Wpisy 3 493 341 – 3 493 440
13 lutego 2019 22:59 → 14 lutego 2019 09:31, 100 wpisów
Przesadzasz
emeryt piszesz nie na temat
Przerwa.
arczibalik73 Jutro w Mini możliwe powtórki
Wędrowca netowy do której godziny robisz przerwę?
emeryt a o jakim temacie mówisz ?
emeryt jesteś bardzo dokładny a nie pomyliłeś się czasem o kilka % ?
a ty o jakim ???
bo ja napisałem co na pierwszej stronie
jak otwarłem internet
bo ja napisałem co na pierwszej stronie
jak otwarłem internet
Przerwa do... jutra.
Wędrowca netowy śpij spokojnie
emeryt I Ty te wszystkie wiadomości łykasz jak leci?
I wierzysz w to wszystko co piszą ?
I wierzysz w to wszystko co piszą ?
3 493 332. Sebastian_M tu tak zaraz po abudabi, ale to sie wszystko jeszcze moze zmienic jak np, bym jutro trafil cala np 10 tke w multika tylko ze to by musialo byc w realunarazie w tej grze jest lipa ale pomalutku pomalutku i dojdziemy do tej perfekcji i trafiania i 10/10 spokojnie jeszcze tyle losowan jest w roku przed nami, najpierw poluje na mini ,jak tu trafie to bede myslał o multiku,
wedrowca netowy ja tez kiedys dawno juz dawno mialem trafine w realu w 9/10 ale toibylo juz bardzo dawno ,jakos na poczatku jak wszedł tylko multi lotek, od tamtego czasu to chyba z 8 razy miałem te 8/10 i 7/10 ale o tej stronie tutaj niemiałem zielonego pojecia jeszcze i niewiedziałem zew cos takiego jest, a trafiłem tu zupełnie przypadkowo, cos szukałem w necie i trafiłem na ta stronke chyba z 3 lata sie tej stronce tez przygladałem zanim postanowiłem sie tu zalogowac, i uwarzam ta stronke naprawde jako cos i pozytecznego tez , zawsze ja wszystkim mojim przyjaciolm jak i znajomym grajacym polecam, jedni tu wchodza inni nie, ale wiedza ze takja stronka jest , wiem ze duzo mojich tez przyjaciol grajacych w keno tez tu jest na stronce pod roznymi nickami, jedni przychodza inni odchodza ale wciaz graja i to sie liczy co do innych stronek i o liczbach tak samo wiem zeta stronka tez jest bardzo popularmam tez bez zastrzezen , i tez polecam im np stronke typowanie parkami, , bo to tez jest stronka super jaki ta nasza,tutaj gdzie mozemy sie wszyscy spotkac powymieniac roznymi informacjami tez w roznych dziedzinach,i liczbami i naszymi przemysleniami na temat liczb, duzo fajnych ludzi tu poznałem na multipsasko i na typowanie parkami tez, i chciałbym aby miedzy nami wszystkimi pasnował tu pokój , zebyby niebylo zgrzytów jakis miedzy ludzmi, bo przecieerz gramy wszyscy o jedno i aby wygrac
wedrowca netowy ja tez kiedys dawno juz dawno mialem trafine w realu w 9/10 ale toibylo juz bardzo dawno ,jakos na poczatku jak wszedł tylko multi lotek, od tamtego czasu to chyba z 8 razy miałem te 8/10 i 7/10 ale o tej stronie tutaj niemiałem zielonego pojecia jeszcze i niewiedziałem zew cos takiego jest, a trafiłem tu zupełnie przypadkowo, cos szukałem w necie i trafiłem na ta stronke chyba z 3 lata sie tej stronce tez przygladałem zanim postanowiłem sie tu zalogowac, i uwarzam ta stronke naprawde jako cos i pozytecznego tez , zawsze ja wszystkim mojim przyjaciolm jak i znajomym grajacym polecam, jedni tu wchodza inni nie, ale wiedza ze takja stronka jest , wiem ze duzo mojich tez przyjaciol grajacych w keno tez tu jest na stronce pod roznymi nickami, jedni przychodza inni odchodza ale wciaz graja i to sie liczy co do innych stronek i o liczbach tak samo wiem zeta stronka tez jest bardzo popularmam tez bez zastrzezen , i tez polecam im np stronke typowanie parkami, , bo to tez jest stronka super jaki ta nasza,tutaj gdzie mozemy sie wszyscy spotkac powymieniac roznymi informacjami tez w roznych dziedzinach,i liczbami i naszymi przemysleniami na temat liczb, duzo fajnych ludzi tu poznałem na multipsasko i na typowanie parkami tez, i chciałbym aby miedzy nami wszystkimi pasnował tu pokój , zebyby niebylo zgrzytów jakis miedzy ludzmi, bo przecieerz gramy wszyscy o jedno i aby wygrac
