Wpisy 3 481 265 – 3 481 364
1 lutego 2019 18:28 → 1 lutego 2019 19:27, 100 wpisów
dzisiaj pojechałem do skupu, aby kupić węgiel. Ale węgla nie kupiłem. Bo węgiel był nie taki i
waga była nie ta.
waga była nie ta.
juz mi raz podal i faktycznie trafilem, nawet sprawdzalem w programie czy te same liczby padly i tak bylo
Psychiatra z dupy te twoje prognozy. Bo ty akurat wiesz gdzie i co padnie
w sumie to powinna byc tajemnica
ale przez telewizor mi podal na glos
ale przez telewizor mi podal na glos
ja spisalem i sprawdzilem na losowanie w lotto
tylko 3 mi podal i weszly
tylko 3 mi podal i weszly
pewnie ci tak podał że wygrałeś kilka złotych, ale dobre i to. Pomódl się to co poda że wygrasz kilka tysięcy a może i nawet więcej.
moze bym i wygral bo wychodzilem z domu, ale tylko 3 mi podal to nie wyslalem i tylko sprawdzilem
nawet chcialem 3 dodatkowe jeszcze systemem,
ale pomyslalem jak mnie oszukal to wiecej przegram
ale pomyslalem jak mnie oszukal to wiecej przegram
Szpaku20, więcej kultury proszę
anioł stróż cię nie oszuka. Jak już to możesz Go pomylić z diabłem który na pewno cię oszuka.
To śmieszne ale Polacy mogą bić się między sobą o 3 w generalcena którego stawiacie?
Stoch, Żyła czy Kubacki?
Stoch, Żyła czy Kubacki?
wiecie jak można zmienić swoje zdjęcie profilowe na forum? mam niby tutaj w profilu ustawione ale ono się nie wyświetla na forum
angierski
Naprawdę masz kontakt z z zaświatami. Uwierzę jeśli powiedzą ci jak ja mam na imię ?
Naprawdę masz kontakt z z zaświatami. Uwierzę jeśli powiedzą ci jak ja mam na imię ?
a co ja wrozka, nikomu nie wroze anie nie podaje liczb
mam kontakt i tyle nawet znam pare aniolow
mam kontakt i tyle nawet znam pare aniolow
tomi
Żyła.
Żyła sobie Żyła, jak tej Żyle pękła Żyła to ta Żyła już nie Żyła.
Żyła.
Żyła sobie Żyła, jak tej Żyle pękła Żyła to ta Żyła już nie Żyła.
jedna przekazala mi swoje klejnoty usta - byly piekne i czyste
jesli chodzi o liczby to raczej wam nie powiem bo mam zakaz - nikt mi nie zdradzi liczb, ale wiem ze wszystko jest zapisane w gwiazdach
powiem tak jak ktos ma wygrac to wygra bo jest jemu dane - ale jak ktos ma nie wygrac to moze jedynie probowac sam trafic
angierski.
czy przypadkiem ty nie uczysz się programować na tablecie ?
Bo ktoś kiedyś pisał że to robi. pytam tak zciekawości, bo nie wiem co do nauki lepsze laptop
czy tablet ?
czy przypadkiem ty nie uczysz się programować na tablecie ?
Bo ktoś kiedyś pisał że to robi. pytam tak zciekawości, bo nie wiem co do nauki lepsze laptop
czy tablet ?
tomi - mam wstawione ale tylko na profilu się pokazuje, a na forum jakby zdjęcia nie było
angierski, jaką astrologią się posługujesz? zachodnią tj zodiakalną?
do nauki lepszy laptop
na tablecie tez programowalem - pisalem program do typowania liczb
na tablecie tez programowalem - pisalem program do typowania liczb
astrologia sie raczej nie posluguje chociaz zodiakalna jest mi troche znana z poziomu charakterow
program juz prawie skonczylem i jest spoko, typuje mi calkiem niezle
tylko jeden minus ze na komorce dosyc wolno 1 minute do 2
tylko jeden minus ze na komorce dosyc wolno 1 minute do 2
Ja strasznie zaraobiony jestem. Nic nie wiem, nie znam się i mam to wszystko w ...
Angierski gdzie to bywałes w Las Vegas czy w las liściasty bo dawno Cię nie było
w las vegas byl moj brat, ja las vegas koajrze z dylizansu na ktorym jest las vegas i sa automaty
moj brat byl w las vegas, san francisco, santa monica i na hawajach
wyjazd mial sluzbowy chetnie bym pojechal ale ja nie ta firma
Angielski właśnie sprawdziłem punktację Czyli Ty musisz być na minus
angierski skoro mówiłeś o dobrym układzie gwiazd to astrologia się kłania. A to co kościół mówi a co robi to też dwie inne kwestie, ale to nie temat na ten czat
ja nie typuje juz znudzilo mi sie typowanie, trafilem ostatnio 7/10 ale juz nie typowalem nie chce mi sie, upiekszam statystyke i niedlugo bedzie bardzo dobrze typowala wtedy moze sprobuje
Sam zamierzam działać pod odpowiednimi układami planet, tj nie grać gdy będę miał niekorzystne okresy itp. Sprawdzać odpowiednie tranzyty, domy itp
Forsiasty i tu się mylisz. Mam dwóch braci i ja przy nich to pikuś
nikczemny co ja ci poradze, ci co wkladaja duzo do astrologi nie zawsze osiagaja swoj cel
zodiakalne karty tez klamia...
zodiakalne karty tez klamia...
Pamiętaj, że typowanie a zagranie to dwie inne rzeczy Jeśli tutaj na typowaniu nagle masz dobre liczby okaże się, że nagle płącąc za kupony nagle nic nie wygrywasz przynajmniej tak to było u mnie, ale zacząlem sie przygladac numerologi, astrologi, radiestezji blizej, i statystyki wygranych mam lepsze, ale daleko mi do perfekcji
Na różdżkarstwie to ja znam sie tyle ile se potrzymam różdżke przy sikaniu
zodiakalne karty czyli twoje szczesliwe liczby numerologia data urodzen itp
nie skupiam się na szczęśliwych liczbach a sprzyjających układach
nie wiem ja CI powiem ze ogolnie te wszystkie rzeczy moga jednak klamac bo nie zawsze znamy idealny sposob
a czasami mozna zwariowac - wahadelkowanie, radiestezja przyciaga rozne energie z kosmosu
a czasami mozna zwariowac - wahadelkowanie, radiestezja przyciaga rozne energie z kosmosu
Często się dzisiaj pisze o sprzyjających układach a potem , że wpada CBŚ
Większość, się śmieje z wrózbity Macieja a prawda jest taka, ze najlepiej żyje z nas wszystkich więc szacun dla niego, za dar, albo smykałkę do biznesu Tak samo rydzyk
Możliwe angierski - tak czy inaczej dla mnie to lepszy sposób na zarobienie $ niż chybił trafił czy wypisanie liczby z dvpy
hehe trzeba zacząć od polityków oni zgarniają w podatkach najwięcej
ja wole statystyke, bo mam zawsze liczby na czasie pod reka - a teraz jak ja zoptymalizuje jeszcze jednym wzorem to bedzie wystrzal na maxa
nie serio to bedzie jazda bo przewiduje okolo 40 5/5 wytypowanych