Wpisy 3 522 464 – 3 522 563
15 marca 2019 14:03 → 15 marca 2019 14:41, 100 wpisów
2/5
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,04,05,06,07,15,16,18,19,20,21
1,17,42,61,78 ..................... 2/5
31,17,42,61,78 .................... 1/5 ..........
1,67,42,61,78 ..................... 2/5 ..........
1,17,52,61,78 ..................... 3/5 .......... 4 zł
1,17,42,31,78 ..................... 1/5 ..........
1,17,42,61,8 ...................... 3/5 PLUS ..... 20 zł
31,67,52,21,8 ..................... 3/5 PLUS ..... 20 zł
31,17,42,61,78 .................... 1/5 ..........
1,67,42,61,78 ..................... 2/5 ..........
1,17,52,61,78 ..................... 3/5 .......... 4 zł
1,17,42,31,78 ..................... 1/5 ..........
1,17,42,61,8 ...................... 3/5 PLUS ..... 20 zł
31,67,52,21,8 ..................... 3/5 PLUS ..... 20 zł
Zabrakło jednej do 7
Islandorka 2/5
Będą ładne wygranne w MM.Kto wie, czy nie będzie 9/10 z plusem?
Ale lipapelikan mi wzrósł na biurkuna wieczór Lech Górnik Zabrzejestem za Górnikiem
Kurna ja 13 oni 12
3 522 446. dotam 2019-03-15 (13:58) Ja nie tutejszy!!!
arczi nie wiem jak to co piszesz określić
rób jak chcesz okreslaj sobie to jak chcesz ,
3 522 455. Faryzeusz 2019-03-15 (14:00) To jest faryzeusz!
Donosiciele, kablarze, nie wygrają.Arczibalik73,z całym szacunkiem,ale nie znasz się na ludziach.
moze i sie nieznam na ludziach a TY sie znasz,? wiesz z kim teraz piszesz np, i okim, wiesz kim jestem ? znasz mnie z poza czatu? chyba raczej nie znasz wiec nie oceniaj kogos jesli nieznasz go z innej strony i niewiesz jakim jest człowiekiem,wiem ze sa ludzie i ludzie , i ze jedni sa dobrzy drudzy zzli i ze sa tacy treez ktorzy widza w drugim człowieku diabła lub maja pod skora przysłowiowego diabła ludzie sie roznie tez i zachowuja w roznych sytuacjach ja tez, tak robie ale to nieznaczy ze wszyscy jestesmy zli i zaborczy, troche luzu prosze , wrzuccie na luz, badzcie dla siebie mili, badzie bracmi anie wrogami dla siebie, i pamietajcie zgoda buduje niezgoda rujnuje, ja chce zyc w zgodzie tu z kazdym inikomu ewrogiem tu niejestem na czacie
arczi nie wiem jak to co piszesz określić
rób jak chcesz okreslaj sobie to jak chcesz ,
3 522 455. Faryzeusz 2019-03-15 (14:00) To jest faryzeusz!
Donosiciele, kablarze, nie wygrają.Arczibalik73,z całym szacunkiem,ale nie znasz się na ludziach.
moze i sie nieznam na ludziach a TY sie znasz,? wiesz z kim teraz piszesz np, i okim, wiesz kim jestem ? znasz mnie z poza czatu? chyba raczej nie znasz wiec nie oceniaj kogos jesli nieznasz go z innej strony i niewiesz jakim jest człowiekiem,wiem ze sa ludzie i ludzie , i ze jedni sa dobrzy drudzy zzli i ze sa tacy treez ktorzy widza w drugim człowieku diabła lub maja pod skora przysłowiowego diabła ludzie sie roznie tez i zachowuja w roznych sytuacjach ja tez, tak robie ale to nieznaczy ze wszyscy jestesmy zli i zaborczy, troche luzu prosze , wrzuccie na luz, badzcie dla siebie mili, badzie bracmi anie wrogami dla siebie, i pamietajcie zgoda buduje niezgoda rujnuje, ja chce zyc w zgodzie tu z kazdym inikomu ewrogiem tu niejestem na czacie
Sebek 3/5 plus oboki
Zb Idę ćwiczyć co by nogi znów działały
Osa sebek cie goni
A ty mie
Gratuluję odwagi i właściwej decyzji, tym, którzy opuścili Zielona Lsczke
D.. ja 6/10
Kurna 1 i by się pazury zwróciły
Islandorka na wieczór gram tak samo 5/5 i mnie tu nie będzie o 21:40
D
Ja na w mam mini ch.
