Wpisy 3 495 609 – 3 495 708
16 lutego 2019 16:28 → 16 lutego 2019 18:58, 100 wpisów
3 495 556. Mulag bo to nie sa politycy tylko inteligentni inaczej, ktorzy nie maja szacunku dla drugiego człowieka jakby było inaczej byli by tu wszyscy i uczestniczyli by w ostatniej drodze Śwp. premiera Jana Olszewskiego, dla nich to nie był nikt ważny od zwyczajny człowiek tylko i nic pozatym, ciekawy jestem jak oni zaczna odchodzic z tego ziemskiego padołu jak ich beda zegnac rodacy chyba, nikt nie przyjdzie, ludzie z całej polski łącza sie w żałoobie i modla sie za osoby ktore odchodza do lepszego świata ,Ci wszyscy ktorych wymieniłes nie czuja tego ducha pojednania z cała Polska i polakami ,popatrz śwp.prezydent Paweł Adamowicz spoczoł w bazylice, jako prezydent miasta, a premier rzadu spoczoł na powazkach jak zwyly człowiek i obywatel warszawy,nic dodac nic ujac ,wstyd i chańba dla byłych rzadzacych,ale coz niemogli byc tez bo by nie umieli spojrzec polakom w oczy poprostu. komisja europejska uczciła pamieć śwp.premiera Jana Olszewskiego a nasi byli rzadzacy nie ,wstyd i chańba
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;//////////////////////'///haker
MULAG ktos sie bawił na moim koncie wracam do kantry zostawione hasło na wierzchu teraz trzeba konto w banku sprawdzić
Jak napisałem wyżej,oni nawiązują do jedności a swoją nie obecnością na pogrzebie sami dzielą Polaków
Dlatego nigdy w życiu nie zagłosuje na na sld albo na po bo to oni wyrządzili najwiecej szkody dla Polaków.
Platforma obywatelska wielce teraz obiecuje gruszki na wierzbie a jak rządzili to pozostawili po swoich rządach 4,6 miliona ludzi poniżej granicy ubóstwa (Dane GUS 2015)
Dlatego nigdy w życiu nie zagłosuje na na sld albo na po bo to oni wyrządzili najwiecej szkody dla Polaków.
Platforma obywatelska wielce teraz obiecuje gruszki na wierzbie a jak rządzili to pozostawili po swoich rządach 4,6 miliona ludzi poniżej granicy ubóstwa (Dane GUS 2015)
3 495 619. Forsami jestes nie odchodz z tej strony, zostan tu z nami na zawsze, odejdziesz kiedy bedzie na to czas ,teraz jeszcze nie jest ten czas, graj i wygrywaj , ale stand nie ochodz, zostań tu z nami, widzisz mulag sie tez pojawił tez, i to lubie, badzmy tu wszyscy razem ,jednoczmy sie i grajmy , nie obawiajmy sie porazki w grach bo przyjdzie dzien kiedy uzyskamy nasze obrane cele i wszyscy wygramy,
3 495 633. jacunn i bardzo dobrze myslisz i uwarzasz ja na wybory juz nie chodze od kilku lat a tylko dlatego ze jeszcze w zyciu zaden z politykow, burmistrzów, czy prezydentów mi nigdy nic nie pomogł, oni jak ida do wladzy to pomagaja nagle wszystkim,to sa tylko obiecanki cacanki, gdy zas sie juz dostana to cały naród olewaja z góry, dla mnie nikt z nich nie jest mojim kandydatem niestety , platforma obywatelska łudzi sie ze wejda do władzy czy sld poprostu smiech na sali ,ja ich juz niewidze na gorze szybciej sie unia europejska rozleci niz oni beda znów rzadzic
Basztard powinieneś się zgłosić na ul. Korczaka w Szopienicach...
Arczi tez prawie 20 lat nie byłem na wyborach ale po tej katastrofie co zrobiła z Polską platforma obywatelska na wybory zacząłem chodzić.W tym roku tez pójdę ,nie chce by Ci ludzie pazerni na kasę i i oszuści którzy patrzą tylko na siebie i swoją kieszeń powrócili do władzy.Mimo ze nie mam z PO nic wspólnego to wstyd mi za nich ze tacy ludzie rządzili Polską
Arczi
Jacunn
Dziś w Mulatkę 21
W mini walczymy jak lwy
Dziś postaram się trafić w mini 4/5 lub 5/5
Wymyslalem coś nowego
14
17,24
16,27,64
12,26,67... Tu nie wiem co dalej
13,22,66...
18,23,62...mysle co do całej 10
14
17,24
16,27,64
12,26,67... Tu nie wiem co dalej
13,22,66...
18,23,62...mysle co do całej 10
Tomi dziś w Seri a mecz atalanta - Milan ciekawe czy piątek zagra no i czy cus strzeli
Pozdro dla doktor2p i okraska nienawistnych czlekow cóż jaka wiara tacy ludzie
Czaroit brawo
Gratulacje Abudabi89 za trojeczki i piąteczki w realu. Zagrałes w zestawach.
