Wpisy 3 474 501 – 3 474 600
25 stycznia 2019 00:52 → 25 stycznia 2019 07:37, 100 wpisów
Gonzig, to powiem trzeci, średnio świeży. Seba na pewno się pogubi Mąż wraca do domu z delegacji tramwajem. Straszny tłok a przed nim stoi barczysty mięśniak z kwiatami i nie ma jak dopchać się do kasownika . Zaczyna dedukować...zaraz zaraz , gość z cwietami na moje osiedle ? pewnie jedzie do jakiejś dup...a najlepsza dupa to moja kochanka , ale ona na wczasach no i moja Zośka a Zośka też ma Kochanka Gienka . Trąca mięśniaka pod żebro i woła ...teeee Gienek weź skasuj mi bilet
I skasował mu ten bilet czy złapał go kanar ?
Sherlock Holmes i Watson spędzają nockę na biwaku. Sherlock budzi Watsona w środku nocy i pyta....Watsonie, co to może oznaczać spójrz , czyste niebo , gwiazdy, księżyc...Sherloku jutro będzie ładna pogoda...nieeeee ty idioto, zajumali nam namiot
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nareszcie opowiedziałeś kawał do końca bo tamte urwałeś w środku opowiadania
Idę doglądnąć film "Kamerdyner" Świetny film i rola Gajosa jak zwykle nieoceniona
Na jakim programie?
Seba oglądnij sobie i zobacz jakie kiedyś musiał mieć wykształcenie kamerdyner
Tak ale gdzie to leci?
Mógłbym tu przytoczyć skecz jak Gajos zwoni na pogotowie, że człowiek umiera a po chwili dodaje ...bez przesady ...tęściowa
Akurat na CDA nie ma Kamerdynera tego o którym piszę bo to nowość
ale jest na stronie shadows-torrents pl Można ściągnąć za free
ale jest na stronie shadows-torrents pl Można ściągnąć za free
No cóż-przykre to
Ale była już w takim stanie...że nie wiadomo co lepsze
Ale była już w takim stanie...że nie wiadomo co lepsze
3 474 489. GABRIEL
Zobaczcie jak typowal mój Przyjaciel karolkania
Wszystko w realu.
Można wspólnie? Można Pani Emerytk46 ?
Abudabi89 też ma udział w tym typowaniu.Wyslano 5 razy te same zakłady.400 zł zainwestowano a kasiury, proszę zobaczyć. Na stawce Kochani na stawce.
Żadna mapka, żaden system, ani wahadelka. Tylko mózg z instrukcją obsługi.
Celowo pominelismy typowania na portalu. Tylko real
1682 zł razy 5
3 474 540. karolkania w koncu ktos mysli podobnie jak ja liczy sie tylko real
To nie wszystko. Jeszcze 4/9 w Mini razy 5
Witam. Nie śpisz jeszcze Artur?Jestem Karol.
Czekaliśmy długo na 69, 36.Zawiodla 77
Jest też zwykła 7/7
3 474 544. karolkania to super ale widze ze ten mimni jednak to chyba sysyem był jesli trafiony 4/9 w mini razy 5 co
witam, jeszcze niespie jeszcze niemoja to jest pora do spania, miło mi poznac 36 jutroo powinna soie pojawic czyli w piatek o 14 wzglednie o 21 wieczorem ale bedzie
witam, jeszcze niespie jeszcze niemoja to jest pora do spania, miło mi poznac 36 jutroo powinna soie pojawic czyli w piatek o 14 wzglednie o 21 wieczorem ale bedzie
Smialismy się gdy zbigniewg cieszył się z 69 stawka 10.Fajnie, Żeby było śmieszniej, kolega też wysłał ale parki 69 i 36 na stawce. Sneak właśnie.
Tak, w Mini system 9 wysłany 2 razy z kolegą sneak
Piąta obok
3 474 551. karolkania
Co ciekawe, zawsze 20 do 24 wpadają nam grubsze wygrane.
3 474 554. karolkania no to fajnie jak tak macie
Koszt gry z opcją "Plus": 90,00 zł
Wygrana przy grze z opcją "Plus": 1 682,00 zł
Wygrana przy grze z opcją "Plus": 1 682,00 zł
3 474 557. makler dobranoc
https://youtu.be/dFiEHtxID8A
U mnie więczor, 23 stopnie ciepla
Jeszcze 2 tygodnie laby
Dzień Dobry
25.01.2019,25,01,2018
7 13,20,22,29,35,6,76,77,79,80
21 38 77 kupuje stawka 12scie
Dlaczego nie 30?
Gryks zagraj stawka 40 tak jak ja wczoraj
Każdy orze jak może nie twierdzę że mam rację wg mnie 77 i 55 idą na śpiocha po liczbie 21
Widziałeś moje zdjęcia
A co do 30 kto wi może być patrząc na mape na losowanie lotto plus z wczoraj
Chyba go szybko nie zmienię na inny model
Lecę
Obyś się nie przeliczyl z 77 i 55 i nie ublizaj tym liczbom.
Najważniejsze dzisiaj to liczby na EJ. W Polsce już zagrane przed wyjazdem we Wrocławiu.
Gryks76, módl się do Niego o rozum.
Gryks76, jesteś żywym eksponatem przykladowym
Zamiast jakąś niunie w boki to ty starszego pana no chyba że kochasz facetów starszych to ok ok tolerancja to je to
Jeśli slyszales,to sygnał, że interesuja się Toha naukowcy. Medycyna konkretnie.
Tu już był taki co to co losowanie wygrywał nie twierdzę że nie tylko przy 30 nikach w jednej osobie to oczyywista oczywistość a skana jak nie było tak niema przechwałki opałki
Kończy pisać z jednego niku zaraz nadaje z 25 go i tak na przemian ale wolny kraj jak ktoś ma swój świat.
To nie świat to dziury wyzarte przez mózgo... pewnie łeb go bardzo boli mozgoje... resztki mózgu odstukuje