Wpisy 35 016 – 35 115
4 grudnia 2008 22:18 → 5 grudnia 2008 23:27, 100 wpisów
Ja dzisiaj 3x 4 z 6
2x 3 z 6
2x 3 z 6
Bolesławie CHrobry szanowny królu
włożyłeś swój wkład w budowę stadionów w naszym pięknym kraju a to już wiele,ja też systematycznie zasilam budżet na budowę i dziś również nie udało się nic wyrwać ale w skrytości ducha liczę na kumulację żeby dalej się połudzić,na tę okolicznosć zasponsoruję sobie Dębowe
włożyłeś swój wkład w budowę stadionów w naszym pięknym kraju a to już wiele,ja też systematycznie zasilam budżet na budowę i dziś również nie udało się nic wyrwać ale w skrytości ducha liczę na kumulację żeby dalej się połudzić,na tę okolicznosć zasponsoruję sobie Dębowe
hmm na razie to na chodniki wokół stadiony wykładam :]
KUMULACJA !!!!!!!!! 50 MLN ZLOTYCH !!!!!!!!!!
proszę nie wprowadzać narodu w błąd,nie ma zadnej 6 ma być kumulacja i basta
Grom kiedy najlepszy czas wedlug twojej wrozki i horoskopu jest na wyslanie kuponu bo jak znasz astrologie i numerologie to chyba wygrales ze 300 milionów w lotto w tym roku bo wysyłasz kupon na starci STATOIL o 2 w nocy jadąc na piekielnej chmurze
Bella34
Numerki z Twojego snu...bylo blisko.
Wysnij cos na jutro. :-D
Pozdrawiam.
Numerki z Twojego snu...bylo blisko.
Wysnij cos na jutro. :-D
Pozdrawiam.
no 35 mnl jest ..ahaha teraz ja wkraczam z grą .. ostatnia kumulacja .. do kolektur
i jedyneczka wpadla, niestety tylko trojka w dl , wogole dl to zlodzieje jak grac to tylko w multi
Ale jakim sposobem grać w tego multilotka???? czy ktoś zna jakiś konkretny????
Ale jedyneczkę w DL tez przepowiedziałam :))))
Zwróćcie uwagę , że liczby z DL i EL powtarzają się w ML...
Duży Lotek, to w najczystszej postaci cudotwórca, który potrafi rozmnażać pieniądze:
Wczoraj zawarto ok 20milionów zakładów
czyli za 40 milionów złotych
Jak wiadomo połowę puli Totolotek zabiera, "na dzień dobry" dla siebie
Z pozostałych 20 milionów, 10 milionów poszło rzekomo na kumulację, a 5 milionów na wypłatę wygranych z ostatniego losowania.
Co się stało z 5 milionami złotych?
Kto to wie?
Pozdrawiam.
Wczoraj zawarto ok 20milionów zakładów
czyli za 40 milionów złotych
Jak wiadomo połowę puli Totolotek zabiera, "na dzień dobry" dla siebie
Z pozostałych 20 milionów, 10 milionów poszło rzekomo na kumulację, a 5 milionów na wypłatę wygranych z ostatniego losowania.
Co się stało z 5 milionami złotych?
Kto to wie?
Pozdrawiam.
P.S Wszystko jednak gra:
Wypłacono (wyliczono) wygranych na kwotę 10 milionów 50 tys. złotych.
Stanowi to ponad 25% z ogólnej sumy pieniędzy wpłaconych przez graczy, ale pozostaje jeszcze nadzieja, że coś skubną z pieniędzy odliczonych na kumulację
Zatem do ataku: Na kolektury!!!!!!!!
Wypłacono (wyliczono) wygranych na kwotę 10 milionów 50 tys. złotych.
Stanowi to ponad 25% z ogólnej sumy pieniędzy wpłaconych przez graczy, ale pozostaje jeszcze nadzieja, że coś skubną z pieniędzy odliczonych na kumulację
Zatem do ataku: Na kolektury!!!!!!!!
Jedno pocieszające to jest, że nikt z tego irytujacego portalu nigdy nie wygra dużej wygranej.
Zapytam, wprost skąd ta pewność drogi Wodsonie, czyli pało do kwadratu(to prawda), że nikt stąd nie trafi szósteczki?
