Wpisy 3 494 178 – 3 494 277
14 lutego 2019 22:06 → 14 lutego 2019 23:59, 100 wpisów
Maszyna
Popatrz na ten wysyp
nowych
z wiedzą
pełną i znajomościami
dziś gdyby tu zajrzeć, kto by się chciał rejestrować ?
stąd - wielu robi rząd
i daje SE siana
nowych
z wiedzą
pełną i znajomościami
dziś gdyby tu zajrzeć, kto by się chciał rejestrować ?
stąd - wielu robi rząd
i daje SE siana
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
forsami dlaczego likwidujesz konto co sie stało ze taka drastyczna decyzxje podjoiles?
Grał 15 lat i nic nie trafil
Basztard.
Gdzie ta moja szóstka w lotto ?Jesteś słabym jasnowidzem.
Gdzie ta moja szóstka w lotto ?Jesteś słabym jasnowidzem.
2 pilotów leci samolotem. Jeden mówi:
- Idę wypróbować tę nową stewardessę.
Przychodzi po 10 min i mówi:
- Wiesz co. Ta nowa stewardessa jest lepsza od mojej żony.
Na to drugi wstaje i mówi:
- Poczekaj, teraz je ją idę wypróbować.
- Ona rzeczywistość jest lepsza od twojej żony.
- Idę wypróbować tę nową stewardessę.
- Wiesz co. Ta nowa stewardessa jest lepsza od mojej żony.
Na to drugi wstaje i mówi:
- Poczekaj, teraz je ją idę wypróbować.
- Ona rzeczywistość jest lepsza od twojej żony.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Małżeństwo pokłóciło się i idą spać.
Mąż mówi do żony:
- Dobranoc matko ośmiu wrzeszczących bachorów.
- Dobranoc ojcze jednego z nich.
Mąż mówi do żony:
- Dobranoc matko ośmiu wrzeszczących bachorów.
- Dobranoc ojcze jednego z nich.
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 6 280 741,20 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 308 167,00 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Padło forsami trafił 6 000 000
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
Mąż i żona jadą przez wieś samochodem. Nie odzywają się do siebie, bo są po kłótni. Nagle żona spostrzega stado świń i pyta pogardliwie męża:
- Twoja rodzina?
- Tak, teściowie.
- Twoja rodzina?
- Tak, teściowie.
Mąż po pracy biegiem wpada do domu i nie mówiąc ani słowa łapie walizkę zabiera się za pakowanie swoich rzeczy. Żona w konsternacji:
- Co robisz?!?
- Jadę na wyspę Figlimigli!!
- Po co?
- Tam kobiety płacą mężczyznom za seks. 3 dolary za numerek!
Żona natychmiast zaczęła się również pakować.
- A ty dlaczego się pakujesz?
- Jadę z Tobą!
- Po co?
- Ooo, kochaniutki, ja muszę zobaczyć jak Ty dasz radę przeżyć za 6 dolarów miesięcznie.
- Co robisz?!?
- Jadę na wyspę Figlimigli!!
- Po co?
- Tam kobiety płacą mężczyznom za seks. 3 dolary za numerek!
Żona natychmiast zaczęła się również pakować.
- A ty dlaczego się pakujesz?
- Jadę z Tobą!
- Po co?
- Ooo, kochaniutki, ja muszę zobaczyć jak Ty dasz radę przeżyć za 6 dolarów miesięcznie.
zaczyna ociekac seksem, emeryt ... pobudka
jak można się skontatkować z adminem poza tym czwartkowym czatem?
Można wysłać @ , albo napisać na forum / długi czas oczekiwania/ można, jak niektórzy robią, zadzwonić
z pisaniem na forum to jest loteria bo zazwyczaj odpisują Ci co nic nie mają do powiedzenia w temacie
Jest też smutna możliwość, że nie takich odpowiedzi oczekiwałeś
od nie mających nic do powiedzenia
od nie mających nic do powiedzenia
ja ostatnio bym trafil 8/8 za 10 zl
ale skad mialem wiedziec czy tym sposobem grac
ale skad mialem wiedziec czy tym sposobem grac
ja jakoś nie dogaduje się ze swoim wahadłem. Trafiam bardzo często na liczby które są obok... Jestem tak blisko wygranych, ale zawsze o ten jeden punkt przesunięta jest liczba którą trafiam
wiecie ze w grze losowej pochodna ilosci losowan wzgledem prawdopodobienstwa to linia prosta, czasami nadrabia czasami zwalnia wiec leciutko sie wykrzywia
no niby tak, patrząc logicznie.
