Wpisy 3 481 365 – 3 481 464
1 lutego 2019 19:28 → 1 lutego 2019 20:21, 100 wpisów
co 300 losowan czyli juz sie 700 zl zwraca czyli 100% zwrotow
a trojek 3/3 bedzie 250
a trojek 3/3 bedzie 250
Niech tylko śnieg stopnieje to wyruszę na poszukiwanie 4-ro listnej koniczynki
papi337 nie jestem pewien bo nie udowodnione, ale jakos jeszcze dziala wiec jest ok
skad wie ze jak powiem ze dziala to nie bedzie dzialac jaki to ma wplyw
ma najdluzszy trend 12000 losowan wiec ok - a potem pewnie po kolejnych 12 000 poprawie na +
ma najdluzszy trend 12000 losowan wiec ok - a potem pewnie po kolejnych 12 000 poprawie na +
Idę patrzeć na propagande takie prostokontne szklane coś ciekawe czy Misiek ma miodek..
chodzi o trend chociaz- jesli nie o jakies prawo matematyczne ktore daje wieksze szanse
Teraz się wszyscy śmieją, ale jak innym w końcu za którymś razie wyjdzie wygrana to powiedzą, że mieli farta ach polska mentalność
zamiast
150 3/3 jest 250 3/3
wiec zasadnicza roznica
jesli to nie wzor dajacy przewage to napewno znalezienie optymalnej metody dajacej korzystny trend w dlugiej liczbie losowan
150 3/3 jest 250 3/3
wiec zasadnicza roznica
jesli to nie wzor dajacy przewage to napewno znalezienie optymalnej metody dajacej korzystny trend w dlugiej liczbie losowan
Wtedy taki sie będzie chwalić że to wszystko przewidział ...eghhh zagraniczna mentalność
Na libido najlepszy szczaw i mirabelki
poza tym na kazda ilosc liczb typuje niezle od 1 do 20
ma heteregonicznosc
czyli
1,
1,2
1,2,3
1,2,3,4 co daje dodatkowa przewage w systemach z pewniakami
ma heteregonicznosc
czyli
1,
1,2
1,2,3
1,2,3,4 co daje dodatkowa przewage w systemach z pewniakami
Gabriel za słaba Twa moc,dlatego wylatujesz
ja zamierzam grac jak skoncze statystyke i wprowadza do netu multi multi
polska mentalnosc nigdy nie wierzy w cuda
polska mentalnosc nigdy nie wierzy w cuda
od zawsze marzycieli się negowało, na całym świecie, albo od świrów wyzywało, a dzięki tym świrom możemy funkcjonować z produktami, usługami które dzisiaj są niezbędne do życia - a inni się pukali w głowę
Trzeba utworzyć komisję, żeby przetestować te panie ile są warte- cały Kowin
Czy to prawda że w latach 50 za trafienie dwóch licz w DL już płacili ???
Największy kabareciarz na scenie politycznej...
Te od Juranda albo jurnego...
Miłego
a wy jak sądzicie? istnieje system który stosuje lotto czy to zawsze losowość ?
ponoc wyniki sa przez przyszlosc ustalone *przez Boga*?????
ale statystyka moja nie odgaduje przyszlosci tylko zbliza sie do zniwelowania bledow zmiennosci
ale statystyka moja nie odgaduje przyszlosci tylko zbliza sie do zniwelowania bledow zmiennosci
czyli tak czy inaczej bedzie cos typowala
dobra ja juz nie gadam o statystyce niedlugo losowanie EJ
dobra ja juz nie gadam o statystyce niedlugo losowanie EJ
nie wiem.... z tego co mnie przekonali na gorze to losowsc nie istnieje
a ja tam nie wnikam w to gram po swojemu
a ja tam nie wnikam w to gram po swojemu
Prawda jest taka że gdyby Bóg grał w lotto to nigdy by nie wygrał, resztę możecie sobie dopowiedzieć sami. Ale gdyby Bóg zagrał w lotto na blankiecie ale by go nie wysłał przed losowaniem to by trafił zawsze.