Risk - a dopłata 25% ? :)
Jeśli gracze zawierają zakłady za 40 milionów złotych to puszczają 20 milionów kuponów, ale 8 milionów z tego idzie od razu na sport i kulturę. Innymi słowy z każdych 2 zł: 0,80 dla lotto, 0,80 z powrotem dla graczy, 0,40 na kulturę i sport :D
Wiem - złodziejstwo ;)
Jeśli gracze zawierają zakłady za 40 milionów złotych to puszczają 20 milionów kuponów, ale 8 milionów z tego idzie od razu na sport i kulturę. Innymi słowy z każdych 2 zł: 0,80 dla lotto, 0,80 z powrotem dla graczy, 0,40 na kulturę i sport :D
Wiem - złodziejstwo ;)
To prawda Pasko:
Sport i kultura, przecież też dla ludzi.
Zgadzam się z Tobą w pełni, ale nie nazywał bym tego działania złodziejstwem, a jedynie cwaniactwem.
Bo skąd by T.S brał pieniądze np. na wydzierżawienie 138 ha i rozbudowę infrastruktury zabytkowych terenów Wyścigów Konnych na Służewcu w Warszawie z ewentualną budową nowej siedziby T.S.(pewnie to te środki na kulturę i sport dla ludzi)
Sport i kultura, przecież też dla ludzi.
Zgadzam się z Tobą w pełni, ale nie nazywał bym tego działania złodziejstwem, a jedynie cwaniactwem.
Bo skąd by T.S brał pieniądze np. na wydzierżawienie 138 ha i rozbudowę infrastruktury zabytkowych terenów Wyścigów Konnych na Służewcu w Warszawie z ewentualną budową nowej siedziby T.S.(pewnie to te środki na kulturę i sport dla ludzi)
Tzn. ja uważam, że na sport i kulturę powinien totalizator dawać z tego co zarobi. Czyli np. kupon 2 zł. 1 zł dla graczy, 1 dla totalizatora i z tej złotówki lotto daje 25 groszy na sport i kulturę...
Wydaje mi się Pasko, że wtedy nie wyszli by "na swoje". T.S to "wielki moloch", zatrudniający tysiące pracowników, a poza tym z pewnością gro pieniędzy idzie na opłacenie Zarządu, a i fiskus łapę po nie swoje pieniądze wyciąga. Zatem, bądźmy sprawiedliwi, dopóki, kontrole nie udowodnią im korupcyjnych działań, nie zarzucajmy im złodziejstwa.
W tej chwili, raczej generuje straty, ale po rozbudowie i modernizacji, może stać się drugim Hongkongiem lub Dubajem,
(podam, że tylko Hongong wypracował w tym roku ok. 60 miliardów zysku ichniejszych dolarów, co odpowiada 35 miliardom naszych złotych).
Dla mnie będzie sukcesem, jeśli T.S zapewni takie widowiska na Służewcu jakie są teraz np: w Ascot.
Te działania popieram, może i w naszym kraju większość coś zrobi dla dobra wspólnego.
Pozdrawiam.
(podam, że tylko Hongong wypracował w tym roku ok. 60 miliardów zysku ichniejszych dolarów, co odpowiada 35 miliardom naszych złotych).
Dla mnie będzie sukcesem, jeśli T.S zapewni takie widowiska na Służewcu jakie są teraz np: w Ascot.
Te działania popieram, może i w naszym kraju większość coś zrobi dla dobra wspólnego.
Pozdrawiam.
Jak mnie to cieszy ze wszyscy tak martwimy sie o to czy ktos tam bedzie mial dochod czy nie ,i jak dziela kase a na druim planie mamy na uwadze nasze porfele ,to dziwne bo ja najpierw sie martwie o siebie a potem o kraj bo jak mnie bedzie dobrze to i w kraju bedzie lepiej,ale tak bedzie poki znow nas kumulacja nie polaczy i znow sie okaze ze 6 padly u ludzi ktorzy zagrali przypadkowo nie majac pojecia o tabelkach, wykresach,systemach i innej czarnej magi.A my dalej we wlasnym sosie bedziemy obrzucac sie blotem,bo z nudow nic innego nie potrafimy robic,i nawet zbanowanie kogos nie pomoze bo jak widac mozna to obejsc.Mialem chwilke wiec napisalem co czuje ,chwilka minela wiec do nastepnego razu.
Lepiej nie pisać nic, jak pisać bzdury, a takie przesłanie wynika z wypowiedzi poprzednika.
