Wpisy 3 486 725 – 3 486 824
7 lutego 2019 18:39 → 7 lutego 2019 20:45, 100 wpisów
Arczi zaraz sprawdzę. Ja też dziś zagrałem w Mulatkę na 8 liczb i miałem 4/8
Forsa wygraj w końcu 6/6 w Lotto
Hej tomi jutro Lech Poznań gra z moim ukochanym klubem miłością i jedyna wiara zagłębiem lubin
Eh te czasy wspaniale jak do Lubina ac Milan przyjechał as Monaco Borussia Dortmund brendby Kopenhaga itp o nrd czy o braciach polaków rosjanach ze zsrr nie wspomnę
3 486 728. Myvictory witaj
Arczi
Czekam na Kubicę na torzenie wydaje mi się by wrócił do choćby 70% dyspozycji jaka miał przed wypadkiemale zobaczymy, poczekamy
Lotto: 33,21,24,41,26,6,13,44,45 takie dostałem na chybika, system 9
Zagram nimi na MM i Mini
Trzeba iść do Fioletowej Budki.
Muszę kiedyś zrobić jej zdjęcie i wstawię u mnie na profilu
Muszę kiedyś zrobić jej zdjęcie i wstawię u mnie na profilu
Angel to do Lotto ??
Do mini musisz trochę ograniczyc5do 7 liczb
Ma ktoś może na sobie spodnie Filip Plein ?
dzisiaj trzeba na 2 godziny i 1h przed losowaniami rozruszać komin magnetyczny- promocja Multi Multi na 8 skreśleń i do tego lotto z + doszło...
Czy chodźcie bezc spodni ?
Arogancki masz komin magnetyczny ?
A ja mam przewód kominowy
Jeszcze jest wcześnie ale już pora na Telesfora
Widzę że była Osa
Osa ostatnio kupiła mi kurtkę. Buty i spodnie
Ma rację po co kisić pieniążki?
One są po to aby je wydawać. Oczywiście rozsądnie
Zarobiła to ma gest
One są po to aby je wydawać. Oczywiście rozsądnie
Zarobiła to ma gest
3 486 755. panoramix 2019-02-07 (19:20)
użytkownik Sebastian M został wtrącony do lochu na 8godzin
przez panoramixa
użytkownik Sebastian M został wtrącony do lochu na 8godzin
przez panoramixa
3 486 757. panoramix aha to sprecyzuj jasnnoiej bo juz myslałem ze chcesz sebastiana M stracic do lochu
3 486 759. panoramix 2 no nie ale to tak wyglada jakbys to robił
3 486 761. panorami nie musisz milczec pisz pisz tylko nikogo do lochu nie zrzucaj, bo ktos to moz4e zle odebrac i TY tam mozesz trafic nie zycz nikomu nigdy co topbie nie miłe
straciłem 50 minut na zabawie z instalacją drukarki na nowym komputerze nie drukowało sterowniki nowe Windows niby widział sterowniki odinstalowałem później nei widział sterowników w końcu w desperacji dałem inny kabel do podpięcia USB i za działało he he a tyle trudno miałem i męki
3 486 763. Myvictory \a co nowy komputer kupiles? i po d jakim widowsem lecisz?
takie różne bajery święconce ramy na rożne kolory lub wyłaczyć całkowicie barwy teczy
Dzisiaj Nysa i Opole wygrane
3 486 766. Myvictory aha no to wszystko zrozumiale, mialem kiedys 10 tke alew wywaliłem zmieniłeem na 7 lepsza wedlug mnie jest
to prawda ale za nie długo nic tam się nie da oczywiscie nie już jeszcze można używać spokojnie
Witam Wszystkich
nie obrazaj mercedesa w swojej klasie bo 10 wedłu mnie zasługuje na miano raczej trabanta w swojej klasie, ma tylko moze troszke ladniejsza nakladke i nic pozatym jeszcze powiedz ze kompz dotykiem co?
