Wpisy 3 525 485 – 3 525 584
18 marca 2019 16:24 → 18 marca 2019 17:30, 100 wpisów
Emerytka46, zawsze się chwalilas menu, a tym razem.
Pewnie rosol z wczoraj , kluski podgrzewane i rolada? Znadlam w Pierozku na Wolności 2 naleśniki z kaszą gryczaną.Pycha.Ywraz znów idę grać w Keno na Wolności.
Nie kręcę.Teraz muszę mieć nastrój .Jadę równo z Keno.
Na północy Europy nadal zima.
Pod Uralem:-10, Skandynawia: -4.
W nocy będą przymrozki.
Pod Uralem:-10, Skandynawia: -4.
W nocy będą przymrozki.
Jestem w Chorzowie na Wolnosci
coraz wiecej tutaj kręcipołków ,w tyłku byli ,gówienko widzieli ,ściemniarze ..
25000 8/10, stawka 10
Gdzie miałam siedzieć?
Zaq69, ile mogę dostać gdy zrobie z Tobą porządek?
Ul.Wolnosci
tak to już jest albo piszą jak to wysoko wygrali lub jak to wydają po 1000 zł na tydzień w sumie po co tak pisać zawsze byłem założenia że jka wygram dam skan jesli się wypowiadam że wygrałem tak zrobiłem jak trafiłem 4 z5 w mini w 2017 a jak wygrałem a nie chcę dawać skana bo nie muszę to również nie pisze że wygrałem nie oto chodzi że ktoś musi stawiać skana ale tak przyzwoitość dla graczy ale wiadomo nikt nikomu nie zabroni ściemniać można to robić dla jaj do naciągania gracza i kto wie po co
Zaraz dam Ci na profilu
A tu kiedyś było tak fajnie teraz bajkopisarzy kupa się zleciała... i po co to ?
W Kolporterze jedyem
Lotto w kolporterze
Dusia, nie kupa, a dużo.Kupa źle się kojarzy
Dać skan kuponów?
nic kawka za chwilkę i kremówka nie ściemniam na prawdę mogę dać skan jak są niedowiarki
Dusia , jak rzucilas temat 'kupa', zaraz robal się pokazał
Smakosz , czy co?
niech nikt nas nie posądza będziemy jako jedni wiarygodni nawet kawka i kremówka w profilu to są zasady
Proszę oto wiarygodność kawka i kremówka 100% wiarygodności proszę patrzeć na profil żadnego ściemniania w profilu pisałem wcześniej
Precz z ściemnianiem to od nas stałych użytkowników zależy jak będzie wyglądała stronka czy pozwalamy sobie na pierdoły i ściemę czy nie
i co długo mi zajęło zmienić w profilu zdjęcie takie coś mnie osobiście wkurza
Mulag no to zrobiłes mi smaka tą kremówką ...chyba jutro sobie zrobie ...uważaj tylko z tą kawusią blisko klawiatury
dotam w taką skrajność chyba nie pójdziemy wiem że są inteligentni użytkownicy i zrozumią mój przekaz
Mulag to ja dam na zdjęciu to co Ci na Messenger re wysłałem czyli ...ok
ja dzisiaj na miescie wzięłam 3 zakłady mini z chybika ,zastanawiam się czy puścić multi
wiem że są inteligentni użytkownicy i zrozumią mój przekaz
a chcialem o TYM pisac
a chcialem o TYM pisac
Mulag tak no co to jest dać skan nic ja też dałem a jak wygram to też dam ale nie wygrałem...więc poco się chwalić bez pokrycia...
powiem szczerze że dla wygody nawet nie musiałem podpinać teflonu ze zrobionym zdjęciem po prostu zrobione z fejsa i dane tu klika sekund i jest oczywiście bajkopisarze i ściemniarze a bo to a bo tamto sramto
Mulag bez wsparcia Pasko ni huhu
A Pasko /trzeba spojrzec prawdzie w oczy/ nie zalezy na merytoryce tylko klikalnosci przecież to widac golym okiem noooo chyba, ze nie jest w stanie nic zrobic z tymi klonujacymi sie i trollujacymi osobami, co przy obecnej dostępnosci do netu też nie powinno zaskakiwać cóż, życie...
A Pasko /trzeba spojrzec prawdzie w oczy/ nie zalezy na merytoryce tylko klikalnosci przecież to widac golym okiem noooo chyba, ze nie jest w stanie nic zrobic z tymi klonujacymi sie i trollujacymi osobami, co przy obecnej dostępnosci do netu też nie powinno zaskakiwać cóż, życie...
Robal MY to z Mulagiem właśnie dyskutowaliśmy na ten temat... niema nic zadarmo a reklamy to co za friii
forsami jak ma to pokaże a jak nie to trzeba czekać jak na tą wygraną T.S
przylacze sie do dyskusji Roba i Mulaga:
wydaje mi sie ze najlepsza obrona przed zalewajacym pop
wydaje mi sie ze najlepsza obrona przed zalewajacym pop
ierodoleniem na zielonej jest brak naszej rekacji, totatalny ignor
wybaczcie ale kremówki na czacie nie wstawię więc zastępczo pączek