To dobrze,KOGUCIK normalna rzecz,że nikt nie popiera "marnowania" pieniędzy,jak to robią w naszym rządzie.Widać jednak ,że w TS nie działają sami bezmózgowcy,wiedzą jak zainwestować.
Ja myślę ,że większość Polaków martwi się o swój kraj,ale jeśli się coś złego dzieje to co oni mogą ??? nic
RICO wytlumacz mi takie zdanie ktore byles uprzejmy napisac:" Hongong wygenerowal 60 miliardow zysku ichniejszych dolarow co odpowiada 35 miliardow naszych zlotych" Mam pytanie to po ile ten ich dolar stoi ze ma taki przelicznik.Moze sie myle ale cos mi tu nie pasuje,wiec prosze o szersze opisanie tematu bo ja nie kumam.Tam moze lepiej licza.I fakt jak sie nie ma nic do napisania lepiej nie pisac,a jak juz to dokladnie,zwlaszcza sprawy dotyczace finansow.
Wystarczy, spojrzeć w tabelę z kursami walut i przeliczyć sobie.
Dolar HNG to nie dolar US, proszę tego nie mylić, tak jak inny jest dolar Kanadyjski DOl. Australii.
Kursy walut znajdziecie na stronach telegazety lub w internecie.
Pozdr.
Dolar HNG to nie dolar US, proszę tego nie mylić, tak jak inny jest dolar Kanadyjski DOl. Australii.
Kursy walut znajdziecie na stronach telegazety lub w internecie.
Pozdr.
mam pytanie:
ile kombinacji moze wystapic przy losowaniu 5 z 10 liczb?
ile kombinacji moze wystapic przy losowaniu 5 z 10 liczb?
Nie zapominajmy jednak ,że przecież
Totalizator Sportowy jest spółką z ograniczoną odpowiedzialnością a właścicielem 100 proc. udziałów jest Skarb Państwa.
Na podstawie Ustawy o grach i zakładach wzajemnych Totalizator Sportowy realizuje monopol Państwa w dziedzinie gier liczbowych i loterii pieniężnych.
Nie jest to więc prywatna spółka Prezesa - a spółka Skarbu Państwa!
Totalizator Sportowy jest spółką z ograniczoną odpowiedzialnością a właścicielem 100 proc. udziałów jest Skarb Państwa.
Na podstawie Ustawy o grach i zakładach wzajemnych Totalizator Sportowy realizuje monopol Państwa w dziedzinie gier liczbowych i loterii pieniężnych.
Nie jest to więc prywatna spółka Prezesa - a spółka Skarbu Państwa!
30045015 kombinacji
gracz: w dziale "Gry liczbowe" na dole znajdziesz kalkulator, który dodatkowo podaje ilość kombinacji. Pozdrawiam
Nie kumam tego kalkulatora.
Przypadek:
Losowanych liczb jest 80
Ja typuje 10 z przedzialu 1-30
ile kuponow musialbym wyslac zeby miec gwarantowana 9
przy zalozeniu ze wpadnie minimum 9 liczb z przedzialu 1-30
prosze o pomoc
Przypadek:
Losowanych liczb jest 80
Ja typuje 10 z przedzialu 1-30
ile kuponow musialbym wyslac zeby miec gwarantowana 9
przy zalozeniu ze wpadnie minimum 9 liczb z przedzialu 1-30
prosze o pomoc
Liczb losowanych jest 10 z 80 jesli sprawia ci to satysfakcje....
RICO gdybys byl ytak uprzejmy tu na czacie zrobic takie obliczenie tych 60 miliardow na 35 miliardow polskich zlotych to bylbym wdzieczny bo ja licze i ni jak mi to nie wychodzi moze jakis blad popelniam a dla ciebie to zaden problem wiec prosze o to obliczenia na czacie.
1 złoty= 0,3931 dol.HGK:
zatem:
60 miliardów zł x 0,3931 = 23 miliardy 586 milionów złotych
Błędna informacja wynikła ze zmiany kursu zł do dol (podano za wyliczeniem jednego z trenerów trenujących konie w Hongkongu)
W tym czasie kwota 35 miliardów była prawdziwa, bo złoty był silniejszy względem tej waluty.
Mam nadzieję,że wreszcie zrozumiałeś, a jeśli nie to nic nie poradzę.
Kursy się zmieniają, my się zmieniamy i świat się zmienia, takie życie.
