Wpisy 3 474 540 – 3 474 639
25 stycznia 2019 02:15 → 25 stycznia 2019 09:20, 100 wpisów
Żadna mapka, żaden system, ani wahadelka. Tylko mózg z instrukcją obsługi.
Celowo pominelismy typowania na portalu. Tylko real
1682 zł razy 5
3 474 540. karolkania w koncu ktos mysli podobnie jak ja liczy sie tylko real
To nie wszystko. Jeszcze 4/9 w Mini razy 5
Witam. Nie śpisz jeszcze Artur?Jestem Karol.
Czekaliśmy długo na 69, 36.Zawiodla 77
Jest też zwykła 7/7
3 474 544. karolkania to super ale widze ze ten mimni jednak to chyba sysyem był jesli trafiony 4/9 w mini razy 5 co
witam, jeszcze niespie jeszcze niemoja to jest pora do spania, miło mi poznac 36 jutroo powinna soie pojawic czyli w piatek o 14 wzglednie o 21 wieczorem ale bedzie
witam, jeszcze niespie jeszcze niemoja to jest pora do spania, miło mi poznac 36 jutroo powinna soie pojawic czyli w piatek o 14 wzglednie o 21 wieczorem ale bedzie
Smialismy się gdy zbigniewg cieszył się z 69 stawka 10.Fajnie, Żeby było śmieszniej, kolega też wysłał ale parki 69 i 36 na stawce. Sneak właśnie.
Tak, w Mini system 9 wysłany 2 razy z kolegą sneak
Piąta obok
3 474 551. karolkania
Co ciekawe, zawsze 20 do 24 wpadają nam grubsze wygrane.
3 474 554. karolkania no to fajnie jak tak macie
Koszt gry z opcją "Plus": 90,00 zł
Wygrana przy grze z opcją "Plus": 1 682,00 zł
Wygrana przy grze z opcją "Plus": 1 682,00 zł
3 474 557. makler dobranoc
https://youtu.be/dFiEHtxID8A
U mnie więczor, 23 stopnie ciepla
Jeszcze 2 tygodnie laby
Dzień Dobry
25.01.2019,25,01,2018
7 13,20,22,29,35,6,76,77,79,80
21 38 77 kupuje stawka 12scie
Dlaczego nie 30?
Gryks zagraj stawka 40 tak jak ja wczoraj
Każdy orze jak może nie twierdzę że mam rację wg mnie 77 i 55 idą na śpiocha po liczbie 21
Widziałeś moje zdjęcia
A co do 30 kto wi może być patrząc na mape na losowanie lotto plus z wczoraj
Chyba go szybko nie zmienię na inny model
Lecę
Obyś się nie przeliczyl z 77 i 55 i nie ublizaj tym liczbom.
Najważniejsze dzisiaj to liczby na EJ. W Polsce już zagrane przed wyjazdem we Wrocławiu.
Gryks76, módl się do Niego o rozum.
Gryks76, jesteś żywym eksponatem przykladowym
Zamiast jakąś niunie w boki to ty starszego pana no chyba że kochasz facetów starszych to ok ok tolerancja to je to
Jeśli slyszales,to sygnał, że interesuja się Toha naukowcy. Medycyna konkretnie.
Tu już był taki co to co losowanie wygrywał nie twierdzę że nie tylko przy 30 nikach w jednej osobie to oczyywista oczywistość a skana jak nie było tak niema przechwałki opałki
Kończy pisać z jednego niku zaraz nadaje z 25 go i tak na przemian ale wolny kraj jak ktoś ma swój świat.
To nie świat to dziury wyzarte przez mózgo... pewnie łeb go bardzo boli mozgoje... resztki mózgu odstukuje
Gryks76, zapewne tam byłeś. Jeśli nie, trzeba Cie na cito tam ulokować. Bochum, jeśli już i Tworki. Dogadywać potrafisz, a z ortografia na bakier.
Gryks76, jakim prawem zaczepiasz i ublizasz innym? Zgin, przewodnij duszo nieczysta
Czy oni są z teraźniejszosci czy z średniowiecza a może z epoki kamienia lupanego jak się urodzili ciężkie mieli dzieciństwo swoje schorzenia parapsychologiczne kogos ondarzac trza mieć śieczkę
Nie, nie awataru, nie, że się znają i mają kontakt po pw, nie, że chcą żeby wszyscy wygrali dużo pieniążków, nie, że lubią poćwiczyć na wolnym powietrzu,
rozpintalają totalizatory na całym świecie
mózgiem
używanym mózgiem
rozpintalają totalizatory na całym świecie
mózgiem
używanym mózgiem
witam wszystkich na czacie co tu za krzyki sa i kłótnie, co do liczby 77, 21 sa dzisiaj nza tak liczba 55 niestety nie
Forsami
a jak się nie podobają / te pokłady absurdu/ to możemy stąd wypintalać, bo pogrożą surowym paluszkiem
a jak się nie podobają / te pokłady absurdu/ to możemy stąd wypintalać, bo pogrożą surowym paluszkiem
https://i.pinimg.com/originals/bf/76/4b/bf764b55775c6fbe67d8429be67e9596.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Forsami
Robal_36
Bo strony są monitorowane, i wiedzą czego nie losować
a Pasko ma układ
a Pasko ma układ
Wczoraj mu, w podzięce, dwa razy polowali
Adin dwa tri
i
nara tymcza powo
Adin dwa tri
i
nara tymcza powo
hej byłem na śniadanku
Robal ten tydzień na razie udany jak puszczone to i zwrot z małą nawiązką i jedno większe trafienie przy promocjo 400zeta wpadło
Robal ten tydzień na razie udany jak puszczone to i zwrot z małą nawiązką i jedno większe trafienie przy promocjo 400zeta wpadło
sie ma Forsami pisałem do Robala ale widzę że oddał sie w objęcia Morfeusza o i Ty też
Kupione stawka 12scie 3/3 oto liczby 21.38.77
Zagrajcie moimi
zibi życzę jak najlepiej ale widzę tu 2/3 max - pewnie się mylę , lecę na robótkę bo późno
Lecę spac po 3 zm