tobie nic nie wierzę
bo ja na stoku
a ty pisałeś, że mnie w kolekturze widziałeś
że grałem za 2000
a to też nieprawda
bo za 49 999
bo ja na stoku
a ty pisałeś, że mnie w kolekturze widziałeś
że grałem za 2000
a to też nieprawda
bo za 49 999
3 493 355. Sebastian_M nie kloc sie z emerytem on lepiej ewie gdzie byl czy w kolekturze czy na stoku, wazne ze grał i to sie liczy
emeryt nie pisałem że Ciebie widziałem tylko pytałem czy to byłeś Ty.
Na drugi raz czytaj ze zrozumieniem co piszę a nie będzie niedomówień
Na drugi raz czytaj ze zrozumieniem co piszę a nie będzie niedomówień
Pisałęm że przy mnie gość w bukmacherkę puszczał za 2000 zł i pytałem czy to był emeryt bo wiem że on też puszcza takie zakłady
arczibalik73 Ja się z nim nie kłocę.
Widzisz gdzieś kłótnię ?
Widzisz gdzieś kłótnię ?
dobra sebastian to juz niewzne kto to był mogłbyc emeryt albo i inny emeryt tez co to jeden emeryt gra w bukmacherke
Luzik
Tak ?
A możesz wkleić ten mój wpis?
sebastian my sie musimy tu zastanowic nad jednym celem na jutro jak tu trafic ta 7/7 jutro wyobraz sobie jakbys ty i ja tak bysmy trafili po tej 7 na glowe
To by było super arczibalik73
arczibalik73 I do tego 5/5 w Mini
sebastian ja jak kiedys dawniej jeszcze rałem w lotka to facet przedemna wysyłał w kolekturze kuponow za sumke 4000 tys zł stałem w kolekturze w kolejce chyba z 2,5 godziny, myslałem ze mnie trafi szlak w tej kolejce bo spieszyłem sie do swojej panienki a wczesniej chiałem wysłac lotka sobie, wtedy jej napisałem smsa ze jeszcze czewkam na autobus ze jeszcze do naszej miejscowosci nie dojechałem, nie mogłem jej powiedziec prawdy b o ona by mi glowe urwała byla przeciwniczka gier liczbowych, i gry w takie zeczy, wiec musiałem ja oklamac czego nielubie bardzo, a ja w ttym czasie stałem w kolehjce za gosciem ktory akurat przedemna musiał wysylac za taka kwote lotki, ludzie ktorzy stali zamna reazygnowali z kolejki ja nie stałem nadal , dziewczyna łykła ze jestem dalej w sasiedniej miejscowosci i czekam na autobus, do naszej miejscowosci, mialem szczescie tez ze akurat niepprzyszła do tego sklepu gdzuie byla kolektura,, a ta kolekture prowadzila moja kolezanka ze szkolnej lawki ze swojim mezem, jak ten gosciu wkoncu wyszedl z plikiem kuponow odetchnełem zz ulga zapytałemn tej swojej kolezanki czy ten gosc tak czesto tu wysyla, powiedziala ze tak ze wysyla raz w miesiacu na kilka losowan, i ze jedzii wszedzie, pozniej jak sie dowiedziałem od kogos zupełnie przypadkowo to gosc ma swoja firme jakas tam stolarska produkuje meble pod zabudowe i sprzeda tak z 2 vsegmenty i za to gra sobie tak o sportowo, ale podobno gosc tez i trafia od czasu do czasu porzadna kasiore , i gra w roznych miejscowosciach nie tylko tu unas w miescie, no wiesz stac go na taki gest mały coo to dlaniego jest te 4000 na gre jak kasy ma jak lodu i jeszcze trafia od czasu do czasu, wiadomoze , ja sie doniego nieprzyrownam nie?
