Wpisy 3 530 166 – 3 530 265
23 marca 2019 21:08 → 23 marca 2019 21:37, 100 wpisów
makler to trzeba z Paskiem poważnie przedyskutowac pewne tematy bo tak dalej być nie może
llila u mnie też sajgon wnusio jeszcze nie śpi ..zabawki porozrzucane a papci nie uznaje
dusia z tymi papciam to żart,że mi spadły ,że bana za wipy dostac moge u mnie dzieciaki tez wiecznie na bosaka śmigają,może to i zdrowiej.
o policja karetka coś za dużo ich dziś na normalną pomoc myślę że to ze względu na derby w piłce znów nawalanie się oj oj jakie to głupie i beznadziejne
i tak już starych niedzwiedzi nie ma,kieeeddyyyyysss to tu się działo
Multi, mini... Paczka fajek w przeliczeniuprze cały tydzienmoże Bóg zobaczy że się nie przelewa
nie wiem tak dokładnie po meczu już bo to 4 liga mecz się skończył gdzie po 17 coś krzyki słyszę być może jakieś przepychanki
Lila - nie ma niedźwiedzi ?
Ale może są niedźwiedzice z małymi
Ale może są niedźwiedzice z małymi
jak zawsze jak coś mówię czy wygrywam skanik w profilu wiosna w pełni na moim podwórku fotka w profilu dowód wiosny i tego że dziś było pięknie
mąż przychodzi do sypialni z tabletką od bólu głowy i mówi:
- kochanie przyniosłem ci tabletkę od bólu głowy
- ale mnie nie boli głowa
- a...mam cię
- kochanie przyniosłem ci tabletkę od bólu głowy
- ale mnie nie boli głowa
- a...mam cię
dusia już spore i wygadane a córka to zagina mnie na każdym kroku,kurna córunia tatusiaszału można dostać
tak wyszło tomi77 zawaliłem klika dni bo czasu nie było i już nie typowałem zacznę od kwietnia
Wczoraj a raczej dziś do 2 w nocy sledzilem tenis... HurkachThiem... Potem odpadlem.. Ale Polak wygral 6:4,6:4
ok,po zabiegu , ale musi tam wrócić po wyciągnięcie jakiegoś drenu
No... Wolę tenisistki ale jak odpadlyto była i ślę żyłem przed telem
Ja skromnie wysylamchytry jestem... Albo nie chce upaść zbyt niskoby się nie utopic
Gooool
Ja już teraz kibicuje schorowanej reprezentacji
Najlepszy jest kret i soda kaustyczna
Należy pamiętać o higienie nie tylko rak.Trzeba jeść pestki z dyni.Dobre na prostote i owsiki
Można też ugotować rosół na termometrze rtęciowym.Wskazane na zaparcia.Lepsze od wody z ogorkow
Wieczorem zaczynają się wynurzac.Wyprasowac gorącym zelazkiem
3 530 230. karolkania 2019-03-23 (21:30) Taktyka, to sztuka wygrywania
3 530 231. Lila 2019-03-23 (21:30) Dallas
chyba dla ciebie
3 530 231. Lila 2019-03-23 (21:30) Dallas
chyba dla ciebie
No,za chwilę Adolf i inni.Wteszcie sypną się dziesiątki w MM, same szóstki w Lotto i piątki w Mi i.Juz gratuluję bo potem się nie dopCham