Wpisy 3 500 090 – 3 500 189
21 lutego 2019 13:20 → 21 lutego 2019 13:58, 100 wpisów
Jeździsz? A twoje hektary
A to nie ty pisalas że nas Krówki?
Masz...
Maja Chwalinska to nasza kolejna szansa na kobiecy tenis Iga Światek gra jutro
Kubice to chyba nigdzie nie chcą ....tak to wygląda tylko go chwalą ci pseudo przyjaciele z teamu a dalej nie jeździ
To z kim ja cię pomyślałam
Pomylilam
No sernik tezeje na białej czekoladzie...ale kalorii
Islandorka
Jaguś
Zb
Islandorka czytalas wpis 3 500 000
Chyba będzie na obiad
Jaguś zobacz co zb mi robi
Zb ile to lat
Już byś się zdążył ożenić
Czepil się jak rzep
Dotam to może gryksio bo też ciągle ma 6/9
Albo bliźniak
Idę robić
Islandorka czekam na odpowiedz 3 500 000 wpis
Jestem po obiedzie,na obiad miałam smażone krewetki ....a co tam,nie wysyłam multi to stać mnie
41 pewniak
Magda, ale żeby wygrać, trzeba grać a jeszcze nie widziałem krewetek po 2,50
hehe no tak skoro nie grając w multi stać CIę na krewety oj to nie wiem czy ty krewetki jadłaś
Macie 41 na dziś
a to już klasa premium się kłania to na bogato, to musiałaś długo już nie puszczać MM
Wczoraj Atletico ośmieszył Juventusżeby nie Wojtek Szczęsny byłoby ze 4:0możesz być gwiazda i nie błyszczeć jak Robaldo
ale fajnie zrobione te krewetki,najpierw podsmażone na maśle i oleju,potem dodaje się białe wino,a na końcu czosnek
Nikczemny jak nie jesz mięsa to jedz dużo fasoli żeby białko uzupełnić
Cześć oglądałem nagranie z mojej 17 jak z kościoła lektorem i w domu później.
Niedługo mam urodziny.
Sałat też jakoś nie jadam, czasami. Wolę kiełki Sam hoduję i sprzedaję np kiełki słonecznika, soji, czerwonej kapusty, rzodkiewki, brokuła, lucerny, soczewicy, fasoli mung. Je mam najczęściej ale czasami coś dodam jakąś nowość. np teraz będę kupować nasiona na kiełki z czosnku, pora i róży chińskiej
Zaraz losowanie kto wysłał niech się cieszy kto nie wysłał niech żałuje...
Jadę w sobotę na turniej ping ponga.
tak, czarny żydowski chińczyk z korzeniami polskimi z niemieckim paszportem
dużo piję soków z warzyw czy owoców wyciskanych z wyciskarki wolnoobrotowej, wczoraj np 2l jabłka, przedwczoraj ok 2,5l cytrusów W ciągu dnia zjem sobie np curry z soczewicą, rolssy warzywne... owsiankę wszamię na mleku z migdałów... codzinenie coś nowego jem
Z nieoficjalnych badań z tego co wiem istnieje ok 180 tys gatunków warzyw i owoców... mam w czym wybierać