Wpisy 3 525 085 – 3 525 184
18 marca 2019 10:45 → 18 marca 2019 11:55, 100 wpisów
Sneak A możesz nam wszystkim powiedzieć w co wygrałeś przez ostatnie 2 lata 4 miliony 600 tysięcy zł ?
Wygrywa się łatwo.Obstawiasz liczby z czata, żadnej nie traktujesz poważnie, i już masz 9/10, albo 7/7 na stawce.
Bo to jest już dość spora kwota
4 600 000 zł
4 600 000 zł
Sneak czyli Ty liczby bierzesz z tej strony ?
zdrapkami gra pewna kobieta kiedy puszczam multika ale jak mowi szalu nie ma troche drobnicy wygrywa a itak jest w plecy
Ja polecam wydawać w miesiącu całym albo tylko lotto z plusem 120 zł lub mini 37,5 na miesiać to wystarczy nie ilość a jakoś nie którzy grają tylko jak kumulacja w lotto szkoda kaski i tak z tego nic moze nie być i tak jest najczęściej a inni niech se wydają i po 1000 zł na tydzień
Słuchajcie zdrapki to looteria.
Ja nie gram w zdrapki no może sporadycznie raz na pół roku jedną.
Ja nie gram w zdrapki no może sporadycznie raz na pół roku jedną.
ja wcale
zdrapki są fajne wykupisz wszystkie w całym punkcie czy mieście a wygrana jest np w Krakowie zdrapka z główną wygraną to jest takie granie w zdrapki chyba tylko by zdrapać a później drapać się po głowie
Mulag Dla niektórych 120 zł na miesiąc to dużo a dla niektórych śmieszne pieniążki.
Każdy powinien podejść do tego z rozwagą indywidualnie.
Każdy powinien podejść do tego z rozwagą indywidualnie.
3 525 045. dusia 2019-03-18 (10:07)
tu nie chodzi o mnie ,bo ja mam to gdzieś ...to chodzi o innych ,którzy uwierzą jacy to oni obrotni ..ile mogą wygrać ...wezmą przykład postawią niewiarygodną ilość zakładów -na stawce ....ucierpi tylko ich rodzina
Dusia popieram, to co napisalas. To zwykli naganiacze, nie zdajacy sobie sprawy jaka krzywde robia tym to graja na ich podawane typy. A uwierz mi, ze znam 3 osoby, ktore wysylaja te ich podpuchy, sa to obserwatorzy tej strony, ludzie z mojego otoczenia. Chwalac sie tymi rzekomymi wygranymi daja tylko nadzieje tym, ktorzy im wierza, ze tyle wygrywaja.
Wiem, ze zaraz pojawia sie glosy, ze kazdy ma swoj rozum i nikt nikogo nie zmusza do grania ale ich psychologia widocznie na niektorych dziala.
Pasko powinien cos z tym zrobic, bo takie naklanianie i zapewnianie, ze na te czy inne zestawy na sto procent wygra, to juz zwykle naciagactwo i oszustowo, bo po losowaniu okazuje sie ze niby trafili na chybika, choc nikt nigdy nie widzial zadnego skanu.
Pasko ile mozna miec kont na Twoim PORTALU, bo legna sie jak myszy, to jest juz wwkurzajace
tu nie chodzi o mnie ,bo ja mam to gdzieś ...to chodzi o innych ,którzy uwierzą jacy to oni obrotni ..ile mogą wygrać ...wezmą przykład postawią niewiarygodną ilość zakładów -na stawce ....ucierpi tylko ich rodzina
Dusia popieram, to co napisalas. To zwykli naganiacze, nie zdajacy sobie sprawy jaka krzywde robia tym to graja na ich podawane typy. A uwierz mi, ze znam 3 osoby, ktore wysylaja te ich podpuchy, sa to obserwatorzy tej strony, ludzie z mojego otoczenia. Chwalac sie tymi rzekomymi wygranymi daja tylko nadzieje tym, ktorzy im wierza, ze tyle wygrywaja.
Wiem, ze zaraz pojawia sie glosy, ze kazdy ma swoj rozum i nikt nikogo nie zmusza do grania ale ich psychologia widocznie na niektorych dziala.
Pasko powinien cos z tym zrobic, bo takie naklanianie i zapewnianie, ze na te czy inne zestawy na sto procent wygra, to juz zwykle naciagactwo i oszustowo, bo po losowaniu okazuje sie ze niby trafili na chybika, choc nikt nigdy nie widzial zadnego skanu.