Pozdr.
zatem:
60 miliardów zł x 0,3931 = 23 miliardy 586 milionów złotych
Błędna informacja wynikła ze zmiany kursu zł do dol (podano za wyliczeniem jednego z trenerów trenujących konie w Hongkongu)
W tym czasie kwota 35 miliardów była prawdziwa, bo złoty był silniejszy względem tej waluty.
Mam nadzieję,że wreszcie zrozumiałeś, a jeśli nie to nic nie poradzę.
Kursy się zmieniają, my się zmieniamy i świat się zmienia, takie życie.
Pozdr.
P.S
Wywiadu udzielił ok 3 m-ce temu, kto ciekawy może sprawdzić jaki był wtedy kurs i o ile trener, a za nim ja pomyliliśmy się w stosunku do dnia dzisiejszego.
Myślę,że tak czy siak to są bardzo duże pieniądze i bardzo duży biznes, o który za pośrednictwem Państwowej Spółki jaką jest T.S można by zawalczyć.
Bo któż by nie chciał mieć najpiękniejszego toru wyścigowego całodobowego z kasynami restauracjami i hotelami w Europie a może i na świecie.
Warszawa na pewno tak
Bardzo dobrze,że T.S w to wchodzi i oby nic nie spieprzyli, bo w tym kraju wszystko jest możliwe.
Pozdr.
Wywiadu udzielił ok 3 m-ce temu, kto ciekawy może sprawdzić jaki był wtedy kurs i o ile trener, a za nim ja pomyliliśmy się w stosunku do dnia dzisiejszego.
Myślę,że tak czy siak to są bardzo duże pieniądze i bardzo duży biznes, o który za pośrednictwem Państwowej Spółki jaką jest T.S można by zawalczyć.
Bo któż by nie chciał mieć najpiękniejszego toru wyścigowego całodobowego z kasynami restauracjami i hotelami w Europie a może i na świecie.
Warszawa na pewno tak
Bardzo dobrze,że T.S w to wchodzi i oby nic nie spieprzyli, bo w tym kraju wszystko jest możliwe.
Pozdr.
powinno być chyba złoty był słabszy względem tej waluty........
przepraszam.
przepraszam.
puszcze równe 150 zakładów na DL..oczywiscie swoje typy .jezeli nie trafie chociazby 5/6 ..koncze gre definitywnie..
Dla tych, których kręci kwestia liczb parzystych/nieparzystych, przygotowałem coś extra w dziale Statystyki.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pasko, ty kusicielu jesteś niesamowity.
Podziwiam cię za kreatywność i innowacyjność pomimo twojego młodego wieku.
Gratulacje za wprowadzenie możliwości typowania 10-tek i zobrazowanie jak nikłe szans ma gracz w starciu z Multilotkiem przy typowaniu 10 liczb
Pozdrawiam i życzę dalszych dobrych pomysłów.
Podziwiam cię za kreatywność i innowacyjność pomimo twojego młodego wieku.
Gratulacje za wprowadzenie możliwości typowania 10-tek i zobrazowanie jak nikłe szans ma gracz w starciu z Multilotkiem przy typowaniu 10 liczb
Pozdrawiam i życzę dalszych dobrych pomysłów.
P.S.
Z tego co zaobserwowałem, to równowaga wbrew niektórym teoretykom i praktykom, jest bardzo częstym zjawiskiem i nie należy jej lekceważyć.
Pozdr.
Z tego co zaobserwowałem, to równowaga wbrew niektórym teoretykom i praktykom, jest bardzo częstym zjawiskiem i nie należy jej lekceważyć.
Pozdr.
Do wpisu 34982:
A, że dobry, dlatego ma tyle owieczek, które są mu posłuszne.
A, że dobry, dlatego ma tyle owieczek, które są mu posłuszne.
Na uwagę zasługuje okres od 14-go do 31 maja 2008 roku, kiedy równowaga wystąpiła, aż 11-krotnie.
Przy grze na progresję można było wtedy nieźle zarobić........
Przy grze na progresję można było wtedy nieźle zarobić........
saracen ja bym powiedział,że dobre i głupie te owieczki,a baran za to zły i mądry (;
RICKO przyjolem do wiadomosci poprawke i za sprostowanie dziekuje.
Do wpisu 35064-gracz1987:
Kilka razy na tym czacie były podawane sposoby obliczania kombinacji, ale podam Ci jeszcze raz.
