Wpisy 3 476 086 – 3 476 185
26 stycznia 2019 19:13 → 26 stycznia 2019 21:24, 100 wpisów
Cisza przed burzą albo deszczem pieniędzy...
później
6 dziesiatki tyle czekaja...ja sie uparlem ale do wczoraj i tylko 10 tworze ze szesciu 6 dziesiatekreszta z tabeli chudego
Peszko ma indywidualnego sponsorano kto z nim w wytrzyma...chyba Kwas
Dzisiejsza sobota będzie szczęśliwa dla wielu graczy. Pewniaki w profilowym.
Liczby podane przez pacjentów
Grajcie e EJ ...w Lotto gram od 2016 roku żadna nawet trójka nie wypadła...a w EJ jest szansa
do ciekawych wniosków można dojść drukując mapki lotto i lotto plus, nałożyć na siebie i spojrzeć pod światło. Arogancki powstrzymaj swój niewyparzony otwór gębowy i nie włączaj się do dyskusji ze swoimi pupilami. Wcześniej już dałeś popis, więc teraz daj sobie na luz
bardzo liczby z plusa chodzą koło tych ze zwykłego lotto. Tak wymijająco. Tak po krótce
Pewnie jak bym to uczynił i zobaczył doszedł bym do wniosku ze mam dwie kartki na rozpalke do kominka
Wszelkie znaki ...tu...i tamwskazują,że powinno wyrypać>>>[77]
Jako ciekawostkę podam,że wysłałem kuponik z chybika i w 2-ch zakładach było 77
Sławek,, to tak zawsze jest za pierwszym razem Więc gratuluję wniosku wyciągniętego
Skąd tyle pewniaków na czacie...
Skąd gamoniu
Te swoje mapki to możesz w tyłek wsadzić
Sławek
Lepiej w kominek...
Do za godzinę
Makler dziś podałam wcześniej i tuż przed losowaniem mnie natchnęło
na 14,15,17 15 w plusie kto czytał mógł mieć w plusie 28 zeta ...
do tego pidałam ósemkę
q4,15,17,29,42,48,60,73 4/8 plus
na 14,15,17 15 w plusie kto czytał mógł mieć w plusie 28 zeta ...
do tego pidałam ósemkę
q4,15,17,29,42,48,60,73 4/8 plus
Milan - Napoli
nasze akcenty w tym meczu
ciekawe czy wejdzie Piątek
nasze akcenty w tym meczu
ciekawe czy wejdzie Piątek
Gram tradycyjnie czyli blankiet ołówek i kolektura przez neta chcą skany dowodu osobistego nie widzimi się to i tak wszystkich gier liczbowych jeszcze niema
Może to i dobre rozwiązanie jak są święta i pozamykane kolektury a z drugiej strony to jak w kieszeni zostanie to nic się nie dzieje
Szpaku, a Ty nie odleciał na południe...
zawsze mozna na pare losowan puscic moze to moi blad ze zmieniam liczby
a z 2 strony lubia ta zabawe nie raz pare zmienie tak patrzac nie raz na losowania roznie bywa
nie bede pisal nic na temat osoby pod nickiem szpak odnosnie jakiegos powiedzenia by sie nie obrazil
Teraz siedzi na czereśni i patrzy jak szpak w pi...
Powoli trzeba rozkręcić maszynę...
arogancki slyszales ze majpana jak sie rodzil oznakowali jak to sie robi u bykow zamist w jego tlusty zad to przypalili mu łepetynę dlatego jest teraz taki jaki jest
Szpaku to ta @...
Ja gruba ryba, a nie leszcz...
Co to ma być...