Wpisy 3 530 066 – 3 530 165
23 marca 2019 19:06 → 23 marca 2019 21:08, 100 wpisów
Forsami jutro idziesz do pracy ?
Dziś sobota i najwyższe wygrane w Mini
Przewiduję że dziś w Mini będzie powyżej 340 000 zł do podziału
Mam wolne idę w środę pracuję na 5 cio brygadówce jestem po nocach dwóch..
Panoramix jutro wilgotna
Forsami noce są kiepskie
W nocy wolę robić co innego
karmię to społeczeństwo i nie którzy na szczęście nie wszyscy są nei godni pokarmu
podejrzewam że jak bym dziś nigdzie nie wyszedł bo chodziłem ledwo to bym dalej się źle czół
Witka wieczornaa Tatra rzadzi... Tylko nagrody brak ile trza wypić browar żeby na darmoszke dopic troszke
Sebastian... Dołożyłem cegłę do minino? Taka malenka
Taka tyci, tycino to pora na
Taka tyci, tycino to pora na
Cały dzień mnie głowa boli
a mówili mi zainstaluj se wirusa czy eseta czy Kasperskiego itp a ja nie, po co aż mnie rozwaliło w czwartek
jak na razie bułeczka z masłem chrupki kukurydziany herbatka czysta
miałem szczęście bo zagrałem 21 to był czwartek godzina 8 45 jak dobrze pamiętam dobrze się czułem do 14 a tu nagle coś się dziej i wirus mnie rozwalił i bym nie zagrał
Mulag za poświecenie za to dziś wielka nagroda dla Pana 5/5 w Mini
chętnych jest sporo zobaczymy może dziś matka natura mi da te 5 z5 no i oczywiście niech nikt się do tej piątki nie doczepia wy macie piątkę Pana Szanownego Byłego Premiera Kaczyńskiego
3 530 088. Basztard 2019-03-23 (19:20) Bądź miły dla wszystkich
To na Mini.Inne nie wchodzą w rachube dobrze kombinujesz ale sa jeszcze inne liczby oprocz tych co podałes i tez wchodza w rachube czesc z tych co podałes sa na tak ale niestety nie wszystkie z tych liczb według mnie 7 jest na tak reszta niestety na nie , ale graj i wygrywaj
To na Mini.Inne nie wchodzą w rachube dobrze kombinujesz ale sa jeszcze inne liczby oprocz tych co podałes i tez wchodza w rachube czesc z tych co podałes sa na tak ale niestety nie wszystkie z tych liczb według mnie 7 jest na tak reszta niestety na nie , ale graj i wygrywaj
Mulag.. 4 tatrynie wiem czy otwierać wszystkie bo jestem ciekaw czy za free jakies
w sumie pije czystą ale nie wyborową ale z tego co tu pisze to numer 1 wśród matek niemowląt
Arczibalik73, uważam, że nie 7, a 6 będzie w Mini, z:
1,6,11,18,25,35,38,40,41
Wyslalem system na 9
1,6,11,18,25,35,38,40,41
Wyslalem system na 9
no ja teraz tez ide wysłac sobie mini z pewnymi liczbami, na ktore poluje od kilku dni zobaczymy czy wejda i bedzie dzisiaj te upragnione 5/5 czy to jeszcze nie dzisiaj, co zas chodzi o system to nie gram systemem tylko zwykla 5/5 jesli ma byc to bedzie , wszystkim zas grajacym zycze wysokich wygranych grajcie i wygrywajcie
mnie sie marzy taka 5/5 w mini, ale na dzien dzisiejszy to nawet by mi sie przydała taka choc 3/5 lub 4 /5 poniewaz sie splukałem z kasy i niema za co zabardzo grac, dlatego ucieszyla by mnie jaka kolwiek wygrana aby bylo za co grac, a le czas pokaze co bedzie , czy bede dalej grał czy nie, na dzisiaj ma,m wiec ide zagrac a pozniej zobaczymy,
Arczigłupia trójkę trafić do końca marca... Nawet przy stratachale żeby byla
A promocje multi olewam... Biorę zawsze nad parkiem Domini jedna 7 1 losowanie jak już gram
Mulag odradzam Ci jeść
Tylko suchary bez cukru ...i ja kupuję kaszkę bobovita ryżową ...
na wodzie
Tylko suchary bez cukru ...i ja kupuję kaszkę bobovita ryżową ...
na wodzie
dzik jest dziki... dzik jest zły dzik ma bardzo ostre kły....
Lila, siemasz {{słońce}}
nie stypa, tylko lekkie zagęszczenie zidiocenia, że tak to ujmę
To klątwa tombaka, albo przekleństwo mag..gusia
nie stypa, tylko lekkie zagęszczenie zidiocenia, że tak to ujmę
To klątwa tombaka, albo przekleństwo mag..gusia
Typy już poszły w typowaniach...
Teraz wszyscy czekają na wygrane
Teraz wszyscy czekają na wygrane
makler za co mam niby bana za pytanie czy Pasko żyje? Pytanie jak pytanie a to że ma córkę to wiem ale że już dwie?Nooo dziure w dziurze ciezko wydłubac
makler a Ty co admin czy co? Bany chcesz na 8 rozdawac i to jeszcze komu,mi?
Lila
poczekaj po loso jak tombaki -nowicjusze będą sie chwalic ile to wygrali, a skana niet
3 527 547. 2019-03-20 (13:41)
makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
poczekaj po loso jak tombaki -nowicjusze będą sie chwalic ile to wygrali, a skana niet
3 527 547. 2019-03-20 (13:41)
makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Cóż - konkurencja i walka o klienta się zaostrza, i ciągną się stadami klony, to z jednej, to z drugiej strony
Chwila...
... cierpliwości
Chwila...
... cierpliwości
Pasko wprowadzil do ograniczenie do 5 wpisow po koleji A 6 wpis = 8h
a może ja mam schizę i lubię sobie ppisać sama do siebie?może to moja rehabilitka