Wpisy 349 270 – 349 369
18 czerwca 2011 15:06 → 18 czerwca 2011 17:16, 100 wpisów
to co? Chyba pójdę teraz zrobić zdjęcie kuponu i wrzucę tutaj... żeby nie było 
dzięki Andro

dzięki Andro

wiesz co kusy....... baby moze sa głupie ale faceci są jeszcze glupsi..... zupelne dno... ile ty masz lat 5? 3?
pozytywka -> nie daj sie sprowokowac!!!!!
pozytywka -> nie daj sie sprowokowac!!!!!
O L I W I J A wystarczająco ,nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz.
widzisz kusy zazdrościsz Andromedzie ze dobry interes prowadzi......
Twoje słownictwo zajeza rynsztokiem.... co ciezko sie wylizac?
Zal mi ciebie dziecko.....
Twoje słownictwo zajeza rynsztokiem.... co ciezko sie wylizac?
Zal mi ciebie dziecko.....
Lubicie trzaskać laski na prawo i lewo... Aż wam ustami przecieka...
pozytywka
luzik - o wskanie było do mnie
są sytuacje, kiedy wskany są wskazane i są mniej potrzebne
kootku,
pukona mogę pokazać, na więcej nie licz
no, może fragment ajpi

yapa
bez takich ja nieme kino pamiętam /z tytułami gorzej/
dobra

luzik - o wskanie było do mnie
są sytuacje, kiedy wskany są wskazane i są mniej potrzebne
kootku,
pukona mogę pokazać, na więcej nie licz
no, może fragment ajpi

yapa
bez takich ja nieme kino pamiętam /z tytułami gorzej/

dobra

oliwija kaszka staremu wystygła,to niech się częściej myje brudas jeden
kusy-> stwierdzam u ciebie zespól odstawienny - dawno smoczka odstawileś? biedny to jeszcze potrwa....
kusy dalej co milczysz, postawiłem na Ciebie 2 zł, ni rób mi tego, dawaj ripostę ..
kusy przeszukuje wikipedie zeby zobaczyć co to znaczy zespól odstawienny.
anzu szkoda słow,wszystkie te baby to szmaty a andromeda i klarak to szmaty numer 1,egzekwo.
Pierwszy raz w życiu wrzucam tu skan kuponu, ale robię to z prawdziwą przyjemnością 
Następny będzie 10/10
http://imageshack.us/photo/my-images/834/obrazyc.jpg/

Następny będzie 10/10

http://imageshack.us/photo/my-images/834/obrazyc.jpg/
kusy rozumiem ze do bab zaliczasz własną matke....
zespól Downa? wiesz co to wogole jest? czy tak piszesz bo dzieci w podstawówce klepią takie androny- aaaaa nie wisz co to andron? Taki był poeta Brzechwa napisał wierszyk dla dzieci Androny..... ale dla ciebie zbyt trudny tekst.
zespól Downa? wiesz co to wogole jest? czy tak piszesz bo dzieci w podstawówce klepią takie androny- aaaaa nie wisz co to andron? Taki był poeta Brzechwa napisał wierszyk dla dzieci Androny..... ale dla ciebie zbyt trudny tekst.
dobra idę bo szkoda czasu na szmacichy i inne materiały sciero podobne
andromeda-> wiesz co dziecko sie nudzi , kaszka wystygła pampers przecieka a mamy nie ma w domu... to musi sie czymś zająć. i jeszcze wredna matka smoczka zabrała a to prowadzi do napięć nerwowych ..... wspolczuje dziecku.
pozytywka
dzieki za link
dzieki za link

oliwja...ja nawet nie czytam wpisów klonów...po prostu omijam teksty..i rozmawiam tylko z przyjaznymi osobami...szkoda sobie oczu psuć...