za 4000 zł to se moze wiesz co wygrac? zx reguły zwrot ok 10 do 20% nastepuje
Boże, ale mam pacjentów.
Zazdrość, podlosc, nikczemnosc i arogancja dominują u wielu. Pozdrawiam notujacych złote mysli
3 493 371. Mariuszbemowo to bylo kiedys dawniej teraz to niewiem czy gosc jeszcze gra, , a moja ta kolezanka zsprzedała swoj sklep i wyjechała za granice z mezem, kto iny to kupol i tez prowadzi tam nadal kolekture, ale ja juz tam niechodze do tamtej kolektury bo i z ta panienka swoja tez niejestem juz wiec mi tam nie podrodze jest zreszta tam kiedys bylem to byl tam remont , a w kmoja blizej kolektora byla wtedyu zamknieta i wtedy lmultika nie wysłałem a miałbym wtedy 8/8 trafione jakbym wysłał ale sie wtedy tak wkorzyłem na nich ze wieczorem gdy bylem wysłac pozniej to dostali opiernicz, za zamkniecie kolektury przed czasem, , ale jak pozniej sie dowiedziałem mieli awarje lottomatu i cos tam ze swiatłem bylonie tak w tym sklepie, , sam na siebie bylem wkurzony ze niewysłałem wtedy tej 8/8 bo niemiałem gdzie to zrealizowac a do nablizszego CPN bylo 2,5 km, ale ja niekorzystamnm z cpnu bo niemanm auta a tez niewiedziałem ze tam sa lottomaty tez , i niewysłałem tej feralnej 8/8 ,
psychiatra o jakich pacjentach piszesz teraz tu co?
psychiatra o jakich pacjentach piszesz teraz tu co?
Siedzicie nad tymi cyferkami, ludzicie się nadzieja wygranej, analizujecie mapki, statystyki, bez pojęcia matematycznego. Kiedyś, gdy losowaly liczby sierot i, szóstki padały często i dużo. W dobie komputerów padają sporadycznie. Wy walczycie z systemem, który w sekundy ustala jakie liczby nie są w grze. No, cóż, nie przekonam Was. Pomyślności.
Nie mam na myśli Ciebie arczibalik, bo Ty jesteś wzorem kultury i życzliwości. Przerazaja mnie wypowiedzi niektórych osób, a jest mnostwo
Nie bede czytał komentarzy, bo wiem kto mnie zaatakuje z rana. Jest mi obojętne co i kto o mnie myśli.
