Wpisy 3 522 564 – 3 522 663
15 marca 2019 14:41 → 15 marca 2019 15:43, 100 wpisów
Ja mówię faryzeusz o wszystkich wygranych Zobacz ile osób grało A ile jest wygranych o tym napisałem a poszczególne wygrane jeśli chodzi o 910 mulatka razem z plusem to wielkie brawa
Faryzeusz ja nie proszę o żadną informację tylko stwierdzam fakt i życzę wszystkim wysokich wygranych
Wójt zaraz sprawdzę co wygrałem ( trafiłem )
Był
3/5 trafiłem
a kto tu teraz trafił 9/10 z naszej stronki sebastian?
Arczi nie mam pojęcia. faryzeusz powiedział że ktoś trafił 9 na 10 z plusem ale nie powiedział Kto więc nie wiem o kogo chodzi
Arczi my musimy skupić się na Mini
Ciebie Arczi kusi ta mulatka prawda?
Mini Mini jak u gospodyni
nie wiem czy Janosik podał na dziś dwa zestawy do ej na blogu?
Gratulacje dla wszystkich, a Cezaremu, szczególne gratulacje.Dobra passa trwa
sebastian tak to prawda mini lotek dlamnie teraz jest na 1 miejscu i wto gram teraz, to prawda ze ciegnie mnie cholernie tez na multika, ale na multiku ostatnio polynolem niezle, pomniewaz skyupialem sie wiecej na multiku, i tu kombinowalem z liczbami i grałem, niestety nie wchodzily liczby na ktore grałem, choc powinny chodzic jak ta lala, ale bylo inaczej mini lotka ostatnio zaniedbałem kosztem multika, przewalilem w multika jakies 50zł , zle zrobilem trzeba bylo to zostawic na mini lotka gdzie czesciej cos trafiam, , przedtem w miesiacu mialem nieraz i 2 razy a nawet 3 razy te 3/5 teraz jest juz dzisiaj 15, 3, a ja jeszcze nic w mini nie trafiolem w realu, czy to niejest zbyt dziwne? dlatego teraz gram wylacznie w mini lotka, na multika mnie ciagnie nie powiem ze nie, ale mowie mulikowi stop, teraz gram tylko w mini tu gdzie cos i pada i tu gdzie mi wpada kasa od czasu do czasu ale wpada
uwazam ze kazy powinien grac w ta gre gdzie i komu ona przynosi szczescie i w niej wygrywa, moze nie zaraz wpadaja kokosy z tego ale cos tam wpada
uwazam ze kazy powinien grac w ta gre gdzie i komu ona przynosi szczescie i w niej wygrywa, moze nie zaraz wpadaja kokosy z tego ale cos tam wpada
Arczi już dawno powiedziałem skup się na Mini
Na jednej grze a będą pozytywne rezultaty
W Twoim przypadku gra w dwie gry to katastrofa finansowa.
Także chwilowo nie ma Mulatki. Wyjechała na Jamajkę
W Twoim przypadku gra w dwie gry to katastrofa finansowa.
Także chwilowo nie ma Mulatki. Wyjechała na Jamajkę
Dziś też skupiam się na Mini.
Mulatkę puszczę bo mam z nią romans
Mulatkę puszczę bo mam z nią romans
Teraz idę do Fioletowej Budki. Jak ktoś chce to mogę mu puścić jeden zakład Mini za free.