Arogancki0166, Pani dr Małgorzata czeka
Proponuję Skoczów
Jana Pawła II, Morawa 31,323531015,raptim lub Omega dowioza.
3 495 651
Łeb.
prowokujesz cieciu pytaniami o P. Olszewskiego a później jak masz to w zwyczaju niewinnego/głupka z siebie robisz.
I ty nie pisz o nienawiści bo są tacy jeszcze tutaj którzy pamiętają twoje eksplozje nienawiści i
wulgarnego chamstwa na MP. Świętoszku..
Łeb.
prowokujesz cieciu pytaniami o P. Olszewskiego a później jak masz to w zwyczaju niewinnego/głupka z siebie robisz.
I ty nie pisz o nienawiści bo są tacy jeszcze tutaj którzy pamiętają twoje eksplozje nienawiści i
wulgarnego chamstwa na MP. Świętoszku..
Piękne, wymarzone w kwno
6-3-6 jest 6 ?
Która płeć
3 w 1
Hermoafrodyta, czy jakoś tak to się zwie...
4956667 Super Szansa 2 miliony
Proszę grać odwaznie
Złoty Chlopak, Złoty Trener.Brawo PiS.
Za PO nie bylo takich wynikow
Gdy nastanie Wiosna , będziemy mistrzami w kolaratwie
Może będę miniaturka sportu?
Ministerka
Kedzior13, co widzisz złego?
Jest sport, rozrywka , polityka, religia , a nawet sex
Raczej ludzie zeszli na psy mających się za świętojebliwych a kawał pi pi wychodzi z nich modlą się a zarazem nie nawiedza pikne polskie
Kedzior13, lżejsze przypadki mogą mieć przepustki
Pa
panie boziu sunsiud ma 2 krowy a ja jedna a co chcesz też dwie nie żeby mu zdechły jakie to prawdziwe a i tak nie zakumaja hipokrycji
3 495 521. gryks76 oj tu bym sie zastanowil dobrze nad tym czy aby tak jest na prawde czy sa lepsi ukraicy, rosjanie i niemcy,i czy nie maja tyle nienawisci do nas, niewszyscy rosjanie, i ukraicy i tez niemcy sa tacy sami,i niemozna wszystkich jedna miarka mierzyc, byly czasy ze rosjanie jak i ukraincy mordowali polakow tak samo jak i niemcy ,znam osobiscie paru rosjanow ktorzy sa zreszta mam tez w rodzinie rosjanów ,i niemoge o nich powiedziec ze sa jacys żli ,akurat bo niewszyscy ludzie sa tacy sami, kazda osoba jest jaks wyjatkowa niema ludzi wszystkich takich samych ,jest tylko dany ustrój ktory w danej chwili zrzesza ludzi, i czyni niektorych bardzo tez i zaborczych miedzy soba, to dany ustrój dzieli ludzi i nie ktorych odmienne poglady na dany temat,kiedys ukrainskie bandy mordowały polaków ale niemcy tez mordowali ludzi , obecni rosjanie ,ukraicy i niemcy niemaja pojecia o tamtych zeczach co bylo kiedys,oni nie znaja historji ,i prawdy poniewaz np w takich niemczech prawda o holokauscie i innych zeczzach byla ukrywana, niemcy nie znaja historji , oni teraz sie dowiaduja co i sie stało, niewszyscy w niemczech znaja historie bo nie wszyscy sie tym interesuja tez, im w szkolach o tym nic nie wspominaja, ale sa tzw odłamy tez ugrupowania ktore uwazaja polakow za nazistów, bo jakis pajac im to tam wpojił w ich głowki, i oni mysla ze polacy to jest zły narod, ktory trzeba zwalczac, a tak naprawde wcale nie jest z tego co wiem to tez nie jest az tak wesolo i tak super,jest,
polacy w niemczech sa uwazani gorzej jak ci uchodzcy ktorzy tam przybyli na zaproszenie cioci angeliny,uchodzcow sie lepiej traktuje jak polakow, no ale coz taki jest ten swiat, i nic my nie zrobimy, w niemczech niedługo tez beda tylko kolonie, jeszcze troche niech sie najedzie rodzin tych uchodców to bedzie coraz gorzej niemcy we wklasnym kraju beda tylko kolonia jak indianie w usa, niech nadal przyjmuja imigrantów z afryki nasz kraj zas jest inny ibo tu mieszkaja ludzie ktorzy sa przeciwni napływom imigdantów z afryki, bo tu sa ludzie myslacy jeszcze a tam u nich wazny jest tylko biznes politykow i nic wiecej, nie liczy sie dobro panstwa tylko ile kto z nich przytuli tys euro, tam sie liczy dobro rzadzacych nie członkow uni europejskiej czyli narodów niemcy jak i francja niedługo beda tylko tzw koloniami i uchodcy im tam zgotuja tez rezerwaty jak kiedys amerykanie indianom,tylko patrzec