Wpisy 3 486 825 – 3 486 924
7 lutego 2019 20:46 → 7 lutego 2019 21:37, 100 wpisów
poważnie
Kiełbasa z wołowina z mazowieckiego.
Zbyszek a co Ty nic nie żartujesz piszesz jak Elew nie rymujesz
Grasz system 9 na Mini to dużo kosztuje ale liczby masz fajne
Na MM mam z maszyny 1,12,18,19,31,47,52,68 stawka 10
Dawać to losowanie już a jutro pojadę do Rzeszowa na Geodetów 1.
Nie podobają się mi na Lotto z maszyny
3,9,17,22,29,31,46,49, a może jakaś trójka wpadnie? To w Oleśnicy takie sprzedają
3,9,17,22,29,31,46,49, a może jakaś trójka wpadnie? To w Oleśnicy takie sprzedają
W Rzeszowie to tylko Janusze pob ieraja wygrane. W Krakowie, Tarnowie i Dąbrowie Tarnowskiej też warto grać.
Nie ma to jak z Mieciem z Poznania grać.. On to ma czuja do liczb.
3 486 835. Nielekajsie w Olsztynie i Olsztynku Warmińsko-Mazurskie tez
21:17 kupujemy mm 8/8, stawka 10 z plusem.
Dziś Warszawa
Kolega w Lotto wygrał i przez niego ja zacząłem grać
Ile wygrał 24 zł
Miecio ma czują do liczb?
Pamiętam Olsztynek i Kamień Pomorski, niedziela 4.01.padlo 30 raz 10/10 a w Olsztynku więcej.
Popaprańcy frustraci oszołomy wam krejzole trole przypominam w Lotto jest prawie 14'..Milionów kombinacji jak chcecie wygrać to kupcie sobie motyke i lećcie na słońce wtedy wygracie jak w złoto zamienicie swoje gacie..
3 486 841. zbigniew g możesz się śmiać ale 6/6 trafił tylko nie powiedział czy 4 z hakiem czy 9 bo były dwie wygrane w ciągu dwóch tygodni
Forsami, koleś kupił tylko 1 zakład Multi Multi z plusem na 2 losowania i trafił 10/10.
8/8 zdjęcie na profilu 10,20,30,40,50,60,70,80 a komu szkoda niech wrzuci do fontanny a to samo wyjdzie..
Ten kupon kreslilo trzyletnie dziecko. Wytypowo szóstkę. To był facet, który 2 razy trafił szóstkę.
Bruno wtedy płacili w tysiacach
W tamtych czasach to nazywali w miliardach
W tamtych czasach to nazywali w miliardach
Właśnie patrzę na bajkę pt Dwie Szóstki Drwala .... co mu palma odpier....prostak wieśniak z pod sklepu dorwał się paru złotych bo myślał że Pana Boga za nogi chycił do tego trzeba mieć głowę a nie chore dyskoteki zakładać domy kupować niewiadomo poco i z 20 aut tak to tylko prostaki postępują co to z buszu uciekli do namiastki miasta i małpiego rozumu dostali..bo im się coś zdaje a są tylko 5 minut na fali..
I poszedł do pracy
Forsami.
Zbigniew dla takich pacjentów mam tylko jedną odpowiedź Ferdek Poker Face....na Youtube
Swego czasu TS wydawał gazetę i opisał tego nieszczęśnika.
Gazeta kosztowała 1 zł.
Gazeta kosztowała 1 zł.
Nie mam czasu na typowanie. Gram na kilka losowań z maszyny.Loto na 10 losowań, MM na 28.Teraz kupiłem Multi Multi na 8, stawka 5 z plusem, tylko 10 zakladow
Zagrałem we Wrocławiu
Wędrowca Netowy mam gdzieś ten artykuł w domu bo jak piszesz to dawniej T.S Wydawał takie gazetki były dostępne w kolekturach i z stąd to wiem bo mam chyba ze trzy takie w swojej szufladzie.ale musiałbym trochę poprzewracać a mi się nie chce
3 486 849. zbigniew g to było bodajże w 2014 roku
3 486 848. Nielekajsie to było pod Olsztynem tez realna historia
Pod Morągiem tez wygrali dwa razy otworzyli dyskotekę i przewalili wszystko teraz komornik na głowie chyba tacy ludzie wygrywają osoby rozsądne które by nie wydały wygranej na bzdury raczej nie wygrają
ja chcę rozsądnie wydać wygraną na górę lodową którą się roztopi jak przyjdzie wiosna
Sierpień - wrzesień 1995 rok --->> 2 szóstki pod Olsztynem.
