Wpisy 3 474 601 – 3 474 700
25 stycznia 2019 07:38 → 25 stycznia 2019 14:00, 100 wpisów
Gryks76, zapewne tam byłeś. Jeśli nie, trzeba Cie na cito tam ulokować. Bochum, jeśli już i Tworki. Dogadywać potrafisz, a z ortografia na bakier.
Gryks76, jakim prawem zaczepiasz i ublizasz innym? Zgin, przewodnij duszo nieczysta
Czy oni są z teraźniejszosci czy z średniowiecza a może z epoki kamienia lupanego jak się urodzili ciężkie mieli dzieciństwo swoje schorzenia parapsychologiczne kogos ondarzac trza mieć śieczkę
Nie, nie awataru, nie, że się znają i mają kontakt po pw, nie, że chcą żeby wszyscy wygrali dużo pieniążków, nie, że lubią poćwiczyć na wolnym powietrzu,
rozpintalają totalizatory na całym świecie
mózgiem
używanym mózgiem
rozpintalają totalizatory na całym świecie
mózgiem
używanym mózgiem
witam wszystkich na czacie co tu za krzyki sa i kłótnie, co do liczby 77, 21 sa dzisiaj nza tak liczba 55 niestety nie
Forsami
a jak się nie podobają / te pokłady absurdu/ to możemy stąd wypintalać, bo pogrożą surowym paluszkiem
a jak się nie podobają / te pokłady absurdu/ to możemy stąd wypintalać, bo pogrożą surowym paluszkiem
https://i.pinimg.com/originals/bf/76/4b/bf764b55775c6fbe67d8429be67e9596.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Forsami
Robal_36
Bo strony są monitorowane, i wiedzą czego nie losować
a Pasko ma układ
a Pasko ma układ
Wczoraj mu, w podzięce, dwa razy polowali
Adin dwa tri
i
nara tymcza powo
Adin dwa tri
i
nara tymcza powo
hej byłem na śniadanku
Robal ten tydzień na razie udany jak puszczone to i zwrot z małą nawiązką i jedno większe trafienie przy promocjo 400zeta wpadło
Robal ten tydzień na razie udany jak puszczone to i zwrot z małą nawiązką i jedno większe trafienie przy promocjo 400zeta wpadło
sie ma Forsami pisałem do Robala ale widzę że oddał sie w objęcia Morfeusza o i Ty też
Kupione stawka 12scie 3/3 oto liczby 21.38.77
Zagrajcie moimi
zibi życzę jak najlepiej ale widzę tu 2/3 max - pewnie się mylę , lecę na robótkę bo późno
Lecę spac po 3 zm
3 474 635. zbigniew g dokładnie tylko 2/3 bez liczby 38
3 474 637. dave2017 do czego to liczby do multi? jak tak to lipa moze wejsc tylko z tego 42 reszta jest nza nie według mnie ale grajcie i wygrywajcie
Witajcie Czatowicze Multipaskowi!
Trzeba pomyśleć nad liczbami
Może 14,16,19,27,32,63,79?
W końcu coś wpadło można powiedzieć ze regularnie gram w minii od stycznia
No a mi nic już od dłuższego czasu, jakiś czas temu online chyba 20 czy ponad
Może się uda wkrótce
3 474 645. krzys3355 2019-01-25 (09:59) Dusseldorf
Jak ci poszło arczbalik73
krzys3355 witaj no wczoraj kiepsko tylko złapane 3/7 w multi a mogła byc cała 7/7 ale wywaliłem z kuponu 4 liczby ktore wczesniej skreslilem na tym kuponie i przed samym wysłaniem w kolekturze zmienilrem liczby na inne i tylko 3/7 wpadło lipa po całosci co dzisiaj szykujemy na jutro lotto de?
\ czy jacpota dzisiaj wysyłasz?
Jak ci poszło arczbalik73
krzys3355 witaj no wczoraj kiepsko tylko złapane 3/7 w multi a mogła byc cała 7/7 ale wywaliłem z kuponu 4 liczby ktore wczesniej skreslilem na tym kuponie i przed samym wysłaniem w kolekturze zmienilrem liczby na inne i tylko 3/7 wpadło lipa po całosci co dzisiaj szykujemy na jutro lotto de?
\ czy jacpota dzisiaj wysyłasz?
jesli chodzi o mnie to niewiem czy sie oplaca grac wogole jakis system, ja tam nigdy niegrałem zadnym systemem i niegram jesli mam trafic to trafie tyklko 5/5 nie potrzeba mi systemu, mozesz sprobowac jak niemasz co z kasa robic i odrazu wyslij na 7 losowan odrazu na cały tydzien
Wokos, jak masz swoje i Cie stac to graj. Zagralem mini na ch/t 10 los tylko 1-jedna-liczba wpadła czyli kupon do
3 474 661. makler witaj dlatego jeste przeciwnikiem gry na chybił trafil niema jak sam skreslisz liczby i one wyjda a nie jakies chybił trafił ja wiem ze nikomu sie niechce myslec nad liczbami i najprosciej jest zawrzec zaklady na chybił trafił i po sprawie tylko ze potem jak sie sprawdza kupon i nic niema to wtedy jest na zbyt smutno
dlatego ja kresle sam liczby jesli ma byc to bedzie
dlatego ja kresle sam liczby jesli ma byc to bedzie
Arczi w zeszlym roku cos robilem w mini,to tylko nadawalo sie na system 7--10
Ja jednak maszyna... Chyba że zacznie działać prosty system na 10 liczb który wymyslilemwczoraj 2/10
Krzys, EJ 16,18,24,49 resztę sobie dopisz--wybierz z tego >>>
https://www.multipasko.pl/mapy/eurojackpot/357/rosnaco/
https://www.multipasko.pl/mapy/eurojackpot/357/rosnaco/
na 14:00
wiodąca liczba 09
02,09
02,09,20,36,78
wiodąca liczba 09
02,09
02,09,20,36,78
witam
1,68
Wszystkie są pewne do losowan.
Piątek będzie szczęśliwy dla grających w EJ.
Zapomniałem... Dzis koniec promocji na 7 może maszyna, czekam co o 14