A więc np jeżeli chcesz obliczyć ile trójek można ułożyć z 6-ciu, to tworzysz taki ułamek:
-W liczniku piszesz:
6 x 5 x 4
- a w mianowniku:
1 x 2 x 3
Potem :
-wymnażasz wszystkie liczby w liczniku,
-wymnażasz wszystkie liczby w mianowniku,
- dzielisz licznik przez mianownik
i wychodzi Ci 20.
Tak samo obliczasz 10 z 30:
30x29x28x27x26x25x24x23x22x21
-----------------------------
1x2x3x4x5x6x7x8x9x10
Po przemnożeniu liczb w liczniku i mianowniku i podzieleniu licznika przez mianownik wychodzi liczba 30045015.
To taki najprostszy sposób, jeżeli nie masz akurat dostępu do strony Multipasko, a masz przy sobie kalkulator, albo lubisz liczyć "na piechotę"..:)
Pozdrawiam !:)
Kilka razy na tym czacie były podawane sposoby obliczania kombinacji, ale podam Ci jeszcze raz.
A więc np jeżeli chcesz obliczyć ile trójek można ułożyć z 6-ciu, to tworzysz taki ułamek:
-W liczniku piszesz:
6 x 5 x 4
- a w mianowniku:
1 x 2 x 3
Potem :
-wymnażasz wszystkie liczby w liczniku,
-wymnażasz wszystkie liczby w mianowniku,
- dzielisz licznik przez mianownik
i wychodzi Ci 20.
Tak samo obliczasz 10 z 30:
30x29x28x27x26x25x24x23x22x21
-----------------------------
1x2x3x4x5x6x7x8x9x10
Po przemnożeniu liczb w liczniku i mianowniku i podzieleniu licznika przez mianownik wychodzi liczba 30045015.
To taki najprostszy sposób, jeżeli nie masz akurat dostępu do strony Multipasko, a masz przy sobie kalkulator, albo lubisz liczyć "na piechotę"..:)
Pozdrawiam !:)
podejrzewam ze ludzie sie juz zorientowali ze TS kombinuje, z tad taka mala ilosc zawartych zakladow podczas ostatniej takiej kumulacji bylo o 10 mln wiecej zakladow.TS troche sie zagalopowal z tymi kumulacjami to juz 3 w ciagu 4 miesiecy. golym okiem widac ze cos jest nie tak.
Na temat obliczania prawdopodobieństwa: można to zrobić na tej stonie (Gry liczbowe) jak i na paru innych i nie trzeba samemu obliczać.
..witam..
oj tam Ts i tak odda co ma oddac..;) a komus ( lub wiecej niz komus) zapewne wlasnie Mikolaj przyniesie dorodny prezent;)
oj tam Ts i tak odda co ma oddac..;) a komus ( lub wiecej niz komus) zapewne wlasnie Mikolaj przyniesie dorodny prezent;)
jasne ze tak. 4 lata temu gdy byla kumulacja na 20 mln. tak to ludzi zmobilizowalo ze zawarto rekordowe 65 mln. zakladow, podczas gdy ostanio bylo 40mln do wygrania zawarto ledwo 50mln zakladow.albo ludzie czuja podstep albo przyzwyczaili sie do duzych liczb.
DO WSZYSTKICH : pomozcie mi proszę gdzie moge znalesc jakas strone z ktorej bede mogla ulozyc jakies 20,30,40 czy 50 zakladow duzego lotka, tak zeby trafic wiele 3/6, albo 4/6, albo 5/6 ktos mi pomoze ? bardzo prosze o link jesli jest taka strona :( albo prosze o pomoc 11430707
CHMURKO, poniżej masz przedrukowany przez Pana Pasko system. Jak trafić na 100% gwarantowaną 3-kę w D.L, nie wykluczone jest trafienie 4-ki, 5-ki lub 6-ki, ale gwarancje są minimalne.
System wymaga zawarcia tylko 163 zakładów.
Powodzenia.
P.S dodam,że jest to minimalna ilość zakładów aby być pewnym trafienia wygranej.
System wymaga zawarcia tylko 163 zakładów.
Powodzenia.
