Wpisy 3 525 585 – 3 525 684
18 marca 2019 17:31 → 18 marca 2019 18:13, 100 wpisów
miotła i szufelka i będzie czysto jak łza ale warunek razem bo tak będzie jak jest
nad swoimi emoc jami mozemy sami zapanowac - "obcy" uschna bez naszej uwagi , hej, tyle ode mnie
Mulag jest jedna rada by tych filozofów skompromitować kup Multipasko i będziesz kto tu bajki pisze za .Lem...
pamiętam jak dziś jak pisałem że wygrałem 4 z5 w mini zaraz padło bym dał skan nawet nie miałem myśli po co zaraz wstawiłem wydało mi się to normalne użytkownicy mi gratulowali jakoś nawet w myślach nie miałem po co
skoro się podzieliłem informacją ze wygrałem chciałem być wiarygodny i te gratulacje zobowiązywało ,mnie to
To ja dam skana z Ekstra Pensja Widoczne numery Lotto z Plusem Mini i Multi Multi zakryte..zaraz będę....
jak ktos jest szczery To da skan, po to Pasko ulepszyl wkiejanie skanow wiekszych
generalnie nie chodzi jak to piszą i bronią się bajkopisarze że on czy ona nie musi nic udowadniać, bo tu nie oto chodzi, tu chodzi o pewne zasady skoro się powiedziało a trzeba zrobić b wielu gra jest ciężko wygrać a uwiarygodnienie pełne ze skanem daje nadziej innym że faktycznie można wygrać i gratulacje nie są bezpodstawne
Dałem widoczne numery Ekstra Pensja skan w profilu reszta zakryta czego tu się niby bać jak bym grał systemem w Mini na 12 liczb kilka zakładów to przecież za moje
Makler
Pomachajmy sebkowi bo w ciemnej celi siedzi 

ja macham kiełbasą może być..Haha hehe hehe haha hahaha Halooo halllooooo halllooooo Halooo Ę Ą hahaha hahaha
Z jednego adresu IP może typować maksymalnie 3 osoby np. mąż, żona, syn. Jedna osoba nie może posiadać kilku kont/nicków! Wygrana nie zostanie przyznana jeżeli zostanie złamany ten punkt regulaminu !
https://www.multipasko.pl/news113.html
Zastanawiam się czy dotyczy to także czatu
Jeśli by tak było,bajkonicków byłoby niewiele >>> no chyba że jakiś "bajkoszczęśliwiec" posiadałby kilkanaście lapków a może i więcej >>> jest jedno ale >>> czy nadążałby z pisaniem
https://www.multipasko.pl/news113.html
Zastanawiam się czy dotyczy to także czatu
Jeśli by tak było,bajkonicków byłoby niewiele >>> no chyba że jakiś "bajkoszczęśliwiec" posiadałby kilkanaście lapków a może i więcej >>> jest jedno ale >>> czy nadążałby z pisaniem
Mulag a nagroda za wybitną postawe i wzorową pracę w 2018 roku = 1429.71
a faktycznie Forsami to jest zastrzyk kaski jaką masz jest za co grać
zdjęcia ni zrobie ,ale moje z chybika na mini
6,16,17,31,36 chybik Agora
19,27,33,35,39 te 2 chybiki na Józefczaka
8,13,14,15,32
ciekawe ile wejdzie
6,16,17,31,36 chybik Agora
19,27,33,35,39 te 2 chybiki na Józefczaka
8,13,14,15,32
ciekawe ile wejdzie
Makler wczoraj minęło 2 lata jak ci poszło
Alfafire to jest możliwe ja mam dwa adresy mailowe a mogę mieć 100 ale poco i komu by się chciało idziesz do kumpla robicie jaja..zakladacie maile albo w kafejce.internetowej i później z domu piszesz z innego niku co chwile...
3 525 634. zaq69 2019-03-18 (17:56) lotto 8,16,18,24,25,37
dusieczka
dusieczka
mulag jak coś większego wygram to dam skana na razie na te drobne to szkoda kliszy
Mi z nosa kapie, za oknem pizdzi...
Przed paroma minutami wydrapałam w zdrapce 50 zł.Dać skana ?
E
Z umyla ci
Emi jaka zd?
Dusia
Z to jak ci myla
drapka "lucky" z 5 zł.
Nie to
E
Z dać ci do odkażania
Z my ci tu zaraz zrobimy porządek
Z gdzieś polazl
Z ty ciulu nie myty