nie wierzę w matematykę odkąd się dowiedziałem, że losowania typują najmniejszą możliwą szansę na wygranie głównej wygrane
nie wierzę w matematykę odkąd się dowiedziałem, że losowania typują najmniejszą możliwą szansę na wygranie głównej wygrane
gdzieś w necie widziałem materiał o tym, iż kule są chipowane i one są przyciągane... w odpowiednim momencie
a ogolnie badajac pochodna np. typowan tez powinna byc linia prosta dla kazdej liczby
mozna zbadac skutecznosc typowan i trafien wzgledem pochodnej
mozna zbadac skutecznosc typowan i trafien wzgledem pochodnej
już nie mówię o przypadku gdzie maszyna wybrała 21 kul albo wybrało tą kulę która miała nie trafić bo prezenterka powiedziała inną i nagle wypadła z kolektury do puli...
dlatego przestałem liczyć a skupić się na niekonwencjonalne metody sprawdzania liczb. Odtąd zawsze mam jakieś liczby jak możecie zobaczyć po moich statystykach. Od miesiąca zacząłem ćwiczyć. Kiedyś to nawet 1 liczby nie mogłem trafić
też była afera z głównym prowadzącym, bo chcial zagrać wytypowanymi liczbami na wygrana i nagle on odchodzi z pracy... nie ma przypadkow
np. badasz ilosc wystapien danej liczby mnozac x 0,25 z kazdym losowaniem na osi x
to taka linia prosta wyjdzie, a odchylenei to czy ostatnio nadrabia czy zwalnia
to taka linia prosta wyjdzie, a odchylenei to czy ostatnio nadrabia czy zwalnia
Słabo 4/5 mm i 3/7 dl. Kpina
musiałbyś to rozrysować bo ciężko mi sobie to zwizualizować Dąłbyś radę to zrobić na forum jako nowy post?
nawet jakby kule byly namagnesowane czy chipowane to i tak by nie wpadlo ich 6 tych co by chcieli
Sorki 3/6 dl
nikczemny narysowalem to proste widac wtedy nawet w exceluu na wykresie czy liczba zwalnia czy przyspiesza
czemu nie? Przecież komputer wybiera zestaw liczb z najmniejsza szansa wygrany i one wpadają do zasysacza... nie znam nazw czesci maszyny, wybacz
teoretycznie moglbym to dac, ale narazie mysle jak tu przetestowac efekty w swoim labolatorium
fajne to ze standardowo to linia prosta czyli ilosc trafien spodziewana, realnie troche obniza sie lub zwyzsza i widac jak nadrabia
laboratorium? heh brzmi dziwnie. U mnie najbardziej sprawdza się regularna praca z wahadłem i granie za $ w odpowiednie układy planet. Mimo, że jestem numerologiem to zestawy szczęśliwych liczb uważam, że w grach losowych nijak się mają.
teorii spiskowych jest wiele - ale nie ma teorii jak oszukac prawdopodobienstwo
inni wierzą w teorie spiskowe, ja działam i sprawdzam co działa Z resztą często ludzie na mówieniu o teorii poprzestają zamiast zainteresować się tematem i udowodnić czy to jest prawda czy ktoś sobie wymyślił "teorie spiskową"
Nie bez powodu na 4 mln zarobionych zł z jednej kolektury suma ywgranych to zazwyczaj ok 1 mln
Nie bez powodu na 4 mln zarobionych zł z jednej kolektury suma ywgranych to zazwyczaj ok 1 mln
to samo ze zdrapkami, w puli np 16 mln do wygrania a koszt wszystkich zdrapek to 64 mln
czemu np w ekstra pensji czy super szansie wygrane padają raz na ruski rok a np w mini lotto prawie codziennie główna wygrana? Uzbierali pewną pulę $ i wtedy puszczają mozliwosc wygranej
ogolnie 40% sie zwraca w keno 50% ale sa mniejsze gorne wygrane i taki maja przykaz od ministerstwa skarbu
super szansa moze byc zmanipulowana - bo losuje komputer tak samo keno
hm watpie... widziales zeby kiedys bylo 20 glownych wygranych np w mini lotto? lotto? Nie. A zapewne wiele ludzi gra te same liczby
a co to da jesli jest 40% puli do podzialu w lotto i mini
a po to wlasnie dali tylko to w necie bo sie boja ze w multi powstana klany
a po to wlasnie dali tylko to w necie bo sie boja ze w multi powstana klany