3 493 376. Psychiatra widzisz i tu sie mylisz nigdy niekorzystam z zadnych maszyn, programow i generatorow jakis , nie bawiew sie jakimis mapkami, statystyki prowadze sobie sam na swoje potrzeby i notuje sobie liczby ktorymi od czasu do czasu gram, zapisuje sobie liczby ktorymi cos trafiam i je zbieram do kupy inimi gram, do tego jest mi potrzebna tylko kartka i olowek, ze jakies tam komputery nieraz biore i kresle liczby tez jak to mowie z kosmosu i wysyłam bedzie to bredzie a nie tonie nie ludze sie wygranymi, albo trafiam i wygrywam albo i nie, tak to prawda kiedys gdy niebylo komuterow , bylo latwiej trafic ta 6 w lootto jak teraz, teraz sa komputery systemy rozne i wszyastko to przeliczaja i koryguja roznosci, sa wymieniane tez i dosc czeasto te bebny losujace, poprostu technika tez idzie do przodu i coraz trudniej jest cos trafiac, ale niezapominajmy ze te maszyny wymyslił człowiek i ze maszyny tez sie i psuja a człowiek nadal mysli choc tez i jest omylny, niema czegos takiego uniwersalnego i nigdy niepsujacego sie, , ato ze od czasu do czasu ktos gdzies cos trafi to jest tylko lud szczescia i to sie ceni, tez, ja grałem w lotka od mlodych lat i gram nadal. moze i kiedys jeszcze w swoim zyciu i trafie ta glowna wygrana a moze i nie, ale bede grał dopoki mbede mial za co i dopoki bede zyl, aczy trafie cos czy nie to czas pokaze, gram zabawowo, i nierzucam sie zmotykom na ksiezyc jak tu widze co niektorzy wszystko stawiaja na 1 karte i graja za wielokrotnosc nawet stawki nawet na 1 liczbe mnie osobiscie by bylo szkoda grac tylko na 1 liczbe jak grac to najmniej na 5 liczb w tego multika , niewolno byc pazernym na kase lepiej wygrywac mniej a czesciej jak raz na jakis czas
Arczibalik73, ja wiem, że Ty jesteś inny. Myślisz inaczej. Gratuluję rozsądku
Każda pliszka swój ogonek chwali
...i z tą "złotą myślą"-DOBRANOC
...i z tą "złotą myślą"-DOBRANOC
3 493 380. Psychiatra no dziekuje tak jestem inny do wszystkiego podcghodze z lekkim przymrozeniem oka , chciałbym wygrac tak jak ini tez wygrywaja ale nie zucam sie z przysłowiowa motyka na ksiezyc . ale wierze ze jeskli mam trafic to to trafie, kiedys tam moze, gram ostatnio w mii lotka czesciej jalk multika , kiedys wiecej grałewm w multika jak w mini ale od kiedy zauwazyłem ze trafiam ods czasu do czasu wiecej w mini lotka niz w multika to pilnuje tej gry bardziej, i na ta gre jestem bardziej nastawiony , co do multika ods czasu do czasu wysyłam tez multika ale ostatnio bardzo sporadycznnie, poniewaz malo ostatnio cos tam w ta gre trafiam dlatego od ostatnie 5 miesiecy moim piorytetem w grach jest mini lotto, tu czesciej trafiam i dlatego tutaj gram w ta gre , choc niewygrywam tu jakis kolosalnych kwot jak inni ale gram tak aby miec na nastepna gre a nawet na cały miesiac ,a tez i widze ze duzo osob tu tez i trafia ta głowna wygrana raz jest ona raz jej niema, ale gram systematycznie dzien w dzien, raz trafiam raz nie ale gram dalej, i jednym ukladem liczb nie kilkoma jesli ma byc to bedzie na tym jednym ukladzie i niebawie sie w jakies tam systemy, tylko zwykly podstawowy kupnik za 1,25zł
nie wiecej dzisiaj puscilem 2 zaklady wiecej zamiast tego multika, ale to byl wyjatek jutro spowrotemm ide wysłac jedno okienko na mini, trzeba oszczedzac aby miec na dluzszagre w ta gre, bo gorzej jest jak sie skonczy kasa niema zaco wysłac a tu np zaczynaja wychodzic liczby ktorymi grasz a tu niema za co wysłac nieraz bylem w takiej juz syytuacji, dlatego uwazam ze trzeba grac na spokojnie aby zawsze z dnia na dzien miec na wysłanie tego chos jednego okienka i dalej brac udział w tej zabawie, i grze, a nie jak cpo niekturzy widze ze pisa a