Wpisy 3 487 525 – 3 487 624
8 lutego 2019 16:59 → 8 lutego 2019 17:54, 100 wpisów
Dotam, właśnie sobie wyobraziłem sierściucha, który ląduje z telemarkiem na 4 łapy
była do Ciebie aleś wtedy uciekł z czata,mylałam zę choć czytał...
Loretka , ja nigdy przed Tobą nie uciekam. Ty koniecznie musisz mi się oświadczyć w postaci tej recenzji
bitwa z Niemcami dzisiaj wieczorem o kasiorę...
Kocham sporty zimowe ale nie uprawiam ze względu, że mi sie wiecznie stopy rozjeżdżają
Było,mineło...teraz kocham Karola jak zobaczyłam cały koncert na dvd...
Loretka ...rozumiem ...Przeminęło z wiatrem ...eghhh co to był za romans
Loretka, spodobało mi się jak nazwałaś to jego zachowanie na scenie , pokroju Jimma Morrisona Coś w tym jest
jeden facio z dziewczyną robili bara, bara na oknie i dziewczę wypadło
Dzisiaj w EJ, Kraków, Olkusz,Lacut,Tarnów, Jarosław, Poznań, Gdynia
Tato ?...Mama rozmawia z sąsiadką , to czas przeszły , teraźniejszy czy przyszły ? ...pyta Jasiu ojca odrabiając j. polski...stracony synku , stracony
Ta muza z nim stworzona,jest bardzo subtelna i wyrazista,jestem pod wielkim wrazeniem młodego człowieka i Mistrza Gila i Wielkiej Satomi...ehhh ito Nasza kapela...
W EJ atakujemy: 1,10,33,46,50 ( 1,6)
Jeszcze panna na wydaniu.Mam dopiero (...)lat
3 487 460. tomi77 2019-02-08 (15:18) Lotki male
A bo piątek to nie mój dzien
rozumie ze to nie Two dzien, sorki mze dopiero teraz odpisuje ale chwilke mnie tu niebylo na czacie i przy kompie jesli chodzi o gre w EJ to ja wto niegram wcale moim zdaniem to jest wyrzucenie kasy w bloto, i z tego co wiem to wlasnie najwiecej niemcow w to trafia a dla nas zostaja tylko ochłapy, wiem ze w polsce tez ktos tam kiedys w tpo cos złapAŁ , ale ilu jest takich ludzi co wto wygrało w polsce głowna wygrana 2 czy 4 amoe wiecewj, co? ja wtpo niegram wole grac w mini lotka tu gdzie sarealniejsze dlamnie wygrane, tu gdzie moge cos zyskac sam, za cdene jednego EJ mam 10 mini lotkow czyli 10krotna mozliwosc trafienie gwarantowanej 5/5 w mini, ale okej uwarzam ze jesli ktos niema co z kas robic i wierzy ze poprze EJ wygra odrazu to niech gra, moze akurat mu szczescie dopisze, ja tam nikomu niezazderoszcze grajcie i wygrywajcie wszyscy i jak nawiecej dokladajcie do niemieckich portweli, jak najwiecej i przytym tez do konta TS, ja tam w to niegram bo mi starczy mini gra i multi wiecej niepotrzebuje, i uwarzam ze ci co wysyłaja jak tu czytam po te 20 kuponow anawet moze i 100 tez to znaczy ze sa chytrzy na pieniadze, a jest takie powiedzenie chutry 2 razy traci, tak to praawda jest zawsze , dlatego ja tez W EJ nie gram nie chce tych milonow wystarczy mi tylko to co jest w mini za 5/5 i tylko to bym chciał trafic, t\k zeby sobie zapewnic tzw byt dopoki bede zył pozniej mi juz nic nie bedzie potrzebne kiedy odejde z tego swiata, ziemskiego, do grobu pieniedzy niezabiore wiec chce tylko tyle wygrac aby bedac tu na ziemi godnie zyc nic wiecej nie oczekuje ,miliony niech wezma sobie inni, ktorzy tego pragna mi tego niepotrzeba, a ta skromna kwote w mihnji lotto to bym po wygraniu jakos nalezycie zagospodarował sobie tylko ze najpierw musze to trafic,
A bo piątek to nie mój dzien
