Wpisy 3 487 773 – 3 487 872
8 lutego 2019 20:36 → 8 lutego 2019 21:41, 100 wpisów
Nie może być w Polsce wygrana w Eurojackpot bo to wszystko jest ustawione komin magnetyczny a w innych pozostałych krajach czyli 16 pozostałych to dają wygrać tylko nas d..mają...
No co wielo nikowcu x1000000 nie odpowiadasz milczysz nie gadasz myślisz że jak wygrałeś pare razy 5/5 w Multi Multi i 8/10 toś milioner tacy jak ty nie mogą bo tobie już palma od..jechała od paru złotych ty byś zrobił jak ten drwal co trafił dwie szóstki w lotto i palma udeżyła dyskoteki 20 aut a na koniec żaľosnego marnego życia do kołchozu z powrotem dno i wodorosty
zbieram 5 liczb w mini, i 5 liczb w multi...podsyłajcie
zapisze, zobaczymy czy wejda
ok
U Janosika w liczbach do EJ.
Na 9 liczb dwie trafione i jedna z dodatkowych.
21 - 24. ... 4.
Na 9 liczb dwie trafione i jedna z dodatkowych.
21 - 24. ... 4.
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 4 x 178 543,00 zł
3 487 786. multipasko 2019-02-08 (20:52)
Dopisano wygrane Mini Lotto odnotowano w Polsce 4 x 178 543,00 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto odnotowano w Polsce 4 x 178 543,00 zł
zbigniew_q takie wygrane to w mini za 1,25 a nie 12.50.
wiem
Jedna wygrana przypada statystycznie na... 250 000 zakładów.
Albo: Jedna wygrana przypada na 4 000 kolektur.
Tylko grać.
Tylko grać.
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
Padła główna wygrana w wysokości 63 248 942,30 EUR w kraju Niemcy
o kur..jakiś gebels już bunkier buduje
albo ciapaty trzasnał
w Niemczech ale gdzie?..
u nas nawet kolekturę powiedzą i najgorsza wioske na zadupiu..
Tylko ze w Niemczech 2 euro jacekpot kosztuje
przy zarobkach 1500 lub 2500 euro, można poszalec
No tak Polak jest zawsze dy..ny gra za 12,50 szkop za euro i to jeszcze od wygranej nie odprowadza podatku kto rządzi k...a naszym krajem do ch..a wafla
Forsami ktoś kto bierze za to kasę
co zagrac za 8.60 zl ( 2 euro) a co za 12.50 PLN
Kumulacja Eurojackpot: 43 000 000 zł
dotam 100 zl wydac na lotka to i tak mysle ze dużo.
Panoramix Ty mnie nie utulaj ale takie są niestety fakty albo zabory albo rozbiory obozy faszyzm i komunizm i zdrada całe życie ktoś nas robi w jajo nas zwykłych ludzi tego kraju..
jak powiedziałem gościowi z Ts co dowozi im materiały że EJ to kaszana to prawie by mnie pobił
Ja i tak na tym nic nie tracę czasu...
ja Makaron ludzi w h...ja robi to wychodzą i strajkują...a my ???...benzyna będzie po 10 zl za litr i Polak będzie jezdzil
"damy rade"..hehe..trzeba pasa zacisnąć...wszystko drożeje..
żw w euro to wiadomo ale jakie kwoty w poszczególnych stopniach i jak to wychodzi na pln
przezyłem na swiecie już ponad 14 tysięcy dni, jakby rodzice codziennie zdawali lotto to jak myślicie , dawno bym był bankrutem czy milionerem?...haaa
850 tys kombinacji w mini to kropla w oceanie
szofer218
zapisałem moje w mini lotto teraz 10 zakładów w stałych zestawach dopiero teraz bo Sebastian już moimi nie zagra nie zdąży
Zibi się obudzł, czuję wiosnę
Islandorka 7 minut wiesz o co chodzi
}
Ja i ty siabadabada mydełko fa
Czy chodzi wreszcie no s.. z nią...
Macie kupony czy na sucho bo żona wam nie dała
4 wpadnie
Złoty chyba we wojsku
zbigniew_q 16 stycznia Twoje liczby byly
Dzisiaj w mojej kolekturze byl koles z kuponem chcial wyplacic wygrana a kolektorka powiedziala ze juz kasa z kuponu zostala wyplacona, ja sie pytam jakim cudem jak mial kupon? Slyszalem ze juz byly takie przypadki z czyms takim ktos wie co tu jest grane?
Madman...podróbka
ja bym ja mial wygrana powiedzmy kilkaset tysiecy i by mi tak powiedzieli ze wyplacona to bym poszedl na droge sądową
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102