wysłałem za 10 krotna styawkez plusem ah jak wygram to bede mial, a tu nagle wychodza inne liczby i lipa po całosci jest, i co i 10 krotna stawka i kupon do kosza idzie i pozniej ktos pisze niegram zbankrutowałem albo np przegrałem juz 260 zł no tak jaskl grasz systemami i nietrafiasz nic to tak jest ja , tez gram tak jak kazdyt inny ale gram za podstawowa stawke niew za wielokrotnosc niechce trafiac systemami a ta zwykla 5/5 liczb i mi to wystarczy, ja w ubiegłym roku grałem przez ponad 8 miesiecy za 70zł, co jakis czas wysyłałem na przemian raz mini raz multi, i tak jak cos trafilem to odkladałem to na kupke i grałem nadal, jak mi sie skonczyla kasa to brałem z tej kupki, i dalej grałem niebyoly to duze sumy ale na gry starczylo nieraz bylo tak ze splukałem sie na 000 kilka dni niegrałem,, wtedy , iles groszy zostalo mi z zakupow zlozyłem do kupy i wysłałem mini lotka, i o dziewo w tym danym dniu trafilem znow 3/5 i wpadlo np te kilka złotych i juz bylo na pol miesiaca na gre, sdprobujcie tak niepracowac wogole z 3 lata np i grajcie w tym czasie w gry losowe , zacznijcie zupełnie od zera, wtedy poznacie tzw moc pieniadza i wtedy wszyscy bedziecie sie zastanawiac nad kazda wydana złotowka,zobaczycie jaka wartosc ma ten pieniadz , bo jak ktos tego nieprzejdzie to wydaje mu sie a co tam stac mnie jest na ws\zystko, i gram za ile chce, tak to prawda czym mamy duzo chcemy jeszcze wiecej ale pomyslmy ze kiedys moze przyjsc tzw trudny czas i trzeba bedzie zacisnac pasa i zaczynac wszystko od nowa zupelnie wszystko od zera, ja tak mialem kilka razy juz w zyciui wiem na czym to polega niezawsze slonce swieci jasno iniezawsze jest tak jakbysmy chcieli aby bylo
dobra ale teraz juz koniec tu długich tekstow z mojej strony ,trzeba przejsc do podumania nad liczbami na jutro zeby cos sklecic na losowania,
dzisiaj juzz jest dzien, wazeliniarza, tynkarza, i budowniczych wiec wszystkim wykonujacym ten zawod zycze wszystkiego najlepszego i uwarzajcie w pracy na wale tynki , , a wszystkim zakochanym duzo zdrowia,milosci i wysokich wygranych w co kolwiek gracie
No to wsio najlepszego dla majfanow itp płci nie jakiej z okazji walentynkow bawcie się dobrze
hodowla roślin,ssaków i ptaków
Dziewica pospolita - roślina krótkotrwała, wymaga szczególnej pielęgnacji. chętnie poddaje się flancowaniu. Po przepikowaniu przestaje być dziewica
Stara panna - roślina długotrwała i pnąca, czepiająca sie wszystkiego i wszystkich. Żyje w miejscach odosobnionych - nie wiadomo z kim.
Kochanka - roślina kwitnąca, pasożytnicza, z gatunku motylkowatych. Wymaga dużo wilgoci i częstych zmian klimatycznych. Z uwagi na wysokie koszty, w naszych warunkach trudna do hodowli domowej. Kwitnie nocą.
Żona - pożyteczne zwierze domowe, pociągowe, bardzo nerwowe ale wytrwale. Zazwyczaj żywi się odpadkami. W hodowli domowej bardzo opłacalna, przynosi duże korzyści.
Dziewica pospolita - roślina krótkotrwała, wymaga szczególnej pielęgnacji. chętnie poddaje się flancowaniu. Po przepikowaniu przestaje być dziewica
Stara panna - roślina długotrwała i pnąca, czepiająca sie wszystkiego i wszystkich. Żyje w miejscach odosobnionych - nie wiadomo z kim.
Kochanka - roślina kwitnąca, pasożytnicza, z gatunku motylkowatych. Wymaga dużo wilgoci i częstych zmian klimatycznych. Z uwagi na wysokie koszty, w naszych warunkach trudna do hodowli domowej. Kwitnie nocą.
Żona - pożyteczne zwierze domowe, pociągowe, bardzo nerwowe ale wytrwale. Zazwyczaj żywi się odpadkami. W hodowli domowej bardzo opłacalna, przynosi duże korzyści.
Kawaler - ptak przelotny. Dzieci swe podrzuca innym i wówczas zmienia miejsce pobytu. Jest przebiegły i trudny do schwycenia w sidła.