P.S dodam,że jest to minimalna ilość zakładów aby być pewnym trafienia wygranej.
jak tam wymiki w multi gracze // ja kombinuje i nic moze ktos sie pochwali wygrana sesowna.ten tydzien nalezy do lotto ja umoczylem 500 setek./arci./
rico jest LEPSZY SYSTEM NA 12 LICZB W DL.Z GWARANCJĄ MIN.1 X 5 PTZ TRAFIONYCH 6 NUMERACH KOSZT 132 ZAKŁADY
CHMURKA
Nawet nie proboj grac w ten system na 163 zaklady bo zaplacic 326zl po to aby wygrac 16 to naprawde po jakims czasie to pozostaje isc do psychiatry.
od 10 do 50 zakladow nie da sie miec duzo 3/6 4/6 albo 5/6 poniewaz musialabys grac mala iloscia liczb.
Im wiecej liczb wybierasz na gre tym wiecej ci wychodzi zakladow do wyslania aby zwiekszyc gwarancje jakiegokolwiek trafienia.
Nawet nie proboj grac w ten system na 163 zaklady bo zaplacic 326zl po to aby wygrac 16 to naprawde po jakims czasie to pozostaje isc do psychiatry.
od 10 do 50 zakladow nie da sie miec duzo 3/6 4/6 albo 5/6 poniewaz musialabys grac mala iloscia liczb.
Im wiecej liczb wybierasz na gre tym wiecej ci wychodzi zakladow do wyslania aby zwiekszyc gwarancje jakiegokolwiek trafienia.
u buka wysłąłem 2,36,40,77 ,ah gdyby ta 2 wpadła było by 360 zika -szkoda troszkę ale co się odwlecze to nie uciecze
JA ma system-rozpiskę 132 zakłady z 11 liczb w DL,wchodzi 5 piątek i wiele innych...
gracz 1987
nie wiem czy to bylo do mnie ale ja nic nie sprzedaje i nic nie kupuje
jesli chodzi o systemy.
Wystarczy poszukac troche na forum i jest tam link do pewnej strony a w niej masz tysiace systemow gotowych.
Od 2 do 90 liczb typowanych.
Sa to systemy skrocone.
Sa oczywiscie debile ktorzy przepisuja te systemy ,robia z tego ksiazke i probuja ludziom wciskac ciemnote.
nie wiem czy to bylo do mnie ale ja nic nie sprzedaje i nic nie kupuje
jesli chodzi o systemy.
Wystarczy poszukac troche na forum i jest tam link do pewnej strony a w niej masz tysiace systemow gotowych.
Od 2 do 90 liczb typowanych.
Sa to systemy skrocone.
Sa oczywiscie debile ktorzy przepisuja te systemy ,robia z tego ksiazke i probuja ludziom wciskac ciemnote.
to jutro olewam prace...
bede sobie teraz pykal jedno 5/6 w DL na miesiac i bedzie sie zylo git;)
bede sobie teraz pykal jedno 5/6 w DL na miesiac i bedzie sie zylo git;)
Słuchajcie,czy jest jakiś program który posiada lub można wkleić do niego jakieś systemy(rozpiski) żeby drukował bezpośrednio kupony,mam jakiś BREKO ale nie wiem jak tak to skalibrować ,a po drugie chyba nie da się coś w nim podegrać...
Gratulację dla szacele za 8/10, które podał całe 8 godzin przed losowaniem. Szacele - zapraszam do jakiejś wypowiedzi na chacie jeśli nas słyszysz... :)
Posko,
Czy można sprawdzić typowania z przed 22 gą,jestem tam pod nikem ,,Błyskawica,,Moje typy to ,,
77,
77,13,
25,38,77,
13,40,21,52,43,63,25,77,36,38,
Pozdrawiam
Czy można sprawdzić typowania z przed 22 gą,jestem tam pod nikem ,,Błyskawica,,Moje typy to ,,
77,
77,13,
25,38,77,
13,40,21,52,43,63,25,77,36,38,
Pozdrawiam
A kto tak dziś w ML wyhaczył ,żeby było 7\7 sztuk 43 i nie wspomnę o innych...
dobranoc wszystkim idę spać i mam nadzieję że jutro raniutko Mikołaj podrzuci pod poduszkę kuponik z trafną 6
Grom od jutra zacvzynasz grać?
Grom od jutra zacvzynasz grać?
OPA-jest taki program ja mam wszystko wnim jest tworzenie systemow DL,ML,EXL,NR,Pelne,skrocone,przypadkowe i inne,wcześniej zamawiałem z reklam a oni to zrzynali z tego programu i za to placiłem,jest to program z firmy ELPIRA z Jaworzna drukuje na kuponach i inne cuda w moim miescie nikt tego niema,kosztowal ok 70zł.