dyskoteki to już przeżytek...
co ty dyskoteka jest zaje... sta dziewuchy walka na sztachety podłoga drewniana ognisko w piecu to jest życie i zabawa
Podobno sprzedał obrączkę zagrał i trafił albo dziecko kresliło numery córka bodajże ale już nie pamiętam niechce zmyslać..
Zastawił obrączkę ale nie sprzedał..
Forsami
Tata odprowadza córkę do przedszkola. Idąc mijają dwa bzykające się psy.
Córka pyta:
- Tato? Co te pieski robią?
Ojciec nie wie, co odpowiedzieć dziecku, więc wymyśla na poczekaniu:
- Bo wiesz, ten piesek na górze zwichnął sobie łapkę i ten drugi pomaga mu dojść do domku.
- Wiesz tato? To zupełnie jak w życiu. Ty komuś pomagasz, a ten ktoś p***doli cię prosto w dupę.
Córka pyta:
- Tato? Co te pieski robią?
Ojciec nie wie, co odpowiedzieć dziecku, więc wymyśla na poczekaniu:
- Bo wiesz, ten piesek na górze zwichnął sobie łapkę i ten drugi pomaga mu dojść do domku.
- Wiesz tato? To zupełnie jak w życiu. Ty komuś pomagasz, a ten ktoś p***doli cię prosto w dupę.
Wysłane
Zb nie widziałam 2 dni
Zdążyłem
3 486 866. Wędrowca netowy chciałeś udowodnić że mówię nie prawdę ? Dokładnie chodziło mi o te wygrane Olsztyn 2014.12.20 4609043.90 i 9130714.60 2014.09.13
Zenszen
W ostatniej chwili
wilkor
oczywiście
a twoje trafienie parę dni temu 5/5 w realu trafiłeś?
oczywiście
a twoje trafienie parę dni temu 5/5 w realu trafiłeś?
Forsami jak wracałem z zoo małe zoo to koło bloku była tabliczka zakaz wyprowadzania psów taka czerwona taki znam tabliczka obok tego były dwa buty cholewy gumiaki zrobiłem zdjecie i mam cytat do tego zakaz wyprowadzania psów ale butów można mam zdjęcie dam na profil teraz mi się nie chcę grzebać w telfonie dobre sam stworzyłęm i zauważyłem
Osa
Poprawka z tym ze wygrane były w przeciągu dwóch tygodni coś mi się pomyliło a zresztą wiesz lub nie
Policjant wraca późnym wieczorem do domu i mówi żonie:
- Napadła mnie banda chuliganów. Otoczyli mnie, zabrali portfel, zegarek...
- Nie miałeś ze sobą pistoletu?
- Oczywiście, że miałem, ale dobrze go ukryłem!
- Napadła mnie banda chuliganów. Otoczyli mnie, zabrali portfel, zegarek...
- Nie miałeś ze sobą pistoletu?
- Oczywiście, że miałem, ale dobrze go ukryłem!
Seba jak promocja
Emeryt
Osa wyszedł z domu i przez 2 dni się nie pokazuje ?
Ja tej historii z 2014 doku NIE ZNAM.
A tak chciał się z Tobą żenić
Trzebaa na 112
Na 112 dzwonić i pytać o Zbigniewa ?
Co to jest: kobieta dostaje to raz w miesiącu i kończy się po 4-6 dniach?
Lech Zagłębie a przed mecz Jagi z Miedzia Legnica... lubię Miedziowych ale przy układzie tabeli dobry byłby remisalbo wygrana Jagi
Wypłata
wszystkim zycze wysokich wygranych
Oczywiście męża
Seba może nie...
Arczi
Osa a już wykrecalem numer