Siedziałem w mapach trochę kombinowałem i wysłałem coś takiego 1.21.27.37.43.62.69.77
10 jak 10 mam dużo wad ale raczej 7 by u mnie nie dało sie zainstalować raczej już
Dlaczego jest kumulacja 2 mln , skoro nie było szotki we wtorek?
kumulacja jest dla zasady nawet jak jej nie ma to standardowo jest kumulacja
3 486 779. doktor2p aż tak
To się nie popisał em
Słabo z ta kumulacja a nie powinno być 3 miliony ?
Może chcą by ludzie grali w Lotto jak ja... Raz w tyg niezależnie od kumulacji
Wolimy nasze lotto i nasze złotówki niż Euro
jest podane na stronie Niemieckiej 62 mln euro w Piątek do wygrania
Lotto i zdrapki tylko w necie. Ostatnio panna ze spożywczego pouczała mnie jak powinienem zdrapywać zdrapki - że musi być absolutnie cała zdrapka zdrapana. Ja jej na to: kod jest widoczny, symbol i kwota też. A ona swoje ! Nie no to już jest żenua. Drapię od wielu lat, nigdy nie było problemu a tutaj nagle panna która pierwszy raz zdrapkę w ręce trzyma mnie będzie pouczać. Skandal ! I jeszcze nie wiedzą jak z nich wypłacać kasę... Żenua do kwadratu. W ogóle całe to lotto się zamieniło w jedną wielką żenuę. Aż się dziwię, że w to gram, no ale przyzwyczajenia robią swoje niestety...
ile taki ziomek z tym komputerkiem ma prowizji od sprzedaży produkta LOTTO?
Już jestem. Kto się O mnie martwił?
7% od obrotu
Tyle mają w Gioletowych Budkach
8/8 dziś zagrane tak dla jaj 10,20,30,40,50,60,70,80 zdjęcie na profilu użytkownika Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko i więcej nie gram na 8/8 o godzinie 14:00 był zwrot to zagrałem a tak to mam to w głębokim poważaniu
Fioletowych
Forsami grasz dla jaj i jak wygrasz to za wszystko kupisz jaja ?
Na 14 miałeś 4/8
Multi-lotek, oni za mało zarabiają w centrali. Brak nadzoru w rejonie. A pisarczyki z nich jak niektórzy u nas. Pora dzisiaj na Opole, Oleśnice, bo tutaj przejazdem zagrałem. Co do kolektur, jest wiele uwag. Trzeba zadać potwierdzenia gdy odmówi przyjęcia zakładów lub anuluje zakład bez wiedzy grającego bo nie ma wydać reszty. Już wygrałem z jedną kolektura proces o 22000 zł w Keno. Samowolnie anulowala zakład bo nie miała wydać reszty. Jest kolejny proces o miliony złotych. Kolektorka odmówiła przyjęcia zakładu bo nie miała uprawnień do obsługi Lottomatu.
4,24,77
To wtedy przyjadę skosztować tę jajecznicę. Oczywiście jak mnie zaprosisz

Zbigniew grasz tymi liczbami na 21.40 ?
Zbigniew Głuch i Wieczorek by tak nie zagrali oni by poszli na lewizne i się naje...
tak pierwszy raz w tym tygodniu w końcu zagrane wrealu
Inna nie potrafiła sprzedać zakładu systemowego mini, bo nie ma takich. Teraz sprzedaje kartofle, ale ja od niej nie kupuje, bo by gnily.
Seba, 40 jest dobre na Mini.
Forsami jak wygramy razem 5 lub 6 lub sam wygram jakiś konkret to przyjadę
40 na Mini ?
Zaraz idę puścić
Zaraz idę puścić
Były duże to teraz mieszane ?
Ja na Mini na chybika dostałem 3,9,14,25,33,37,39,40,41 system na 9