Wpisy 3 476 030 – 3 476 129
26 stycznia 2019 17:59 → 26 stycznia 2019 20:26, 100 wpisów
a wczoraj wymiana z gazu również musiałem wstać he he spokój na 10 lat z tymi od gazu i co
Makler wytłumacz mi tak z ciekawości jak możesz oczywiście może być nawet na KG jak przewidujesz z mapek co powinno wyjść na najbliższe losowanie tyle razy o tym pisałem i nikt nie jest mi tego w stanie logicznie wytłumaczyć chociaż nigdy w te mapy nie patrzę tylko jestem ciekaw co i jak..ok..
nie patrzyłem nie mam czasu jak się skończy może ale chyba też nie bo kończy mi się ważność w wtorek po pracy zagram u siebie
FORSA
tego uczylem sie wiele wiele lat,, to jest jak mentalnosc -komunistyczna
mapki - tego sie nie da nauczyc TO jak elementarz w szkole
do tego trzeba jeszcze wyobrazni -pacz Profil
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Albert Einstein
do tego jeszcze potrzebna fantazja
tego uczylem sie wiele wiele lat,, to jest jak mentalnosc -komunistyczna
mapki - tego sie nie da nauczyc TO jak elementarz w szkole
do tego trzeba jeszcze wyobrazni -pacz Profil
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Albert Einstein
do tego jeszcze potrzebna fantazja
Mulag ja walczę jak mogę i za ile mogę nie odpuszczam bo nie znacie dnia kiedy Fortuna do Was przyjdzie
Hula mnie rozwalil... Cieszy się z powtarzalność skokowjeszcze 3 lata i będzie w 15...a Stoch na emeryturze
statystyki- wszelkiego rodzaju, plus liczby po liczbach (Mega o tym pisał) i 14 gieł czyli mapek- jest NAD CZYM SIEDZIEC I PORÓWNYWAC
Makler dziękuję za odpowiedź bo nie raz pisałem otym poprostu byłem ciekawy co jak naczym się bazuje opiera itd w doborze liczb.. pewnie też intuicja przeczucie..
po kilku kilkunastu typo intuicja sama przychodzi tylko nie alkohol i papierosy
Ja jadę po prostej linii oczekujących... Ale swoim schematemjak jutro będzie 3/5 to działa, jeśli nie pomyślę co dalej
For
z dedykacją dla Ciebie https://www.multipasko.pl/mapa3780505
PATRZ >> GODZINAMI AŻ CI GAŁY WYJDĄ ( pamietasz pisałem ORŁA CIEŃ ) nie zawsze to wychodzi
z dedykacją dla Ciebie https://www.multipasko.pl/mapa3780505
PATRZ >> GODZINAMI AŻ CI GAŁY WYJDĄ ( pamietasz pisałem ORŁA CIEŃ ) nie zawsze to wychodzi
Krzys i dodatkowa 4 weszla
a to dla Ciebie EJ https://www.multipasko.pl/mapy/eurojackpot/rosnaco/
na dole ostatnie
a to dla Ciebie EJ https://www.multipasko.pl/mapy/eurojackpot/rosnaco/
na dole ostatnie
Krzys,,, mój konik to multi i na tym sie koncentruje
a teraz do dalszej pracy
a teraz do dalszej pracy
Krzs jak byłem w Angern na szparadze a dokładnie miasto Burg to grałem tam w Lotto i było jakieś super żachl chyba odpowiednik naszej super szansa teraz to rozumiem po latach nieznam języka niemieckiego nawet były takie gotowe blankiety z numerami do Lotto wg znaku zodiaku możliwe że gdzieś to mam jeszcze w domu ale nie jestem pewny na 100%
byc moze lutym?? marcu i dalej jak bedzie mnie stac to wezme sie za EJ................Baj
multi dwa dni temu podalem 17 a ona dopiero teraz tesik ty w dupe
For
przypatrz sie 32..(33podpórka)
For
przypatrz sie 32..(33podpórka)
Krzys nie mam bladego pojęcia gram tylko swoje moje liczby w Lotto z Plusem powtarzam je jak mantra co losowanie i czekam na swój dzień bo nic innego nie wymysle ale jedno co zauważam prawie przy każdym losowaniu zakład zaczyna się od liczby z pierwszej dziesiątki czyli od 1:10 a kończy na ostatnich czyli 40:49 ale pewnie sam to też zauważyłeś wejdź sobie na wyniki i popatrz na taką częstotliwość losowań...
Cześć mecze mi wchodzą.
Milan - Napoli pojedynek 1X chcę !!!
For
tego sie nie da tak szybko nauczyc jak siup na krowe i ciele
tego sie nie da tak szybko nauczyc jak siup na krowe i ciele
Krzys w Niemczech byłem w Roku 2004 i 2005 i mało co pamiętam z tego lubie nasze Lotto z Plusem dawniej Duży Lotek
Krzyś gram prawie wszystko oprócz kaskada super szansa keno i b rzadko Eurojackpot najbardziej to Lotto z Plusem jak pisałem Mini też i Multi Multi oraz Ekstra Pensja jak kasa jest Wejdź sobie na mój profil użytkownika Multipasko i zobacz takie liczby w Ekstra Pensja 2,5,8,23,35. +2 sprawdź na wynikach w testerze i zobacz jak byłem blisko a zarazem jak daleko na 4 losowaniach..poszukaj..
makler, ile razy bedziesz spadal..........to teraz spadam i nic nie mówie
Na 21
46,53
29,47,53
46,53
29,47,53
Cisza przed burzą albo deszczem pieniędzy...
później
6 dziesiatki tyle czekaja...ja sie uparlem ale do wczoraj i tylko 10 tworze ze szesciu 6 dziesiatekreszta z tabeli chudego
Peszko ma indywidualnego sponsorano kto z nim w wytrzyma...chyba Kwas
Dzisiejsza sobota będzie szczęśliwa dla wielu graczy. Pewniaki w profilowym.
Liczby podane przez pacjentów
Grajcie e EJ ...w Lotto gram od 2016 roku żadna nawet trójka nie wypadła...a w EJ jest szansa
do ciekawych wniosków można dojść drukując mapki lotto i lotto plus, nałożyć na siebie i spojrzeć pod światło. Arogancki powstrzymaj swój niewyparzony otwór gębowy i nie włączaj się do dyskusji ze swoimi pupilami. Wcześniej już dałeś popis, więc teraz daj sobie na luz
bardzo liczby z plusa chodzą koło tych ze zwykłego lotto. Tak wymijająco. Tak po krótce
Pewnie jak bym to uczynił i zobaczył doszedł bym do wniosku ze mam dwie kartki na rozpalke do kominka
Wszelkie znaki ...tu...i tamwskazują,że powinno wyrypać>>>[77]
Jako ciekawostkę podam,że wysłałem kuponik z chybika i w 2-ch zakładach było 77
Sławek,, to tak zawsze jest za pierwszym razem Więc gratuluję wniosku wyciągniętego
Skąd tyle pewniaków na czacie...
Skąd gamoniu
Te swoje mapki to możesz w tyłek wsadzić