3 522 587. Sebastian_M iwm i to robiee sebastian dlatego teraz bardziej bede kukał i pilnował mini lotka, tu gdzie sa czestsze ale realne wygrane i mam nadzieje ze w koncu trafie na te włściwe liczby ktore mi przyniosa szczescie i tego samego zycze wszystkim ktorzy graja wcokolwiek i tam cos trafiaja, nie zucajmy sie na miliony zadowolmy sie tysiacami, nieporywajmy sie z motyka na ksiezyc bo teo nigdy nie osiagniemy, nie zawsze jest nam dane tego co pragniemy miec, a zucajac sie zmotyka na ksiezyc najczesciej topimy kase w cos co nam niewewychodzi
Santo zjawiłeś się w samą porę
Podałeś liczby
Sic.To tylko dla zaufanych.( Ty i Arczibalik73).To kwiat Portalu
Do tego dałbym jeszcze liczbę 37
Ale mogę się mylić
Santo miłego dnia
3 522 596. Santo84 witaj dziekuje za miłe słowa pod naszym adresem, ja tez zycze CI wysokich wygranych, duzo zdrówka i szczescia
Witam wszystkich
3/9 z plusem i jak tu mówić o wygranej skoro kupon kosztował
5 Pln...a wygrano to 4 Pln
3/9 z plusem i jak tu mówić o wygranej skoro kupon kosztował
5 Pln...a wygrano to 4 Pln
Gosia
Nie lubię podawać pewniaków na czacie.Znam ludzi.Wrrr..( enerhetyczne)
Santo masz rację coś w tym jest
Gosia głowa do góry może o 21.40 coś wygrasz
Właśnie zaraz usiądę i pomyślę co tu zagrać
Santo84 sebastian M odradzam tej liczby 37, nie grac nia wogole ostatni jest wcale niechodliwa była kiedys tak samo jak w multika i to niejest niestety juz pewniak w mini, ,pewniakami sa inne liczby
Już nie myśl nad liczbami .Tylko skreślić i zagrać o 21:13
O 21.13 tak dokładnie ?
Zaq
Gosia, Twój pewniak 77,był na 14-ta, a teraz 14 ,78 i 7
ja jesli bym dzisiakj miał obstawic gposia liczbe jako pewniaka to dałbym raczej, 7 niz 50 a wiesz dlaczego ? bo wyszła 8 a te liczby zawsze wychodza razem lub na przemian, raz ta raz ta, i mój pewniak na dzisiaj to jest liczba 7 własnie i przyniej bede sie upierac dopoki nie wyjdzie
Zaq siemanko Brachu
Zaraz sprawdzę liczbę 7
3 522 623. Gosia__77 liczba 7 jest pewniakiem według mnie wiec wal ja na kupon smiało
Sebastian
na czym te liczby sprawdzasz mosz tako maszynke do sprawdzania liczb
na czym te liczby sprawdzasz mosz tako maszynke do sprawdzania liczb
Dziś raczej pewniak to liczba 60
Zaq mam maszynkę. Sam ją zrobiłem i często mosyfikuję i usprawniam
Modyfikuję
3 522 628. Gosia__77 zrób jak uwarzasz ale pilnuj tej liczby bo wyjdzie ja jestem tej liczby pewny ze bedzie
Zaq wehikuł ale nie czasu tylko liczb
Gosia,to zagraj najpóźniej jak możesz,ale niezbyt wczesnie.Sebastian, ta Twoja modyfikacja doprowadza do przegranej.Popatrz na swój kupon lotto Plus, na którym miałeś trafna czwórkę.Porownaj go z wczorajszymi losowaniami.Zwroc też uwagę na Super Szansę.Ja na niej miałem 100 zł.
Kulturalny zaraz sprawdzę
3 522 635. zaq69 witaj
Firma, nie ' firmom'.Wrrr
Kto udziela rad, potrzebuje ich sam.
Jak mosz, to miej.
Kulturalny sprawdziłem i była tylko 1 liczba
Wizir gdzie jesteś
Dawaj na nie
Zaq potrzebuję zastrzyk
Osa będę Cię gonił
3 522 643. Kulturalnyrobalczyzbyto był nowy nick naszego robala ze stronki?
S zb mówił że będziesz mnie gonił
Z
Super Szansa 731???
4,29,30 to trójka eurojacopt tydzień temu wylosowali...
ze źródła pewnej strony
ze źródła pewnej strony
To już wiesz ?
S ojej
Gosia
Gotówki
Artur, nie! Ja tak nisko nie upadłem.
Czy już mam uciekać