jak unia sie rozleci, jeszcze beda rozne zgrzyty zobaczycie nie raz, beda wychodzi c tez rozne afery i w polsce i na swiecie tez, bo to wszystko wisi na włosku, i nadyma sie wszystko jak banka mydlana, niedługo ta banka tez i pekniei bedzie wielkie bum, dlatego tez uwazam ze wszyscy polacy powinni sie zjednoczyc , powinni sie wspierac ,dazyc sie wzajemnym szacunkiem, nikt dla nikogo nie powinien byc wrogiem, wszyscy powinnismy byc bracmii sie tez i tak traktowac i nieczuc jedni do frugich nienawisci, bo to do niczego dobrego nieprowadzi, bezwzgledu na swoje poglady i przekonania religijne tez, nikt nikomu niepowinien nic wytykac i nasmiewac sie z czyjjejs religijnisci powinni smy byc bardziej tolerancyjni dla siebie
3 495 691. gryks76 2019-02-16 (17:58) Miej wyjeb. A będzie Ci dane
a i tak nie zakumaja hipokrycji
no fakt nie zakumali... A ty kumasz - co to ta " hipokrycja"? chyba niekoniecznie ..bo pasuje to kontekstu -jak świni siodło. >>>>> Mierz siły na zamiary. Żeby szybować po niebie -trzeba skrzydeł. Machanie łapkami może nie wystarczyć. Ciekawe czy ty tę "hipokrycję " zakumasz?
a i tak nie zakumaja hipokrycji
no fakt nie zakumali... A ty kumasz - co to ta " hipokrycja"? chyba niekoniecznie ..bo pasuje to kontekstu -jak świni siodło. >>>>> Mierz siły na zamiary. Żeby szybować po niebie -trzeba skrzydeł. Machanie łapkami może nie wystarczyć. Ciekawe czy ty tę "hipokrycję " zakumasz?
Arczibalik73 czytałem początek dzięki jeszcze raz za odpowiedź o bohaterstwie Pana Olszewskiego
Wg mnie nie ważne czy się jest polakiem rosjaninem ukraincem ważne jakim się jest człowiekiem jaki ma się charakter
Rosjanie Niemcy Ukraińcy których spotkałem do tej pory są ok wobec mnie dla mnie są oni o 1000 razy lepsi bardziej życzliwsi niż nie jeden polak pewnie wśród nich też są baranki jak wśród polaków nie twierdzę że nie wszędzie są lepsi gorsi ludzie na całym świecie
Piątek w sobotę
3 495 696. gryks76 niema sprawy prosze bardzo TY zapytałes ja odpowiedziałem, chciałes sie dowiedziec cos o tym człowieku, to prosze bardzo ale jesli chcesz np .wiecej sie dowiedziec o premierze J.Olszewskim to polecam przeczytaj jego buiografie tam wszystko jest opisane kim był jakim był i co zrobil a czegonie, napewno był dobrymi uczciwym czł0wiekiem ktory pomagał ludziom i choc nierzadził długo ale go wszyscy polacy dobrze zapamietali to bylo widac po dzisiejszej uroczystosci pogrzebowej, ilu polakow, polek młodzierzy i dzieci przyszło go pozegnac w tej ostatniej drodze, a gdzie byli jego owczesni koledzy i kolezanki z sejmowej ławy, gdzie byli prezydenci, jak , kwasniewski, komorowski i wałesa, niemieli czasu?
czy ich zony ich niepusciłya moze jeszcze walentynki sie u nich nie skonczyły i sa na bankiecie u kwasniewskiegoa moze inni dostali tez zakaz uczestnictwa w takich duzych skupiskach ludzi, moze nieporzyszli bo bali sie linczu ludzi, za swoje uwczesne rzady, kto i ch tam wieniebyli to niebyli, , teraz polacy beda wiedzieli kogo w nastepnych wyborach nalezy wybrac do obecnego rzadu, kto naprawde jest z polakami w ciezkich chwilach a kto nie
czy ich zony ich niepusciłya moze jeszcze walentynki sie u nich nie skonczyły i sa na bankiecie u kwasniewskiegoa moze inni dostali tez zakaz uczestnictwa w takich duzych skupiskach ludzi, moze nieporzyszli bo bali sie linczu ludzi, za swoje uwczesne rzady, kto i ch tam wieniebyli to niebyli, , teraz polacy beda wiedzieli kogo w nastepnych wyborach nalezy wybrac do obecnego rzadu, kto naprawde jest z polakami w ciezkich chwilach a kto nie
Obejrzyjcie sobie parodię 50 twarzy Greya- Black ( oczywiście z jakąś babką) boki zrywać...
Pasko dzis żałoba narodowej a tu zielono zamiast na czarno
Za 5 minut koniec żałoby a po zatym mimo żałoby ludzie się bawili bawią co jest zrozumiałe poniekąd i kropa