Wpisy 3 487 425 – 3 487 524
8 lutego 2019 14:40 → 8 lutego 2019 16:58, 100 wpisów
Piękne to prawda.
Ale nie każdy je wyłuskał
Ale nie każdy je wyłuskał
Kaskada też ładnie. 10 kuponów za 20 zł, 1000 zł plus 25, i i 2 zł.
pikusiek
Tobiasz
Tobiasz dlaczego akurat Niemca?
Tobiasz wysyłasz 25 zakładów Eroiny ?
Musisz się pospieszyć bo niedługo zamykają przyjmowanie zakładów
Dziś tylko do 19 można wysłać
Pasko zachęcal wczoraj do gry w Euro, to on pisał, żeby ograć Niemca.Podal przykład, że w Polsce jest największą ilość wygranych niższych stopni.
Dzisiaj Chorzów, Katowice, Zabrze i Żory, oraz Warszawa na Ochocie
Grajcie o pełnych godzinach
Gram w różnych godzinach i nie zauważyłem żadnej różnicy
ze sie to nie znudzilo pierolenie w kolku farmazonow napisze i jakie to dumne coz schizofremicy tak maja no to w mapki dobrze ze choroby schizofremiczne nie sa zarazliwe jest nadzieja ze geny nie poszly dalej
witam wszystkich na czacie
Idę dziś na basen. Dłuzniczka idziesz ze mną?
Arczi witaj
Tomi w co grasz ?
Arczi skup się na Mini. To tylko moja rada
Arczi gdzie znowu wyparowaleś?
3 487 411. Sebastian_M
gram od czasu do czasu w mulatke dzisiaj np, na 14 nie grałem wcale, moze na wieczor wysle jeszcze ale teraz wlasnie głownie skupiam sie na mini wlasnie bo jak wiadomo promocja na ta gre w multika jest tylko dzis i jutreo i natym koniec , jeskli chodzi o promocje tej gry, a mini zostaje nadal i tu trzeba sie bardziej skupic nad tym aby dotrzec do wymasganego celu czyli uzyskania w koncu tej 5/5 w mini lotku
gram od czasu do czasu w mulatke dzisiaj np, na 14 nie grałem wcale, moze na wieczor wysle jeszcze ale teraz wlasnie głownie skupiam sie na mini wlasnie bo jak wiadomo promocja na ta gre w multika jest tylko dzis i jutreo i natym koniec , jeskli chodzi o promocje tej gry, a mini zostaje nadal i tu trzeba sie bardziej skupic nad tym aby dotrzec do wymasganego celu czyli uzyskania w koncu tej 5/5 w mini lotku
nikt nic o liczbach tylko same rozmowy no to nie ma co proponowac sam se wygram
U mnie w Mini zaczyna się robić śmiesznie. Za każdy losowanie mam 2/5 i wczoraj do tego miałem jeszcze 2 liczby obok wylosowanych
3 487 446. tomi77 2019-02-08 (15:00) Lotki male
Jutro gram
Jutro wygrywam
powinienes napisac dzisiaj gram i dzisiaj wygrywam ,nie jutro , nie odkladaj czegos co mozesz zrobic dzisiaj, bo jutro moze nigdy nie nadejsc, mysl pozytywnie i uwierz w to ze dzisiaj mozesz wiele zrobic co CI przyniesie dana chwila
Jutro gram
Jutro wygrywam
powinienes napisac dzisiaj gram i dzisiaj wygrywam ,nie jutro , nie odkladaj czegos co mozesz zrobic dzisiaj, bo jutro moze nigdy nie nadejsc, mysl pozytywnie i uwierz w to ze dzisiaj mozesz wiele zrobic co CI przyniesie dana chwila
22.44.50 coś takiego
cieniujecie, oto moja najnowsza metoda na multi, dwa namiary daly wspolne takie numery
41,52,33,63,64,25,55,16,36,49,59,20,40 kasa grozi
41,52,33,63,64,25,55,16,36,49,59,20,40 kasa grozi
3 487 451. dotam tak ktos napedza ludzi aby ogrywali niemcow, a zarazem nabijali kasy TS, dobregrajcie i przegrywajcie bo w TS brakuje kasy
3 487 457. czaroit czym te liczby wygenerowałes? bo napewno nie olowkiem ii kartka co?
Dla przezornych wygrzebane z neta https://www.youtube.com/watch?v=A6nq821s1TY&t=47s
najnowsza metoda rzucam 32 numery na 32 numery wspolne ido dalej do budki
wszystko mozliwe dzieki oprogramowaniu Pasko inaczej sie nie da
Aga Radwańska ma dobre serce... Dobra ma bryke a Ula też ma dobrą brykepewnie Agnieszka rzuciła Uli groszek bo skąd Ula może mieć taką kasę skoro dopiero roskreca torebkowy biznes a z kortu raczej grosze miała...
tomi skoro podajesz 13 i ide sie zara puscic 1x10 5x8 w tym 2x8 na 2 losowania i 2 mini milego
czyli mowisz ze
5,6,8,10,13,15,30,33,40,41,44,59,61,63,65,72,74 ok
5,6,8,10,13,15,30,33,40,41,44,59,61,63,65,72,74 ok
Parke i 10 odpuszczamskupiam się na 1,3,5...a potem będę grał z profilaale kiedy?
3487437 Dłużniczka 55 :wszyscy jesteście płatnikami na rzecz T,S, a to, że Pasko namawia do zwiększonego ataku na Jacka pozwoli na zwiększenie wypływu pieniędzy w jedynie jedyną"słuszną" stronę"
no cóż Takie życie jak mawiali starożytni Indianie
no cóż Takie życie jak mawiali starożytni Indianie
Puszka ma wiele zastosowań. Żona do męża od drzwi, gdy wrócił z pracy...dać ci puszkę ? ...nie kochanie cipuszkę dasz mi później, teraz dej żreć
Na 1,3,5 warto grać jak ktoś gra w Realu.. powyżej chyba że promo ale 50%?
Oglądałem kiedyś film przyrodniczy i widziałem co potrafi, rozjuszony słonik
Gdyby zamiast cyferek na kulkach byłu literki to zapodałbym wam ...Gówno...prawda
Oj słonik pobiegnie nawet 50 km/h... trochę wolniej niż wkurzona tesciowa
Tomi77 i tu się mylisz. Widziałem przywieszkę na bramie posesji...Uwaga zły pies - Teściowa dobiega do furtki w 3 sekundy
a ja miałem bardzo dobrą teściową, jakby ktoś coś na nią źle gadał , to dostanie po buzi
Loretka zachowaj dystans i nie graj za cały inwentarz , który posiadasz
Oj tam,to żywe nie da się tak łatwo...a Diaboł zakapior straszny,,,
Dzisiaj padły piękne parki. Szkoda, że tylko 8/10 i 7/10 bo 8/8 nie grałem. Ciekawe czy dzisiaj będą takie parki 2,3,77,78, 40,41,27,28, 34,35?
Jak ja powiedziałem koledze, że idzie wiosna, wszystko się zieleni i spod ziemi wyłazi, to on mnie puknął w czoło i mówi ...Gab nie piertol głupot bo ja wczoraj teściową pochował