Faryzeusz a ty nie masz odwagi odejsc czy jak innym gratulujesz he he
D
Osa sprawdź kupona jeszcze raz masz 5/10
Ja mam 34
D juz
Na wieczór masz 34
abudabi,dusia, megamocny i inni niewitani witajcie na czacie
dkla wygrywajacych i wszystkich typujacych, grajcie i wygrywajcie
dkla wygrywajacych i wszystkich typujacych, grajcie i wygrywajcie
D po Lotto czy
Arczi
Zb tetaz
Islandorka sprawdź kupona jeszcze raz masz 5/10
D
D
Zb nie dwie obok i by bylo
Dobra
A tak to nimosz
3 522 116. megamocny 2019-03-15 (08:18)
1 17 42 61 78 po tuningu najlepszymi po 20 numerach wychodzi
31,67,52,21,8 widac ze jest poprawa na 3/5
1 17 42 61 78 po tuningu najlepszymi po 20 numerach wychodzi
31,67,52,21,8 widac ze jest poprawa na 3/5
Lecę
Druid
Druta
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
dobre zmiany 42 na 52, 78 na 8, , 21 albo 61 bylo ok
1,8,21,52,61
1,8,21,52,61
3 522 484. dotam 2019-03-15 (14:09) Ja nie tutejszy!!!
arczi wygrałeś coś , czy tylko pierdołami się zajmujesz
dotam nic nie wygrałem , dzisiaj bo niegrałem, a według mnie to nie sa pierdoły nielubie jak ktos sie z kims kłoci na czacie, i chciałbym aby tu był spokoj aby nikt nikogo nie obrazał a ni nie szydził nikt z nikogo, nie lubie takiego postepowania, i według mnie to nie sa pierdoły, tylko wazne sprawy aby temu postawic kres, to jesli ktos kogos nielubi nie powinien tu tego robic, jesli niechcesz z kim pisac to poprostu niepisz tu do niegonic, zejdz mu z drogi, i przedewszystkim nie oczerniaj go niczym, chce aby tu był spokoj, miedzy czatowiczami , , jesli chodzi o moja gre niestety ale teraz obserwuje i gram tylko w mini lotek, wczoraj byłem tak blisko 4/5 w mini, ale znow niewyszło , pech to pech, ale teraz baczniej bede analizował mini lotka, jak multika, i narazie jesli bede grał to tylko mini lotka, , co zas chodzi o multika to tylko tutaj typuje liczby, ,dzisiaj nawet niezdazyłem zatypowac bo juz byla blokada ze na profilu niezatypujesz, dlatego niezdazyłem i tez zatypowac i podałem tylko liczby na czacie, smieszna jest dlamnie ta blokada ,poniewaz jesli w elotku mozna w ostatniej chwili zatypowac liczby i wysłac to dlaczego tu jest ta blokada? ze w ostatnich kilku minutach nie mozna jeszcze podac swoich typow?
arczi wygrałeś coś , czy tylko pierdołami się zajmujesz
dotam nic nie wygrałem , dzisiaj bo niegrałem, a według mnie to nie sa pierdoły nielubie jak ktos sie z kims kłoci na czacie, i chciałbym aby tu był spokoj aby nikt nikogo nie obrazał a ni nie szydził nikt z nikogo, nie lubie takiego postepowania, i według mnie to nie sa pierdoły, tylko wazne sprawy aby temu postawic kres, to jesli ktos kogos nielubi nie powinien tu tego robic, jesli niechcesz z kim pisac to poprostu niepisz tu do niegonic, zejdz mu z drogi, i przedewszystkim nie oczerniaj go niczym, chce aby tu był spokoj, miedzy czatowiczami , , jesli chodzi o moja gre niestety ale teraz obserwuje i gram tylko w mini lotek, wczoraj byłem tak blisko 4/5 w mini, ale znow niewyszło , pech to pech, ale teraz baczniej bede analizował mini lotka, jak multika, i narazie jesli bede grał to tylko mini lotka, , co zas chodzi o multika to tylko tutaj typuje liczby, ,dzisiaj nawet niezdazyłem zatypowac bo juz byla blokada ze na profilu niezatypujesz, dlatego niezdazyłem i tez zatypowac i podałem tylko liczby na czacie, smieszna jest dlamnie ta blokada ,poniewaz jesli w elotku mozna w ostatniej chwili zatypowac liczby i wysłac to dlaczego tu jest ta blokada? ze w ostatnich kilku minutach nie mozna jeszcze podac swoich typow?
powolne przegrywanie kasy to tez strata, sukces tylko jak sie wiecej wyjmie niz wlozy
Już jestem
Mulag, zostanę m.i.z powodu Ciebie.Lubie doborowe, inteligentne i szczere Towarzystwo, o jakim i Ty marzysz.Predzej trafisz 6 w Lotto, niż takie
Mega co wygraleś?
3,4,10,12,34,40,41,62,67,71,80 dzis na nie
w multi trzeba miec swiezutkie pewniaki na kazde losowanie
2/11 slabo
w multi trzeba miec swiezutkie pewniaki na kazde losowanie
2/11 slabo
Mega
Miałem nasiadówkę
Jeszcze nie sprawdzałem
Byłem bardzo zajęty
Przy tylu kombinacjach nawet pisałem ze na 100 procet mozna wygrac ale dzis znów doszedłem do wniosku ze skreslał bym 2,5 roku dzieki za miłe słowa
Proszę popatrzeć na tabele wygranych w MM, o czym pisalem wczesniej
Dla mnie pewniakiem na dziś była liczba 1 i o tym pisałem dałem też w profilu jako Pewniak i udało się weszła
24 też było pewniakiem na dziś taki mały trzon i też wszedł też dałem w profilu i wszystko było
Faryzeusz tabela do mulatki jeśli chodzi o wygrane wygląda mało imponująco
Wiem komu pogratulować 9/10 z plusem na stawce.Juz to uczyniłem .
Faryzeusz Czyżby te dziewięć na dziesięć wygrał jeden z naszych kolegów lub koleżanek?