Pasko ile mozna miec kont na Twoim PORTALU, bo legna sie jak myszy, to jest juz wwkurzajace
Ja powiem tak.
Nie grajcie w zdrapki bo to lipa.
Ale nie to że odradzam.
Tak jak napisałem każdy lubi coś innego i robi co chce
Nie grajcie w zdrapki bo to lipa.
Ale nie to że odradzam.
Tak jak napisałem każdy lubi coś innego i robi co chce
zgadzam się jedną drugiemu przeczy pisze że wygrał duża kaskę a skan nie pokaże a po co moja sprawa to również niech nie pisze że wygrał to takie podpuszczanie robienia z ludzi balona takie triki zabawa
dusia ma racje
wszystko można napisać prawdę jak i kłamstwo trzeba mieć swój umysł rozum
tylko ludzie o małych rozumkach w to uwierzą wierze że na stronce dużo mądrych ludzi i swój rozum mają i nie wierzą w te systemy inne pierd.. to wszystko można o kant dup... rozwalić
Słuchajcie !!!
Powiem Wam wszystkim tak !!!
Gra w w gry czy to TS czy inne nie jest sposobem na życie.
kiedy zaczolem przygode na zielonej to bylo tu normalnej podawalo sie liczby jak ktos wygral to podawal skana choc nikt do tego nikogo nie zmuszal teraz to pelno tu bajkopisarzy strona ta schodzi na psy
Nie można liczyć na to że w ten sposób utrzymacie rodziny i traktować to jako pracę
zawsze trzeba pamiętać że na razie a może całe życie ty dajesz wygraną T.S
A co znowu za gooownoburza ?
Wystarczy popatrzeć na powtarzalność wpisów, awatarów, na Nicki gratulując sobie hehe sukcesów
i wszystko jasne
Wystarczy popatrzeć na powtarzalność wpisów, awatarów, na Nicki gratulując sobie hehe sukcesów
i wszystko jasne
Ten portal jest po to by wygrywac.Jesli nie potrafisz, nie graj.Ten portal jest żywa reklama dla T.S.Jesli zaś, uważasz,że portal Ci szkodzi, przełącz na Toruń.
nowe nicki >> Kubraczki to konkurencja innej str. , lub naciagacze tesika
moherowe berety hura ale ile wspaniałych rozmów wiedzy szacuneczek
czym człowiek starszy rozumie swoje błędy i wypaczenia i zbliża się do prawdy i Torunia dziękuje z całego serca
I zgolaszeni przez /PiS'owskiego obecnie / teesa przeciwnicy grania
i 500+
i 500+
ja napisałam to.. bo mam odczucie takie że ,ci co tu tyle wygrywają musza mieć jakieś konszachty z T,S LUB być na ich usługach w naciąganiu graczy....
ktoś mi już mówił i czytałem że korzystają z T.S ci co są u władzy dana opcja polityczna coś w tym musi być
dusia stosujesz się do tego o czym Ci napisałem ?
dusia
teraz wszędzie można wygrać duże pięniądze T.S i wszystkie jego granie po za tym audiotele teleturnieje wygrane w radiu stacjach komercyjnych tylko sms wysłąć pod 7 coś a najlepiej klika bo pewność jest że zadzwonią także pieniądze lezą tylko nei wielki wkład swój a masz kilkakrotnie więcej
no tak papier wszystko przyjmnie co napiszemy...
sebastian każdy ,...no prawie każdy dorosły ma swój rozum i wie co czyni .
niech wygrywają ,ja nikomu do kieszeni nie zaglądam za ile puszczają ...ale nie podpuszczać kogoś na stawki ,,
sebastian każdy ,...no prawie każdy dorosły ma swój rozum i wie co czyni .
