauczyciel pracuje w swieta? w soboty niedziele czy w tzw., ruchu ciagłym czyli od poniedziałku do niedzieli
czy nauczyciel pracuje w swieta? niestety nie, jesli ja bym był ministrem finansów niedał bym im tych podwyzek, moze niech grono nauczycieli wezmie sie za uczciwa prace najpierw a potem zada podwyzek, bo jak narazie to niewidac w systemie szkolnictwa zadnych pozytywnych rezultattów, wszyscy nauczycieele ktorzy zarabiaja powyzej 2,500tys zł a zadajacy podwyzki 1000zł powinii zostac zwalniani a wi ch miejsce przyjac ludzi ktorzy chca pracowac wogole i za stawki takie jakie sa dla nich przewidziane
Ocena :
Za styl: 2+
Za ortografie: 1.
Za styl: 2+
Za ortografie: 1.
Zima do niedzieli.
arczibalik73 właśnie dlatego trzeba dać nauczycielom podwyżki żeby takich analfabetów jak ty szanowny obywatelu było jak najmniej miłego dnia
===============================================================================================
wszelka pomoc ze strony rzadu powinna isc tam gdzie jest potrzebna a nie tam gdzie ktos pracuje zarabia pieniadze , i jeszcze dostaje dodatkowa kase, wiedomo teraz jest jest jak jest szerzy sie w polsce patologia i mamy to co mamy, i jesli nadal tak bedzie jak robi rzad, to moze niech juz te dzieciaki ktore poszły od 6 lat do szkoły niech zaczna pracowac na gospodarke, rzad co roz cos wymysla wszystko idzie na socjakl dla dzieci, albo np,matka plus ustawa ktora zostaje wprowadzona dla matek ktore urodza 4 dzieci , beda mogły przejsc na emeryture, teraz pytanie sie nasówa a co z matkami ktore kiedys urodziły np 14 dzieci, czy one tez dostana emerytury do tyłu z wyrównaniem, bo jesli obowiazuje taka ustawa, ze jesli ktos urodzi 4 dzieci i dostanie emeryture to poco pracowac wogole? moze niech wszystkie kobiety rodza odrazu po 4 dzieci, i odrazu przechodza na emeryture, bo poco pracowac rzad da 500+, teraz juz na kazde dziecko, kiedys nasze matki niedostawały nic i musiały jakos zyc, nikt nikomu nic niedawał za darmo, a teraz co jest,
wszelka pomoc ze strony rzadu powinna isc tam gdzie jest potrzebna a nie tam gdzie ktos pracuje zarabia pieniadze , i jeszcze dostaje dodatkowa kase, wiedomo teraz jest jest jak jest szerzy sie w polsce patologia i mamy to co mamy, i jesli nadal tak bedzie jak robi rzad, to moze niech juz te dzieciaki ktore poszły od 6 lat do szkoły niech zaczna pracowac na gospodarke, rzad co roz cos wymysla wszystko idzie na socjakl dla dzieci, albo np,matka plus ustawa ktora zostaje wprowadzona dla matek ktore urodza 4 dzieci , beda mogły przejsc na emeryture, teraz pytanie sie nasówa a co z matkami ktore kiedys urodziły np 14 dzieci, czy one tez dostana emerytury do tyłu z wyrównaniem, bo jesli obowiazuje taka ustawa, ze jesli ktos urodzi 4 dzieci i dostanie emeryture to poco pracowac wogole? moze niech wszystkie kobiety rodza odrazu po 4 dzieci, i odrazu przechodza na emeryture, bo poco pracowac rzad da 500+, teraz juz na kazde dziecko, kiedys nasze matki niedostawały nic i musiały jakos zyc, nikt nikomu nic niedawał za darmo, a teraz co jest,