rozumie ze to nie Two dzien, sorki mze dopiero teraz odpisuje ale chwilke mnie tu niebylo na czacie i przy kompie jesli chodzi o gre w EJ to ja wto niegram wcale moim zdaniem to jest wyrzucenie kasy w bloto, i z tego co wiem to wlasnie najwiecej niemcow w to trafia a dla nas zostaja tylko ochłapy, wiem ze w polsce tez ktos tam kiedys w tpo cos złapAŁ , ale ilu jest takich ludzi co wto wygrało w polsce głowna wygrana 2 czy 4 amoe wiecewj, co? ja wtpo niegram wole grac w mini lotka tu gdzie sarealniejsze dlamnie wygrane, tu gdzie moge cos zyskac sam, za cdene jednego EJ mam 10 mini lotkow czyli 10krotna mozliwosc trafienie gwarantowanej 5/5 w mini, ale okej uwarzam ze jesli ktos niema co z kas robic i wierzy ze poprze EJ wygra odrazu to niech gra, moze akurat mu szczescie dopisze, ja tam nikomu niezazderoszcze grajcie i wygrywajcie wszyscy i jak nawiecej dokladajcie do niemieckich portweli, jak najwiecej i przytym tez do konta TS, ja tam w to niegram bo mi starczy mini gra i multi wiecej niepotrzebuje, i uwarzam ze ci co wysyłaja jak tu czytam po te 20 kuponow anawet moze i 100 tez to znaczy ze sa chytrzy na pieniadze, a jest takie powiedzenie chutry 2 razy traci, tak to praawda jest zawsze , dlatego ja tez W EJ nie gram nie chce tych milonow wystarczy mi tylko to co jest w mini za 5/5 i tylko to bym chciał trafic, t\k zeby sobie zapewnic tzw byt dopoki bede zył pozniej mi juz nic nie bedzie potrzebne kiedy odejde z tego swiata, ziemskiego, do grobu pieniedzy niezabiore wiec chce tylko tyle wygrac aby bedac tu na ziemi godnie zyc nic wiecej nie oczekuje ,miliony niech wezma sobie inni, ktorzy tego pragna mi tego niepotrzeba, a ta skromna kwote w mihnji lotto to bym po wygraniu jakos nalezycie zagospodarował sobie tylko ze najpierw musze to trafic,
Dobrze że nie robiła testu z kotem na prędkość światła. Kolega robił . Nad ranem wyszedł na balkon, wziął kota w jedną rękę za ogon , lampe za sznur , w drugą Spuścił lampe i kota i sie drze...luudzie luuudzie , wąśnie udowodniłem, że kot porusza sie z prędkością światła
Ale Pan Pasko pisał, by oskubać Niemców, to dawaj, do ataku na Niemca!!!
Ja tam sie nie lubię bić. Babcia mi wpoiła zasadę, że dobrze iż Bozia , stworzyła ucieczkę
Loretka, taka nasza natura. Całe życie poszukujemy i to jest fajne
Ja gram w EJ i to duuuzo. W każdy piątek wysyłam po 2 zakłady w każdej napotkanej Kolekturze.Od Rzeszowa do Krakowa wysłałam 22 zakłady.Co mi tam, wygram, nie wygram, ale pdreperuje budżet Polski i przyjaciół.
Fryzjer , grabarz, meliniarz i piekarz , to 4 , zawsze na topie zawody świata
Tak to jest,,,,ja zaraz lece z psem...poszukać psich miejsc i nadac cos ....
zycze powodzenia na wieczór wszystkim
zycze powodzenia na wieczór wszystkim
Gabriel zagraj tymi
22,23,31,32,55,56,9,10,65,66
22,23,31,32,55,56,9,10,65,66
Gabriel, gorszego pleciugi od Ciebie i Czaroita nie znam.No, ale aroganckiego i robala nikt nie pokona
To są " miszcze"
3 487 566. GABRIEL dokladnie i babcia miala racje. nie bede nikogo bil jesli i mnie nikt nir bije a do EJ nie bede dokladał bo mi Ej ani niemcy tez nie pomagaja w niczym, awiec niemam co do nich zadnych zobowiazan, jak inni, niebede pomagal niemcom na ich zadanie bo oni polakow makja w powazaniu gleboko oni wola uchodzcow z afryki, rozmawialem ostatnio z jednym z kolegow w niemiec ktory mowil mi ze w jakiejs tam firmie w gdzie on poracuje ,ostatnio zwolnili kilku rodowitych niemcow ze wzgledu nato aby przyjac wich miejsce kilku afganczykow ktorzy niemaja zielonego pojewecie o tej pracy ani nawet kwalifikacji, rodaka sie wywala zpracy aby przyjac uchjodzce zeby on mial prace aniemiec idzie na bruk i tonic ze wiele lat tam pracował, to sie nieliczy, liczy sie tylko tzw .pomoc uchodzcy, nuie dobro kraju, i jeszce kolega mi mowil ze bedzie duzy tu naplyw niemcow do polski prawdopodobnie tez i do szczecina, niemcy widza co zrobila kanclerz angelina, oni juz niechca tam mieszkac boi sie boja w własnym kraju zyc, tylko pqatrzec jak zaczna tutaj do nas zjerzdzac i sie osiedlac