Stary kawaler - grzyb trujący o gorzkim smaku. Żyje przeważnie sam lub w symbiozie z purchawka pospolita.
Maz - zwierze domowe z gatunku leniwców. Ze względu na dożą żarłoczność, w warunkach domowych przynosi straty. W hodowli - nieopłacalny. Pochodzenie - skrzyżowanie trutnia z padalcem.
Rozwódka - należy do owadów występujących w dużych ilościach, znana w przyrodzie pod nazwa "szarańcza". Samiczki pozostawia w spokoju. Samców niszczy od korzenia. Czyni szkody w ubraniu, zwłaszcza w kieszeni.
Wdowa - wierzba z gatunku plączących. Szybko pulchnieje z braku zdrowego korzenia. Nadaje sie do przerobu na fujarki.
Stary kawaler - grzyb trujący o gorzkim smaku. Żyje przeważnie sam lub w symbiozie z purchawka pospolita.
Maz - zwierze domowe z gatunku leniwców. Ze względu na dożą żarłoczność, w warunkach domowych przynosi straty. W hodowli - nieopłacalny. Pochodzenie - skrzyżowanie trutnia z padalcem.
Rozwódka - należy do owadów występujących w dużych ilościach, znana w przyrodzie pod nazwa "szarańcza". Samiczki pozostawia w spokoju. Samców niszczy od korzenia. Czyni szkody w ubraniu, zwłaszcza w kieszeni.
Wdowa - wierzba z gatunku plączących. Szybko pulchnieje z braku zdrowego korzenia. Nadaje sie do przerobu na fujarki.
Cześć
Miłego dnia
Miłego dopóki nie przyjdzie wieżba płacząca lub szarańcza
Avteraz do liczb
18 24 67
Zbigniew jesteś pewny ?
Zaq Brachu
Kedxior
Czekamy na Walentynki
Czekamy na Walentynki
Zaq dziś musze się wykazać
Zaq czym się nachapałeś ?
3 493 418. zaq69 2019-02-14 (09:15) lotto 8,16,18,24,25,37
Sebastian
uprawiałes juz sex
Cóż za pytanie ?
Sebastian
uprawiałes juz sex
Cóż za pytanie ?
zaq69 Dlaczego zadajecie mi pytania osobiste ?
Chcecie napisać o mnie książkę ?
Chcecie napisać o mnie książkę ?
zaq69 W takim razie uświadom mnie słucham
hm zastanawiam sie czy u buka nie zagrac od tak sportowo za 3 gora 5 zl pare spotkan na remisy
Lazio-Sevilla
Galatasaray-Benfica
Slavia Praga-Genk
Krasnodar-Leverkusen
Galatasaray-Benfica
sie jeszcze zobaczy teraz multi 60 z 70 marza mi sie i tyle spadam w mapcie
Lazio-Sevilla
Galatasaray-Benfica
Slavia Praga-Genk
Krasnodar-Leverkusen
Galatasaray-Benfica
sie jeszcze zobaczy teraz multi 60 z 70 marza mi sie i tyle spadam w mapcie
Za które włosy ?
zaq69 i jak zaprowadzisz za te włosy do jaskini to już po wszystkim ?
zaq69 Moje pytanie brzmi
Gdzie Ty znajdujesz tyle jaskiń ?
Gdzie Ty znajdujesz tyle jaskiń ?
przed chwilką łoczęta mi śie zamknęły kimka ...i widziałam ogromną kupkę w pampersie...aż się zdziwiłam że dziecko tyle może
Dusia
To dobry znak.
Powinnaś dziś zagrać bo masz duże szanse na wygraną
To dobry znak.
Powinnaś dziś zagrać bo masz duże szanse na wygraną
Moje liczby na Mini, niech będą dla Was upominkiem na Walentynki:
2,8,10,16,19,24,25,29,30,31,37,39,42.Koniecznie zagrać systemem na 12
2,8,10,16,19,24,25,29,30,31,37,39,42.Koniecznie zagrać systemem na 12
zaq69 To niemów w przenośni tylko konkretnie co i jak
Faryzeusz