nie wiem kto tu jest klonem kto nie.... ale dzis stoczyałm podobna walkę z pseudo kolezanka mojej córki. najpierw ciuciu ciu..... a potem zaczeły sie wyzwiska w stylu tego tu klona.... jak do tamtej zadzwoniłam to nie była łaskawa telefonu odebrac i posypały sie wyzwiska pluz zastrasznaioe młodej.... potem polecaiły wyzwiska w moja stronę..... jak jej napisalm ze w poniedziałek ide z sms-ami do dyrektora to sie skonczyło. potem dzwoniła do mnie matka tej dziewczyny z przeprosinami i prosbą zebymn tylko nie sżla do dyrektora bo młoda straci szanse na świadectwo z paskiem.... a co mnie to obchodzi.... taki uczeń nie powinien mieć wyróznienia....
Oliwia.popieram!! na zewnatrz cukierkowe dziecko a tak naprawde to zepsute . uwazam ze powinna poniesc konswkwencje, jesli tak zawsze bedzie jej uchodzic płazem to tak naprade nigdy nie odczuje kary za to co zrobiła.
ide na obiadek..dziś pozno..bo cały dzień sprzałam,, tylko na chwile przyszłam wyniki zobaczyć...
ja juz od jakiegos czasu walcze z tego typu zachowaniami.... no i wychodzi to na dobre... tylko ze rodzice maja to gdziec. w kalsie było 29 osob jest 17 ... bo rodzice chornia dzieci przed wszystkimi konsekwencjami... to samo w moim przedszkolu-> tylko tu mam rodziców ,którzy sie już przyzwyczaili ,ze ja nie chce zle dla ich dzieci . po kilku latach wracaja z podziekowaniami ze naprostowalm ich dzieci bo teraz albo rodzice by byli w piachu albo dzieciak w poprawczaku.... a tu.... masakra... matka ma dwie corki jedna 18 lat druga 11 obie diabły wcielone i mamusia tez
nikt sie ni e kłoci wrecz przeciwnie, sprowadza sie niektórych na ziemię
Oliwia ja Cie popieram. nie raz dzieci to w domu aniołki a na zewnatrz. to az strach. gorzej niz dorosli, potem bierze sie brak szacunku do wszystkiego z życiem włącznie
saltosky -> dzieki.... dzieci trzeb akrótko trzymać od poczatku... potem wyratsta takie barchło co to podpal ludzi i boicany bo sie naogladało bajek albo nagrało w gry... "masz jeszcze 9 życ... "masakra
a co ma misiek do 56 pewniaka?dobra ide stąd bo nie można o cyfrach pogadać.

witaj oliwia,miałam kiedyś podobny przypadek w klasie mojej córki;dziewczynki sie kłóciły a matka sie wpierniczała między nimi koszmar;do dziś ta druga nie ma koleżanek z byle gównem leci na skarge do matki a ta przychodzi do szkoły i robi jazde,wszystkim..paranoja..
wiesz ja sie nie wtrącam... jak sie klocą... ale jeśli ta kolezanka wysyla na moj telefon pod moim adresem bluznierstwa nie moge nie reagować....
nie ,no jasne że tak..jak to mówią każda matka broni swoje dziecko..w klasie dyrektor upomniał matke..ale czy to coś da ??
ja mojej corki nie bronie bo nie byla dłuzna tamtej- broniła sie... ale wycieczki pod adresem rodzicow rodzeństwa sa nie na miejscu tudzież wysywanie dzieci od głupoli, downów. Ta dziewczyna ma "odpowiedni " zasób słownictwa... uzywa ile wlezie....
witam wszystkich jakie macie pewniaczki na wieczorne losowanie mm przydaloby sie oskubac chociaz troszke ts
WITAM WSZYSTKICH 
jak tam się czujecie po dachowej imprezce

nikt nie spadł z dachu?

jak tam się czujecie po dachowej imprezce

nikt nie spadł z dachu?

