Wpisy 3 495 509 – 3 495 608
16 lutego 2019 15:17 → 16 lutego 2019 16:27, 100 wpisów
Okraska że ty nie nawidzisz po katolicku to nie znaczy że ja mam dla mnie są ok
Jak są te wasze swinta to jacy wy miłosierni a tak byście drugiego zabili pusta wasza wiara
Nawet grzecznie z wami porozmawiać nie można nikt nie może miec własnego zdania kto ma inne jest najgorszy jestecie plytcy
... gryks nie porównuj mnie swoja miara nie zejdę do twego poziomu
Grykd76, strzał w 10.To polska mentalność, obrzydliwe, wręcz szpetne.Szalom
...a płytki to to ty jesteś udowadniasz to cały czas swoja ignorancja /nie mam zamiaru przedzierać się przez ten mol
Jestescie żałośni Rosjanie Ukraińcy są lepsi od was czy Niemcy nie mają tyle nienawiści co wy i to was boli
gryks obyś nigdy nie doświadczył tej prawdziwej przyjaźni Rosjan
Proszę takich doktor2p i okraska takimi słowa nie komplementowac
Brak słów co za egoizm może gdzieś piszą o bohaterstwie Pana Olszewskiego tu tylko jad
Doznałem mnóstwo radości od Rosjan, Ukraicow, Litwinów i Czeczenow
Basztard niedorozwojem to na pewno ty jesteś szkoda poświęcać tobie uwagi a jak czytam twoje wypociny jako nut to zal d... ściska i ciach bajera
Gryks76, mądry o tym wie.Temu nie tłumacz.Zero, mniej niż zero
To idę o tym Panu poczytać czemu on taki bohater sam Rosjan wywalil
GRYKS76 Jan Olszewski był bohaterem, walczyl w armi krajowej w szarych szeregach jako ORLIK,jako mlody chłopak miał wtedy 14-16 lat ,bardzo zasłuzył sie dla polski,co prawda rzadził tylko pół roku,ale był premierem Polski,stał wyzej jak prezydent miasta gdańska np, prywatnie był osoba ciepla wyrozumiała wszystko traktował powarznie wszystkich dazył szacunkiem,był wiernym synem, polski i koscioła , wszystkich ludzi traktował jak równych sobie,wszystko robił dla polski, był dobrym człowiekiem, dlatego zasługuje na pamiec i na wielki szacunekniech spoczywa w pokoju i z innymi aniołami niech dostapi bram u św.Piotra
Gdybyś był inteligentny , byłbyś na innym portalu.Ja tu jestem dla pracy naukowej
3 495 535. Basztard 2019-02-16 (15:28) Mądrzy grają, nie typuja
Gdybyś był inteligentny , byłbyś na innym portalu.Ja tu jestem dla pracy naukowej
ku.żw.a ale dowalił.. Chyba jako osobo-jednostka badan psych.
ku.żw.a ale dowalił.. Chyba jako osobo-jednostka badan psych.
a jak juz d oklepio to nikt o nim nie bedzie pamietac, taki lajf
Bo Arczibalik73 jest Człowiekiem sprawiedliwym, życzliwym, wrażliwym prawdziwym katolikiem
ten portal coraz intensywniej wszelkigo rodzaju odpady myślowe ściąga.
Ciebie też "oklepio" czaroitku... Dobry Polak i człowiek.
Ciebie też "oklepio" czaroitku... Dobry Polak i człowiek.
Grajcie w mini... Lotto olewajcie bo trudno coś trafić ale promo 6 liczb Multi gram od 26 do 28 lutego
3 495 546. Basztard 2019-02-16 (15:35) Precz z idiotami
16/02/2019 Dniem Rozstania z Idiotami
skaczesz z wieżowca,woda czy pociąg? Powodzenia
16/02/2019 Dniem Rozstania z Idiotami
skaczesz z wieżowca,woda czy pociąg? Powodzenia
mój śwp, wujek Antoni zawsze nam wszystkim w rodzinie powtarzał abysmy brali przyklad ze stryjka Śwp.Jana Olszewskiego, bo miał ducha patryjotyzmu,człowiek wielkiej miłosci do drugiej osoby, poniewaz był osoba znaczaca dla wszystkich polakow i godna szacunku,miał złote serce, chciał aby Polska była Polska był ciepła i prawa osoba,był rowniez doradca śwp.prezydenta Lecha Kaczyńskiego,takiego premiera niebedzie juz nigdy ktory chciał aby w Polsce było dobrze
jadl podsmazane ziemniaki i maslanke , za malo energiczny chyba
jak zwykle pierdółki na MP...
A taki ładny dzionek był i świeciło...
: Suchocka Bielecki Buzek Pawlak Miller Marcinkiewicz Belka Tusk Kopacz
PREZYDENCI: Kwaśniewski Komorowski Wałęsa
MARSZAŁKOWIE SEJMU: Borowski Cimoszewicz Dorn Kidawa-Błońska Schetyna Sikorski itd..
PREZYDENCI: Kwaśniewski Komorowski Wałęsa
MARSZAŁKOWIE SEJMU: Borowski Cimoszewicz Dorn Kidawa-Błońska Schetyna Sikorski itd..
Miłego...
Brak tych ludzi w ostatniej drodze Jana Olszewskiego świadczy o jednym: totalnej nienawiści wobec obecnej władzy, do patriotyzmu i wolności, do budowy Polski niezależnej od nikogo, silnej i chrześcijańskiej Ojczyzny.
Witam Wszystkich i żegnam gdyż jestem z doskoku obowiązki wzywają
To świadectwo również braku ludzkich odruchów, tych naturalnych, które powinny cechować ludzi sprawujących polityczne stanowiska
Nie znam się za bardzo na historii ,ale myśląc logicznie jeżeli tacy jak Kwaśniewski czy inni będąc na pogrzebie jaruzelskiego powinni także być na pogrzebie Olszewskiego.Nie ważne czy był premierem tydzień czy miesiąc.Byl premierem Polski i kropka.A nie ma Suchockiej,Bieleckiego,Buzka,Pawlaka,Millera,Marcinkiewicza,Belki,Tuska,Kopacz,Kwaśniewskiego,Komorowskiego,Wałęsy,Cimoszewicza,Borowskiego,Schetyny,Sikorskiego.I tak mysle po co Ci wszyscy wyżej wymienieni nawołują do jedności między Polakami jak swoją nie obecnością na pogrzebie tych Polaków dzielą?
na 40 losow 100 zl musisz miec wiecej wygrane niz 100 i bedzie ok
tez mam ten problem, ale jak chcesz zyc z multi to trzeba mniej
jeden mowil co trafil 6 ze tym powinni ludzi leczyc taka radocha jest
nie wiem Czaroit bo jeszcze nie trafilam 6 ale nawet jak trafie 100 to adrenalina mi skacze i endorfiny też
a dzis w sklepie wypelnialem, laseczka patrzy ale glupi gra w multi
a tu za 5 zl 160 zl, panienka mogla tez grac
a tu za 5 zl 160 zl, panienka mogla tez grac
mialem kiedys zauroczenie super lasia w kiosku nie zdazylem jej zaimponowac
sprzedala kiosk i baj baj
sprzedala kiosk i baj baj
Czaroit, czaroit, czaroit. Zagłębie wygrywa. Mini po 300000 zł, a nie Twoja drobnica, po losowaniach.
Ja Ci podam pewniaki na mini przed losowanie, nie tak jak Ty, po losowaniach, Marzycielu.
Tu są pewniaki na Mini, zagrane systemem. 3 5,6,7,10,16,21,29,33,34,36,40,42