Wpisy 3 500 804 – 3 500 903
21 lutego 2019 22:41 → 22 lutego 2019 01:00, 100 wpisów
Witam!!!
Prawdę mówiąc-trochę się wtopiło
Poza pewniakiem>[3]-Dupa zbita!
Prawdę mówiąc-trochę się wtopiło
Poza pewniakiem>[3]-Dupa zbita!
Dobre dawałem pewniaki?
Psychiatra
Abudabi89, mowa jest srebrem, a milczenie złotem.Czy masz jakieś uwagi co do fotki?
Tak trzymać dalej
wygrywamy codziennie ale trzeba w końcu trafić większe pieniążki
Tak, tylko dla rozumnych, a Ty jesteś z nielicznych
Tak 3 w Mini system 6 liczb
Był podany tylko trzeba było to zrozumieć
Sebastian, ktoś Ci podawał namiary na liczby.Bylo wszystkie możliwości wykorzystac
Dziś wszystkich nie wykorzystałem ale jutro zagram na 7 liczb i wpadnie minimum 4/5 lub 5/5 tak myślę
Głupiemu należy odpowiadać wedle jego głupoty, by nie pomyślał , że mądrzejszy.Wiem, widziałem.Gtatulacje.Tylko tyle masz w realu???
Tak grałem tylko Mini.
Też nie miałem dużo czasu
Czwartek jest pięknym dniem.Jutro będzie lepiej w EJ.Mam coś z Czestochowy
Praca to podstawa a tu dodatkowy zastrzyk gotówki
Ale psychiatra to już ostatni miesiąc tu I spadam nie opłaca się im dawać gotowców na talerz
Tak jutro Piątek i trzeba zatypować Eroinę
Niech Aniołowie czuwaja nad wszystkimi, bez wyjątku
Abudabi89 gotowców nie dawaj tylko Trzon
Psychiatra masz rację niech czuwają
Psychiatra ulecz jeszcze co niektórych bo taka jest potrzeba
Bardziej modlę się za nieprzyjaciół .Przyjaciele są już Aniołami Dobrej nocy wszystkim
Abudabi89
To Trzon tak ?
Abudabi89 ta cała piona nie wejdzie
Sebastian, niestety, przykro mi.Niektore przypadki są trudne do leczenia.Nie czas i miejsce na tym portalu.Dobranoc
Abudabi89 jedna liczbę o jedną się pomyliłeś reszta jest super
Dodam tylko, że kasuje wszystkie typy w zestawach.
Psychiatra ale postaraj się te przypadki wyleczyć lub chociaż zaleczyć może Ci się uda coś z tym zrobić
Abudabi89 Masz dobre liczby
Myslalem że dzis6wygram 5 w Mini ale to jeszcze nie ten dzień
Już port lotniczy.Koniec z typoeaniami i podawaniem liczb.Inni robią to lepiej
Psychiatra Kto robi to lepiej ?
Ten co codziennie wygrywa 6/9 ?
Dziękuję za gratulacje telefoniczne.Dzisiaj też piękny dzień, ale trzeba życzliwie podchodzić do ludzi. Gramy w EJ.Pora na wygrana I stopnia .Pewniaki podam okolo 14:41
sebastian trafiłes dzisiaj znow w mini jakies 3/5, tak?
Arczibalik73, mnie Pan Bóg dał 4/8 w Mini ( profil ) i 5/7 w Lotto Plus.Nawet lepiej, że nie w Lotto, bo piątka mało płaci.
Zawalilem bo zamiast 5 dałem 11.
Sneak
Arczi tak trafiłem 3/5 w systemie 6 czyli 3 trójki w Mini 62,10 zł
Arczi musimy mieć Trzon rozumiesz?
Trzon jest najważniejszy
Sebastian
Zbigniew
Sebek dziś zastanawiam się by zagrać 41 kabaretowo
3 500 869. Sebastian_M 2019-02-22 (00:22) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
to umnie lipa ;o całosci nic nie trafiam multik całkowicie do bani, jest lipa, w mini tesz posucha, chyba bede musiał wstrzymac gre w multika i przyjrzec sie bacznie mini lotkowi , odkad trafiłem te 3/5 jest kiepsko, moze dlatego ze niegram systemem, no ale niegram, systemem, , zastanaqwiam sie czy czasem w multika nie w drozyc swoich pewnych liczb ktore kiedys uwazałem jako pewniaki, chyba tak zrobie narazie bede obserwował jak chodza, i zaczne je kreslic chyba na 6 gora 5 ,jak kiedys mi pisałes abym grał na 5liczb i chyba tak zaczne grac
to umnie lipa ;o całosci nic nie trafiam multik całkowicie do bani, jest lipa, w mini tesz posucha, chyba bede musiał wstrzymac gre w multika i przyjrzec sie bacznie mini lotkowi , odkad trafiłem te 3/5 jest kiepsko, moze dlatego ze niegram systemem, no ale niegram, systemem, , zastanaqwiam sie czy czasem w multika nie w drozyc swoich pewnych liczb ktore kiedys uwazałem jako pewniaki, chyba tak zrobie narazie bede obserwował jak chodza, i zaczne je kreslic chyba na 6 gora 5 ,jak kiedys mi pisałes abym grał na 5liczb i chyba tak zaczne grac
Sebastian ostatnio co losowanie trafia 3/6 w mini ile kupujesz zakładów 40 i raz trafiasz
Nie jeden zakład
Ale system na 6 liczb
Zaraz dam na profil
We środę tez trafiłeś
W piątek tez trafisz
Jakoś trafiam a co?
To źle ?
Co losowanie
Masz niedowiarku na moim profilu
3 500 881. zbigniew g tak trafiłem w srode o 14 ale to byl tylko ochłap , nic wiecej, bo co to jest trafic 5/10 jak moglo byc lepiej ale wto co swygrałem o 14to 21 z nawiazka przegrałem nawet sie nic niewrociło
Systemem jest dość łatwo trafić 3 liczby w Mini
W Mini losują tylko 42 kule
a ile zakładów pusciles
Jeden zakład ale systemem na 6 liczb rozumiesz?
Sebastian exp 35 losuja
My z Arczi ostatnio nastawiliśmy się na Mini i dosyć często udaje nam się trafić
W Extremę ludzie popełniają jeden zasadniczy bład
W Extremę nie można zagrać systemem rozumiesz?
Arczi ma sposób na trafienie 3/5 w Mini puszczone pięcioma liczbami a ja sześcioma
Sebastian jak nie jak można aleś ty głupi można
Szkoda tylko że poprzednim razem nie puściłem 7 liczb taki system bo bym miał 4/5 a teraz to samo gdybym puścił 7 liczb w Mini to bym trafił 4/5 ale tego już nie pisałem bo każdy mówi że po fakcie to każdy jest mądry
Co można w Extremę grać systemem 12 liczb ?
12 z 35 ?
Nic o tym nie wiem
Sebastian można grać systemem exp trzeba samemu rozpisać
Zbigniew zagraj sobie w Mini systemem to sam zobaczysz że będziesz częściej trafiał te 3/5