teraz jestem spokojny , juz typowałem wszystko git 

dziś wracam do tematu powtórek, czy ktoś z szanownych specjalistów grał kiedyś zakłady na więcej niż 10 losowań w MM ??? Jest strasznie dużo powtórek w ostatnim czasie 

Chciałem zakomunikować iż dostałem oficjalną zgode na zrobienie disco dens party od Administratora stronki Pana Janusza. Bardzo podobała mu się wczorajsza zabawa i wyraził zgodę aby dziś zrobić ponownie zabawę integracyjną aby zjednoczyć ludzi grających w mm. Także o 20:00 zaczynamy i Pan Janusz także zagości na naszej zabawie.Serdecznie mu dziękuję za miłe słowa wsparcie oraz Zapraszam na DENS DISCO PARTY BIS.
Wreszcie zrobimy porządek na czacie i będzie rodzinnie a nie jak kiedyś pisanie o byle czym i byle co bez wyzwisk obrażania publicznego i takie tam inne.
Darek jestem za , a nawet mysle czy nie mozna by poprosic Pasko aby zrobił tzw . pokoje w których trzeba sie logować. tu moze kazdy przyjsc, patrzec o czym sie pisze .
prosze Cię bardzo,integrujmy się ;a w nawiasie mówiąc najlepiej dogadać sie przy flaszce

porządek pora zacząć od siebie Dariuszu Witkowski wtedy będzie "kuźwa git" buhhhhhhhhahahaaaaaaa!!
Ponieważ szykuję muzykę i nie mogę podziękować wszystkim po kolei Mówię ogólne Dziękuję tym którzy przyłączają się do mojego apelu.
Czat jest nasz lotto mm Górą naszych wyzwań
Trzymajmy się RAZEM bo osobno zginiemy.
Czat jest nasz lotto mm Górą naszych wyzwań
Trzymajmy się RAZEM bo osobno zginiemy.
kumam ze to co wczoraj i dzisiaj od rana ..jest ,,Rodzinny,, czat
czy mamy dzisiaj 1- kwietnia
czy mamy dzisiaj 1- kwietnia

dobra co tu jest grane
zakładacie jakąś rodzine
no a kto ma rodzić bo jak się domyślam do robienia chętnych nie brakuje 
zakładacie jakąś rodzine
no a kto ma rodzić bo jak się domyślam do robienia chętnych nie brakuje 
OK bawcie się dobrze ale dlamnie to jest popis przed widownią i robicie z nas głupków,bo kazdy znas wie ze to zabawa na niby,niekazdemu to się podoba.

i oto chodzi ,,,, zenada,,, 

Podaję 7 kupioną na ch/tr03.06.27.33.39.42.43.
Darku W. porządek to będzie wtedy kiedy wszyscy rzetelnie sie PRZEDSTAWIA
to jest :E-mail,wiek,imię
to jest :E-mail,wiek,imię
mam poważne zastrzeżenia do rankingu i top 100 jesli chodzi o typowanie dziesiatek. Ten ranking nic nie mówi o osobach najlepiej typujących a jedynie pokazuje ze cos się komuś przytrafiło pierwszy w top 100 na 29 zakładów uzyskał 62 trafienia a to jest poniżej sredniej matematycznej w chybił trafił dlatego myśle że powinien powstać dodatkowy ranking pokazujący osoby najlepiej typujące bo ja przezywam załamanie nerwowe ostatnie 30 zakladów to mój najgorszy wynik od 2,5 lat uzyskalam zaledwie 85 trafień a moje srednie wyniki to 110 trafień co myślicie o dodatkowym rankingu bo ja lubie się zmagać z najleprzymi a nie z tymi co co jak slepej kurze trafiło sie ziarno. 

Gumi.To jest 7 kupiona na 2 losowania.
ostanie 7 losowan
wybierz sam , www
--------
http://www.iv.pl/images/83333112373507119236.jpg
------
powodzenia
wybierz sam , www
--------
http://www.iv.pl/images/83333112373507119236.jpg
------
powodzenia