puszczasz se na noc muze na otwarcie 3 oka i przeczuwanie przyszlosci, rano siadasz patrzysz na numery i od razu wiesz co bedzie, a jeszcze lepiej jak sie przysnia
ja tam wiem ze wszystko to w sumie boska racja
jesli ktos ma wygrac to wygra
jesli ktos ma wygrac to wygra
no u mnie jeszcze niezbyt dobrze z intuicją więc nie mam takich wizji, wolę np radiestezję
szczerze te rzeczy sa dla wariatow bo oni nie sa na tyle siadomi tego co robia
ja uwazam ze to nie musi miec wplywu na przyszlosc, ani nie przewidywac przyszlosci
wolę być szczęśliwym wariatem niż przeciętnym kowalskim wiec dla mnie to komplement
Tatkonie pij, bo będziesz chodził na czworakach i całował się z bokserką
Arogancki, zazdrościsz facetowi.
najlepsze w zyciu za nami to nie ma co sie oszczedzac, trzeba mozg podkrecic i te numery zobaczyc
Arogancki, życzę Ci tysieczna cześć rozumu, który posiada właśnie krytykowany przez Ciebie osobnik. Doradz prezesowi by jadł szczaw i mirabelki, może jeszcze podrosnie, a może libido zadziała do Misia?
Radomiak47
W Radomiu, czy gdzie indziej padną te wygrane, bo już się w tym pogubiłem...
Jak już chyba po losowaniu czy moje wyszły 10,20,30,40,50 +9,10
Forsami przybyło narybku w niebieskich mundurkach...
I co znowu będzie 2/5+1 albo 3/5+0 nie lepiej w Ekstra Pensja zagrać 5/35 +1/4
Arogancki, o czym Ty pier
Kto chce niech zagra o emeryturę 2,5,8,23,35+2 za 5 złotych a nie 12.50
Forsami, na stawce 10.Zagraj za mnie.
Ekstra pensja to jest tak dokręcona, że jakby nie zagrał to gwarantowane że liczby będą obok. Niby prawdopodobieństwo dużo większe a jakoś to się nie pokrywa z rzeczywistością. Mam nadzieję, że to wyjdzie kiedyś i ktoś z TS dostanie tęgiego kopa w p....izde
Mini padnie w Grojcu
I w Bialobrzegach. Trafi Roman Opel18
W ekstra pensje nic nie wpada. 5 zł 2 razy na rok a w jackpot wiele mniejszych dość często, a i coś ciut większego też wpadło
Angierma rację... Jeśli ktoś jest bystry w Pewniakach uwzględnić go czy to w trojkach czy w piatkachja jestem słaby w Pewniakach ale uwzględniam w piatkach i całej dyszcei dostaje Zaduszki bo Pewniak niepewny wpaść nie chcemógłbym podkradac ale to nie w moim stylusam chce do czegoś dojść a nie po plecach wycwiczonych typerow
Dalekosiężne plany...
W dupie nie w Grójcu. Chyba, że na giełdzie ktoś kupi samochód po zmarłym mafioso z Wołomina i znajdzie w progach dolary
W EJ padnie znów we Wrocławiu, Toruniu i Bydgoszczy. Teraz Warszawa i Rzeszów grają na wsiach.
Nikczemza 1,2 obstawił es? ja bym nawet nie wspominaltyyyle forsy wyrzucic
Jak nie w Grojcu to w Jedlinsku. Albo w Starej Blotnicy.
Szpaku daj na luz nie jest łatwo wygrać tak z ciekawości zobacz sobie mój zakład w Ekstra Pensja 2,5,8,23,35+2 ostatnio gdzieś w styczniu już nie pamiętam było 3/5+2 sobota nic Niedziela 3/5 i w poniedziałek brakujaca liczba nr 8 tego zakladu wejdź na wyniki i sobie zobacz nie zagrałem wtedy co trzeba i 105 poszło w pi..
Szpaku20, Ty jednak lubisz kakaowe oczko
Szpaku20, popraw się trochę