tak samo jak kiedys niemcy traktowali polakow tak teras uchodzcy traktuja niemcow historia lubi sie powtarzac co do ludzkosci
tak samo jak kiedys niemcy traktowali polakow tak teras uchodzcy traktuja niemcow historia lubi sie powtarzac co do ludzkosci
3 487 570. Dluzniczka55 albo iniew kto wie ale graj i wygrywaj
A ten Złoty pociąg znaleźli czy nie bo nie wiem czy mam kopać czy nie Widzę że ktoś pije dużo Rum..u to sprzyja morskim opowieściom
Szalom
Dotam skanik
Miałem zagrać w Eurojackpot ale sobie myślę eeeee szkoda kasy tu w Ekstra Pensja nie mogę wygrać przy 5/35 +1/4 a co dopiero 5/50 + 2/10
Pozdrawiamy
Forsa
forsami nikt nie znalazł zlotego pociagu, bo tu go nigdy u nas niebylo, a jesli byl to juz dawno został przrchandlowany przez niemcow i rosjanow , a unas tylko pozostała onim legenda i nic pozatym, i tu chodzi oto aby jak najwiecej turystow i poszukiwaczy sciagnac w celu poszukiwan i odwiedzania tego terenu, i nic pozatym trzeba tak wszystko zrobic aby narod i innych tym omamic apo d przykrywka tego robic inne ciemne i szemrane interesy, jakie teraz i nieraz nadakl wychodza, chodzi aby ludzi poprostu oglupicic,niema zadnego złotego pociagu, , to tylko legenda jest, zloty pociag to widze ze duzo osob ma ale do alkocholu, dopalaczy i jeszcze innych zeczy tam sie robi biznes na polakach, na monopolu
Forsami, może jesteś niedobrym człowiekiem? Ludzie pozytywnie nastawieni do świata, wygrywają.
Isia mam nie wiele bo wiem że zawsze pytasz o ale mam zagrane i to się liczy
Forsa już mi się nudzi pytać a tu nic
Lotto de.
Tylko 3 000 000 e.
Tylko 3 000 000 e.
Ja lokuje w bezpiecznych bankach
WN dajesz coś na w na nie??
Forsami.
Islandorka na tak: 5,30,35,33,3,76,67,ósma dospiewaj sobie sama. Może 55?
Sorry, nie 55, a 50
Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto 4 Miliony
ja tam nie pije i nie pale , a wole grac w rodowite gry nie jakies tam wynalazki miedzynarodowe, i kase lokuje wyłacznie w swojej kieszeni nie w bankach bo to zlodziejskie uinwestycje sa zreszta niema takich oszczednosci abym musiał je trzymac w banku, kiedys trzymałem jak mialem teraz potym zostalo wspomnienie juz, z bankow tez niekorzystam, bo i po co dawac komus zarabiac? mi nikt nikt niechce dac za darmo ,to dlaczego ja mam dawac bankom na sobie zarabiac?
niewidze tu sensu, zawsze sie smieje ze jak wygram kiedys moze te upragnione moze w to mini, to zaloze sobie konto, ale tak tylko na jakis czas zeby TS przelał mi tam kase a pozniej wszystko wybiore na raz,i w cos ulokuje takiego gdzie bank bniebedzie mogl polozyc swoich łap
ale to jak wygram dopiero teraz gram aby wygrac , i jedynie gdzie moge lokowac kase to tylko pozostaja moje kieszenie tam jest najpewniej ze te grosze nie zgina
niewidze tu sensu, zawsze sie smieje ze jak wygram kiedys moze te upragnione moze w to mini, to zaloze sobie konto, ale tak tylko na jakis czas zeby TS przelał mi tam kase a pozniej wszystko wybiore na raz,i w cos ulokuje takiego gdzie bank bniebedzie mogl polozyc swoich łap
ale to jak wygram dopiero teraz gram aby wygrac , i jedynie gdzie moge lokowac kase to tylko pozostaja moje kieszenie tam jest najpewniej ze te grosze nie zgina
Coś z nich mam
Ale nie o to mi chodzi
Ale nie o to mi chodzi
Żadne 4 miliony. Jeśli już to 3200000, doloz 800000. Może nawet więcej. Zagraj w EJ.
Szewczenko ty kto
Trzeba zagrać Systemem na 12 liczb z 1000000 zakładów na 10 losowań jeździć po całej Polsce jak w turne..i komin magnetyczny nie poradzi tu jest taki jeden wielki Jak Stefan N..Wielki co to lubi fasolki prawie jak Bolek on zawsze w Dużym Lotku wygrywał
Kto dostał bananem
Forsami, Panowie przez Ciebie wymienieni to zasluzeni ludzie.