niech wygrywają ,ja nikomu do kieszeni nie zaglądam za ile puszczają ...ale nie podpuszczać kogoś na stawki ,,
Typowanie na sucho i trafienie wirtualne mocno na niektóre głowy źle wpłynęło
a najlepiej dać na prawdę co jakiś czas komuś by uwiarygodnić sen grania reszcie stada
co do czasu dania nie musi być częsty byle szło w pole uwiarygodnienie
kiedy ts da nam grac przez smsa nastapi to kiedys mieliby kolosalne wplywy
ja dostaje ostatnio sms że mam do odbioru kupę pieniędzy ,,ktoś mi posłał z zagranicy ..niby jakiś kuzyn ...non stop takie przychodzą,i że kurier mi je dostarczy.... ,potem że jak nie chce tych sms to mam im odpisać i tu kwota 24,z goszami ....kasuje to diabelstwo bo mnie nikt nie będzie naciągał .,,.naiwnych nie sieją naiwni sami się rodzą"
dusia nie wierz w te smsy bo to naciągacze
Nie odpisuj na te Smsy
wystarczyło że lubię dać udostępnić i cś jeszcze a za klika minut będzie losowanie na fejsie kto wygrał
Zaq piona Brachu
No i zauważcie - próby zorganizowania sobie spółdzielni - grupy suuuuper trafiających graczy
Może złapie się jakiegoś lelenia na jakiś
współudzialik
niektórym z gości powyższe słowo na bank się kojarzy
a w razie co, ot - choćby zmiana nicku
wesołego dnia
Może złapie się jakiegoś lelenia na jakiś
współudzialik
niektórym z gości powyższe słowo na bank się kojarzy
a w razie co, ot - choćby zmiana nicku
wesołego dnia
za klika minut jest losowanie pięć szczęśliwców no faktycznie 4 osoby nawet wszedłem cieakwości na ich profil znajomych dużo i ja piąty link ja wchodze na ten link a tu ja wygrałem
pelno jest cwaniakow ostatnio dzwoni koles i proponuje mi nowego operatora na prad to dopiero naciagacze sa
do losowania
ale dalszy etap podaj numer teflonu opłata jakś SMS czy coś oczywiście zaniechałem dalszych zabaw i nic nei dostali a cały przekręt polegał na tym że te osoby byłą wiarygodne a piaty link jak się w niego wszedło kierwował na nasz profil więc było wrażenia nieodzowne że sie zostało wytypowanym wylosowanym i tak się ludzi nabiera w butelkę
Dobrze
Tak zrobimy
gdzie się nie popatrzy wygrałeś czy to jakis reklamy to że wyslkoczyło by uwiarygodnić wygrałeś no i faktycznie podany mój operator internetowy podane dane za to ze jesteś zmami wygrałeś galaxi 10 przekonujace podane mój dostawca internetu jego dane wprost to on do mnie piszę takie mam mieć wrażenie
ludziska odkładali w firmach niech chce podawać nazw jeszcze nikt nie słyszał o drugim filarze co już ich nie ma ale przed ich powstaniem ludzie odkąłdali kaskę jak rezygnowali to mniej dostali niż tam włożyli a byli zapewniani że wybiorę kilka razy wiecej te firmy są dalej jako uczciwe
Z góry gratulacje dla dzisiejszych wygranych -
- Patryka, Santo, Nielekaj, Samuela i kulturalnego, oraz
- Regulaminowej, Marty, Borowika, Jurandwolka i bialego, wszystkim pominiętym - sorki
naprawdę, okropnie mi przykro, ale
sami się potem wpiszcie
wesołego dnia
- Patryka, Santo, Nielekaj, Samuela i kulturalnego, oraz
- Regulaminowej, Marty, Borowika, Jurandwolka i bialego, wszystkim pominiętym - sorki
naprawdę, okropnie mi przykro, ale
sami się potem wpiszcie
wesołego dnia
Dobrze że mamy takich mistrzów wygrywania, to chociaż statystyki stronki podnoszą.Tylko nie bardzo wiem , jakie
Tak
Szkoda czasu na głupoty
Trzeba wybrać 5 liczb i puścić Mulatkę
Na wieczór zagram sobie Mini za 1.25 zł i nie będzie żalu jak nic nie wejdzie
A ja nie zagram w żadną promocję.
Tę promocję to ja

Tę promocję to ja

Jak będzie wilgotna to wejdzie a na sucho nie ma szans
Teraz szykuję Monolit
2 lata temu przy zawierusze z emerytem
Pasko powiedzial: zyczył bym sobie zeby bylo wiecej wpisow
Pasko powiedzial: zyczył bym sobie zeby bylo wiecej wpisow
Zaq masz Trzon ?
Zaq ale użyjesz dziś ten Trzon czy nie ?
Od jutra lub pojutrza mam fajną pracę
Zaq a dałeś się już naciągnąć ?
Zjadłem dziś dobre śniadanie i super